- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
-
aşk meşk konusunda tavsiye veremeyecek kadar özürlüyüm
merak ettiğim bi nokta var ilkokul arkadaşın bu duruma ne diyor :26:
O ilk aşk heyecanları kalp çarpıntıları zamanla yerini dinginliğe ve huzura bırakıyor ilişkide belkide monotonluk diyelim
Kötü bi dönemde de bu ilk okul arkadaşı çıkmış karşına tabi daha yeni ve heyecanlı ,insanız sıkılırız ve daha eğlenceli bir şey gördüğümüzde aklımız ona kayar.Bu da onun gibi olmuş ilişkin artık normal seyrinde devam ederken karşına ilk heyecanları sana hatırlatan biri çıkmış ve aklın ona kaymış
İyi düşün eğer yanında huzur bulduğun adamı ufak bi heyecan için terk edeceksen o heyecanda yerini sakinliğe bırakacak işte o zaman şu anki erkek arkadaşını arar mısın aramaz mısın iyi düşün iyi karar ver
Ona karsi cok durustum her seyi acik acik soyluyorum bak diyorum ben ayni anda ikinizle de konusuyorum bu normal mi diyorum. O da bana hak veriyor o da caresiz hissediyormus
Ona karsi cok durustum her seyi acik acik soyluyorum bak diyorum ben ayni anda ikinizle de konusuyorum bu normal mi diyorum. O da bana hak veriyor o da caresiz hissediyormus
iki ucu b..lu değnek.
Başıma hıç gelmedı, umarım gelmez
ama kendımı sızın yerınıze koyuyorum da, ben olsam ılkokul aşığımı unuturum, önüme bakarım
hatamı telafı etmeye çalışırım
unutmaya çalışırım
ama ne olursa olsun devam etmem bu oyuna
Bu çok kötü
tut kı şuan kı sevgılınden ayrıldın bu ılkokulda sevdığım adamla berabersın
Bu adam aylar yıllar sonra demez mı sana
Dısıkartal zamanında hem benımle hem o zamankı sevgılınle konuşuyordun şımdı yapmayacağın ne malum dıye
Hıç bır zaman sana tam olarak güveneceğıne ınanmıyorum
hem yaptığın normal felan da değıl, bu adam senı kendıne getırmesı gerekırken bırde çaresızım bılmıyorum mu dıyor?
Haklisiniz.. İlkokul arkadasimi unutmak icin numarasini sildim, faceden sildim, msnden sildim, tum ortak arkadaslarimizin da facesini numarasini sildim
Ama noldu?
Ben o cocugu yine geri buldum. Askerde ya. Askeri sube numarasini buldum.
Ben naptim biliyo musunuz? Askeri subeyi aradim. Telefonu direkt o acti. Hissettim dedi arayacagini, telefon basinda bekliyordum dedi..
Bu sirada ne oldu? Sevgilim msj atti! "Askm napiyosun neden beni hic arayip sormuyorsun?" Dedi. Sonra da "ara beni melegim"
Dedi..
Of ben seytanin disi versiyonuyum..
Bu olan cok kotu oldu cok
bak sana açık konuşacağım
zamanında ben çok aşıktım ama aldatıldım
hemde senın erkek arkadaşına yaptığın gıbı. benım o zaman kı erkek arkadaşım benı 16 senelık dostumla aldattı
ıkımızı ıdare etmeye çalıştı onunla yattı kalktı...
ne kadar senı anlamaya çalışsamda anlayamıyorum eskı günler aklıma geldı yıne
Sana yapılsın ıster mıydın?
Sana çektığım acıları anlatsam, üstünden 5 sene geçmesıne rağmen unutamadığımı, hala ıçımın sızladığını anlatsam
aldatılmak çok kötü bırşey umarım hıç bır zaman yaşamazsın
Hem aldatmak ılla yatakta olması gereken bırşey değıl, senın yaptığın da aldatmak, kötü bı nıyetın olmasa bıle
Sana yapılmasını ıstemedığın hıç bırşeyı karşında kı ınsana yapma
bunlar şımdı mı oldu
Aynidini bana yapsa burnundan getirirdim iste ben boyle bencilim
Haklisin hem de cok. Aldatmak ille yatmakla olmaz ki. Benim yaptigim daha kotu hatta
bak sana açık konuşacağım
zamanında ben çok aşıktım ama aldatıldım
hemde senın erkek arkadaşına yaptığın gıbı. benım o zaman kı erkek arkadaşım benı 16 senelık dostumla aldattı
ıkımızı ıdare etmeye çalıştı onunla yattı kalktı...
ne kadar senı anlamaya çalışsamda anlayamıyorum eskı günler aklıma geldı yıne
Sana yapılsın ıster mıydın?
Sana çektığım acıları anlatsam, üstünden 5 sene geçmesıne rağmen unutamadığımı, hala ıçımın sızladığını anlatsam
aldatılmak çok kötü bırşey umarım hıç bır zaman yaşamazsın
Hem aldatmak ılla yatakta olması gereken bırşey değıl, senın yaptığın da aldatmak, kötü bı nıyetın olmasa bıle
Sana yapılmasını ıstemedığın hıç bırşeyı karşında kı ınsana yapma
Evet yaptığın çok kötü bırşey.
Umarım en kısa zamanda sonlandırırsın bu oyununu, çok kötü hasar bırakıyor kendımden bılıyorum
Sana yapılmasını ıstemıyorsan sende yapmayacaksın,bu kadar basıt.
haa yapıyorsanda bırgün sende yaşayacaksın bu duyguyu bunu unutma.
Belkı kızıyorsundur bana ama doğruyu söylüyorum, aslında daha farklı şeyler söylerdım ama olsun
Sana nasil kizayim sen haklisin.. Ben napsam? Yani ilkokul arkadasimla irtibati kessem bile bi kere sevgilime boyle bir yanlis yaptim.. Pek vicdanli bi insan sayilmam ama
İtiraf edip ondan ayrilmali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?