2 kiz annesi olmak

Benim 3 kızım var.. Rabbim acılarını göstermesin!!! Evlerine yuvalarına yerleştirip mutluluklarını görmedende beni ve babasını başlarından almasın inşallah.. 3 hamilelik 3 kız doğumu srn düşün neler duyduğumu :)
Evlatlarım sağlıklımı? Ben sağlıklımıyım? Herşey yolundamı? Gerisi tın tın tın :)

Sağlıklı olsun,uzun ömürlü olsun,hayırlı bi evlat olsun gerisi boş.
Allah bunu nasip etmiş(ki zaten sizinde gonlynuzden geçen buymuş)kimseye laf düşmez.ama tabi bizim cok bilmiş cahil teyzelerimiz herzamanki gibi iş başında :-(
Bu arada Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)

normal tabi ki. erkek evlatlar genelde çalıştıkları için kızlar daha müsait oluyor bakım için.

bazıları kız çocuk sever bazıları erkek çocuk, illa yarıştırmaya gerek yok. insanların çocuklarını eşit sevmemesi de anormal degil. ikisini de çok seviyordur ama digerini daha çok seviyordur, ya da daha farklı seviyordur istemsiz olarak. bunlara takılmanın geregi yok.

Eşinizin de oğlu ile ilgili hayalleri ağır basıyor olabilir.
Yok esimi nedense erkek evlat hep korkutmustur ailelerinde eekek cocuk cok fazla malum kendi ve cevresindekileerin yasadugu ergen zamanlari aklina geldikce gozu korkuyor bir kizi daha olmasini cok istemisti nasip olmadi 3. Istiyor sirf kiz icin
Gerci cevreden tevrubesi yok bellimi kizimizdan ne yasicaz
tabi iki yavrumuzuda cok seviyoruz hepte sevicez esut olarak ama neden se bizden daha cabuk kopucak hissi oluyor icimizde oglumuzun

Erkek evlat şöyledir kız evlat böyledir bu ne yaaa.. Allah herkeze HAYIRLI evlat versin.. Allahtan korkan kuldan utanan evlat nasip etsin.. Bir bakın etrafınıza yahu , ana babayı öldürende var, sırtında taşıyanda ..

Benim de bir kızım var. Tekrar hamile kalmak istiyorum ve ikincisinin de kız olmasını istiyorum. Yine de erkek olursa da sevinirim ama kız çocuğu başka :)

O erkek çocuk diyenler ileride gelin baksın oglum arasın beklerler..kız evlat corbasıni yapar kol kanat olur koşar..boşverin

of of.valla ben o lafları söyleyenlere cahil insanlar diyorum.erkek,kız farketmiyor.ikiside eşit,ikiside insan.
oglu olanların başı göğe mi eriyor.neden bu kız nefreti?
kız olunca ne oluyor yani?
bizde iki kız kardeşiz.annem yani iki kız doğurdu ama gel gör ki ilk defa gören gerikafalı insanlar bile tutturuyolar niye erkek doğurmadın diye.şimdi doğur diye.annemin 50 yaşı var.düşünün artık bu karşımızdaki insanın nasıl bir manyak olduğunu.
bu erkekleri,bu kaynanaları anca erkek torun,erkek evlat verince mutlu oluyorlar ama birşeyi unutuyoarlar.anne baba yaşlanınca onların yanı başında duran kız evladıdır.kız her ne kadar yuva kursada,evlensede yine diğer canı kendi ailesinin yanındadır.acaba annem nasıl,babam ne istiyor diye sürekli düşünüyor ve sürekli kendi ailesinin yanında oluyor ama erkek evlat böyle değil.tabi bunu herkese ait etmiyorum ben.gerçekten hayırlı erkek evlatlarda var ama çoğunluk özgürlüklerine düşkün,anne babası umurlarında olmayanlardır.
herkes kurban olsun kız çocuğuna.kısa ve net.

Yok dedigimi yanlis anladiniz siz ikiside benim evladim canim
Tabikide ikisi hakkinda hayallerim cok fazla
ama sanki erkek evlat daha eemrken benden kopucakmis gibi geliyor
kizlar genelde anneye daha duskun olurlar evlenselwede hic kopmazlar ama eekek evlat ister istemez aileye karsi bir bosvermislige kapiliyor
ya ole yada ben cevremde bu sekildw goruyorum
rabbim iki evladimada saglik versin mutlu olsunlar
oglum dedigimun tam aksime oluraa ne ala benum ondan sadece beklentim biraz daha dusuk olucak
yoksa ona karsi sonsuz sevgim omrumce devam edeicem

Mesela kendimden ornek vereyim hergun annemin sesinu duymaliyim nasilolduklarini ogrenmeliyim saglikvb esimde rahmetlikayinvalidemi arardi ama olecok slk degilben iki uc gune derdim hadiannemi arayalimfalandiye dunya tatlisida bir kadindi ondan sebep hani hayal demem ynlis olduda beklentim daha az

Benim memleketimde de (Turkiye degil), erkek cocugu olanlara benzer tepkiler verilir. Niyeyse kiz cocuk haberi daha mutlu karsilanir. Halbuki ne sacma, Allah hayirlisini versin.

Siz de cok erkek cocugu isteyen kendisi dogursun baksin deyin. Hey Allahim. Ben de oglum olsun cok isterim hep hayalimdir ama evlat bu boyle seyler denir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…