- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
bizimde kızdıgımız nokta onun aciz olup olmadıgı tartışmıyoruz egitim düzeyini tartışmıyoruz. sen ayaklarının üstünde ne olursa olsun durabilen bi insansındır o duramaz olay budur. bizi orası ilgilendirmez bu yüzden herkes tepki verdi . aşşaglamış gibi laflar ettiniz, malesefki herkes bu ülkede okuyamıyor. konuyu dagıtmaya gerek yok. genellemede bulunmadıgını biliyoruz sadece konu sahibine söyledin. yok 'geliom' 'gidiom'yazdı diye insanlar rencide edecek biçimde söylenmemeli bu. bana söylenseydi tepkimi koyardım ve çok kırılırdım.nese konu dagılıyor.Canım bu yorumu her yazana üşenmeden aynı yorumu yapıcam.
Eğitim durumunu yargılamadım ben.
Konu sahibinin tüm konularını ve yorumlarını okuyarak yazdım ben o mesajı.
Tahsilata önem veren biri değilim.Ve kolay kolay kimseyide aşağılamam.
Ama gerçekten konu sahibinin tüm konularını ve yorumlarını okursanız,o kadar rahatki..
Mücadeleci değil ve hayatla ilgili her beklentisini karşı tarafın gidermesini bekleyen biri bana göre acizin önde gideni!
Sizce bu acizlik değilde nedir peki!
Çalışıp çalışmadığını bu yüzden sordum.
Çalışmıyorsanda eğer bi beklenti içinde olmaz değilmi insanlar!
Karşı tarafın ailesi için "çingene"kavramını kullanan biri bana göre eğitim almamaşlığını geçiyorum,hayata dair hiçbirkonuda kendi düzeyini,seviyesi geliştirmemiş kişi...
Lütfen başka yerlere çekmeyin.
Ben genellemede bulunmadım.
Yorumlarım sadece konu sahibinin şahsı adına ve ordada belirttim bunu,
"bu yazdıklarımı tamamen açtığın konulardan,ve yaptığın yorumlardan yola çıkarak yazıyorum"diye..
Kendini iyi ifade edemediği için yapmışta olabilirm o yorumları!
bizimde kızdıgımız nokta onun aciz olup olmadıgı tartışmıyoruz egitim düzeyini tartışmıyoruz. sen ayaklarının üstünde ne olursa olsun durabilen bi insansındır o duramaz olay budur. bizi orası ilgilendirmez bu yüzden herkes tepki verdi . aşşaglamış gibi laflar ettiniz, malesefki herkes bu ülkede okuyamıyor. konuyu dagıtmaya gerek yok. genellemede bulunmadıgını biliyoruz sadece konu sahibine söyledin. yok 'geliom' 'gidiom'yazdı diye insanlar rencide edecek biçimde söylenmemeli bu. bana söylenseydi tepkimi koyardım ve çok kırılırdım.nese konu dagılıyor.
Tekrar tekrar okudum yazdıklarınızı.Bir kişinin bu şekilde konuşabilmesi için ancak kişiyi tanıyor olması gerekir.
Yazdığımız cümlelerden eğitim durumunu çıkarmak, bunu futursuzca sormak bana göre çok ayıp.
Kitap okumak sadece cümleleri doğru kullanmak için midir ?
Sizinde okumanız gerekiyor insan psikolojisi üzerine.
Eğitim düzeyini kullanan insanlara sinir oluyorum.
Evet ortaokul mezunuyum deyince; ''ha ben anlamıştım zaten'' mi diyeceksiniz ? Bu sorunun anlamını anlamadım.
''Çalışıp çalışmadığını merak ediyorum ama çalışmadığını düşünüyorum.'' bu cümlenizde bile rahatsız edici bir enerji var.
İlla merak ediyorsanız ve gerçekten yardım etmek istiyorsanız özelden yazarsınız.
Özel yazma hakkınız yoksa beklersiniz.
...
Nişan tanıma evresidir.
Konu sahibi deneme tahtası olduğu için değil gerçekten belki olabilir diye nişanlanmıştır.
