günaydın kızlar ben de kırmızı kartı bu sabah itibariyle gördüm bugün Dr dan randevu aldım gidip bi bastırayım hem adetim çok kısa sürüyor hemde kaç aydır korunmuyoruz çocuk olmuyor bi baksın ne var ne yok
şu an adetliyim şimdi mi gideyim yoksa adet bitince mi gitsem hangisi daha iyi bugün ilk günüm zaten de 1 gün sürüyor 2 aydır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar ben de kırmızı kartı bu sabah itibariyle gördüm bugün Dr dan randevu aldım gidip bi bastırayım hem adetim çok kısa sürüyor hemde kaç aydır korunmuyoruz çocuk olmuyor bi baksın ne var ne yok
şu an adetliyim şimdi mi gideyim yoksa adet bitince mi gitsem hangisi daha iyi bugün ilk günüm zaten de 1 gün sürüyor 2 aydır
Bende istiyorum 2. Bebeği oğlum 9.5 aylık ama olursa birlikte büyürler inş :)
aynen benimde adetim 2 veya 3 gün sürüyor bende 8 aydır çalışma var ama tık yok bu ayda ayın 10 unda hastanma tarihim inş olmam bu arada yeni bebeğim var 13 aylık onuda 1 sene sonunda yaptıkhastaneye bende gidicem sen bi git bakalım ne dicek herhangi bir kadın doktoru arayıp bi sorsana hangisi sizin için daha iyidir die hastaykenmi yoksa sonrasındamı die net cevabı al bende ona göre gidim :)
Kızlar ben de kan verdim geldim şimdi tsh için. Sonuçlar 2 buçukta çıkacak. Pek umutlu olmasam da beta hcg ye de baktırıyorum yine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Bende istiyorum 2. Bebeği oğlum 9.5 aylık ama olursa birlikte büyürler inş :)
canım ben bugün saat 3 de gideceğim zaten 1 gün sürdüğü için bugünden başka gidemem bakalım adetim bitince gel derse. bi de öyle giderim medikal park tan randevu aldım hep devlete gidiyordum burası nasıl ilgilenecek inşallah iyi nir Dr dur
İnş benim annem oğlum konusunda yardımcı olduğu için 2.yide erken istiyorum tek olsam bi 7 8 sene düşünmezsim çünkü oğlum çok yaramaz :)
yardımcın varsa hiç düşünme nurian ben bu kadar ara verdiğim için pişmanım şimdi bir daha bebek olursa zor olacak çalışıyorum işten ayrılmak zorunda kalacağım tam düzenimi oturtmuşken
hadi bakalım inşaallah iyi çıkar hcg den de sürpriz çıkarsa ooo süper olur.Kızlar ben de kan verdim geldim şimdi tsh için. Sonuçlar 2 buçukta çıkacak. Pek umutlu olmasam da beta hcg ye de baktırıyorum yine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
hayırlısı olsun cnm
ya ben bazı şeyleri bilmiyorum mesela tsh nedir
bat nedir burda uzun zamandır yazışanlar tabi bunları biliyordur ben 3 aydır uğraşıyorum bebek için pek de bilgili değilim
hadi bakalım inşaallah iyi çıkar hcg den de sürpriz çıkarsa ooo süper olur.
günaydınn canım
İnş benim annem oğlum konusunda yardımcı olduğu için 2.yide erken istiyorum tek olsam bi 7 8 sene düşünmezsim çünkü oğlum çok yaramaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?