- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Benim de sat 19 mayismerhaba;
benimde son regl başlangıcı 20 mayıstı. bu ay reglime 2 gün kala (c.tesi) idrarda çıktı ve hemen kan verdim değerim 105 çıktı.. acaba benim ne kadarlık? testi yapan 4 haftadan az dedi ama.. sen tekrar gittinmi canım @ONE
Gittim canım sabah kese göründü cok sükür 15 gun snra gel kalp atisini dinleyelm dedi hayirlisi insallahBugün güzel haberlerini bekliyorum
Ayy çok sevindim canım benşm şimdi sıra kalp atışlarını duymayı beklemekteBenim de sat 19 mayis
Gittim canım sabah kese göründü cok sükür 15 gun snra gel kalp atisini dinleyelm dedi hayirlisi insallah
Aynen canım bayrama denk geliyor ya önce giderim ya da bayramdan sonra :)Ayy çok sevindim canım benşm şimdi sıra kalp atışlarını duymayı beklemekte
Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
Bayramdan önce baktıracağım ben büyük ihtimalle bayram hediyesi olsun kalbini duymak bu mübarek günlerdeAynen canım bayrama denk geliyor ya önce giderim ya da bayramdan sonra :)
Daha 15 gun var canim bakalım hayirlisi artik o gune gelelimdeBayramdan önce baktıracağım ben büyük ihtimalle bayram hediyesi olsun kalbini duymak bu mübarek günlerdebemce dende gidebilir sen bayramdan önce git
Amin inşallahDaha 15 gun var canim bakalım hayirlisi artik o gune gelelimde
Kutuya yazmamislar mi gunde kac tane alacağını? Dr.una da sorabilirsin yazmiyorsa kutudaKızlar doktor folik asit verdi folio nasıl kullanicam ilk defa kullanicam cünkü eczaneden ben almadim esim aldı nasıl kullanildigina dair bilgim yok :) :)
Merhaba.. bnde en son 22 mayıs adet gördüm ve aynı 28-29 gibi bitti. Bugün aşağı yukarı başlaması gerekirdi. kendini belli etmesi diyelim yada bende hiç birşey yok hafif göğüslerimde ara ara bi sızı oluyor. kasıklarımda ara ara ağrır gibi hissediyorum. Bacaklarım sanki romatizmam varmıscasına ağrıyor 1 - 2 haftadır sende belirti olmuşmuydu ve suan nekadarlık oldunuz ? çok sordum ama yardımlarınızı bekliyorum..Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Benim de mayıs 22 adet tarihim haziran 17 kan testi yaptım 15 çıktı inşallah benimde tutunur bebeğim henüz doktora gitmedim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder. Benim de mayıs 22 adet tarihim haziran 17 kan testi yaptım 15 çıktı inşallah benimde tutunur bebeğim henüz doktora gitmedim
Gunde bir tane canım biliyorum da normal ictigimiz ilaclar gibi mi iciliyor diye sormak istedim :) :) cok kücük ilk defa kullaniyrm sasirdim o yuzdeKutuya yazmamislar mi gunde kac tane alacağını? Dr.una da sorabilirsin yazmiyorsa kutuda
Iyi yaptin canim :) sora sora birbirimize destek oluyoruz ne güzel :) ac tok kullanmak fark eder mi acaba bilemiyorum belki acken daha kolay emilebilir ilac vücutta.Gunde bir tane canım biliyorum da normal ictigimiz ilaclar gibi mi iciliyor diye sormak istedim :) :) cok kücük ilk defa kullaniyrm sasirdim o yuzde
Benimde ilk gebeliğim bu Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip ederse. Elimden geldigince yardimci olmak isterim. Adet belirtileriyle cokta farkli degil yalniz ben akintimdan anladim sarimsi ve uzayan bir akintim vardi ve adetim 5 gun gecikti. Birde gogus agrisi koltuk altindan oluyor ve gogus uclarim dokununca aciyor.Merhaba.. bnde en son 22 mayıs adet gördüm ve aynı 28-29 gibi bitti. Bugün aşağı yukarı başlaması gerekirdi. kendini belli etmesi diyelim yada bende hiç birşey yok hafif göğüslerimde ara ara bi sızı oluyor. kasıklarımda ara ara ağrır gibi hissediyorum. Bacaklarım sanki romatizmam varmıscasına ağrıyor 1 - 2 haftadır sende belirti olmuşmuydu ve suan nekadarlık oldunuz ?
Tebrik ederim canım cok sevindim darısı başıma :) Allah kucağına almayi nasip etsin. Kan testi değerin kac çıktı sonuçtan tahmin edilebilir gec dollenme de olabiliyor ya onu da goz önünde bulundurmus olabilir. Cunku ilk zamanlar bize dr.lar ne dese sorgulayacagimiz icin yorum yapmamayi tercih etmis olabilir :) Sen simdi sadece bebisini düşün büyüsün o iceride :)Kızlar bende dün öğrendim hamile oldugumu :) adetim 5 gun gecikmisti once idrar testinde cift cizgiyi gordum. Bugunde doktora gittim kesin olarak onaylamak icin. Kesemi gördük ama doktor henuz cok ufak daha yeni olusuyor ne kadarlık oldugunu soyleyemiycem simdi bi dahaki ayin 14'u gibi geldiginde kalp atislarini dinleriz,dogum tarihini belirleriz,bebegin agirligina bakariz dedi.birde 6 tane kadar test istedi idrar ve kan tahlili cuma gunu sonuclari alicam bazi testlerin sonucu uzun suruyormus.Bu konuda hic tecrubem yok neden ne kadarlik oldugunu soyleyememistir sizce ? Birde ben gebe kalmadan once folik asite baslamistim onada devam et dedi. Bu arada tüm hamişlere hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?