2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah adetten öncemi ögrendin onu tam anlamadım çünkü 2 haftalık ögrendim dedin...
Evet canim 18 günlükken erken gebelik testinde cok silik cikmisti.o gun kan tedti yaptırdım hcg 7 cikti.doktor cok erken rahime tutunmayabilir dedi.1 hafta sonra gel dedi.ve dün tekrar yaptırdım(1 hafta sonra) 204 cikti.
Tutunmus bebisim:)

Adetin Kaç gün geçince 204 çıktı canim

Peki erken gebelikte çıkarmı adetime 6 gün kala falan çok soru soruyorum ama

Adetin Kaç gün geçince 204 çıktı canim
Hayır olur mu cok soru falan sormuyorsun.insan kendi kendini yiyor bu kadar belirsizlik olunca.ben de simdi kese olusacak mi embriyo olusacak mi ya düşerse diye ödüm patliyor.
Ben adet olmam gereken gün 204 cikti canim.adetime 1 hafta kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.sen de öğrenebilirsin bence 6 gün kala.

Çok soru soruyorum ama adetinden kaç gün önce ögrendin
Canım şimdi tahlili baktım da tam adet günümde yaptirmisim tahlili 1 hafta önce doktora söylemiştim ama daha erken diye yapmamış ama bence 1 hafta önce de kan tahlilnde çıkar değerlerin 2 günde 2 katı artıyor cunku

Bende 23 haziran adet olmam gerekiyordu olmadim dun kan yaptırdık 37 çıktı nasıl sence

Tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Amin insall

Aminnn insallah canim.sen de hamilesindir umarim :)
Sende neyden şüphelendin erken yaptın testi mesela benim adetime 10 gün var karnım o kadar çok agrıyo ki bide böyle sürekli batıyor içerden bişeyler belim agrıyo sen neyden şüphelendin mesala

Slm kızlar ben de Ocak da bir düşük yaşadım ve 3 ay ara verdik Dr tavsiyesi ile, haziranda adet oldum olmadı. Şuan da tam 10 gün var adete bol bol çalıştık:))) göğüslerim şişkin hassas ve acıyor dokunamıyorum sol kasığıma ağrı sızı giriyor bazen mide yanması var, inş vardır bebişim. Test yaptırmak için sabırsızlanıyorum perşembe kan versem cuma sonuç alırım ama erken mi olur, 5-6 gün kala çıkar mı ki hayırlısı ile inş hepimiz kavuşuruz miniklerimize

Geç döllenme olmadıysa çıkar canım hcg düşük bile olsa. Hayırlısıyla bebişin olur sağlıkla. Ben de 3 ay önce düşük yaptım. Şimdi korkuyorum yine kaybederim diye ama takdir Allahın

snkls korkma canım olur inşallah yine hem pozitif düşün iyi şeyler olsun. İnşallah vardır bklm bu hafta perşembe cuma kan vermeyi düşünüyorum. Bence de çıkar düşük de olsa diye düşünüyorum inş :)

Kızlar bir de dünden beri idrar yaparken tam biteceği zaman anlık bi baskı hissediyorum dışarı doğru çok hafif bir ağrı gibi bir his ama hemen geçiyor, yanma kaşıntı enfeksiyon gibi bir durumum yok bunun hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilirmi? Yaşayan varsa cvp lütfen kızlar

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec

Hayırlı olsun bebişiniz

Benim bebişde 2 haftalık Geçen perşembe öğrendim Hcg 33 çıktı

Allaha şükür 2 gün önce 157ydi şimdi 437 olmuş hcg. Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Haftaya keseyi görcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…