2 kişi arasında kalmak

mek

Bence dediğim gibi, kendi içinizde ikisi arasında kafa karışıklığı yaşama gibi bir saçmalığa girmeden o hapistekiyle iletişiminizi kesin, izinizi yok edin. Şimdiki sevgilinize de haksızlık ediyorsunuz bu durumda. Sizi yargılamıyorum, uzun ilişkilerde de böyle gelgitler olur sıkılmaktan vs kaynaklı. Ama sizin durumunuzda ben böyle bir sevgilim olduğu için şükrederdim yani böyle bir kafa karışıklığım olmazdı. Kendiniz yazmışsınız o kişi için uyuşturucu bağımlısı diye. Bence gidin bir yüzünüzü yıkayın kendinize gelin

Elinizdekilerin kıymetini bilin,ne güzel erkek arkadasınız varmıs yeni sayfa acmıssınız.Bitmiş gitmiş hem de olaylı biri icin 2 kişi arasında kalmak da neyin nesi.Bence kendiniz zorluyorsunuz,2 kisi arasında kalmalık bir durum yok.Tek kişi bile olsa arkanıza bakmadan kaçın derim

Sizi oraya gönderen (siz yazmışsınız gitmemi söyledi diye) sevgiliniz de bir tuhaf.İkisini de silin,böyle tiplerle de takılmayın bu ne yahu 5 çocuğun olsa kabul ederim diyor,bunu derken adam cezaevinde.Siz de bir garipsiniz,Instagram'da eski sevgili stalklamıyorsunuz,cezaevine merak ettiğim için gittim nedir yani,zaten takıntılı karşınızdaki insan ne söyleyeceği çok açık değil mi ?

Şuanki sevgilim ve cezaevindeki olan.
Yaa şu her iyi söze kanan kalbimi söküp atmak istiyorum
İyi niyetli olmak istemiyorum.
Evet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
Anne babasına bile şiddet uygulayan sana uygulamaz mı sanıyosun. İyiliği kötülüğü bırak bu adamla bi daha görüşme derim.

İstediğiniz kadar cezaevinde olana aşık değilim hislerim yok deyin ama içinizde bir şeyler var hala. Yoksa böyle bir adamın aklınızın ucundan geçmesi için mantıklı bir sebep sunamıyorum.

Ayrıca erkek arkadaşınızla birkaç tartışmadan sonra hemen boşluğa düşüp eskiye dönüş yapmak aklınızdan geçiyorsa şu anki ilişkinizin de sağlam olmadığını söyleyebilirim.

3 sene önce terk ettiğim erkek arkadaşım, ya evlendi ya da evlilik arifesinde, hala her türlü yoldan bana ulaşıp sevdiğini söylüyor. Ama nasıl biri olduğunu biliyorum o yüzden sözlerinin hiçbiri bana inandırıcı gelmiyor ki gelse de benim için değişen bir şey olmazdı zira akıl tutulması yaşamıyorum.

İlişkinizde tartışmalar bu tarz akıl karışıklığı yapıyorsa empati yapın biraz, erkek arkadaşınız aynısını yapsa aklından bu tarz sorgulamalar geçse ne hissederdiniz.
Varsa bir problem oturun konuşun ya da ayrılın. Geçmişten bir gram ders aldıysanız bu cezaevindeki adam için “ama o aslında böyle biri, ama böyle hissetmiştim” cümleler kurmayın.

Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi
sakın yazma ne yazarsan ona kar ve delil kullanır. sevgilinle aran bozulmasa bile bi huzursuzluk olur. zaten sevgilin var ne yazıcaksın. bırdahada gitme. anne babasına bunu yapan sana neler yapmaz..Ayrıca sevgilinde ne kadar rahat herseyı normal karsılıyor gidiyorsun ve sesı cıkmıyor. konusuyorsun falan. bırak ya. kendı hayatına baksana sen.