Ayrıldıktan sonra sonuç değerlendirilir.
Neden oldu sorusuna '' görücü usuluydu, sevemedim '' cevabını verir kendince.
3-4 nişan atan kişiler var.Deneme tahtası olduğu için midir bu ?
Bunun deneme tahtası olmasıyla ilgisi yok..
....
Konu sahibinin en büyük hatası bana göre bir başkasının baskısıyla ayrılması ve o bir başkasıyla yoluna devam etmesi.
Hakkınızde hayırlısı olsun.
1-ben şahsi olarak olaya yaklaşmadım,yaptığınız yoruma bence doğru değil dedim .zaten maksadım böyle olsaydı şahsi olarak üzerinize gelirdim. ne kelime olarak ne de başka bi açıdan sizinle ilgili birşey demedim. fakat sizin kurduğunuz cümlede,evladım, ne kadar zekisin,kıskanç,çatla patla söylemlerin yukarıda beyan etmişsin. bak sana polemik derdinde olmadığımı kanıtlayayım güldüm geçtim.şikayetimi yöneticiye bildirdim bu arada. verdiğin örneğe ise ayrıca güldüm. Yedi kocalı hürmüz deyuince benim aklıma vay beee 7 kocası var demek ki güzel kadın gelmedi daha farklı şeyler geliyo o da bende kalsın
Allahım algılama kapasiten bile sıfır ki.Ben de gelmiş sana cevap yazıyorum.Evet ben yedi kocalı olmayı destekliyorum zaten ve çok güzel buluyorum o insanları çok zekisin sen.
çevremde beğenirler beni güler yüzlü sempatik boylu poslu cekiici farklı ısığım olduğunu soylerler..beren saate benzetiliyorum.. Evet görüştüğüm herkez nerdeyse heemen hepsi evlenmek istedi benle.. Hiç sımarık biri değilim ama inanın.. Vee nişanlım benim özgüvenimi cok kırdı artıkkkk..
Allahım algılama kapasiten bile sıfır ki.Ben de gelmiş sana cevap yazıyorum.Evet ben yedi kocalı olmayı destekliyorum zaten ve çok güzel buluyorum o insanları çok zekisin sen.
bak kardeşim ikidir hakaret ediyorsun şahsıma yönelik. sesimi çıkarmıyorum saygıda kusur etmemek adına yeter artık lütfen. bu mesajı da moderatöre bildirdim bir daha da asla cevap yazmıyorum sana, şahsi hakarette bulunma.fark ediyorsan hakaretlerini kaale alıp cevap vermiyorum yani demek ki polemikle uğraşmıyorum hakaret etme hakkın yok burda kimseye.. ben yazdıklarına yorum yazdım şahsına yönelik en ufak bi harekette bulunmama rağmen bu iki oldu sürekli hakaret. yeter artık.
nişan yapmadan da birbirinizi tanıyabilirsiniz illa bu kadar masrafa gerek yok...1. nişan döneminde biraz olsun tecrübe edinmek gerekirdi diye düşünüyorum yani evlenmek için neden bu kadar acele ediyorsun ki...ya da hatayı birazda kendınde aramalısın 2 nişanında da erkek mi sucluydu?
Canım bu yorumu her yazana üşenmeden aynı yorumu yapıcam.
Eğitim durumunu yargılamadım ben.
Konu sahibinin tüm konularını ve yorumlarını okuyarak yazdım ben o mesajı.
Tahsilata önem veren biri değilim.Ve kolay kolay kimseyide aşağılamam.
Ama gerçekten konu sahibinin tüm konularını ve yorumlarını okursanız,o kadar rahatki..
Mücadeleci değil ve hayatla ilgili her beklentisini karşı tarafın gidermesini bekleyen biri bana göre acizin önde gideni!
Sizce bu acizlik değilde nedir peki!
Çalışıp çalışmadığını bu yüzden sordum.
Çalışmıyorsanda eğer bi beklenti içinde olmaz değilmi insanlar!
