2 kişi arasında kalmak

sevgili seçimlerin berbat.
konulara yorum yapan başka biri konuları açan başka biri gibisin.
O konularda verdiğim aklı çoğu zaman hayatımda uygulardım.
2-3 haftadır böyleyim,biraz saçmaladığımın farkındayım yani.
Hatanın %100'de benim kimsenin bir suçu yok.

Yahu hiçbirşeyi gerçek bulmuyorsunuz sizde,madem gerçek değilse yorum yapmayın,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Şu yazdıklarınızı kendiniz bi okur musunuz?Aklınız alacak mı?
Bu arada size yorum yapmadım ki ben. Sadece ilgi çekmek için yazdığınızı düşünüyorum.
Hala 2 kişi arasında kalmak diyorsunuz. annesini babasını döven bir karaktersizi bir şahıs olarak görüyorsunuz.
Sizin bdv de konularınız bitmeyecek. O hapisten çıkar çıkmaz sizin yine serüvenli bir ilişkiniz (!) olur.

Aklımda başkası yok
Sadece vicdan yaptım,başımı belaya soktum
Keşke hiç gitmeseydim

Konu basligini yanlis atmissiniz o vakit.Iki kisi arasinda kalmak olunca insanlar ister istemez bunu dusunuyor.Bazi satir aralarinda da eskiye donebilirim serbest kalinca falan ?? Hani ironi yapuyorsunuz desem bazi yorumlarda kafaniz bir hayli karisik cok belli.Bir tek ne istediginizi anlayamadik.

Umursamazlığı konusunda konu açmıştım zaten.
Ama biraz da benim ısrarlarıma dayalı birşeydi. Ben istedim,ben gördüm diyeyim. Akıl tutulmasını ciddi anlamda ben yaşıyorum,neden düşündüm neden böyle yaptım bilmiyorum inanın. Hani mantıklı bir nedenim yok,vicdanımın arkasına sığınıyorum şuan. En mantıklısı herkesten uzaklaşmak,bu yıl sonu okulumda değişiyor zaten,en iyisi yeni bir hayat kurmak.

Allah aşkına ben nerede dönmekten bahsetmişim,bir alıntılar mısınız? Nerede o çıksın ona döneceğim demişim? Yani ne alaka? İlgi çekmek için yazı yazsaydım eğer burada "sevgilimle baş başa tatile çıkacağız,kocam beni dövüyor,kürtaj olacağım" gibi başlıklarla bdvye konu açardım,bu konunun neresi ilgi çekici. Ayrıca ben hatalı olduğumu zaten kabul ediyorum,adam dün benimle öyle konuşunca hatamın farkına vardım,hala eskisi gibi başıma bela olacak diyorum. Benim amacım burada "hangisini seçeyim?" değil, "başıma bela olmaması için ne yapabilirim?" konusu. Benim problemli bir hayatım yok,problemli hayatı olup hergün bdvye konu açanlar düşünsün,gayet stabil bir hayatım var okulumda işimde gücümde bir insanım. Dediğim gibi sadece 2-3 haftalık problem,beni kendime getirin diye yazdım. Tutup gerçek olmadığımı iddia edip bana burada saysırın diye değil.

Eskiye dönebilirim yazmadım hiç,yani hatırlamıyorum. Ama kafamın karışık olduğuna eminim.
Eskisi gibi başıma bela olabiliri ima etmiş olabilirim,sanırım eskisinden daha da belada başım.
Zira kendisinin amcası şuan yeni başkan olan bir siyasetçi. O da onun yiğeni. Kim vurduya falan gitmek istemiyorum.

Kuzum sen unexpected misin
Şaşırdım
Yani akıllı bi kızsın sen
Küçücük bir akıl tutulması kuzum
Bende farkındayım yanlış olduğunun,üzülüyorum bu saçma sapan halime. Rahat battı sanırım,mutluyum ya nereden birşey çıkarıp mutsuz olsam diye düşünüyorum.

Valla bdv ana sayfasina bir goz atarsan herkese akil veren ya da ahkam kesin baska profillerin de nasil konu actigini gorursun.Ayni hesap bu konuda.Millete akil vermek cok kolay yani :)

Keşke duygularımızdan etkilenmeyebilsek işte ama doğru diyorsun, özellikle asarım keserim diye uçanlar oluyor

Bence öyle de değil ama şu anki sevgilinle sıkıntılar yaşıyordun, ufak da olsa bi özelliği de olsa batıyordu ya. Ama aklın kayacaksa da başkasına kaysın lütfen hapisteki adama değil...

Çok zararlı.
Evet ben belki yanlış düşündüm,çok büyük hata yaptım yanına gitmekle.
Rahat battı diye tanımlıyorum ben,yoksa yapmamın başka bir anlamı yok.
Keşke diyorum,keşke hiç gitmeseydim.
Şuan önümde birtek bu yapacaklarım var. Salıya kadar numaramı değiştirmek ve buradan gitmek. Zaten başka ilçede okuduğum için beni bulma imkanı yok,umarım daha fazla başıma bela almam.

