2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

nasip arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile kucağında göstersin
ancak insan oğlu insan kendinde olmayanı istiyooo

Tabi ki nasip. Öncelik sağlıklı ve hayırlı olması ama dediğin gibi insan ikisini de tatmak istiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben halen temizlenmedim bu ay çalışmalar başlamadı bakalım bu ay yumurtlama testi almak istiyorum
hangi marka almamı önerirsiniz

kızlar yumurtlama testi her eczanede bulunuyor mu fiyatı ne kadar acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben yumurtlama testlerini gitti gidiyor dan aldım. 27 liraydı galiba. 30 tane yumurtlama testi 10 tane de gebelik testi. Markası da laboquick diye bir marka. Ben memnun kaldım.

eşim benimde pek sıcak bakmıyordu ama bu ara o da istekli inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur hayırlısıyla

Noluyor bu eşlere anlamış değilim önceden erkekler istermiş çocuk simdi bayanlar daha çok istiyor.inşaallah canım sağlıklı tatlı bebeklerimize olur

yaşlarımız kaç acaba
ben 31 yaşındayım biraz geç kalmışlık hissi var bende

Ben de 31 yaşındayım. Aynen hem evlenmek için hem çocuk için geç kaldığımı düşünüyorum ama nasip böyleymiş.

aa seninki iyiymiş fiyat olarak bende bi bakayım oraya

Hamile arkadaşım allah sağlıklı aylarını geçirsn kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) bende 10 ağustos tarihimdi.ama bugün sanırım oldum lekelenmel başlamış neyse artık ne zaman derse rabbim.ama bende belki yarın hastaneye giderim kontrol için

Amin inşallah canım sağol. Sana da en kısa zamanda nasip olur inşallah

vallahi öyle canım ya şimdi geçim sıkıntısı filan onlarda haklı olabiliyor bazen ama tek çocuk da olmaz illaki bir kardeş lazım diye düşünüyorum ben

Son düzenleme:
Ben de 31 yaşındayım. Aynen hem evlenmek için hem çocuk için geç kaldığımı düşünüyorum ama nasip böyleymiş.

ben 24 de evlendim 25 de oğlumu kucağıma aldım

ben 24 de evlendim 25 de oğlumu kucağıma aldım

Sen yine benden iyiymişsin. Ben 26 da evlendim 29 da oğlumu kucağıma aldım.

Sen yine benden iyiymişsin. Ben 26 da evlendim 29 da oğlumu kucağıma aldım.

benim ilk oğlan kaza oldu öyle olmasa 2 yıl düşünmüyorduk biz aslında ama Allah öyle istedi demekki alın size bebek dedi yolladı tosunumu 😄😄😄

Son düzenleme:
Bizde son deneme geçen cuma idi ama o gün bugün sol kasigim adet sancısı gibi ağrıyor inşaallah tutmusturda onun agrisidir Bat a son 11 gün :-D:-D:-D:-D:-D

HTC phone ile...

canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısıda benim gibi isteyen bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah

Ben 29 yaşında evlendim 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 34.5 yaşında ikinciyi kucaklamama az kalmışken kaybettim. 31 ağustos doğumgünüm 37 olacak hala bir umut bekliyorum

Kız benim eşim o eskilerden işte hiç korunmayalım desem uçar adam 9 ayda bir çocuk olsa yok demez yaniii
İlgilidirde tek bana bırakmaz çocukları yoksa zaten mümkün değil üst üste çocuk yapıp bakmak.
Bana 40 yaşına kadar yapabildiğimiz kadar yapalım sonra büyürler onlar bizde dünya turuna çıkarız diyo
Tabi ben ne halde olurum ozaman bilmiyorum

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

özey zor günler yaşamışsın Allah sabır versin inşallah dilediğin olur canım
dün Dr da sıra beklerken tahminimve 5-6 aylık hamile bir anne adayı nst ye girdi bebeğin kalp atışları yokmuş hemen Dr filan geldi anne baba çok üzüldüler bende çok üzüldüm Allah kimseye evlat acısı vermesin en zoru bu

Aynen eşimle tek hayalimiz büyük müstakil Bahçeli bi evimiz olsun bahçesin de kalabalık kahvaltı sofraları yemekler her anımız şenlik olsun huzur olsun önce tabi. Ay bide ben yemek yapayım silip süpürsünler artık kalmasın
Bunlar işin hayali tabi ne kadar ciddi sorumluluklar ve sorunlar olabilir bunlarında farkındayız.
Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni en hayırlı biçimde nasip etsin

Allah o acıyı yaşatmasın inş
Yaşa bakma sen ruhun genç olsun sağlığın yerinde olsun bak ne Zeki olacak çocukların inş.
Sen pozitif bak inş kucaklarsınız yawrumuzu

Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…