- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Evet ya,en mantıklısı bu.Anladım. Sizin kavganızdan dolayı da hapse girmiş olabilirdi. Haklısınız ki şikayet ettiniz. Adalettir. Bilemiyorum. Umarım kurtulursunuz başınıza açtığınız bu işten. Eğer iş başka boyuta geçerse tekrar konu açın. Sosyal ağda baskı yapalım. Siyasi kolu olan biriymiş sizi sindirmesinler. Bunu onlara çevirebiliriz ama iş o boyuta gelmesin diye en iyisi uzaklaşmak.
Vicdan yaptığım için gittim6 senedir çözemediğiniz ilişkiyi 2 haftada çözebiliyorsanız ne mutlu size ...hani ayrılanda sizsiniz ama hala adamın peşini bırakmayan da sizsiniz .kendinizi kandırmaktan vazgeçerseniz problemi çözersiniz. merakla bekliyorum sizden gelecek haberleri işi gücü bıraktım ...
Banlıydım senin konularına bakamadım hiçAynen
Ben de öyle yaptım
Ama bi düşün bence başka batan özelliği var mı diye
Ben bi' tane var gibi düşünmüştüm ama soğudukça tonlarcasını gördüm
Belki de mutlu değilsin, belki de tonlarcası var ben gibi görmek istemiyorsun
Vicdan yaptığım için gittim
Benim yüzümden girdiğini düşündüğüm için üzüldüm
Konu bu
Iyi niyet mi? Tekrar dusun istersen bu sadece aptallik gozun kor olmus yok boyle bi sacmalikŞuanki sevgilim ve cezaevindeki olan.
Yaa şu her iyi söze kanan kalbimi söküp atmak istiyorum
İyi niyetli olmak istemiyorum.
Evet anne babasına şiddet girişiminde bulunmuş,yakında çıkıyormuş
Hiç bilmiyorum ablaAhh be çocuğum neden gittinki sanki.
Hiç bilmiyorum abla
Rahat battı sanırım,1 yıldır hayatımı karıştıran yok ya
Üzüldüm bir gidip hayatımı mahfedeyim dedim sanırım
Başka bir açıklaması yok.
Ama az kaldı geçecek inşallah kafam yerine gelmeye başladı
Hah bu ben herhalde,2-3 haftada boşluğa düşüp nevrim döndü. Bana bir sağlam tokat atın da kendime geleyim,yaptıklarıma ben bile anlam veremiyorum.
2-3 haftadır böyleyim. Sanırım boşluktayım ya da depresyondayım. Bilmiyorum ama sağlıklı düşünemiyorum,beni bir kendime getirin diye açtım konuyu
Aynen öyle ablacım,hiç uğraşmayacağım.Neyse olan olmuş artık,aklında başına gelmiş hatanın da farkındasın.
Bunu kabullenmekte güzel bir erdem.
Yok yazmadım,yazmayı da düşünmüyorum başıma bela almayayım hiçya allah aşkına arada kalınacak bir durum mu var? sevgiliniz iyi dayanmış. sakın iletişim kurmayın o adamla mektup falan yazmayın hayatınızın en büyük boşluğunda dahi olsanız. sakın sakın sakın hatta büyük harfle yazayım SAAAAKKKIIIIINNNNN İLETİŞİM KURMAYIN.
Aynen öyle ablacım,hiç uğraşmayacağım.
İletişimi kesiyorum tamamen.
Gerçekten böyle bir şey sormuş olamazsınız diye okuyup dönüp tekrar konu başlığını okudum. Sormussunuz ama önce kendiniz dusunseniz gerçekten doğru cevabı bulursunuz durum çok da arada kalınacak bir durum değilDerdim seçim yapmak aslında
Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım bir adam var,6 yılı sevgilim'si olarak geçen fakat ayrı kaldığımız 4 yıldan bu yana hiçbir zaman vazgeçmeyen,her zaman yanımda,yakınımda olmaya çalışan
Daha açıklayıcı olmak gerekirse 6 yılın sonunda "ya ben,ya madde" dediğimde "beni bu hale sen getirdin,sorumlusu sensin ben uyuşturucuyu bırakmıyorum" gibi zırvaladığı için terketmiştim onu,onun dışında iyi giden bir ilişkimiz vardı
Kendisi son 4 yıldır hayatımda adeta bir infial yaratıcısı,sonu kötü biten her konunun baş kahramanı.
