- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Derdim seçim yapmak aslında
Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım bir adam var,6 yılı sevgilim'si olarak geçen fakat ayrı kaldığımız 4 yıldan bu yana hiçbir zaman vazgeçmeyen,her zaman yanımda,yakınımda olmaya çalışan
Daha açıklayıcı olmak gerekirse 6 yılın sonunda "ya ben,ya madde" dediğimde "beni bu hale sen getirdin,sorumlusu sensin ben uyuşturucuyu bırakmıyorum" gibi zırvaladığı için terketmiştim onu,onun dışında iyi giden bir ilişkimiz vardı
Kendisi son 4 yıldır hayatımda adeta bir infial yaratıcısı,sonu kötü biten her konunun baş kahramanı.
Çok dikkat çekici biri değilim,çok güzel de değilim fakat yanımda gördüğü her erkeğe,gence çirkeflik yapan,olayı kavgaya dönüştmüş birisi. Ayrıca tehlikeliydi beni her gördüğünde "arabaya bin,etek giyme,o elbise ne" gibi komutlar verip beni gerim gerim geren birisi.
Geçen yıl tam Mart ayında kavga etmiştik,öyle bir kavgaydı ki ilk defa karakolluk olup kendisinden şikayetçi olmuştum. Ondan sonra da cezaevine girmiş zaten. Neyse ben saçma sapan bir vicdan durumundan dolayı gidip gördüm bunu. Burada yazıldığı gibi olayları başka yere çekti. Ben "bir ihtiyacın var mı?" dedikçe o hala "benden yıllardır neden vazgeçmedin,sorunlu olduğumu biliyorsun aslında sende beni seviyorsun" dedi. En sonunda döküldü "bir seni sevdim gerisi yalan,ben seni bırakıp başkasınıj hayalini bile kurmadım,sana olan aşkımdan." "5 çocukla gelsen yine kabul ederim seni." "sen beni anlamıyorsun,sevgimin büyüklüğünü görmüyorsun." diye sıraladı.
Şimdi soruyorum size,seven insan böyle yapar mıydı? O kadar çabalamışken bırakır mıydı? Anlamıyorum,anlayamıyorum. Bugün arama günüymüş,beni abisi konferansa aldı. Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi. Ama yazıp yazmamakta kararzsızım. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım ben sana bunun olacağını söylemiştim,al işte az vicdansız olsan ölmezdin gittin karıştırdın herşeyi ne olacak şimdi,adam çıktığında ortalığı inletmez mi diyerek bana söylenip beni suçluyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya da ne olacağını. İyilik yapayım dedim yine elime yüzüme bulaştırdım.
Not: Neden cezaevine girdiğini soranlar olacaktır. Annesi ve babasına şiddet uygulamaya kalktığı ve evdeki camları çerçeveleri indirdiği için annesi babası şikayetçi olmuş. 1 ay sonra tahliye olacak.
Not2: sevgilim bütün süreçten haberdar,hiçbir şey söylemedi,sinirlenmedi.
[/QUOTE
Görüşme !! Mektup falan da yazma . kendi anne ve babasına bu şekilde davranan sana neler yapmaz uzak dur kendi hayatına bak .Sevgilin de bi acayip eski sevgilinle bu şekilde saçma bir iletişimde olduğuna birşey söylemiyor.
Kuzum sen unexpected misin
Şaşırdım
Yani akıllı bi kızsın sen
Bence dediğim gibi, kendi içinizde ikisi arasında kafa karışıklığı yaşama gibi bir saçmalığa girmeden o hapistekiyle iletişiminizi kesin, izinizi yok edin. Şimdiki sevgilinize de haksızlık ediyorsunuz bu durumda. Sizi yargılamıyorum, uzun ilişkilerde de böyle gelgitler olur sıkılmaktan vs kaynaklı. Ama sizin durumunuzda ben böyle bir sevgilim olduğu için şükrederdim yani böyle bir kafa karışıklığım olmazdı. Kendiniz yazmışsınız o kişi için uyuşturucu bağımlısı diye. Bence gidin bir yüzünüzü yıkayın kendinize gelinMantık adamıdır kendisi. Vicdan muhasebesi olduğunu bildiği için git dedi,hani aşıksın vs gibi ithamlarda bulunmadı hiç.
Ama işte hiç gitmemeliydim,o içindeki son umudu da yeniden yeşerttim ya kendime çok kızıyorum,neden yaptım bunu hiç bilmiyorum yanlış olduğunu bugün daha da iyi gördüm,huylu huyundan vazgeçmez,abisi de söyledi onun kendisi saçma sen onun saçmalıklarına inanma diye.
Anne babasına bile şiddet uygulayan sana uygulamaz mı sanıyosun. İyiliği kötülüğü bırak bu adamla bi daha görüşme derim.Şuanki sevgilim ve cezaevindeki olan.
Yaa şu her iyi söze kanan kalbimi söküp atmak istiyorum
İyi niyetli olmak istemiyorum.
