Umudunu yitirme diyecem canım yine.biosverince daha iyi oliluyir galiba.Umudumu yitirdim artık.
Bu kocayla zor :)
Bosverdim zaten.napiim kısmet değilmiş sağlık olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tek ilişki de tuttu demek Allah ol desin yeter ki.inşaallah canimYa ne biliyim öyle kötü bir tecrübe yaşayınca insan daha temkinli yaklaşıyor mecburen. İnşallah bu sefer güzel olur sonu. Ben ovulasyon testi yapıyordum ya koyu çizgiyi gördüğüm gün değil de ertesi gün tek ilişki oldu. Sonra 3-4 gün ilişki olmadı. Büyük ihtimalle o ilişkide tuttu diye düşünüyorum. Tek ilişki olduğu için çok az umudum vardı gerçekten. O yüzden hiç umutsuzluğa kapılmamak lazım. Rabbim size de nasip edecek en kısa zamanda inşallah
Umudunu yitirme diyecem canım yine.biosverince daha iyi oliluyir galiba.
Ben de de umutsuzluk var aslında canım bir daha anne olamicam gibi geliyor canım en azindan bir kızım var çok şükür. Tesellim o zaten
Tek ilişki de tuttu demek Allah ol desin yeter ki.inşaallah canim
Bu beter kızım evi dagitmadan duramiyor
Kızlar sonuçlarımı aldım ancak eve geldim. Tsh ım 3 e düşmüş çok şükür. Veee beta hcg de 68 çıktı. Çok şaşkınımkalp atışlarını duymadan da ümitlenmek istemiyorum zaten
Ay hadi inşallah canım
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Wayy tek ilişkide ha... rabbimin büyüklüğü nelere kadîr...
Bizde tek iliskiyle gecircez artık bu ayı.
Hayırlısı.
Denedikce umudun hep oluyo tugbis. Denemeyince nasıl olcakki aynen bu noktadayim elden bisey gelmiyo istemiyo demekki kocam.sadece yaptığı kafami karistirmakmis.yoruldum gelgitlerinden. Onada yazdim bugün faceden. Haklısın fln dedi Özür diledi ama konusmuyorum evde.gordukce sinirim zıplıyo
Esin hatasının farkına varmış canım bu da biseydir.belki yine kaybetme korkusu yaşıyordur ondan olabilir bu gel gitleri.ben de ilk bebeğimi kaybedince hemen istedim Dr 6 ay ara vermemi istedi.ben istedim deli eşim istemedi 3 sene sonunda ikna oldu ne kadar uzun yıpratıcı bir süreçti. Rabbim kızımı hemen gönderdi. Sonrasında da bunu yaşadım 3 yıl yine ikna ile geçti simdi de 6 ay olmayınca hevesim kırıldı artik test falan almiyacam bisey yapmicam yoruldum.Wayy tek ilişkide ha... rabbimin büyüklüğü nelere kadîr...
Bizde tek iliskiyle gecircez artık bu ayı.
Hayırlısı.
Denedikce umudun hep oluyo tugbis. Denemeyince nasıl olcakki aynen bu noktadayim elden bisey gelmiyo istemiyo demekki kocam.sadece yaptığı kafami karistirmakmis.yoruldum gelgitlerinden. Onada yazdim bugün faceden. Haklısın fln dedi Özür diledi ama konusmuyorum evde.gordukce sinirim zıplıyo
Ev oyuncak dolu benimde her yere taşıyor topla deyince yorgunum yapamam anne diyor. Senin daha küçük büyüyünce değişir belki .5 yasında benimki tatilden döndük evin her yerini desti:)çok ozlemis evi :)Çocuklar hep aynı. Oyuncaklar odandan çıkmayacak diyorum arkamı dönüyorum oyuncaklar yine baş köşede :)
Kızlar sonuçlarımı aldım ancak eve geldim. Tsh ım 3 e düşmüş çok şükür. Veee beta hcg de 68 çıktı. Çok şaşkınımkalp atışlarını duymadan da ümitlenmek istemiyorum zaten
kız ben sana ne dimmmmmmmmmm
hatırlıyormusun son yazdığımı yazıları karıştırdım kuzu içime doğmuş demek :))))
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. tek ilişkide tutturdun he helal olsun vallah demek tsh mhs hikaye rabbim istedikten gerisi boş hayırlı olsun inş. değerler artsın bebişin seninle olsun arkadaşım darısı bizim başımıza inş.
Bir yığın ütü beni bekliyor gündüz çok sıcak oluyor simdi biraz serin balkonda yapayım bari baslamazsam koca dağ gibi sepet imkânsız bir hal alacak en iyisi gideyim)
Kolay gelsin canım
cevabını bekliyorum canım hadi hayırlısı
Evet kalbin temizmiş valla :) Amin canım inşallah. Bakalım şimdi 10 gün falan bekliycem işte. Sonra dr a giderim. Orda da güzel haberler alırsam ancak o zaman tam anlamıyla sevinicem. Şu an buruk bir sevinç yaşıyorum. Sizin için de dua ediyorum canım. Her şey gönlünüze göre olur inşallah.
Ayyy hadi bakalım çok sevindimmm :)
hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah gönlüne göre versin
darısı tün isteyenlerin başına inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?