2 kişi arasında kalmak

Evet ya,en mantıklısı bu.
Bir beklemek istiyorum şuan,çıkınca bulaşırsa gerekli mecralarda illaki sesimi duyurmaya çalışırım.
Artık orada yaşamıyorum,aynı mahallede değiliz başka bir yerde yaşıyorum,yıl sonuna doğru da il dışına çıkacağım o yüzden biraz içim rahat. Yardımlarınız,güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Vicdan yaptığım için gittim
Benim yüzümden girdiğini düşündüğüm için üzüldüm
Konu bu

Banlıydım senin konularına bakamadım hiç
Ayrıldınız mı sizde
Belki de öyledir,ben sevdiğim için kusurlarını görmezden görüp yok sayıyorumdur
Bilemiyorum kafam o kadar bulandı ki
Bağırmak istiyorum bazen yeter diye
O kadar bunaldım

Şuanki sevgilim ve cezaevindeki olan.
Yaa şu her iyi söze kanan kalbimi söküp atmak istiyorum
İyi niyetli olmak istemiyorum.
Evet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
Iyi niyet mi? Tekrar dusun istersen bu sadece aptallik gozun kor olmus yok boyle bi sacmalik

Ahh be çocuğum neden gittinki sanki.
Hiç bilmiyorum abla
Rahat battı sanırım,1 yıldır hayatımı karıştıran yok ya
Üzüldüm bir gidip hayatımı mahfedeyim dedim sanırım
Başka bir açıklaması yok.
Ama az kaldı geçecek inşallah kafam yerine gelmeye başladı

Hic bir ise yaramayan ve ustelik herseyi zora sokup hayati mahveden birine nasil iyi dudunebiliyodunuz birakin ne hali varsa gorsun. Kendinizi hic mi sevmiyorsunuz da boyle bi adsmin sevgisine ilgilisiniz. Sizi sevdigi falan yok cikarin aklinizdan

Neyse olan olmuş artık,aklında başına gelmiş hatanın da farkındasın.
Bunu kabullenmekte güzel bir erdem.

ya allah aşkına arada kalınacak bir durum mu var? sevgiliniz iyi dayanmış. sakın iletişim kurmayın o adamla mektup falan yazmayın hayatınızın en büyük boşluğunda dahi olsanız. sakın sakın sakın hatta büyük harfle yazayım SAAAAKKKIIIIINNNNN İLETİŞİM KURMAYIN.

Yok yazmadım,yazmayı da düşünmüyorum başıma bela almayayım hiç

Ay çok korkunç. Anne babasını dövmeye kalkmış, uyuşturucu desen var, kavga gürültü desen var. Belaya davetiye çıkarmışsın, yolda geliyor resmen. Uzak dur lütfen. Ayrıca erkek arkadaşını da hiç anlamadım. Dış kapının dış mandalı sanki.

Gerçekten böyle bir şey sormuş olamazsınız diye okuyup dönüp tekrar konu başlığını okudum. Sormussunuz ama önce kendiniz dusunseniz gerçekten doğru cevabı bulursunuz durum çok da arada kalınacak bir durum değil

Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız 2.'yi seçin. Çünkü 1.'yi gerçekten sevseydiniz, 2. olmazdı. :)

ya net görmen için açık açık yazacağım. burdan bakınca hiç adamı bırakmış gibi görünmüyorsun. madem ayrıldın neden arkadaş kaldın? şu anda bile ayağına gidiyorsun. bu kadar psikopat bi adam için hapise bile ziyaret etmen demek beni çok seviyor demek ki konuda da iki kişi arasında kaldım demişsin şimdi çeviriyorsun yok ben mektup yazsam mı dedim vs vs diye.

açık konuşayım uyuşturucu kullananla işim olmaz. benim de e... içen arkadaşlarım vardı duyduğum anda uzaklaştım zaten bi tanesi beni boğmaya kalktı fenerle dalga geçtim geyik yaptım diye. neden çünkü psikoz yapıyor bu durumlar. amsterdam'a gidip yanımda içtiler diye bir daha suratına bakmadığım arkadaşlarım oldu benim.

eğer bazı konularda kuralların olursa üzülmezsin. uyuşturucuyla alakası olan biriyle görüşme bile. ailesine el kaldıran bi insanı ben değil arkadaş suratına selam dahi vermem duysam bile. sen ayağına gidip bir de vicdan yapıyorsun.

ne vicdanı yahu??? basbaya stockholm sendromu bu işte. adama acıyorsun. biz buradan bakınca bir psikopat görüyoruz sense kurban görüyorsun. çok fazla ve yanlış empati yapıyorsun.

şu anki sevgilin ne bilmiyorum ama bence sıkılmışsın adamdan. o yüzden eskiye dönüş olmuş. onu da şutla zaten çok mantıklı olduğundan değil seni umursamadığından ses etmemiş bence.

gencecik kızsın dışarıda milyonlarca adam var yahu. her şeyi geçtim yalnız kal ne olacak? şöyle dertlerim olacağına yalnız kahvemi yapar içer keyif yaparım daha iyi yahu. azıcık aklını başına topla.

sanırım psikiyatr a gidiyordun bence terapi almalısın ileride doğru bi adamla mutlu olmak istiyorsan. yoksa böyle saçma sapan adamların yüzünden daha çok üzülürsün.

Genişlikle alakası yok,ona yüz vereceğimi ya da sevdiğimi zaten düşünmüyor. Benimki merak,birazda benim ısrarım sonucunda olan şeyler. 10 dakika durup çıktım yanında,o da ziyaretçi salonunda bekledi.

