- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
O konularda verdiğim aklı çoğu zaman hayatımda uygulardım.sevgili seçimlerin berbat.
konulara yorum yapan başka biri konuları açan başka biri gibisin.
Şu yazdıklarınızı kendiniz bi okur musunuz?Aklınız alacak mı?Yahu hiçbirşeyi gerçek bulmuyorsunuz sizde,madem gerçek değilse yorum yapmayın,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Aklımda başkası yok
Sadece vicdan yaptım,başımı belaya soktum
Keşke hiç gitmeseydim
Umursamazlığı konusunda konu açmıştım zaten.O zaman emin olmamalıymış. Zira arada kaldığınızı yazmışsınız. Haksızlık yaptığınızın farkında mısınız? Ki ben emin de olsam sizi oraya göndermezdim. Sevgiliniz gerçekten de sizi yeterince umursamıyor olmalı. Güvenliğinizi siz düşünmüyorsunuz/düşünemiyorsunuz o da mı aynı tutulmayı yaşıyor? İki taraftan da uzaklaşın derim.
Allah aşkına ben nerede dönmekten bahsetmişim,bir alıntılar mısınız? Nerede o çıksın ona döneceğim demişim? Yani ne alaka? İlgi çekmek için yazı yazsaydım eğer burada "sevgilimle baş başa tatile çıkacağız,kocam beni dövüyor,kürtaj olacağım" gibi başlıklarla bdvye konu açardım,bu konunun neresi ilgi çekici. Ayrıca ben hatalı olduğumu zaten kabul ediyorum,adam dün benimle öyle konuşunca hatamın farkına vardım,hala eskisi gibi başıma bela olacak diyorum. Benim amacım burada "hangisini seçeyim?" değil, "başıma bela olmaması için ne yapabilirim?" konusu. Benim problemli bir hayatım yok,problemli hayatı olup hergün bdvye konu açanlar düşünsün,gayet stabil bir hayatım var okulumda işimde gücümde bir insanım. Dediğim gibi sadece 2-3 haftalık problem,beni kendime getirin diye yazdım. Tutup gerçek olmadığımı iddia edip bana burada saysırın diye değil.Şu yazdıklarınızı kendiniz bi okur musunuz?Aklınız alacak mı?
Bu arada size yorum yapmadım ki ben. Sadece ilgi çekmek için yazdığınızı düşünüyorum.
Hala 2 kişi arasında kalmak diyorsunuz. annesini babasını döven bir karaktersizi bir şahıs olarak görüyorsunuz.
Sizin bdv de konularınız bitmeyecek. O hapisten çıkar çıkmaz sizin yine serüvenli bir ilişkiniz (!) olur.
Eskiye dönebilirim yazmadım hiç,yani hatırlamıyorum. Ama kafamın karışık olduğuna eminim.Konu basligini yanlis atmissiniz o vakit.Iki kisi arasinda kalmak olunca insanlar ister istemez bunu dusunuyor.Bazi satir aralarinda da eskiye donebilirim serbest kalinca falan ?? Hani ironi yapuyorsunuz desem bazi yorumlarda kafaniz bir hayli karisik cok belli.Bir tek ne istediginizi anlayamadik.
Küçücük bir akıl tutulması kuzumKuzum sen unexpected misin
Şaşırdım
Yani akıllı bi kızsın sen
Valla bdv ana sayfasina bir goz atarsan herkese akil veren ya da ahkam kesin baska profillerin de nasil konu actigini gorursun.Ayni hesap bu konuda.Millete akil vermek cok kolay yani :)
Küçücük bir akıl tutulması kuzum
Bende farkındayım yanlış olduğunun,üzülüyorum bu saçma sapan halime. Rahat battı sanırım,mutluyum ya nereden birşey çıkarıp mutsuz olsam diye düşünüyorum.
Çok zararlı.Sen hatalisin silin boyle insanlari tamamen...
Yanlis olmasin ama ölüyorum dese bi kaşik su verilmez, çünku elini wermessin kolunu kaptirmissin.Hic birsey yapmiyosun cewap wermiyosun.Sana hapisten ciktiginda ulascagi herseyi engelliyosun.Numaranida degis.Sevgilin bilyosa da super tek gezme habersiz bir yere cikma dikkat et.Zararli biri belli
Bilmiyorum belki de öyleBence öyle de değil ama şu anki sevgilinle sıkıntılar yaşıyordun, ufak da olsa bi özelliği de olsa batıyordu ya. Ama aklın kayacaksa da başkasına kaysın lütfen hapisteki adama değil...
