nasip arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile kucağında göstersin
ancak insan oğlu insan kendinde olmayanı istiyooo
ben halen temizlenmedim bu ay çalışmalar başlamadı bakalım bu ay yumurtlama testi almak istiyorum
hangi marka almamı önerirsiniz
kızlar yumurtlama testi her eczanede bulunuyor mu fiyatı ne kadar acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşim benimde pek sıcak bakmıyordu ama bu ara o da istekli inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur hayırlısıyla
yaşlarımız kaç acaba
ben 31 yaşındayım biraz geç kalmışlık hissi var bende
Kızlar ben yumurtlama testlerini gitti gidiyor dan aldım. 27 liraydı galiba. 30 tane yumurtlama testi 10 tane de gebelik testi. Markası da laboquick diye bir marka. Ben memnun kaldım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile arkadaşım allah sağlıklı aylarını geçirsn kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) bende 10 ağustos tarihimdi.ama bugün sanırım oldum lekelenmel başlamışneyse artık ne zaman derse rabbim.ama bende belki yarın hastaneye giderim kontrol için
Noluyor bu eşlere anlamış değilim önceden erkekler istermiş çocuk simdi bayanlar daha çok istiyor.inşaallah canım sağlıklı tatlı bebeklerimize olur
Ben de 31 yaşındayım. Aynen hem evlenmek için hem çocuk için geç kaldığımı düşünüyorum ama nasip böyleymiş.
ben 24 de evlendim 25 de oğlumu kucağıma aldım
Sen yine benden iyiymişsin. Ben 26 da evlendim 29 da oğlumu kucağıma aldım.
canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonuçlarımı aldım ancak eve geldim. Tsh ım 3 e düşmüş çok şükür. Veee beta hcg de 68 çıktı. Çok şaşkınımkalp atışlarını duymadan da ümitlenmek istemiyorum zaten
Noluyor bu eşlere anlamış değilim önceden erkekler istermiş çocuk simdi bayanlar daha çok istiyor.inşaallah canım sağlıklı tatlı bebeklerimize olur
Ben de 29 yaşında mıyım ya 85 kasım doğumluyum kaç oluyom :)
Ben 29 yaşında evlendim 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 34.5 yaşında ikinciyi kucaklamama az kalmışken kaybettim. 31 ağustos doğumgünüm 37 olacak hala bir umut bekliyorum
maşallah canım geniş aile istiyorsun o zaman sen bende çok severim kalabalık aileleri
biraz pahalı ama içinden çok çıkıyormuş test dediğin gibiyse bir ara bende alayım bu ay da deneme yapalım da
ya benim ilk oğlan hiç böyle beklenmemişti 2 . Nazlı olacak sanırım
oğlum da 1 kaza oldu ve 1 defada
kalmıştı iyiki de olmuş
hayırlısı inşallah
Ben 29 yaşında evlendim 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 34.5 yaşında ikinciyi kucaklamama az kalmışken kaybettim. 31 ağustos doğumgünüm 37 olacak hala bir umut bekliyorum
canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısıda benim gibi isteyen bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?