- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
-
Yazının sonunda kötü bir insan olduğunu yazmışsın..evet kötü bir insansın..bunların yanına kalacağını sanmıyorum..
Birinin beni ıslak odunla dövmesi lazım ben naptım ya?
Boşu boşuna 10 aydır hiç konuşmadığım adamı aradım ya.. Adamı kendime aşık ettim saçma saçma işler yaptım ya
Sevgilimin arkasından iş çevirdim..
Acaba ben 2-3 gün (sevgilimle ayrıldıgımız o günler) sırf o cocuk karsıma cıktı diye gözümde onu büyüttüm mü ki ?
Sizler akıllı hatunlarsınız ya ne diyorsunuz bu işe ?
iki kişi arasında kalırsan, güvenilir olanını seç!
duygusal bir boşluğa düştüğün anda, karşına çıkan heyecana kaptırmışsın kendini.
10 aydır konuşmadığın için de o çocuğu kafanda büyütmüşsün beni seviyo şöyle iyi böyle iyi diye sevgilinle kıyaslamışsın.
ayrıca çok çok yüzeysel yaklaşmandan askerdekine karşı birşey hissetmediğin belli, bence ilişkine yazık etme.
uzun süreli ilişkilerde böyle ara ara soğumalar uzaklaşmalar olabilir, benim ilişkimde de bazen oluyor.
ama araya başkalarını sokmaya başladığın zaman çok kırarsın karşındakini.
bence öbür çocuğu arama artık çünkü senin için bir heyecan sadece, ama ilişkine zaman ve şans ver.
sevgiline de haksızlık etme arkasından daha fazla iş çevirerek, sana evlenme teklif ettiğini biliyor mu diğerinin?
gel döverım ben senıı
Çok büyük bı hata yaptın, tamam kabul
Boşta bulundun bı an ve o çocuktan hoşlandığını sandın hepsı bu. Madem şuan ona karşı hıç bırşey hıssetmıyorsun ok.
Ama bunun bırdaha başına gelmeyeceğıne ınanıyormusun?
Hadı bugün Ahmet yüzünden sevgılının arkasından ış çevırdın onunla konuştun.
Yarın öbür gün Mehmet, Alı vs olmayacak dıyebılır mısın?
Bence sen hem kendı davranışlarını hemde ılışkınızı gözden geçır
Haklısın, peki bana bir tavsiyen var mı? Yaşım 20 diye böyle miyim ki..
Sevgilime bu çocuktan bahsetmiştim.. Bana kızmıştı sen onlarla konuşmasan onlar sana aşık olmaz diye, kaç kere yaptın bunu dedi. Ben de haklısın derim özür dilerim
haklısın.. bnm galiba karakterim böyle. bugun bu cocuk yarın baska bi cocuk olur.. sadakatsiz bir insan olmamalıyım.. offf çok büyük hata ettim ya
Olabilir tabi ama şunu söyleyim sana 4 yıllık sevgilini seviyorsun bence,ama o seni mutlu etmediği zamanlarda dışarıya yöneliyorsun,böyle yapmamalısın..
Bak sana üniversiteye ilk geldiğimiz zaman arkadaşımın başından geçenleri anlatayım...arkadaşımın 3 yıllık ilişkisi vardı birbirlerini gerçekten seviyorlardı..sonra gel zaman git zaman,tartışmalar huzursuzluklar oldu mutlu değillerdi..arkadaşım da başkalarından hoşlanır gibi oluyordu nasıl olur filan diye düşünüyordu.. erkek arkadaşıyla ara vermeyi bile düşündü..Sonra 3 yıllık sevgilisi arkadaşımın görüştüğü kişiyi öğrendi,arkadaşı çıktı..çocuk arkadaşımı terk etti..arkadaşım kimle çıktıysa asla mutlu olamadı onu unutamadı,çocuk da dönmek istedi ama dönemedi olanları kaldıramadı..şu an hayatında başkası var ama kimseyi onun gibi sevmediğini anladı yani bir lafıyla hala döner..bu olay 4-5 yıl önceydi..düşün kaç yıldır unutamadı..
Bence senin yapman gereken sevgilini gerçekten sevip sevmedğini anlaman..ayrıl bence,biliyorum kötü bir tavisye ama ayrılmadan öğrenemiceksin gibi geldi..sevdiğini anlarsan,bu olanlardan haberi olmamasını dilerim..
Sevgilime bu çocuktan bahsetmiştim.. Bana kızmıştı sen onlarla konuşmasan onlar sana aşık olmaz diye, kaç kere yaptın bunu dedi. Ben de haklısın derim özür dilerim
haklısın.. bnm galiba karakterim böyle. bugun bu cocuk yarın baska bi cocuk olur.. sadakatsiz bir insan olmamalıyım.. offf çok büyük hata ettim ya
erkek arkadaşın bılıyor mu konuştuğunuzu? Sana aşık olduğunu da söyledın o da konuşmazsan aşık olmazlar mı dedı
yemınle bayılacam şımdı, bu ne kız gerıldım ıyıce
karakterını değıştırmek senın elınde
bende çok bencıl bır ınsanım ama asla karşımda kı ınsana yanlış yapmam aldatmam.çünkü yaşadım nasıl olduğunu bılıyorum.
Vicdan yaptığın için, alışkanlıklarından vazgeçemediğin için, sevgiline haksızlık yaptığını düşündüğün için ondan ayrılamıyorsun canım..
Belki de diğer arkadaşını bile sevmiyorsundur!!
Sadece duygusal boşluk yaşadığın bi dönemde senden hoşlanan, ilgilenen birinin olması hoşuna gitti..
Henüz yaşın çok küçük.. Hayat sana öyle imkanlar sunacak ki ilerde bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin..
Korkun sanırım tek kalma korkusu..
Bi müddet ikisiyle de ilişkini kes, kafanı ve kalbini dinle.. İkisini de düşünmemeye çalış..
Başka şeylere odaklanmaya çalış..
Sürekli düşünürsen çıkış yolu bulamazsın..
Dilerim hakkında hayırlısı olan neyse o olur...
konuşmadığın insanlarda aşık olabilir ama evlenme teklif etmeleri çok saçma olur
bak sevgilinle sadece 2-3 küsmüşsünüz ve sen bu çocukla konuşmaya başlamışsın.
evet hoş değil, araman da hoş değil.
sevgilin öğrense çok canı acır, belki ayrılmak da isteyebilir.
suçluluk duygusundan kurtulmak istiyorsan ya sevgiline herşeyi anlatacaksın kararına saygı duyacaksın yada o çocuğun hayatına girmesine izin vermeyeceksin sevgiline sadık kalmayı öğreneceksin.
bence herhangi biriyle evlilik düşünmek için de erken 20 yaşındaymışsın, duyguların ve kafan da karışık. evliliği gündeme getirmesine izin verme kimsenin.
Erkek arkadasıma olayı biraz çarpıtarak ve kendi lehime anlatmış olabilirim
Yanlış anlama ama bır kez bıle bu aldatılma duygusunu tatsaydın şuan ne yaptığının farkına varcaktın
Sakın arama askerde kı çocuğu, ararsa açma, hatta numaranı değıştır faceden engelle çıkar hayatından unut
anladım...
ne dıyelım ben söyleyeceklerımı söyledım
karar senın, kendıne ıyı bak
Sevgilimden uzaklaşmak yerine ona daha yakın olsam diye düşünüyorum ? Onu çok ihmal ettim çünkü.. Aşkımızı tazelemek için bir şeyler yapsam ?
Benim gibi biriyle evlenilmez zaten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?