Çok dikkat çekici biri değilim,çok güzel de değilim fakat yanımda gördüğü her erkeğe,gence çirkeflik yapan,olayı kavgaya dönüştmüş birisi. Ayrıca tehlikeliydi beni her gördüğünde "arabaya bin,etek giyme,o elbise ne" gibi komutlar verip beni gerim gerim geren birisi.
Geçen yıl tam Mart ayında kavga etmiştik,öyle bir kavgaydı ki ilk defa karakolluk olup kendisinden şikayetçi olmuştum. Ondan sonra da cezaevine girmiş zaten. Neyse ben saçma sapan bir vicdan durumundan dolayı gidip gördüm bunu. Burada yazıldığı gibi olayları başka yere çekti. Ben "bir ihtiyacın var mı?" dedikçe o hala "benden yıllardır neden vazgeçmedin,sorunlu olduğumu biliyorsun aslında sende beni seviyorsun" dedi. En sonunda döküldü "bir seni sevdim gerisi yalan,ben seni bırakıp başkasınıj hayalini bile kurmadım,sana olan aşkımdan." "5 çocukla gelsen yine kabul ederim seni." "sen beni anlamıyorsun,sevgimin büyüklüğünü görmüyorsun." diye sıraladı.
Şimdi soruyorum size,seven insan böyle yapar mıydı? O kadar çabalamışken bırakır mıydı? Anlamıyorum,anlayamıyorum. Bugün arama günüymüş,beni abisi konferansa aldı. Biraz konuştuk bana mektup yaz,içini dök dedi. Ama yazıp yazmamakta kararzsızım. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım ben sana bunun olacağını söylemiştim,al işte az vicdansız olsan ölmezdin gittin karıştırdın herşeyi ne olacak şimdi,adam çıktığında ortalığı inletmez mi diyerek bana söylenip beni suçluyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya da ne olacağını. İyilik yapayım dedim yine elime yüzüme bulaştırdım.
Not: Neden cezaevine girdiğini soranlar olacaktır. Annesi ve babasına şiddet uygulamaya kalktığı ve evdeki camları çerçeveleri indirdiği için annesi babası şikayetçi olmuş. 1 ay sonra tahliye olacak.
Not2: sevgilim bütün süreçten haberdar,hiçbir şey söylemedi,sinirlenmedi.
Stockholm sendromunu biliyorum,hatta lisede bir ödev konumda güzel bir araştırma yapmıştım kendisiyle ilgili.
Yalnız bendeki bu tanıma uymuyor.
Yaklaşık 4 yıl önce kendi isteğimle bıraktım bu adamı,ya ben ya maddeler dedim maddeler cevabını aldığımda yolu gösterdim kendisine.
Daha sonra arkadaşlığımız devam etti,gerek yakın oluşumuzdan,gerek yardım etmek isteyişimizden.
En son geçen yıl mart ayında tam bir kavga problem havasından sonra ikimizde karakolluk olduk,yetmedi üzerine şikayetçi oldum.
Hani bu stockholm sendromu değil benimki olsa olsa küçük saçma salak bir vicdan duygusu.
Hani acaba benin yüzümden mi girdi,hayatını mı mahfettim diyerek üzüldüğüm bir durum
Gidip görmek istedim,gördüm benim için konu kapandı
Taa ki dün beni konferans sistemiyle arayana kadar
Dün ki kendinden emin tavrı,konuşmaları hiç hoşuma gitmedi,ne yapayım diye konu açtım. Hani adama tutulduğum falan yok,tutulmuş olsam niye bırakayım.
