2 kez aynı kıza tercih edilmiş oldum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
18 yaşındayım. 8-9 ay önce bi ilişkim bitti başka bi kız yüzünden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Çok yara aldım çok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi çocukla tanışıyoruz. Hafif hafif flörtleşmelerimiz başlamışken bu çocuğun tercih edildiğim kızla yakın arkadaş olduğunu öğrendim. Neyse ben bişey demek istemedim ama kız durduk yere konuştuğum çocuğu sorguya çekmiş, niye bunla konuşuyosun aranızda ne var gibisinden. Şuan ilişkisi de yok zaten kızın, beni biraz rahatsız etti bu durum konuşma bence o kızla artık dedim çocuğa. Demez olaydım, sırf bu yüzden kavga ettik ve konuşmuyoruz. O "o benim 2 senelik arkadaşım" dedikçe ben de aynı kişi yüzünden tekrar birini kaybetmek istemediğimden inatla konuşma dedim. Sonunda da sinire geldim biz bir daha konuşmayalım dedim ve tamam yazdı

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ikinci defa farklı şekillerde olsa da aynı kişiye yenilmek çok kanıma dokunuyor. Canımı sıkıyor. İçim daralıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Aynı ortamdayız, okullar aynı. mellifluous da ne kıskançmış deyip daha çok havalara girsin istemiyorum... Ama ne yapacağımı şaşırdım artık, inanın çıkmazdayım

Akşam tüm yanıtları sakin kafayla okuyup tek tek cevap vereceğim şuan pek doğru düşünemiyorum, lütfen yazmayı ihmal etmeyin

Neden bu kadar acele ediyosun ki yaşın daha çok genç bellki ki daha olgun birileri olamamışsınız. Önce okulunuza bakın takmayın kimseyi zaten okul bitince yollarınız ayrılıcak başka insanlar tanıcaksınız. Hayatınızdaki insana emir verip konuşma görüşme derseniz tabi ters tepki yapar. Çocuk daha yeni tanıdığı birinin hayatına arkadaşlarına karışmasını istemez.

Konu buram buram 18 yaş kokuyor zaten :)
İkisini de boşverin ,
Önünüze bakın.
8 milyar insan var ,
Gereksiz kişilerle vakit kaybetmeyin.

Ne alaka 2. Kez ayni kisiyle kaybedemem onunla konusma? Bu nasil bir gerekcedir. Bir insan kendini nasil rezil eder, nasil özguvensizligini haykirir ornek olmuşsunuz resmen.
Ayrica flort ediyorsunuz veya edeceksiniz diye kimseye kiminle konusup konusmayacagini soyleyemezsin. 2 aylik insansin senin lafinla eski arkadasini silen seni de kolayca siler. Bunu unutma.

Ah be güzelim, daha flörtleşme evresindeyken hangi sıfatla o kızla konuşma deme cesaretinde bulunuyosunki Yani çocuk haklı kusura bakma ama hata yapmışsın.

Son düzenleme:
Hata etmişsin gibi görünüyor. Kimse bana arkadaşımı sildiremez. Çocukta karakterli çocukmuş valla aferin. Daha iki ay olmuş tanışalı. Senin için arkadaşını silecekse seni de ilk firsatta siler. Ki yasin çok genç. Zamanını boşa bu işlerle harcama. Zaman harcamak için daha güzel seçenekler var hayatta. Kendini geliştir

Henüz sağlıklı bir ilişki yaşayacak olgunlukla değilsin ben onu anladım bu yazdıklarından. Bu kadar karmaşaya değmez iki gün sonra unutacağım insanlar için.

niye öyle bir şey dedin ki çocuğa...

yani kızın bir suçu yoksa eski sevgilinin gitme sebebinde kızı suçlaman hoş olmamış. belki de bundan tepki verdi sevgilin ve arkadaştılar belki gerçekten sen onları yakıştırınca alındı.

kızı takıntı yapmışsın gibi duruyor. eski sevgilini gerçekten unutmuş olsan kız da umrunda olmazdı bence şu an.

Erkekler tarafından değer görmek, saygı duyulmak ve başkalarına tercih edilmemek istiyorsan kendi ayakları üzerinde duran, güçlü, öz saygısı olan, kendini bilen bir insan olmaya çalış.

Bu aşk meşk işlerini de bu yaşta çok fazla ciddiye alıp kendini hırpalama.

okul bitince unutursun tatlım bu yaşlarda normal böyle şeyler :)
o kızla arkadaş olmayı dene sorunu temelden çöz

Cocuga kizilcak bir durum soz konusu deil o dogru olani yapmis arkadasini silmemiş.
Ve sizin eski sevgilinizin yaptigi seyin biletini, baskasina kesmeyin.
Once kendinize guvenin, ozguveniniz olsun.
O kızı takinti haline getirmeyin, belki kiz kotu biri degildir. Ön yargili olmayin insanlara karşi.

Ne kızmış ama
Kara çalı gibi

Ya aslında haklısınız ama ne bileyim bu sefer dekaybetmek istemedim yine ama sonuç değişmedi konuşmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…