Karşı tarafın ailesi için "çingene"kavramını kullanan biri bana göre eğitim almamaşlığını geçiyorum,hayata dair hiçbirkonuda kendi düzeyini,seviyesi geliştirmemiş kişi...
Lütfen başka yerlere çekmeyin.
Ben genellemede bulunmadım.
Yorumlarım sadece konu sahibinin şahsı adına ve ordada belirttim bunu,
"bu yazdıklarımı tamamen açtığın konulardan,ve yaptığın yorumlardan yola çıkarak yazıyorum"diye..
Kendini iyi ifade edemediği için yapmışta olabilirm o yorumları!
Ortada bir sorun olduğunu düşünüyorsan otur,nişanlınla konuş.
Çözülebilir şeylerse yoluna devam et.
Yok değilse,birdahaki nişan için iyi düşün derim.
:)
Bu arada Durumaya;
'Tahsilata' önem vermediğinizi yazmışsınız.
Hmm.Peki çek-senet,kasa giriş çıkışlarını önemsiyor musunuz??
............
Konun açıklayıcı olmaıdğı için eski konularını inceledim seni ve derdini anlamak için.
Ama anlayamadım..
Derdini anlatamıyosun,kendini iyi ifade edemiyosun,yazarken imla kurallarına dikkat etmediğin için,karşıdakiler(yani bizler)okurken başka anlamlar yükleyebiliyoruz,yada zor anlıyoruz.
Geliom,gidiom...vb yüklem ifadeleri kullanman,karşımdaki kişiyle ilgili bana,
"yazmaya aciz biri,gündelik hayatta bu cümleleri kuruyosada birde ne kadar itici biridir izlenimini veriyosun."
Bunu yazdığım için üzügünüm ama sormak zorundayım,eğitim durumun nedir?
Bu yüzdenmi cümle kurmakta,yada derdini anlatmakta zorlanıyorsun?
Ciddi anlamda cümle kurma problemin var,cümle başka bişeyle başlıyor,bambaşka bir anlamla bitiyor.
Yanlış anlamazzsan eğer kitap okumanı önericem.Krılıma ama gördüğüm gerçekleri söylmeyi borç bildim sabahın bu saatinde.
Hayatınla ilgili önce kendini değiştirmen gerekirken kaderini değiştirmeye çalışmışssın,hemde istemeyerek,sevemeyerek!
Peki bu insanlar,nişan attığın kişiler,neydi deneme tahtasımı?
Görücü uslülü tanıştın,nişanlandın hemen.
Peki çocuk oyuncağımıydı bu?
Sevmedin ve ayrıldın.
Şimdi düğününe sayılı günler kala ayrılmak isitiyorum diyorsun,istiharelere yatıyosun.
Kusura bakma ama istihareye yatmak için çok geç kalmadın mı?
Bunu karar vermeden önce yapman gerekirdi.
Düğününe sayılı günler kala değil!
ilk tecribenden sonra 2.kez nişanlanmadan önce tercih yaparken bu defa daha dikkatli davranman gerekmezmiydi.
Hayatının bir sihirli değnekle değişmesini bekliyorsun.
Mücadeleci bir yapın hiç yok.
Çalışıp çalışmadığını merak ediyorum ama çalışmadığını düşünüyorum.
Herneyse...
Şimdi herkes sana nişanı atman gerektiği konusunda önerilerde bulunacaklar.
Haklılarda!
Bencede bitmeli...
Birçok umutlarla hazırlıklıklarını yapan,yönünü değiştiren,düğün tarihini belirleyen kişi bunlarla meşgulken,sizin bu ayrılık tarzı düşüncelerinizden bi haber!
Yazık değilmi?
Zorlamı nişanladılar sizi her iki seferdede.
İyice süzgeçten geçirmeyi neden hiç düşünmediniz en başından?
Elbette bahaneleriniz çıkacaktır,mutlakada vardır,her nişanlılıkta,evlilikte olduğu gibi,birçok sıkıntı var!
Ama ne olursa olsun seven bu kadar kolay vazgeçmez.
Nişanlını sevmıyorsun.
