- 22 Haziran 2016
- 18
- 8
- 1
- 30
Daha erken tatlim ondandir bu deger endiselenme yarin tekrar kana baktir 1.5-2 katina çıkması gerekli hcg ninherkese merhaba,hayırlı olsun bebişleriniz. Adetime 4 gün kala evde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok net belli olunca hemen koştuk dün kan testine sonucum 51 çıktı son sat ım 28 mayıs. Sizce çok mu düşük. Daha önce 6 haftalık düşük yaptım endişeliyim açıkcası
Sonuç kaç çıktı merak ettim :)Benimle çok ilgilenen olmamıştı ya da ben kendimi açıklık getirememistim bugün gecikmenin 3. Günü yine test yaptim bu sefer koyuya yakın bir cizgi belirdi hemen 1 dk içersinde çok mutluyum aksam acile gidicezz :) Allahim insallah bi sorun çikmazz Allahim her kadina yasatsin bu duyguları :) darisi başınıza insallah :)
Ben de merak ettim :) tebrik ederim Pamukailesi :)Sonuç kaç çıktı merak ettim :)
Canım ben de adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım sat 27 Mayıstı. Değerim 47 çıkmıştı bugün adet günüm ve 293 çıktı merak etme yükselir inşallah hepimizin düzenli yükselir sağlıklı olur bebişleri :)herkese merhaba,hayırlı olsun bebişleriniz. Adetime 4 gün kala evde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok net belli olunca hemen koştuk dün kan testine sonucum 51 çıktı son sat ım 28 mayıs. Sizce çok mu düşük. Daha önce 6 haftalık düşük yaptım endişeliyim açıkcası
Canım ben de adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım sat 27 Mayıstı. Değerim 47 çıkmıştı bugün adet günüm ve 293 çıktı merak etme yükselir inşallah hepimizin düzenli yükselir sağlıklı olur bebişleri :)[/QUOTE
Tebrik ederim peki canım sende belirti var miydi bende tereddutte kalıyorum. Benimde 4 gün var adetime fakat yemek yiyemiyorum yediğim an vücuduma sıcak basiyo terlemeye başlıyorum uyusuyo vücudum 3-4 gündür de kasiklarimda ve karnimda ciddi ağrılar var
Çok heyecanlıyım yarın ben de test yaptırıxam tekrar inşaAllah yükselir nolur dua edin bana da cuma günü hürmetine rabbim bana bağışlasın bebeğimiiCanım ben de adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım sat 27 Mayıstı. Değerim 47 çıkmıştı bugün adet günüm ve 293 çıktı merak etme yükselir inşallah hepimizin düzenli yükselir sağlıklı olur bebişleri :)
hayırlı olsun arkadasım bende gecen hafta ogrendımBenim canım bende gecen hafta idrar da ve kanda ögrendim senin dgerin kac benim c.tesi 91.82 cikti sali gunu tekrar verdim 311.88 cikti yükselmis bana da hemsire doktora gitme gozukmez dedi ama bradaki arkadaslar folik asit kullanmaya basla diyor bugun alip baslayacagim sende bir doktora git istersen
hayırlı olsun:)kızlar bende 2 aylık hamıleoldugumu ogrendım
cnm hayırlı olsun sakın korkma su vesveleri yen once hersey ıyi olacak öyle dusun.belirtilerin var mıydı nasıl anladın?kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Canm ovulas testi ile hamile oldugunuzu nasil anladiniz anlatirmisiniz...Canim bende adet gunumden once ogrenmistim. Ovulasyon testi ile. Hamilelik testi ile silik cikmisti . Kan testi yaptirdim. Dr kan testi sonucuna gire cagirdi deger 1000 i gecerse gorunuyor kese herhalde oyle hesap yapmisti yanlis hatirlamiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?