Bence kurtulmuşken başınıza iş açmışsınız yeniden. Annesine, babasına hapse girecek kadar şiddet uygulayan, maddeden vazgeçmediği için 6 yıllık ilişkisini çöpe atan birine mi vicdan yaptınız. Şu anda birlikte olduğunuz kişiye de yazık, onada musallat olacak belki. Nasıl başarırsınız bilmiyorum ama hayatınızdan mümkün olduğunca uzaklaştırın, yanınıza yaklaşmasına bile izin vermeyin. Bu kadar sorumsuz ve hayatı kendine ve çevresine zehir eden biri için nasıl ikilemde kalabiliyorsunuz bu kısmı hiç anlayamadım.

Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum ama stockholm sendromu bu değil.
Stockholm sendromu sizi üzen bir insana bile bile bağımlı kalmak,bağlı kalmak,ondan ayrılamamak. Bir tutsaklık sendromu. Benimki bu de-ğil. Hani benim hayatımı yaşamıyorsunuz,benim hayatım buraya yazdığım 50-60 satırla sınırlı değil. Adamı ben bıraktım,aşık olsam, tutuklu olsam neden bırakayım? Neden silip atayım. Ayrıldıktan sonra görüştük evet,çoğu zaman benim ona yardım etmem amaçlı,korumam amaçlı. Birazda daha da delirmemesi adına arkadaşlığımı devam ettirdim,o zamanlarda da sevgilim vardı,bunu o da biliyordu. Tamamen 2 arkadaştık yani,her ne kadar münakaşa içinde olsakta arkadaştık. Geçen yıl bu olayları iyice abartmasından doalyı arkadaşlığımızı da kestim bu sebeple gelip bana zarar vermeye kalkınca gidip şikayetçi oldum. Ve bu mart ayına kadar aklıma bilr gelmedi,normal işime stabil hayatıma okuluma devam ettim.
Daha sonra 3.5 hafta önce erkek arkadaşım gelip bana "o olaydan dolayı cezaevine girmiş" dedi ve arkasından bayağı bir saydı. "İyi olmuş,içeri tıkmışsın ş*****" dedi. Hani benim onun ayağına gitme gibi bir durumum yok,olayı öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki aşık olmuşum,aşkından tutulmuşum da koşa koşa yanına gitmişim gibi aksettiriyorsunuz,öyle birşey yok. Benim gitme amacım eğer benim yüzümden girdiyse bunun böyle olmaması gerektiğini,böyle olmasını istemediğimi söylemek için gittim,bir nevi vicdan muhasebesi bu. Para da yatırdım,kıyafette verdim. Sevgilim de "için rahatlayacaksa git gör ama x ziyaretçi bölümünde bekliyor de senin başka amaçla geldiğini düşünmesin" dedi. Olayı farklı yöne çeken kendisi,benim unutamadığımı haala aşık olduğumu düşünen de kendisi. Olayların sarpa sarmasına sebep olan da kendisi. O beni arayana kadar aklımda bile değildi,son 1 haftadır eski hayatıma dönmüştüm,kafamdan atmıştım. Yani ben buraya "bana böyle böyle diyor,mektup yazayım mı,en kısa yoldan nasıl sıyırırım?" tarzında bir konu açtım "onu unutamıyorum,ona aşığım,çıkınca beraber olacağız sevgilimden ayrılayım mı?" diye değil. Başlığı da yanlış atmışım.
Ayrıca uyuşturucuya bağımlı olunmadığı sürece karşı değilim,bağımlı olanla zaten ilişkimi keserim,görüldüğü gibi. (6 yıllık ilişkinin son 1 yılında uyuşturucu bağımlısı olmuştu,liseye yeni geçmiştik o zamanlar.)

Bu arada konu içerisinde nerede onu aevdiğime dair bir yazı yazmışım,iddia etmişim onu bana bir alıntılar mısınız? İki kişi arasında kaldım dedim o doğru fakat bu sevme anlamında değil,mektup yazsam sevgilime ihanet olacak,yazmasam çıktığında gelip beni bulacak. Ne yapayım diye yazdım siz ne anlamak isterseniz öyle anlayın,yoruldum artık suçlayıcı iğneleyici konuşmalarınızdan. Sanki sevgili delisiymişim gibi kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Yalnız kalsam benim için kötü birşey olmaz hatta yalnızlığı daha çok severim ama sevgilimi seviyorum,bu 2-3 haftalık bir duygu durumu,bitti gitti aşık olsaydım son 1 haftadır aklımdan çıkmazdı.

Tam olarak soramadım sanırım.
Demek istediğim şey, senin sevgilin bu hapisteki kişi ile ilgili olan duygularının vicdan azabından kaynaklandığını sanıyor, fakat sen iki kişi arasında kaldığına göre durum bundan ibaret değil. Sevgilin senin sevgine sadakatine sonsuz güvendiği ve o diğer şahsa karşı duygusal hiçbir şey hissetmediğini sandığı için sana destek olmuş. Ama sen iki kişi arasında kaldım diyorsun. Demekki diğer kişiye karşıda hislerin var. Sevgilin bu durumda olsa sen buna ihanet demezmiydin?
Şuan seni tutan tek şey o adamın hapiste olması.
Yani özür dilerim bunu seni yermek için söylemiyorum ama sevgilin sana bu kadar güvenmemeli.

Numarayı başkasının üzerine alsam bilinmeyen numaralardan bulabilir mi ki? Ortak arkadaşımız çok fazla var ama kimsede numaram yok. Bu numaram sadece ailesinde var. Bu yıl sonu da gidiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…