Genişlikle alakası yok,ona yüz vereceğimi ya da sevdiğimi zaten düşünmüyor. Benimki merak,birazda benim ısrarım sonucunda olan şeyler. 10 dakika durup çıktım yanında,o da ziyaretçi salonunda bekledi.
Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum ama stockholm sendromu bu değil.ya net görmen için açık açık yazacağım. burdan bakınca hiç adamı bırakmış gibi görünmüyorsun. madem ayrıldın neden arkadaş kaldın? şu anda bile ayağına gidiyorsun. bu kadar psikopat bi adam için hapise bile ziyaret etmen demek beni çok seviyor demek ki konuda da iki kişi arasında kaldım demişsin şimdi çeviriyorsun yok ben mektup yazsam mı dedim vs vs diye.
açık konuşayım uyuşturucu kullananla işim olmaz. benim de e... içen arkadaşlarım vardı duyduğum anda uzaklaştım zaten bi tanesi beni boğmaya kalktı fenerle dalga geçtim geyik yaptım diye. neden çünkü psikoz yapıyor bu durumlar. amsterdam'a gidip yanımda içtiler diye bir daha suratına bakmadığım arkadaşlarım oldu benim.
eğer bazı konularda kuralların olursa üzülmezsin. uyuşturucuyla alakası olan biriyle görüşme bile. ailesine el kaldıran bi insanı ben değil arkadaş suratına selam dahi vermem duysam bile. sen ayağına gidip bir de vicdan yapıyorsun.
ne vicdanı yahu??? basbaya stockholm sendromu bu işte. adama acıyorsun. biz buradan bakınca bir psikopat görüyoruz sense kurban görüyorsun. çok fazla ve yanlış empati yapıyorsun.
şu anki sevgilin ne bilmiyorum ama bence sıkılmışsın adamdan. o yüzden eskiye dönüş olmuş. onu da şutla zaten çok mantıklı olduğundan değil seni umursamadığından ses etmemiş bence.
gencecik kızsın dışarıda milyonlarca adam var yahu. her şeyi geçtim yalnız kal ne olacak? şöyle dertlerim olacağına yalnız kahvemi yapar içer keyif yaparım daha iyi yahu. azıcık aklını başına topla.
sanırım psikiyatr a gidiyordun bence terapi almalısın ileride doğru bi adamla mutlu olmak istiyorsan. yoksa böyle saçma sapan adamların yüzünden daha çok üzülürsün.
Tam olarak soramadım sanırım.Ben birinden ayrılıp başkasına gitmeyi düşünmüyorum.
Benim söylemek istediğim mektup yazmak.
Yazarsam sevgilime ihanet olur ki bunu da o söyledi
Ama yazmazsam da her hafta beni arayıp rahatsız edecek
Kendisi olaylardan herşeyden haberdar merak etmeyin
Ama bilmiyorum dediğim gibi hatalı olan benim
Hayatımda yolunda giden herşey beni dürtüyor sanki
Ne vardı sakincr oturup düşünseydim,hiç gitmemem lazımdı.
Numarayı başkasının üzerine alsam bilinmeyen numaralardan bulabilir mi ki? Ortak arkadaşımız çok fazla var ama kimsede numaram yok. Bu numaram sadece ailesinde var. Bu yıl sonu da gidiyorum zaten.Bence kurtulmuşken başınıza iş açmışsınız yeniden. Annesine, babasına hapse girecek kadar şiddet uygulayan, maddeden vazgeçmediği için 6 yıllık ilişkisini çöpe atan birine mi vicdan yaptınız. Şu anda birlikte olduğunuz kişiye de yazık, onada musallat olacak belki. Nasıl başarırsınız bilmiyorum ama hayatınızdan mümkün olduğunca uzaklaştırın, yanınıza yaklaşmasına bile izin vermeyin. Bu kadar sorumsuz ve hayatı kendine ve çevresine zehir eden biri için nasıl ikilemde kalabiliyorsunuz bu kısmı hiç anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?