- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- 18
Çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimseye yokluğunu aratmasin insaallah :) test sonuclarimin hepsini cumaya biraktim almadim tekrar gidip gelmeyeyim diye malum havalar cok sicak o yuzden onuda bilmiyorum suandaTebrik ederim canım cok sevindim darısı başıma :) Allah kucağına almayi nasip etsin. Kan testi değerin kac çıktı sonuçtan tahmin edilebilir gec dollenme de olabiliyor ya onu da goz önünde bulundurmus olabilir. Cunku ilk zamanlar bize dr.lar ne dese sorgulayacagimiz icin yorum yapmamayi tercih etmis olabilir :) Sen simdi sadece bebisini düşün büyüsün o iceride :)
Folikasitten mi bahsediyorsunuz ? Eğer folikasitse tok karnina alinmasi gerekiyor :)Iyi yaptin canim :) sora sora birbirimize destek oluyoruz ne güzel :) ac tok kullanmak fark eder mi acaba bilemiyorum belki acken daha kolay emilebilir ilac vücutta.
Birde ultrasonla baktiginda hersey normal gozukuyor bir sknti yok simdilik dedi doktor :) ama her ihtimale karsi tahlilleri istedi. Umarim bir sıkıntı yoktur..Tebrik ederim canım cok sevindim darısı başıma :) Allah kucağına almayi nasip etsin. Kan testi değerin kac çıktı sonuçtan tahmin edilebilir gec dollenme de olabiliyor ya onu da goz önünde bulundurmus olabilir. Cunku ilk zamanlar bize dr.lar ne dese sorgulayacagimiz icin yorum yapmamayi tercih etmis olabilir :) Sen simdi sadece bebisini düşün büyüsün o iceride :)
Folik asit canım :)Folikasitten mi bahsediyorsunuz ? Eğer folikasitse tok karnina alinmasi gerekiyor :)
Dr.unu sevdim cok temkinli davranmis.Birde ultrasonla baktiginda hersey normal gozukuyor bir sknti yok simdilik dedi doktor :) ama her ihtimale karsi tahlilleri istedi. Umarim bir sıkıntı yoktur..
Yaa bunu duyduguma cok sevindim bende baska doktor mu arasam diye dusunuyordum konu bile actim hatta ama cok kararsizim iyide bir doktora benziyor. Tup bebek uzmanlik alaniymis sanirim. Yalniz sadece cok konuskan bir doktor degil sorarsan cevap veriyor. Ama isini iyi yapiyorDr.unu sevdim cok temkinli davranmis.
Buradan da okuyorum cevremden de duyuyorum bazi dr.lar gereksiz yere insani urkutuyor zaten hassas bi dönem gebelik dr.da panikletici açıklama yaparsa vay halimize. Dr.un her sey toz pembe gibi davranip umursamamasi da sıkıntı. Seni tatmin ediyosa cevaplari devam et canim ama yine de baska dr. Da aklinda bulunsun b planı olarak tedbir amacıylaYaa bunu duyduguma cok sevindim bende baska doktor mu arasam diye dusunuyordum konu bile actim hatta ama cok kararsizim iyide bir doktora benziyor. Tup bebek uzmanlik alaniymis sanirim. Yalniz sadece cok konuskan bir doktor degil sorarsan cevap veriyor. Ama isini iyi yapiyor
Benimde ilk gebeliğim bu Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip ederse. Elimden geldigince yardimci olmak isterim. Adet belirtileriyle cokta farkli degil yalniz ben akintimdan anladim sarimsi ve uzayan bir akintim vardi ve adetim 5 gun gecikti. Birde gogus agrisi koltuk altindan oluyor ve gogus uclarim dokununca aciyor.
Yuklendimi bilmiyorum ama test yaptim çıkan silik bu çizgi o da gec belirdi tereddutteyimTebrik ederim canım cok sevindim darısı başıma :) Allah kucağına almayi nasip etsin. Kan testi değerin kac çıktı sonuçtan tahmin edilebilir gec dollenme de olabiliyor ya onu da goz önünde bulundurmus olabilir. Cunku ilk zamanlar bize dr.lar ne dese sorgulayacagimiz icin yorum yapmamayi tercih etmis olabilir :) Sen simdi sadece bebisini düşün büyüsün o iceride :)
Bu arada Allah kucağına almak nasip etsin Canimm ben ikinciye hamile kalmaya çalışıyorum bi rahatsizligim var surekli tekrarlarsa kansere çevirebilir dediler o yüzden çocuk dusunursen oneriririm dedi doktor normal doğumda vücut temizleniyormus o yüzden ugrasiyorum umarım kalmisimdir 5 ay bu ayYuklendimi bilmiyorum ama test yaptim çıkan silik bu çizgi o da gec belirdi tereddutteyim
s
son adet tarihimiz aynı 22 mayıs bende dün gittim doktora kan tahlilim 1.050 çıktı
bakıyorum burda benden önce sat olanlar benden düşük çıkmış 300 lü rakamlardan bahsediliyor bendemi bir tuhaflık var doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama şimdi kafam karıştı
s
Hayırlı olsun çok iyi bence haftaya büyük ihtimal kese görünür 1500 olmadan görünmüyor
son adet tarihimiz aynı 22 mayıs bende dün gittim doktora kan tahlilim 1.050 çıktı
bakıyorum burda benden önce sat olanlar benden düşük çıkmış 300 lü rakamlardan bahsediliyor bendemi bir tuhaflık var doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama şimdi kafam karıştı
Benimde 15 çıkmıştı bende erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı aynı gün kanda degerim bu. Kanaman olmazsa tutunur dua et adet tarihin geçince zaten anlarsın tutununca değeri de artar Allah tamamına erdirsinKızlar selamlar,
Benim son regl tarihim 30 mayis.18 haziran da erken gebelik testinde cok silik 2.cizgi cikti.hcg yaptirdim kanda ayni gün.7 cikti.doktor rahime tutunmasını bekliycez dedi.hic tutunamadan sonlanabilir de dedi:'( kacinci günde tutunuyor rahme?
Tutunmazsa anlar miyim?tutunursa anlar miyim?bisi soyleyin nolur.
İlk 3 ay korkuyla geçer acaba nolacak siye ama bi bakmıssın 9 ay olmuş bebeğin kucağında. Bu süreçte snn rlinde olan hiç bişi yok. allahıma dua et yeterkızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Selam canım bende 30nda oldum en son ve 25 26 olucam gibi gozukuyo. Sorularının cevabını bilmiyorum canım ama inşallah hamilesindir sorunsuz. Belirtin var mı senin benim arada karnım kasıklarım sızlıyo belim ağrıyor bence reglin geçsin canım bekle bak doktorda öyle demişşş. Ayrıca kimisine leke falan yapıyo bana gelen giden yok. Ama ben regl olcak gibiyim. Bu ay olmadı gibi geliyor
canım ben adetime 7 gun kala erken gebelık testı ıle ogrendım tabı ben adetımm bıttıkten 6-7 gun sonra heralde hamıle kaldım eger gec dollenme yokjsa cıkabılır denemenı tavsıye ederım benım aldıgım 20 tl cıvarıydı.
bende dün test yaptım çift çizgi . bugunde doktora gittim gebelik kesesi oluşmuş dedi.
Tebrikler!!
darisi başımıza:) ne kadar surede olusmus kese?ben simdi tekrar test yaptim.biraz daha koyulasmis 2.cizgim.ama adet tarihime 3 gun var daha.acaba tutunmusmudur?kese olusmus mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?