2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Benim de sat 19 mayis
Bugün güzel haberlerini bekliyorum
Gittim canım sabah kese göründü cok sükür 15 gun snra gel kalp atisini dinleyelm dedi hayirlisi insallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Benim de mayıs 22 adet tarihim haziran 17 kan testi yaptım 15 çıktı inşallah benimde tutunur bebeğim henüz doktora gitmedim

Can'ım Bnde 8 gün önce idrar testi yaptım silik ince çıktı 5 gün önce tam net çıktı kanım 360 dı zaten tam gününde gittim kese gözüktü 4 haftada 6. Hafta da kalp atışına gittim

Kızlar doktor folik asit verdi folio nasıl kullanicam ilk defa kullanicam cünkü eczaneden ben almadim esim aldı nasıl kullanildigina dair bilgim yok :) :)

Merhaba.. bnde en son 22 mayıs adet gördüm ve aynı 28-29 gibi bitti. Bugün aşağı yukarı başlaması gerekirdi. kendini belli etmesi diyelim yada bende hiç birşey yok hafif göğüslerimde ara ara bi sızı oluyor. kasıklarımda ara ara ağrır gibi hissediyorum. Bacaklarım sanki romatizmam varmıscasına ağrıyor 1 - 2 haftadır sende belirti olmuşmuydu ve suan nekadarlık oldunuz ? çok sordum ama yardımlarınızı bekliyorum..

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec

MERHABA öncelikle hayırlı olsun bende 3 gün önce adetime 6 gün kala idrar testi ile öğrendim. hesabıma göre 2 haftalık hamileyim. dün doktora gittim ultrasonla baktı daha çok yeni keseni göremiyorum bu çok normal endişe etme görsem şaşardım zaten dedi. 2 tammuzda yeniden çağırdı umarım görürüz. ilk gebeliğimde kesem göründü fakat kalp atışı hiç olmadığı için ne yazıkki 2 aylıkken kürtajile gebelik sonlandırıldı ( gerçi kalp atışı olmadığı için kendiliğinden sonlanmış oluyor)

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Benim de mayıs 22 adet tarihim haziran 17 kan testi yaptım 15 çıktı inşallah benimde tutunur bebeğim henüz doktora gitmedim

s

son adet tarihimiz aynı 22 mayıs bende dün gittim doktora kan tahlilim 1.050 çıktı
bakıyorum burda benden önce sat olanlar benden düşük çıkmış 300 lü rakamlardan bahsediliyor bendemi bir tuhaflık var doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama şimdi kafam karıştı

Merhaba.. bnde en son 22 mayıs adet gördüm ve aynı 28-29 gibi bitti. Bugün aşağı yukarı başlaması gerekirdi. kendini belli etmesi diyelim yada bende hiç birşey yok hafif göğüslerimde ara ara bi sızı oluyor. kasıklarımda ara ara ağrır gibi hissediyorum. Bacaklarım sanki romatizmam varmıscasına ağrıyor 1 - 2 haftadır sende belirti olmuşmuydu ve suan nekadarlık oldunuz ?

Gunde bir tane canım biliyorum da normal ictigimiz ilaclar gibi mi iciliyor diye sormak istedim :) :) cok kücük ilk defa kullaniyrm sasirdim o yuzde
Iyi yaptin canim :) sora sora birbirimize destek oluyoruz ne güzel :) ac tok kullanmak fark eder mi acaba bilemiyorum belki acken daha kolay emilebilir ilac vücutta.

Kızlar bende dün öğrendim hamile oldugumu :) adetim 5 gun gecikmisti once idrar testinde cift cizgiyi gordum. Bugunde doktora gittim kesin olarak onaylamak icin. Kesemi gördük ama doktor henuz cok ufak daha yeni olusuyor ne kadarlık oldugunu soyleyemiycem simdi bi dahaki ayin 14'u gibi geldiginde kalp atislarini dinleriz,dogum tarihini belirleriz,bebegin agirligina bakariz dedi.birde 6 tane kadar test istedi idrar ve kan tahlili cuma gunu sonuclari alicam bazi testlerin sonucu uzun suruyormus.Bu konuda hic tecrubem yok neden ne kadarlik oldugunu soyleyememistir sizce ? Birde ben gebe kalmadan once folik asite baslamistim onada devam et dedi. Bu arada tüm hamişlere hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah

Benimde ilk gebeliğim bu Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip ederse. Elimden geldigince yardimci olmak isterim. Adet belirtileriyle cokta farkli degil yalniz ben akintimdan anladim sarimsi ve uzayan bir akintim vardi ve adetim 5 gun gecikti. Birde gogus agrisi koltuk altindan oluyor ve gogus uclarim dokununca aciyor.

Tebrik ederim canım cok sevindim darısı başıma :) Allah kucağına almayi nasip etsin. Kan testi değerin kac çıktı sonuçtan tahmin edilebilir gec dollenme de olabiliyor ya onu da goz önünde bulundurmus olabilir. Cunku ilk zamanlar bize dr.lar ne dese sorgulayacagimiz icin yorum yapmamayi tercih etmis olabilir :) Sen simdi sadece bebisini düşün büyüsün o iceride :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…