- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Oğluk hasta astım bronşiti var dün sabah doktora götürdük kayınvalidemle o bakıyo çocuğa bu arada öğlen dondurma yedirmişler gece hiç uyutmadı sabah ateşi vardı kayınvalidemlerde köye gitti babam vardı o bakıyor yazık o da hiç anlamaz çocuk bakmaktan aklım evde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahahaaaa çok güldüm aynen ya hergün hergün görüşüyorduk bi baktım hamişim
Günaydın kızlar bu arada
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Aman sorma. Hiçbir şey bilmiyorken çocuk daha kolay oluyordu valla :)
Kötü bi anneyim ben herhalde
Kızlar sonuçlarımı aldım ancak eve geldim. Tsh ım 3 e düşmüş çok şükür. Veee beta hcg de 68 çıktı. Çok şaşkınımkalp atışlarını duymadan da ümitlenmek istemiyorum zaten
Sağol canım darısı başına inşallah hayırlısıyla ama şu an çok fazla sevinemiyorum. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için kalp atışlarını duyana kadar da sevinemem herhalde
Off 2. Çocuk neyime bnm bi tanesine bakamıyorum
Kızlarrr..
Kocam Özür diledi barıştik :)
Batlar geldiii
Amanda~~~~~~12 Ağustos
Zeyno~~~~~~~~16 Ağustos
egeninannesi~~~18 Agustos
Deatacita~~~~~~30 Ağustos
ecetuba~~~~~~~30 Ağustos
Seymasevde~~~~30 Ağustos
Anneveoglusu~~~~~~ ????
Miracle Tuğba kurtardı kendini
Darısı başımıza.
Allah kurtarsın kızlar :thumbup:
Oğluk hasta astım bronşiti var dün sabah doktora götürdük kayınvalidemle o bakıyo çocuğa bu arada öğlen dondurma yedirmişler gece hiç uyutmadı sabah ateşi vardı kayınvalidemlerde köye gitti babam vardı o bakıyor yazık o da hiç anlamaz çocuk bakmaktan aklım evde
Kötü bi anneyim ben herhalde
öyle deme onlar hasta olunca bende öyle hisse kapılıyorum izin alamıyorsam yada alacak durumda değilsem o çalıştığım yer benim üstüme çöküyor
tek değilsin bu konuda arkadaşım kendini suçlama annen yokmu babandan daha iyi ilgilenirdi
Hg fulyaa...
Bu 30 agustos pek bereketli olcak desene. ..
Bide güzel haberler gelirse.. süper
Eylule gecmek istemiyorun ben yaa
Olsun artık
Geçmiş olsun canım ya. Biz de yeni 2 kutu antibiyotik bitirdik anca iyileşti oğlum. İyileşmeyecek falan sandım. Ben bizden daha kötü durumda olanları düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yoksa moralim o kadar bozuk oluyor ki çocuk hasta olunca eşimle bile kavga ediyoruz. Rabbim dermansız dert vermesin. İlaçlarını düzenli kullanırsa iyileşir inşallah
Yaşasın yaaa çok sevindim ilk hamişimiz çıktı, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını canım
canım iyi şeyler düşün iyi düşün adetin geçtimi sen yaptın merak ettim. hayırlı olsun tekrardan
canım yaa benim kuzuda epeyi büyüdü bazen diyorum ne gerek var rahata erdim diye
aayy çok sevindim uzatmamak en güzeli artık bunun üzerine barış çubukları içer kutlama yaparsınız anladın sen oniiii :26:
canım benim BAT 30 ağustoss
Çok geçmiş olsun bir tanem benimkide sık sık alerjik rinit olur seni anlıyorum nefes alış verişi düzenleşiyor
offff dr giden çocuğa dondurmamı yedirilir yaaa
Hg fulyaa...
Olsun artık
Annemle babam ayrılar annem pek ilgilenmez
evet canım inşallah hayırlı olur ne deyim hepimiz için
anladım canım
Bizim antibiyotikle de bitmiyor prednol vuruluyoruz 5 doz o da kortizon içeriyor ilerde organ yetmezliğine sebep olur diyorlar o yüzden korkuyorum keşke antibiyotikle bitse onun yanında antibiyotik çok masum
Kötü şeyler düşünme canım. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz kuzuna.
Bizim antibiyotikle de bitmiyor prednol vuruluyoruz 5 doz o da kortizon içeriyor ilerde organ yetmezliğine sebep olur diyorlar o yüzden korkuyorum keşke antibiyotikle bitse onun yanında antibiyotik çok masum
evet canım kendini dinleyinece olmayan şeyler varmış gibi hissediliyor ve sonu hüsrann.Haklısın relax olmam lazım.
Kendini dinlemek iyi degil
ben dikkat etmiştim yumurtlama gününe :))hemen de tutmuştu.şimdi daha çok şey biliyoruz teknolojiden o yüzden beynimiz yorgun düşüyorIlk cocukta yumurtlama mı biliyoduk Allah aşkına.
Hep bunlar teknolojiden
ah canım geçmiş olsun Allah şifa versin elinden geleni yapıyordur babacığın merak etme.Oğluk hasta astım bronşiti var dün sabah doktora götürdük kayınvalidemle o bakıyo çocuğa bu arada öğlen dondurma yedirmişler gece hiç uyutmadı sabah ateşi vardı kayınvalidemlerde köye gitti babam vardı o bakıyor yazık o da hiç anlamaz çocuk bakmaktan aklım evde
inşaallah ben de Eylüle geçmek şstemiyorum ama kısmet.Hg fulyaa...
Olsun artık
Kızlar ovülasyon testini yapmaya ne zaman başlıycam? Adetim bitince mi bütün lekelenmeler felan bitince mi?
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?