- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
P.tesi gittim canım alttan baktı gördüm keseyi 15 gun sonra gel kalp atisina dedi.bayrama denk geliyor belki önce giderimdr pazar akşam gıttım ultrasonda gorunmuyo dedı kucuk dedı.folıkasıt adı yazsın dıye gıtmıstım zaten.bıdahakı randevum 16 temmuz.otekı kızımda uc kere gtmıstım dr rahatsız olmadıkca gıtmem canım.sen gttnmı
oyleyse 16 temmuzda gıdersem bnmkınınde duyulur ıns ıyı olur:)eşim çatlıo cnkuP.tesi gittim canım alttan baktı gördüm keseyi 15 gun sonra gel kalp atisina dedi.bayrama denk geliyor belki önce giderim
İnsallah canım :)oyleyse 16 temmuzda gıdersem bnmkınınde duyulur ıns ıyı olur:)eşim çatlıo cnku
oye ama dusuk bır oran cıkıyor genelde doktor yukselmesını bekltıyor yıne bır hafta faln daha beklemıs olysn cnmAma yukarıda okudum 2 haftalık öğrenenler var neredeyse iki hafta ya denk geliyor zaten
Kızlar betam 37 çıktı cook yeni dedi doktor boyle olan var mi
Sat. kaç gün geçti canım seninBebişin daha çok minik benim 51 çıktı. Önemli olan düzenli artması 48 saat arayla. Hayırlı olsun miniğin
Yaa hayırlı olsun tatlım bende 2 haftalık ken ogrenmistim :)) susam tanesi kadardı minigim allaha şükür bi sıkıntı yaşamadık doktor öğrendiğimde 2 hafta sonrasına gün vermişti keseyi görmek içinkızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Yaa hayırlı olsun tatlım bende 2 haftalık ken ogrenmistim :)) susam tanesi kadardı minigim allaha şükür bi sıkıntı yaşamadık doktor öğrendiğimde 2 hafta sonrasına gün vermişti keseyi görmek için
Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah adetten öncemi ögrendin onu tam anlamadım çünkü 2 haftalık ögrendim dedin...Beta hcg'm 204 cikti bugün
Son adet tarihim 30 mayis. 4 haftalık hamileymişim
Ama kesenin oluşmasına 1 haftan var dedi.hcg 1500 den önce kese görünmezmiş.
Insallah her sey yolunda gider ve sag salim alırım bebegimi kucagima.
Darisi tüm isteyen kadinlarin başına
Şu an 1 gün geçti. Testi ilk yaptığımda yani 4 gün varken 51 di.Sat. kaç gün geçti canım senin
Doktora git cnm belkide ikizŞu an 1 gün geçti. Testi ilk yaptığımda yani 4 gün varken 51 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?