Umursamazlığı konusunda konu açmıştım zaten.
Ama biraz da benim ısrarlarıma dayalı birşeydi. Ben istedim,ben gördüm diyeyim. Akıl tutulmasını ciddi anlamda ben yaşıyorum,neden düşündüm neden böyle yaptım bilmiyorum inanın. Hani mantıklı bir nedenim yok,vicdanımın arkasına sığınıyorum şuan. En mantıklısı herkesten uzaklaşmak,bu yıl sonu okulumda değişiyor zaten,en iyisi yeni bir hayat kurmak.
Yapmayin,akilli mantikli kadinsiniz,yazik degil mi size? Sizin yuzunuzden girmis girmemis o onemli degil,gozunuzu seveyim siz kendinizi dusunun once ya. Allah korusun. Belli mi olur boyle deliler neler yapiyor disari cikinca.Ya sormayın
Normalde hiç yapmazdım böyle.
Aklıma bile gelmiyordu.
Ama sanırım benim yüzümden girmiş olma ihtimali beni üzdü,hayatını mahfettim diye vicdan yaptım
Gidip görmek istedim olaylar nereye geldi
Şaşıyorum bu halime
Bilmiyorum belki de öyle
Uzaklaştırdı beni o özelliği sanırım
Ama ben vicdan sanıyorumdur
Bilmiyorum ta,kafam çok karışık cezaevindekiyle zaten artık işim olmaz,barışmayı kesinlikle düşünmüyorum
En iyisi herkesten uzaklaşıp kendimi dinlemek,okula odaklanmak.
Başka şekilde çözemeyeceğim bu konuyu.
Ne alakası var?
Ben böyle bir durumda olsaydım zaten ayrılmazdım yani. Beni kendime getirin diye yazdım buraya.
Evet.Yapmayin,akilli mantikli kadinsiniz,yazik degil mi size? Sizin yuzunuzden girmis girmemis o onemli degil,gozunuzu seveyim siz kendinizi dusunun once ya. Allah korusun. Belli mi olur boyle deliler neler yapiyor disari cikinca.
Stockholm sendromunu biliyorum,hatta lisede bir ödev konumda güzel bir araştırma yapmıştım kendisiyle ilgili.siz kendiniz adamdan şikayetçi olup karakola başvurmuşsunuz belli ki size de yaptı bir şeyler. şimdi kurtulmuşken sevgiliniz varken bile isteye kendi ayağınla gidip hapisteki uyuşturucu kullanan ailesini döven adamla yüzyüze görüşmek ve arada kalmak?
direkt stockholm sendromu.
6 senedir çözemediğiniz ilişkiyi 2 haftada çözebiliyorsanız ne mutlu size ...hani ayrılanda sizsiniz ama hala adamın peşini bırakmayan da sizsiniz .kendinizi kandırmaktan vazgeçerseniz problemi çözersiniz. merakla bekliyorum sizden gelecek haberleri işi gücü bıraktım ...Ne alakası var?
Ben böyle bir durumda olsaydım zaten ayrılmazdım yani. Beni kendime getirin diye yazdım buraya.
Arabezk laflara kandığımı düşünmüyorum,kansaydım o kadar yıllık ilişkimi tek kalemde silmezdim,hani ayrılan da benim,o adamın beni bıraktığı falan yok. Normal hayatımda gayet mantıklı bir insanım sadece 2-3 haftalık bir durum bu,çözülür yakında merak etmeyin. :)
Sevgilim iyi niyetli olarak yolladı,hatta ben görüşteyken ziyaretçi bölümünde bekledi,hani öyle bir insan. İşlerin bu kadar sarpa saracağını ben tahmin etmedim,evet kabul ediyorum yanlış yaptım,belki ds hiç gitmemem gerekirdi ama olan oldu.
Yok bende yazmak istemiyorum zaten vaktim olursa yazarım dediğimde bile "ama yazacaksın zaten" diye emrivaki yaptı,az çok eskisi gibi olduğunu belli etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?