2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

P.tesi gittim canım alttan baktı gördüm keseyi 15 gun sonra gel kalp atisina dedi.bayrama denk geliyor belki önce giderim

Adete 4 gün kala kan sonucum 51 di bu sabah gittim adetime 1 gün kaldı ve değerim 157 çıktı. Doktor herşeye hazırlıklı ol adet de görebilirsin dedi, değeri beğenmedi sanki. Oysaki 3 kat artmıştı üzüldüm öyle demesine hiç umut vermedi diret normal gebelik olmayabilir bile dedi. 2 gün sonra kan testi için yine çağırdı. İnşallah değerlerim yükselir. Çok mu düşük anlamadım ki

ya canım şeyden korkuyorum hani adet olmana yakın beta yükselirmiş ya zaten ama gebelik olmayınca adet kanamasıyla düşermiş daha önce başıma geldi böyle adet günü geçince yaptım idrarda pozitifti ama kanda 42 çıktı doktor bekleyelim die randevu verdi randevu günü gelmeden kanamam oldu doktora gittim adetmiş. acabba bunu yaşayan varmı başka 10 aydır korunmuyorum ama çoğu kez bunu yaşadım

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Yaa hayırlı olsun tatlım bende 2 haftalık ken ogrenmistim :)) susam tanesi kadardı minigim allaha şükür bi sıkıntı yaşamadık doktor öğrendiğimde 2 hafta sonrasına gün vermişti keseyi görmek için

ayyy sana da hayırlı olsun canımm yaaa bakalım dayanamadım yarın acile kan vereceğim inşallah dua edin benimde olsun burdan paylaşayımmm rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Canım 2 haftalikken ögrendim dediniz nasıl ögrendin adetten öncemi beni tam olarak bilgilendirilmisin benimde bazı şüphelerim varda..

Beta hcg'm 204 cikti bugün
Son adet tarihim 30 mayis. 4 haftalık hamileymişim
Ama kesenin oluşmasına 1 haftan var dedi.hcg 1500 den önce kese görünmezmiş.
Insallah her sey yolunda gider ve sag salim alırım bebegimi kucagima.
Darisi tüm isteyen kadinlarin başına

Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah adetten öncemi ögrendin onu tam anlamadım çünkü 2 haftalık ögrendim dedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…