Bence öyle de değil ama şu anki sevgilinle sıkıntılar yaşıyordun, ufak da olsa bi özelliği de olsa batıyordu ya. Ama aklın kayacaksa da başkasına kaysın lütfen hapisteki adama değil...
Bilmiyorum belki de öyle
Uzaklaştırdı beni o özelliği sanırım
Ama ben vicdan sanıyorumdur
Bilmiyorum ta,kafam çok karışık cezaevindekiyle zaten artık işim olmaz,barışmayı kesinlikle düşünmüyorum
En iyisi herkesten uzaklaşıp kendimi dinlemek,okula odaklanmak.
Başka şekilde çözemeyeceğim bu konuyu.

Başka konulara net ve keskin yorumlar yapabiliyorken kendi hayatınızı nasıl bu kadar zora sokup çuvallayabiliyorsunuz?
Sevdiğiniz adam sonradan maddeci çıkmamış, siz bile isteğe aşk adı altında hayatınıza almışsınız üstelik 6 yıl. Kendi anne ve babasına şiddet uygulayan bu şahsiyet, kullandığı o maddenin etkisindeyken size zarar vermesinin önüne geçebilecek mi aşkınız?
Peki ya şimdi ki erkek arkadaşınızın genişliği. 6 yıl sevgili olunmuş bir adamın yanına gör diye göndermesi? Al birini vur ötekine. Çok güzel veya çok alımlı değilim demişsiniz. Olabilir. Hayatınıza aldığınız insanların karekterleri güzel olsun en azından. Yol yol değil,gidişat iyi değil. Kendinize zaman verin ve yaşadıklarınızdan arının. Sağlıklı kararlar almaya ve mantıklı düşünmeye başladığınız zaman doğru kişiyi bulursunuz zaten.

Anladım. Sizin kavganızdan dolayı da hapse girmiş olabilirdi. Haklısınız ki şikayet ettiniz. Adalettir. Bilemiyorum. Umarım kurtulursunuz başınıza açtığınız bu işten. Eğer iş başka boyuta geçerse tekrar konu açın. Sosyal ağda baskı yapalım. Siyasi kolu olan biriymiş sizi sindirmesinler. Bunu onlara çevirebiliriz ama iş o boyuta gelmesin diye en iyisi uzaklaşmak.

Yapmayin,akilli mantikli kadinsiniz,yazik degil mi size? Sizin yuzunuzden girmis girmemis o onemli degil,gozunuzu seveyim siz kendinizi dusunun once ya. Allah korusun. Belli mi olur boyle deliler neler yapiyor disari cikinca.

Aynen
Ben de öyle yaptım
Ama bi düşün bence başka batan özelliği var mı diye
Ben bi' tane var gibi düşünmüştüm ama soğudukça tonlarcasını gördüm
Belki de mutlu değilsin, belki de tonlarcası var ben gibi görmek istemiyorsun

Seni ya da sevgilini öldürmesini istiyorsan devam et

Ne alakası var?
Ben böyle bir durumda olsaydım zaten ayrılmazdım yani. Beni kendime getirin diye yazdım buraya.

siz kendiniz adamdan şikayetçi olup karakola başvurmuşsunuz belli ki size de yaptı bir şeyler. şimdi kurtulmuşken sevgiliniz varken bile isteye kendi ayağınla gidip hapisteki uyuşturucu kullanan ailesini döven adamla yüzyüze görüşmek ve arada kalmak?

direkt stockholm sendromu.

Yapmayin,akilli mantikli kadinsiniz,yazik degil mi size? Sizin yuzunuzden girmis girmemis o onemli degil,gozunuzu seveyim siz kendinizi dusunun once ya. Allah korusun. Belli mi olur boyle deliler neler yapiyor disari cikinca.
Evet.
Aslımda şuan daha da korkuyorum,malum başkan olmış bir adamın yiğeni. Kim vurduya vs giderim diye korktum biraz. Numara değiştirmek,hatta il değiştirmek en mantıklısı. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Stockholm sendromunu biliyorum,hatta lisede bir ödev konumda güzel bir araştırma yapmıştım kendisiyle ilgili.
Yalnız bendeki bu tanıma uymuyor.
Yaklaşık 4 yıl önce kendi isteğimle bıraktım bu adamı,ya ben ya maddeler dedim maddeler cevabını aldığımda yolu gösterdim kendisine.
Daha sonra arkadaşlığımız devam etti,gerek yakın oluşumuzdan,gerek yardım etmek isteyişimizden.
En son geçen yıl mart ayında tam bir kavga problem havasından sonra ikimizde karakolluk olduk,yetmedi üzerine şikayetçi oldum.
Hani bu stockholm sendromu değil benimki olsa olsa küçük saçma salak bir vicdan duygusu.
Hani acaba benin yüzümden mi girdi,hayatını mı mahfettim diyerek üzüldüğüm bir durum
Gidip görmek istedim,gördüm benim için konu kapandı
Taa ki dün beni konferans sistemiyle arayana kadar
Dün ki kendinden emin tavrı,konuşmaları hiç hoşuma gitmedi,ne yapayım diye konu açtım. Hani adama tutulduğum falan yok,tutulmuş olsam niye bırakayım.

6 senedir çözemediğiniz ilişkiyi 2 haftada çözebiliyorsanız ne mutlu size ...hani ayrılanda sizsiniz ama hala adamın peşini bırakmayan da sizsiniz .kendinizi kandırmaktan vazgeçerseniz problemi çözersiniz. merakla bekliyorum sizden gelecek haberleri işi gücü bıraktım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…