- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi mellifluous
-
Konuyu okudum anlamadım. Çok kitap okurum 3. Üniyi okuyorum. Anlamak için kendimi, biraz daha geliştirene kadar tekrar anlatsanız merak ettim.Konuyu okursanız aynı kişiden bahsetmediğimi anlamış olursunuz. O kadar gurursuz değilim.
Konu sahibinin ilk ilişkisi bi kadın yüzünden bitmiş ,sonra 2. Sevgilisiyle tanışmış tekrar ayni kadın, 2.sevgilisini de elinden alcak deyim yerindeyse...Konuyu okudum anlamadım. Çok kitap okurum 3. Üniyi okuyorum. Anlamak için kendimi, biraz daha geliştirene kadar tekrar anlatsanız merak ettim.
Konu sahibinin ilk ilişkisi bi kadın yüzünden bitmiş ,sonra 2. Sevgilisiyle tanışmış tekrar ayni kadın, 2.sevgilisini de elinden alcak deyim yerindeyse...
Siz ilk ilişkinizde yaşadığınız olayı anlattıysanız kıza olan takıntınızın hala eski sevgilinizi sevdiğinizden kaynaklı olduğunu düşünmüş olabilir
Konuyu okudum anlamadım. Çok kitap okurum 3. Üniyi okuyorum. Anlamak için kendimi, biraz daha geliştirene kadar tekrar anlatsanız merak ettim.
Size birşey dedim mi ben? Ben anlamadım. Size bravo...Ne okuyorsan okuyorsun tamam da birseyi anlamadin diye bu kadar komplekse girip egitim hayatini döküp, hesapta sorun bende değil muhabbetleri yapmak nedir ya?
18 yaşındayım. 8-9 ay önce bi ilişkim bitti başka bi kız yüzünden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Çok yara aldım çok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi çocukla tanışıyoruz.
Şunu anlamak için 5. Universiteyi okumana gerek yok.
Size birşey dedim mi ben? Ben anlamadım. Size bravo...
Dert ne? Neden kızla görüşme diyor? Daha adı koyulan birşey yok... Yenildim falan filan. Ne kadar okusam anlamsız.
Size birşey dedim mi ben? Ben anlamadım. Size bravo...
Dert ne? Neden kızla görüşme diyor? Daha adı koyulan birşey yok... Yenildim falan filan. Ne kadar okusam anlamsız.
Teşekkür ederim. İkinci sevgili değil ki flört ediyor. O kızla görüşme diyor. Ya çok olsa kendi çocukla görüşmez. Görüşme deyince çocuk emredersin mi diyecekti? Neyse yaşı küçük, o yaşta oluyor böyle şeyler demek ki.Konu sahibinin ilk ilişkisi bi kadın yüzünden bitmiş ,sonra 2. Sevgilisiyle tanışmış tekrar ayni kadın, 2.sevgilisini de elinden alcak deyim yerindeyse...
Ben mi? 18 yaşında çocuğu. Enteresan :) Başka bir konu da anlamıyorum diyene, kitap okuyun dendi. Ona istinaden yazdım.Yaptiginin dogru oldugunu kimse soylemiyor zaten ben de dahil kendini rezil ettigini dusunuyorum. Ama konuyu anlamamanizin ya da saçma bulmanizin universitenizle alakasi nedir onu da ben anlamadim. Kendinizce kizi aşagilamaya calisiyorsunuz.
İlk yorumum ne?Konuyu anlayıp saçma bulmuşsunuz o zaman,bu farklı bişey ilk yorumda kast ettiğiniz bu değildi.
Ben mi? 18 yaşında çocuğu. Enteresan :) Başka bir konu da anlamıyorum diyene, kitap okuyun dendi. Ona istinaden yazdım.
Bir çok kitap okumanıza rağmen konuyu anlamadığınızı söyleyen siz değil miydiniz karıştırıyor olabilirimİlk yorumum ne?
Teşekkür ederim. İkinci sevgili değil ki flört ediyor. O kızla görüşme diyor. Ya çok olsa kendi çocukla görüşmez. Görüşme deyince çocuk emredersin mi diyecekti? Neyse yaşı küçük, o yaşta oluyor böyle şeyler demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?