Bir şeyi eleştirirken eleştirilen hatayı yapanlar olmuş maalesef,üzülmeyin boşverin.
Senin için demedi canım baştan beri sitem ediyorum ben .Genel yazdı.Saka yaptigim belli oluyordu bence..
Haha aynen ole oldu boyumun uzun olmasindan mahcubiyet duymustumkısa boyluyum konusuna kısa boy övülür uzun boy yerin dibine sokulur ya bu da öyle bi konu oldu yalnız
gidip abimin yüzüne tükürcem
Ben simdi SSK liyim dimi:) 2 kizim var cok sukur.iyikide kızlarım olmus. Bana da dengesizin biri kocan sana dogum hediyesi almaz hep kiz doğuruyorsun dedi.simdi hamile beni arayıp haber veriyor oğlum olucak diye. Kuş kondurcaklar ya.evladın kizi erkeği mı olur mus saglikli hayırlısı olur..İki kızı olan ssklı, bi kızı bi oğlu olan bağkurlu, iki oğlu olan yeşilkartlı olur derler.
Senin için demedi canım baştan beri sitem ediyorum ben .Genel yazdı.
Benim annemin 3 kızı var ve kadın bıktı artık.
Geçen hastaneye gittik bi'teyzeyle oturuyolar kadın annemden yaşça büyük.
Anneme diyo ki kaç çocuğun var -3 kızım var.
Oğlan yok mu? Hiç mi yok? Niye yapmadınız?
Annem de kızlarım oldu, iyi ki de kız olmuş dedi.
O da olsun yap sen bi'daha, oğlan olsun
Annem: Boyum kadar kızım var yaş olmuş 44.
Teyze: Oooolsuuuun nolmuşşş, yap!
Aynisini gecen benim annem de yasadi
Yasli teyzenin teki kac oglun var diye soruyor. Annem oglum yok kizim var diyor. Kadin hic mi yok diyorAnnem hic yok diyor kizim var dunyaya bedel diyor kadin cidden mi oglun yok diyor Annem yalan soyleyecek halim yok ya yok iste oglum diyor bu muhabbet boyle devam ediyor
Benim yas 21 bu arada
Yaradanın verdigine laf etmek, onu begenmemezlik etmek hic dogru degil bence
Herkes hem erkek hem kiz evlat duygusu tatmak ister
Ama iki kiz ya da iki erkek olmasi daha iyi bence
Bizim yaşlar 25-24-11 buna rağmen anneme doğur diye baskı yapıyo kadın en son annem torun severim artık ben oğlan da aynı kız da aynı dedi
Ya bi'de hiç mi yok diyolar dimi? Var da nazar değer diye söylemiyoz
Tabii ki insan isteyebilir. Benim kizim olsa oglan isterim ikinciyi oglum olsa kizim mesela. Ama sundan eminim, insana kiz evlattan fayda var bu devirde. Eskidenmis oglanlarin aileye bakmasi. Simdi evler ayriliyor (eskiden kv evinde yasaniyodu) erkek de daha ilgilenmiyo aileyle. Anne yatalak olsa gelin bakmiyor ama kizi dayanamiyor. Hastanelerde bakiyorum hep kiz evlatlar getirmis ebeveynlerini erkekler yok gelinler yok piyasada. Hatta hastanede bi teyzeyle tanistik 5 oglu 1 kizi varmis sadece kizi ilgileniyomus kendisiyle, bana dedi ki "bu devirde oglan cocuk isteyenin aklina sasarim ben"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?