2 kişi arasında kalmak

Tam olarak ben anlatamıyorum sanırım.
Başlık yanlış bir başlık.
İki kişi arasında kalmak demek istediğim aşk anlamında değil,başım belada anlamında kalmak. Sevmiyorum hapistekini. Canımı sokakta bulmadım kimseye heba edemem.

konunun başında evlenmeyi bile düşündüğünü yazmışsın şimdi ağız değiştiriyorsun sanki biz uyduruyormuşuz gibi.

ne dersen de hareketler daha önemlidir hapisteki adamı görüp suratına seni sevmiyorum da desen inanılmaz buna pek.

ben pes ediyorum. bence kendini kandırıyorsun.

Konunun başında kimle evlendiğimi düşündüğümü yazmışım anlamadım,hapistekiyle mi? Çıkınca evleneceğim diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum ben. İsterseniz özelden atabilirsiniz öyle birşey yazdığımı. Ayrılmadan önce güzel bir ilişkimiz vardı,belki evlenebilirdik ancak bağımlı olması herşeyi bozdu. Ve biz ayrıldık. Bu kadar. Şuanki sevgilim beni gerçekten seviyor,çok aşık. Bundan eminim,beni kıramadığı için belki de başımıza bunlar geliyor. Neyse,kendimi kandırdığımı düşünmüyorum,bekleyip göreceğiz ne olacak.

Numarayı başkasının üzerine alsam bilinmeyen numaralardan bulabilir mi ki? Ortak arkadaşımız çok fazla var ama kimsede numaram yok. Bu numaram sadece ailesinde var. Bu yıl sonu da gidiyorum zaten.

Kendi isteğinizle hattınızla ile ilgili bilgiyi gizleyebiliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Hat alırken bunu yetkiliye sorun mutlaka. Yeni hattınızı da ortak tanıdıklarınıza vermeyin. Mecbur kalırsanızda kimseyle paylaşmaması gerektiğini özellikle söyleyin.

Abisi ortak konferansa aldı beni demiştiniz. Bence hapishanedeki adamla hiç muhattap olmadan, abiye kardeşi ile asla bir birliktelik yaşamayacağınızı, durumun yanlış anlaşıldığını, bir daha rahatsız edilmek istemediğinizi söyleyin. Bir an önce kurtulun, hayatı kendinize daha fazla zorlaştırmayın. Bir iki iltifata çözülen bir yapınız varsa hiç bir şekilde iletişim kurmayın.

O da kızdı zaten. Sen akıllı kızsın,bu adam saçma düşünceleri de saçma sevgisi de saçma.
Uğraşma bununla dedi. Yani bile bile lades diyen benim,ailesi bile bana üzüldü.
Bunu yetkiliye sorayım mutlaka. Olmadı babamın üzerine alırım hattımı,gizlenebiliyorsa gizlerim hatta. Ama tc kimlik numaram var onda. Yani bir ara sevgili olduğumuz için e-okula falan bakmak için birbirimize vermiştik. Acaba buradan bulabilir mi?

Bir insanın kendisine yaptığını, yedi düvel bir araya gelse yapamaz. Düşünün onun canı, kanı olan insanlar bile söylemiş ki, burdaki üyelerin yazdıklarının sizin için önemi olsun. İnşallah bir daha böyle bir hataya düşmeşsiniz. Kimlik no ile ilgili soru beni aşar, ama öğrenebileceğiniz yetkililer var. Selametle.

---------

------------
ekledim fotosunu ya neyse daha fazla yazmayacağım.

Teşekkür ederim yine de yardımlarınız için.
En iyisi yetki mecraya danışayım bu konuyu.

Güzel. O zaman o hapistekini tamamen sileceksin.
Bak bu şaka şuka işi değil hafife alınacak bişey hiç değil. O adamla tekrar irtibat kurarak hayatının hatasını yapmış olabilirsin. Ona göre hareket et.
Bu arada cezaevine ziyarete gittiğinde hani sevgilin demişya benimle birlikte geldiğini, benim dışarıda beklediğimi söyle diye bunu ona söyledin mi?

Evet söyledim. Hatta para yatıracağız sana,gömlek aldık falan dedim. Ağzımdan düşürmedim yani ismini. O başka yerlere çekti,ben aşığım sana falan dedi.

Evet söyledim. Hatta para yatıracağız sana,gömlek aldık falan dedim. Ağzımdan düşürmedim yani ismini. O başka yerlere çekti,ben aşığım sana falan dedi.

6 yıllık ilişkinin son yılında bağımlı olmuştu liseye geçmiştik o zamanlar derken 6 yıllık ilişkinin son yılında mı liseye geçtiniz?
kaç yaşındasınız acaba ben mi yanlış anladım bir noktalama işareti bir parantez mi vardı da göremedim?

Madde kullanan ve anne babasına şiddet uygulamaya çalışan en önemlisi seni sevdiğini söylediğin adam ona yardım etmeni sence hala onu sevdiğine yormaz mı? Bu olayı oraya çekmez mi? Çeker.. Hı sende sadece iyi niyetli değilsin bal gibi birşeyler kalmış içinde. Son olarak erkek arkadaşın da hiç kusura bakma da her haltı biliyor ve görüşmene izin veriyor. Sen ikisinden de kurtul. Ikincisi de beş para etmiyor azıcık sahiplen değer ver hissettir dimi.. modern olacağız diye herşeyi normal karşılamasak artık. .

Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor ve ciddi anlamda güveniyor. Şanslısınız. Ama bu süreçte size belli etmese de üzülüyordur. Yapmanız gerekenden fazlasını bile yapmışsınız. Her zaman o kişinin hayatında olup ona destek olamazsınız. Olsanız da bundan anlayıp düzelme yoluna gidebilecek biri gibi görünmüyor. Bence bir şey yazmayın, artık geride kalsın.

Yanlış yazdım sanırım,o kadar kişiye cevap veriyorum kafam çorba oldu. Lise sona yeni geçmiştik.
Şuan 21 yaşındayım ben,tahmini 16-17 yaşlarımın sonunda ilişkimiz bitmişti,sonra sevgilimle tanışmıştık.

Birincisi eğer gerçekten seviyor olsaydın ikincisi zaten olmazdı. Şimdi bu dedigibi iyi düşün ona göre karar ver balim

Evet sevgisi ve aşkı o kadar yüce ki,her olayda daha fazla eziliyorum onun aşkının altında. Hayattaki tek şansım benim. Numaramı değiştireceğim şehri de değiştireceğim yıl sonunda sosyal medyayı da kapattım ulaşamaz artık bana diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…