Evet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
sakın yazma ne yazarsan ona kar ve delil kullanır. sevgilinle aran bozulmasa bile bi huzursuzluk olur. zaten sevgilin var ne yazıcaksın. bırdahada gitme. anne babasına bunu yapan sana neler yapmaz..Ayrıca sevgilinde ne kadar rahat herseyı normal karsılıyor gidiyorsun ve sesı cıkmıyor. konusuyorsun falan. bırak ya. kendı hayatına baksana sen.Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi
Daha bugün başka bir konu açan üyeyi görünce aynen böyle düşündüm :) Burada Millete ahkam kesip, kendi hayatındaki saçmalıkları görmek tuhaf hissettiriyor insana. Keşke kendi hayatlarına da böyle ahkam kesebilseler.Valla bdv ana sayfasina bir goz atarsan herkese akil veren ya da ahkam kesin baska profillerin de nasil konu actigini gorursun.Ayni hesap bu konuda.Millete akil vermek cok kolay yani :)
Ne alakası var?stockholm sendromu herhalde şok oldum
Arabezk laflara kandığımı düşünmüyorum,kansaydım o kadar yıllık ilişkimi tek kalemde silmezdim,hani ayrılan da benim,o adamın beni bıraktığı falan yok. Normal hayatımda gayet mantıklı bir insanım sadece 2-3 haftalık bir durum bu,çözülür yakında merak etmeyin. :)5 çocuklu olsan seni yine alırım,bir seni sevdim gerisi yalaannn.Ayyy şu klasik arabesk laflara hala kananlar var ya şaşıyorum.asıl madde yi sizkullanıyorsunuZ gibi kafa tertemiZ. Böyle bir adamla yapabildiğinize göre siz de çok normal sayılmazsınız. İki kişi arasında kalıyorsanız 3. Yü bulmak en mantıklısı. Ama sizin liste başı bu arabeskin kralı .Mutluluklar...
Sevgilim iyi niyetli olarak yolladı,hatta ben görüşteyken ziyaretçi bölümünde bekledi,hani öyle bir insan. İşlerin bu kadar sarpa saracağını ben tahmin etmedim,evet kabul ediyorum yanlış yaptım,belki ds hiç gitmemem gerekirdi ama olan oldu.Sevgilin beni şoka uğrattı. Çok şaşırdım.
Size de şaşırdım. Bir manyağa ne yazacaksınız. Allahın psikopatı işte. Basınıza bela mı arıyorsunuz anlamıyorum ki.
Ya sormayınAmanin ne isiniz var cezaevindeki manyakla? Anayi babayi doven size neler yapar? Disardakine odaklanamadim valla saskinliktan.
Aklımda başkası yokHiçbiri diyorum
Şu anki adamı cidden sevseydiniz konu sahibesi aklınızda başkası olmazdı
Diğeri zaten bir serseri
Bence siz tertemiz bir sayfa açın
bdv de konu açmak istiyorsan bu adamı tercih et.
Ben birinden ayrılıp başkasına gitmeyi düşünmüyorum.Sevgilin olaylardan haberdar, geçmişte olanları, cezaevi ziyareti vs herşeyi biliyor, burası tamam.
Peki senin bir seçim yapma durumunda olduğundan haberdar mı?
Yani senin aklının o ve kendisi arasında gidip geldiğinden haberi var mı?
Asıl düşüncenin iki kişiden birini seçmek olduğunu biliyor mu?
Şu anki sevgilin vicdan yapıyorsun vs sanıyor ama sen ikisinden birini seçme noktasındasın.
Kusura bakma da bu benim gözümde aldatmaktır.
Sevgilin varken bir başkası için acaba demek aldatmak değil midir?
Şimdiki sevgilin asıl durumu bilse eminim aynı şekilde düşünür.
Ya bende beni salak yerime koyduğu için ayrılmıştımSen daha 21 yaşında degilmisin kız?
Sacmalama gözünü seveyim cok büyük hata edersin o hapistekine dönersen ben senin yaşındayken aynen bu tipin lâcivertiyle sözlendim ayrıldım pesimi de birakmadı bir kac sene. Sonra da hapise girdi,o hapisteyken bende onunla uzaktan yakından karakter olarak,hic bir alakası olmayan birisiyle evlendim. 15 aydir evliyim. Hapisten çıktı mı bilmiyorum,cokta ilgilendirmiyor beni ama aklını kullan. Kendini yakma. Şimdiki cocuk beyefendiyse onla devam et ama onu da sevmedim sanki.
Her insan hata yapar ben o zamanki iliskime hata diyorum geçti gitti. Kolay yoldan para kazanmaya çalışan o dedigin maddeden degil de yine pis seyler kullanan gayri yasal isler yapan birisiydi sakın derimmmm sakın! Ben cok cahildim bilmiyordum beni kandırmıştı o zamanlar yalanlarla . 6 seneyse 6 sene o kiside beni 2 3 sene kovaladi ayrildik yine devam etti bi ara birlesir gibi de olduk hatta sonra ben kendime geldim simdiki cocuk kac yasinda ve ne is yapıyor??
Yahu hiçbirşeyi gerçek bulmuyorsunuz sizde,madem gerçek değilse yorum yapmayın,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Şu yoruma o kadar çok güldüm ki.
Konuyu gerçek bulmadım ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?