2 haftaya evleniyorum lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam Hanımlar Ben Su Şuan Nişanlıyım Ve 2 Haftaya Kadar Evleniyorum Yalnız Özel Bölgelerde Temizlikle İlgili Bi Sorum Olucak Bunun için tüy dökücü spreymi kullansam kocamın daha çok hoşuna gider yoksa nomral jiletlimi merak ediyorum deneyimlerinize güveniyorum biraz açık yazdım ama kusra bakmayın:utangac:

yani sizin suçunuz yok..
ama ilk mesajda bu tarz bir soru soran birine ben kendi adıma yardımcı olamıyorum güvenilir bulmadığım için..
ayrıca bunu müstakbel eşinize sorsanız hangisinden hoşlanırsın diye.daha net bir cevap alırsınız emin olun.
benneyaptımki

böyle bir konuyu ona açmak bilemiyorum biraz utanıyorum bunun için

2 hafta sonra eşinize daha çok şey açacağınıza göre ,
şimdiden bu konuyu açmanız zarar etmezşakkıdı

2 hafta sonra eşinize daha çok şey açacağınıza göre ,
şimdiden bu konuyu açmanız zarar etmezşakkıdı

Haklısın Aslında bunu yapmayı bi deniyicem zaten bu aralar iyiden iyiye coştu oda nişanlılıgımızın etkisiylemi bilmiyorum ama sürekli sarkıyor en azından kocam olucagı için içim rahat biraz ama bazen abartılı derecede sürtünmeler fln yapıyor :utangac:
bilmiyorum napıcam ben bununla sırnaşık şey

Selam Hanımlar Ben Su Şuan Nişanlıyım Ve 2 Haftaya Kadar Evleniyorum Yalnız Özel Bölgelerde Temizlikle İlgili Bi Sorum Olucak Bunun için tüy dökücü spreymi kullansam kocamın daha çok hoşuna gider yoksa nomral jiletlimi merak ediyorum deneyimlerinize güveniyorum biraz açık yazdım ama kusra bakmayın:utangac:

Ağda ile temizlesen kendini daha iyi olur...
kalkıpta nişanlına sormak olmaz diye düşünüyorum...

Ağda yaptır bebişim 1 ay rahat rahat dolaşırsın bayağı bi acıtıyor ama olsun.

düğünden birkaç gün önce git kuaföre
baştan aşağı ağdanı yaptır
tertemiz olursun uzun sürede öyle kalırsın
öpt.

En guzeli agda !
Muthis bir aci ama 1 saat sonra harika hissediyorsun kendini ve gerçekten deger cunku 1 ay falan çok rahat olacaksin

ameliyat eldiveniyle bikini bölgesini yolabilirsin canım oda acıtır kaşındırır ama kökünden alır.

Her erkeğin tercihleri farklıdır ki...
Bazı erkek hafif tüylü bazısıda tüysüz sever...
Allah allah biz senin eş adayının nasıl hoşlandığını bilemeyiz ki ..
sor öğren .

valla ben düğünden 2 ay önce sır agdaya başladım arkadaşım teyzesi evde özel müşterileri yapıyor oldukça hijenik
ve oraya bagımlı oldum artık
çok rahat 1 ay kuş gibisin
birde ilkinde çok acır tüyler sert oldugu için ve adetin bittikten 4 gün sonra temzilik yap o zaman canın daha az yanara ben böle yapıyorum

sir çok rahat ben oldum olası hiç jilet kullanmadım evde yapıyorum çok zorkalırsam ama genelde kuaföre gidiyorum..benim göremediğimi o görüp daha temiz yapıyor..30 dakikada yeniden doğuyorum..

bencede ağda iyi
ama zararlıymış genital bölgeye

agda kesinlikle! bir de ilk gece seni tertemiz bebek gibi gormesi cok hos olucaktir. eger bu konuda belli bir tecrubesi yoksa ben killi severim diyceni sanmiorum :bbo: ama tabi belli olmaz. ancak ben olsam onun cildini de irite etmemesi adina tertemiz bir sekilde cikardim karsisina ki bunun en iyi yolu agda. jilet veya diger tuy dokucu yontemler ust deriye yakin bolgelerde igne ucu gibi hissettirio tuyleri. hem de ilk gunler fazla hasir nesir olacaginizi dusunursek zirt pirt jiletle temizlemeye vaktin olmaz. en iiyisi seni evlendikten sonra ilk adet donemine kadar rahat ettircek bi yontem secmen. adetten sonra hormanlar hizlanior ve tuyler daha hizli cikior. (dikkat edin adetliyken kas biyik aldiinizda bir haftaya kalmaz cikarlar hemenkafamçokkarıştı ) adetten sonraki hafta da yeniden bi temizlik. ohh bi ay daha!:dance:

kisaca o gece nolcagi belli olmaz :icecream::icecream::icecream: anladiniz siz onu:utangac:

tertemiz olmakta fayda vara.s.a.s.:enbuyukkk:

Back
X