2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Bence ikisinide koseye koyup kendinize zaman verin. Biraz dinlenin.
Iki kisi arasinda secim yaparak evlilik olmaz ki..

Sen çok iyi bir insansın,çünkü kötü bişeyler yapıp insanlara zarar wermekten korkuyosun.
Malesef ki sen ilk okul arkadaşını seviyosun.. 10 ay olmuş. bunu mantığın almamış. kalbini ona kaptırmışın.
şuanki mesele alışkanlığın olan ilişkin.
peki diyelim ki 4.5 yıllık ile evlendin.Tekrar birine gönlün kayarsa.. bi kere olduysa 2. kezde olur, 3. kezde olur.Çnkü senin gönlün onlayken hep boşmuş zaten sevmemişsin..
Sevsen bakabilrmiydin bi başkasına..
ilk okul arkadaşını gördüğünde onun omzunda "sevgilimi seviyorum ve ayrıldık " diye ağlardın...

anlıyosun dimi.. kendini kandırma.

evlilik icin su an bir acelem yok zaten ben de dusundum ikisiyle de irtibatimi kesmeyi ama olmadi yapamadim

Evlilik icin acelen yok ama sectigin kisi ile bosuna vaktini emegini harcamaya niyetinde olmucak eminim, illaki bir ciddiyeti olucak.
Hangisini secersen sec illaki digerinin golgesi olucak ustunde.
Eski sevgilinle aldatma gibi olaylar yuzunden ayrilik yoksa eger en azindan onunla denemeye calisabirsin cunku hep ilkler demisin..

Yorum icin tesekkur ederim.. Cok haklisiniz.. Evlendikten sonra bile benim gonlum baskasina kayabilir.. Sevgilime haksizlik ediyorum..

Simdi ki aklim olsa hic sevgili sahibi olmazdim.. Bu flort isleri hic iyi olmuyor :-(

Simdi ki aklim olsa hic sevgili sahibi olmazdim.. Bu flort isleri hic iyi olmuyor :-(

Kendin icin yasamaya bak. Kimseye muhtacligin yok.. Dinlen biraz degisik aktiveler yap.
Ilerde kimseyle kiyaslamadigin kimse icin vazgecemicen biri mutlaka cikicak. Iki kisi arasinda secim yapilmaz, yapiyosan demekki ikiside degmez.

kayar.. çünkü sevgilini gerçekten sevseydin gözün ondan başka her erkeği kardeş gibi görürdü.

Evet cok guzel bir kontaya parmak bastin!

Ben de diyorum ki sevgilime asik olsaydim gozum baskasini gorur muydu?

Madem asik degilim, ona da yazik etme, ona da yol ver, hayatina baksin

Ama gel gor ki bencil olan ben, ya pisman olursam diyorum.. İkisini bir arada bir sure idare mi etsem diyorum

Sacma sacma seyler dusunuyorum.. Zamana birakayim dedim 10 ay oldu..

Kendin icin yasamaya bak. Kimseye muhtacligin yok.. Dinlen biraz degisik aktiveler yap.
Ilerde kimseyle kiyaslamadigin kimse icin vazgecemicen biri mutlaka cikicak. Iki kisi arasinda secim yapilmaz, yapiyosan demekki ikiside degmez.

Ben su an ki sevgilimle de durduk yere ayrilamam ki, ayrilmaya kalkiyorum, yuregim cikacsk gibi oluyor, dayanamiyorum, ayrilalim diyorum, sonra aglamaya basliyorum, yapamicam ayrilmayalim diyorum

Vicdan yapıyorsun ya ona haksızlık ediyorsam diye bence sen ikisinden de uzaklaş ve kendin ile mahkeme kur aşk mı alışkanlık mı yok ise birinin yanında olması destek olması mı seni cezbeden dur bir düşün.

Beni 2. İcin cezbeden bi nokta var, cok yakisikli.. Simdi durmus sevgilimi elestiriyorum, ona diyorum ki burnun cirkin fln.. Ya resmen saacma sapan bir insanim

Sevgilime surekli direktif veriyorum, sacini kestir, sakalini kes, kendine bak, bana biraz guzel gorun filan

Bunlar cok sacma seyler degil mi?

sevgilinden ayrılınca ağlıyosun bide öylemi ?
ne yar den ne ser den derler buna.
ama hem şarap içiyim hem sarhoş olmıyım diye bişey yoktur.
her tercih bir vazgeçiştir.
bi kalpte iki kişi olmaz.
obsesif olarakta bu kez sevgilimsiz yapamam hastalıgına yakalanmışın,sevdiğin falan yok.
diğeriylede görüştüğünü düşünüyorum :))) buraya yazmıyosun. bi kere aradım fln demişin.
yanlış yoldasın. sonu hüsran söyliyim.

Ooo hem de ne yanlis, cok dogru soyluyorsun..

Aslinda sirf sevgilimi neredeyse aldattigin icin ondan ayrilmam gerek ne dusunuyorsun?

Ben ilkokul arkadasimla bulustum bir kere.. Kafede.. Ben kafede canli muzik yapiyorum da, onu da cagirdim gel beni dinle diye.. Cocugu iyice kendime asik ettim salak gibi

Sacma isler yapiyorum.. Sevgilimle sirf bu yuzden ayrilmam gerek diye dusunuyorum, ona bunlari yapmam buyuk yanlis

Onla kıyaslıyorsun ve ona benzetmeye çalışıyorsun sonu hüsran bu işin en son sen kötü olacaksın böyle gidersen

aşk meşk konusunda tavsiye veremeyecek kadar özürlüyüm

merak ettiğim bi nokta var ilkokul arkadaşın bu duruma ne diyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…