• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Eğer bir şeyler eksik ise eğer memnun değilsen kendini mecbur hissediyorsan ilişkiye devam ediyor olabilirsin mesela ki önemli olan ilk sevgili olması değil bunu bu şekilde yaşatıp sonlandırabilmektir.

Aklında sürekli gelgitler var ise aklın en ufak boşlukta başksaına kayıyor ise "Şununlada çıksam baksam nasıl olur?" diye düşüncelere giriyorsan sen evliliğe hazır değilsin ve sevgilini gerçek anlamda kalpten sevmiyorsundur aklın ile mantığın ile sadece seviyorsundur. Bu hayatta elbet kişinin kendisi önemli kıymetli ama etrafına başkalarına zarar vermeden. Yazdıklarından dolayı pek sağlıklı ruh hali göremedim sende üstelik çevrede senin aklını çeliyor gibi ve açıkcası burada çok az bir kısmını beyan ettin yaşadıklarının.

İnş. hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Ruh halim çok sağlıklı olmayabilir, büyük acılar yaşadım bu hayatta, ilk sayfada da yazdım ya, hastalıklar, ölümnler eksik olmadı hayatımda :50:

Ruh halim çok sağlıklı olmayabilir, büyük acılar yaşadım bu hayatta, ilk sayfada da yazdım ya, hastalıklar, ölümnler eksik olmadı hayatımda :50:

Her şeyin çözümü de sensin ilacı da dediğim gibi hakkında hayırlısı olan ne ise o olsun inş. almış olduğun karar adına da tebrik ederim.

İleriye yönelik düşünürsek bu kadar çok sevgili ellerinden geçtiği için en sonunda yıpranmış olacaklar aslında. Ben ne güzel ilk sevgilimle devam ediyorum, bunu niye bozayım, niye sürekli acaba baskasıyla nasıl olurdu diye düşüneyim

hiç unutmam, eşim ilk tanıştığımızda "tutulmamış elin, sarılmamış belin varsa" diye bir şeyler söylemişti. "çocuklarımın annesi olacaksın" demişti.

ben alnım açık rahatça cevap vermiştim... hayatına heyecan katmak adına defteri kabartma derim

hiç unutmam, eşim ilk tanıştığımızda "tutulmamış elin, sarılmamış belin varsa" diye bir şeyler söylemişti. "çocuklarımın annesi olacaksın" demişti.

ben alnım açık rahatça cevap vermiştim... hayatına heyecan katmak adına defteri kabartma derim

Süper ya.. Ben de gelecekte doğacak çocuklarım için ve eşim için böyle olmalıyım.. Hem diğer çocukla sevgili olsam bile eminim ki 2-3 yıl sonra o heyecan da bitecek..

Bu resmen susayınca tuzlu su içmeye benziyor

En iyisi sevgilimle olan heyecanımızı tazelemek

Süper ya.. Ben de gelecekte doğacak çocuklarım için ve eşim için böyle olmalıyım.. Hem diğer çocukla sevgili olsam bile eminim ki 2-3 yıl sonra o heyecan da bitecek..

Bu resmen susayınca tuzlu su içmeye benziyor

En iyisi sevgilimle olan heyecanımızı tazelemek

o zaman itiraf falan da etme... aynen devam...

Sonuç olarak sevgilime daha yakın olmaya, aşkımızı tazelemeye karar verdim. O da ilgisizliği bırakırsa daha iyi oluruz

Tabiki sevgilinde gerekli ilgiyi göstermeli yoksa insan dışarıda gördüğü ilgiye yönelir.Birlikte olmanın anlamıdır sevgi saygı ilgi alaka.İllaki aşk olmasada bu saydıklarım şart.:16:

Tabiki sevgilinde gerekli ilgiyi göstermeli yoksa insan dışarıda gördüğü ilgiye yönelir.Birlikte olmanın anlamıdır sevgi saygı ilgi alaka.İllaki aşk olmasada bu saydıklarım şart.:16:

Evet bu ilgi meselesini de konusayım onunla pc de sürekli oyun oynar ya 1 gün oynasın 1 gün oynamasın da o gün benle ilgilensin yoww

Back
X