2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimseye yokluğunu aratmasin insaallah :) test sonuclarimin hepsini cumaya biraktim almadim tekrar gidip gelmeyeyim diye malum havalar cok sicak o yuzden onuda bilmiyorum suanda

Birde ultrasonla baktiginda hersey normal gozukuyor bir sknti yok simdilik dedi doktor :) ama her ihtimale karsi tahlilleri istedi. Umarim bir sıkıntı yoktur..

Buradan da okuyorum cevremden de duyuyorum bazi dr.lar gereksiz yere insani urkutuyor zaten hassas bi dönem gebelik dr.da panikletici açıklama yaparsa vay halimize. Dr.un her sey toz pembe gibi davranip umursamamasi da sıkıntı. Seni tatmin ediyosa cevaplari devam et canim ama yine de baska dr. Da aklinda bulunsun b planı olarak tedbir amacıyla

Benim Doktorum gebelikten önce deneme Zaman'larında folik kullandırmaya başladı. Bu şekilde daha yararlı olur dedi bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hem Demir takviyesi alıyorum hem folik hemde vitaminler. Şimdiden hazırlık yapıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 20160621_222411.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 88
Yuklendimi bilmiyorum ama test yaptim çıkan silik bu çizgi o da gec belirdi tereddutteyim

Yuklendimi bilmiyorum ama test yaptim çıkan silik bu çizgi o da gec belirdi tereddutteyim
Bu arada Allah kucağına almak nasip etsin Canimm ben ikinciye hamile kalmaya çalışıyorum bi rahatsizligim var surekli tekrarlarsa kansere çevirebilir dediler o yüzden çocuk dusunursen oneriririm dedi doktor normal doğumda vücut temizleniyormus o yüzden ugrasiyorum umarım kalmisimdir 5 ay bu ay

Kızlar selamlar,
Benim son regl tarihim 30 mayis.18 haziran da erken gebelik testinde cok silik 2.cizgi cikti.hcg yaptirdim kanda ayni gün.7 cikti.doktor rahime tutunmasını bekliycez dedi.hic tutunamadan sonlanabilir de dedi:'( kacinci günde tutunuyor rahme?
Tutunmazsa anlar miyim?tutunursa anlar miyim?bisi soyleyin nolur.

bızımkı gec dollenmedır canım degerlerın yuksek olması cok guzel bırsey ve devamlı yukselmesı gerekır ben o rakamları gorebılmeyı dort gozle beklıyrum hıc endıselenme:) hayırlı olsun sımdıden Rabbim saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah:)

Benimde 15 çıkmıştı bende erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı aynı gün kanda degerim bu. Kanaman olmazsa tutunur dua et adet tarihin geçince zaten anlarsın tutununca değeri de artar Allah tamamına erdirsin

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
İlk 3 ay korkuyla geçer acaba nolacak siye ama bi bakmıssın 9 ay olmuş bebeğin kucağında. Bu süreçte snn rlinde olan hiç bişi yok. allahıma dua et yeter

Bu arada Allah kucağına almak nasip etsin Canimm ben ikinciye hamile kalmaya çalışıyorum bi rahatsizligim var surekli tekrarlarsa kansere çevirebilir dediler o yüzden çocuk dusunursen oneriririm dedi doktor normal doğumda vücut temizleniyormus o yüzden ugrasiyorumumarım kalmisimdir 5 ay bu ay

Tebrikler!!
darisi başımıza:) ne kadar surede olusmus kese?ben simdi tekrar test yaptim.biraz daha koyulasmis 2.cizgim.ama adet tarihime 3 gun var daha.acaba tutunmusmudur?kese olusmus mudur acaba?

bende dün test yaptım çift çizgi . bugunde doktora gittim gebelik kesesi oluşmuş dedi.

Eklentiler

• 20160622_144423-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
Tebrikler!!
darisi başımıza:) ne kadar surede olusmus kese?ben simdi tekrar test yaptim.biraz daha koyulasmis 2.cizgim.ama adet tarihime 3 gun var daha.acaba tutunmusmudur?kese olusmus mudur acaba?

canım hamilesin yani test öyle gösteriyor maşallah ya ne güzel :)
hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…