2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

29 mayısta ilişkı oldu benım hessaplamaya geldımı 4 hafta 7 gunluk hamılesınız dıor anlamıyorum orasını
Sat un ilk gününe göre hesaplanıyor canım bebişin haftası yumurtlama ya göre değil satın ilk günü yeni döngü başlamış oluyor rahim dökülüp yeniden hazırlanıyor yumurtlama oluşumu başlıyor o yüzden

Merhaba, sonucu almadan önce adet belirtilerinin aynısını yaşadın mı ?
Bu arada hayırlı olsun cnm.

Canm ovulas testi ile hamile oldugunuzu nasil anladiniz anlatirmisiniz...
%100 dogru cikmayabilir. Ama yumurtlama testi hamileligi gosterebilir diye yazilar yabanci kaynaklardads var. Gebelik fizyolojisini okursan lh vevhcg hormon benzer olduklarindan hcg yukselmeside teste lh yukselmis gibi algilaniyor. Yumurtlama testinin gostermesi senin hcg yuksekligine bagli. Benim hamilelik testindedr silikti ama net gozukuyordu. Yumurtlama testindede rahat cikti. Ben inaniyorum cunku. Zaten koyu olupta hamile kalmaman gibi birsey olamaz bence yumurtlama gununu bile zor koyuyu yakaliyoruz. Yoksa hep koyu cikardi.

cnm hayırlı olsun sakın korkma su vesveleri yen once hersey ıyi olacak öyle dusun.belirtilerin var mıydı nasıl anladın?

canım benım gögüslerimden ve sıksık ıdrara gıdıyodum adetime 7 gun vardı bı yapım artık dedım ama yaparken emındım yanı hıssettım yada vucudumu iyi tanıyorum degısıklıklerı hemen fark ettım :)

bende de aynı belirtiler var şuan bugün adet olmalıydım ama olmadım bide göğüsümün uçlarında damarlar var dha önce hc yoktu

Aynı Bende öyleyim . Özellikle Sağ Göğsüm felaket şişti ve ağrı var. İnşallah hamilelik belirtisidir söyleyecem ama karın ağrısı da çekiyorum. Ama adet olacam galiba hissediyorum...

Tebrikler!!
darisi başımıza:) ne kadar surede olusmus kese?ben simdi tekrar test yaptim.biraz daha koyulasmis 2.cizgim.ama adet tarihime 3 gun var daha.acaba tutunmusmudur?kese olusmus mudur acaba?

benım kesemı gorduk bugun son adetim 29 mayıs doktor 2-3 haftalık dedı tabı daha kese olusmus bayramdan sonra inşallah kalp atısını duyacagız. mutlaka doktora gıtmenı tavsıye ederım cunku bu donemler cok onemlı takıp edılmen gerek doktor tarafından:)

Slm. Hayır olsun canım darısı başımıza... Benimde son adetim 29 mayıs sen erken mi tahlil yaptın da belli oldu hemen anlatirmisin biraz

Adet gecikmesi olmadan henüZ idrarda tahlil cikmiyomus sen hangi tahlili yaptın acaba?

Cevabiniz icin tesekkr ederm

Adet gecikmesi olmadan henüZ idrarda tahlil cikmiyomus sen hangi tahlili yaptın acaba?

Canım ben adetıme 7 gun kala erken gebelık testı ıle ogrendım ertesı gun kan verdım 89 cıktı betahgc bu dollenme zamanıyla alakalı kiminin gec dollenme oluıor adetten bı kac gun hatta bır hafta gecmesı gerekuyor ama kanda herhalükarda cıkar

Erken gebelik testi dediğin ne oluyor ismini yazar misin.. inşallah bende senin gibi hamileyimdir seninle.zamanlarimiz aynı gibi hayırlısı inşallah...

Erken gebelik testi dediğin ne oluyor ismini yazar misin.. inşallah bende senin gibi hamileyimdir seninle.zamanlarimiz aynı gibi hayırlısı inşallah...
Daha erken donemde gebeligini gosteren testlerdir.farkli markalari var google dan bakabilirsiniz.

Kızlar 9 haziran benim yumurtlamamdı ve bu pazartsi hamile olduğunu öğrendim test ile 22 haziran adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti testte çıktı yarin doktora gidecem sizce kaç haftalık oluyorum

Kızlar 9 haziran benim yumurtlamamdı ve bu pazartsi hamile olduğunu öğrendim test ile 22 haziran adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti testte çıktı yarin doktora gidecem sizce kaç haftalık oluyorum
Cikan hcg degerinize gore haftaniz belli olur ama genelde adet tarihine gore sukadar haftalik diyor doktorlar.bu arada hayirli olsun canm.darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…