Valla bdv ana sayfasina bir goz atarsan herkese akil veren ya da ahkam kesin baska profillerin de nasil konu actigini gorursun.Ayni hesap bu konuda.Millete akil vermek cok kolay yani :)
Daha bugün başka bir konu açan üyeyi görünce aynen böyle düşündüm :) Burada Millete ahkam kesip, kendi hayatındaki saçmalıkları görmek tuhaf hissettiriyor insana. Keşke kendi hayatlarına da böyle ahkam kesebilseler.
Bu yorumum bu konu sahibesi hakkında geçerli değildir, kendisini bilmem. Size verebileceğim tavsiye ise; Uzak durun.
Konu başlığına bakınca seçim yapmak üzere olan biri gibi duruyorsunuz. Ama ben ortada 2 kişi arasında kalacak durum göremiyorum. Tamamen iletişimi kopartın ve asla mektup ıvır zıvır yazmayın. Nedense yine de ne dersek diyelim siz uzak kalamayacak gibi duruyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amanin ne isiniz var cezaevindeki manyakla? Anayi babayi doven size neler yapar? Disardakine odaklanamadim valla saskinliktan.

stockholm sendromu herhalde şok oldum
Ne alakası var?
Ben böyle bir durumda olsaydım zaten ayrılmazdım yani. Beni kendime getirin diye yazdım buraya.
Arabezk laflara kandığımı düşünmüyorum,kansaydım o kadar yıllık ilişkimi tek kalemde silmezdim,hani ayrılan da benim,o adamın beni bıraktığı falan yok. Normal hayatımda gayet mantıklı bir insanım sadece 2-3 haftalık bir durum bu,çözülür yakında merak etmeyin. :)

Sevgilin beni şoka uğrattı. Çok şaşırdım.

Size de şaşırdım. Bir manyağa ne yazacaksınız. Allahın psikopatı işte. Basınıza bela mı arıyorsunuz anlamıyorum ki.
Sevgilim iyi niyetli olarak yolladı,hatta ben görüşteyken ziyaretçi bölümünde bekledi,hani öyle bir insan. İşlerin bu kadar sarpa saracağını ben tahmin etmedim,evet kabul ediyorum yanlış yaptım,belki ds hiç gitmemem gerekirdi ama olan oldu.
Yok bende yazmak istemiyorum zaten vaktim olursa yazarım dediğimde bile "ama yazacaksın zaten" diye emrivaki yaptı,az çok eskisi gibi olduğunu belli etti.

Amanin ne isiniz var cezaevindeki manyakla? Anayi babayi doven size neler yapar? Disardakine odaklanamadim valla saskinliktan.
Ya sormayın
Normalde hiç yapmazdım böyle.
Aklıma bile gelmiyordu.
Ama sanırım benim yüzümden girmiş olma ihtimali beni üzdü,hayatını mahfettim diye vicdan yaptım
Gidip görmek istedim olaylar nereye geldi
Şaşıyorum bu halime

Hiçbiri diyorum
Şu anki adamı cidden sevseydiniz konu sahibesi aklınızda başkası olmazdı
Diğeri zaten bir serseri
Bence siz tertemiz bir sayfa açın
Aklımda başkası yok
Sadece vicdan yaptım,başımı belaya soktum
Keşke hiç gitmeseydim

Ben birinden ayrılıp başkasına gitmeyi düşünmüyorum.
Benim söylemek istediğim mektup yazmak.
Yazarsam sevgilime ihanet olur ki bunu da o söyledi
Ama yazmazsam da her hafta beni arayıp rahatsız edecek
Kendisi olaylardan herşeyden haberdar merak etmeyin
Ama bilmiyorum dediğim gibi hatalı olan benim
Hayatımda yolunda giden herşey beni dürtüyor sanki
Ne vardı sakincr oturup düşünseydim,hiç gitmemem lazımdı.

Ya bende beni salak yerime koyduğu için ayrılmıştım
Ha bugün ha yarın diye diye oyalıyordu en sonunda yolu gösterdim
Ama arkadaş olarak devam ettik,yılların alışkanlığı vardı,tabi bu da benim salaklığım
Cezaevine girdiğini öğrenince biraz üzüldüm aa hayatını yaktım diye ağladım günlerce
Salak kafam hiç akıllanmadı,gitti gördü başımıza neler geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…