Ve hala rüyanda gördüğün esmer kişinin neye delalet olduğunu bize soruyosun.
Seni yargılamak,yadırgamak değil amacım inan.
Yazdıklarından bunları anladım.
Belkide kendini iyi ifade edemediğinden,belkide kurduğun cümlelerden,yaptığın yorumlardan....
Söylüyorlardı da inanmıyırdum.. üniversite okumak,diploma almak bir kişinin İNSAN olmasına yardımcı olmazmış. okumuşsunda ne olmuş. ilk önce insanlara yaklaşımını düzelt..öyle insan içine çık.. okumakla adam olunmuyor.insan olunmuyor..öncelikle diğer yazdıklarını okuyordum bunu görünce dayanamadım.Burdan başlıyorum sana yazmaya.. daha iyi anla diye imla mı düzelterek yazıyorum..Benim ''öle-böle-geliom'' gibi yazmalarımın sebebi hızlı ve pratik şekilde yazmak isteyişimden geliyor.. düzensiz yazıyorum çünkü bununla uğraşacak kadar müthiş bi moralim yok.. mutsuzum görmüyor musun? ince detaylara giremedim..ACİZ demişsin bana.. Vicdanım kadar büyük bişiyim yok benim.. o beni üzerken ben onu üzmeye kıyamıyorum..bundan çok kaybediyorum.. ACİZ demişsin bana 4,5 ay sonra çalışırsın diyen bi kayınvalidem var.. nişanlımda öyle.. çalışma konuşunda beni sıkıştırdığını düşünüyorum.. kimse bana çalış dememeli.. BİR KADIN KENDİ İSTEĞİYLE KİMSENİN SÖYLENMESİNE GEREK KALMADAN ÇALIŞMALI.. kadının görevi kocasına-eşine-çocuğuna bakmak büyük bir aşkla,erkeğin görevide elinden geldiğince evine para getirmektir.. onlara bakmaktır.. kadın isterse çalısır zorlanma olmadan..BEN NEDEN HALA ÜNİVERSİTE BİTİRMEYE çalışıyorum peki.. diceksin ki yazmamışsın okuduğunu..sen sormuşsun daha benden cevap gelmeden kızlardan birine ACİZLİK BİLMEM NE DİYE ATIP TUTMUŞSUN.bunu konuşabilmek için öncelikle cevabımı beklemeliydin.SEN AYIP ETMEDİN DİMİ BÖYLE YAZARKEN.. OKUMUŞ İNSANSIN,AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURANSIN AMA DAHA BENDEN CEVAP GELMEDEN YAZMIŞIN AKLINA GELENİ.. beni birebir tanımış olsan bunları yazmazdın inan. kendimi geliştirmemiş biri değilim.. insanlarla oturduğumda sohbete ayak uydurabilen,güleryüz,tatlı dilde eksiği olmayıp fazlası olan biriyim.. insanları incitmekten çok korkan.incittiğinde ise günlerce üzülen biriyim.. yetiştirilme tarzım dahil eğitimim kuvvetli.. bu konularda kendime güvenirim ama nişanlılık konusundaki zaaflarımı bilmiyosun.. anlamıyosun basına gelmeden de anlamayacaksın.[BU ARADA suan acıköğretim sosyal hizmetler okuyorum.] [/COLOR]
ÇİNGENE demek hiçte kendini geliştirmemekle alakalı bişi değildir.. siz nasıl bir anlayıştasınız anlamıyorum.. ''çingene'' olan insanlar var biliyosunuz dimi.. yaşam şekilleri,tarzlarıyla gerçekten kendilerinin de kabul ettikleri bi kavram.. Ayrıca benin kayınvalide zaten çingeneyiz diyip duruyor. ben davranışlarında çingenelik görürken o sözlü beyan etti zaten çingene olduğunu.. böyle söyleyerek ki..o kendine bunu söylerken sorun olmuyor ben söylerken eğitimsiz oluyorum.. sen eğitimle biraz uçmuşsun.. ayırt et sende biraz şekerimm. öyle imla kurallarına uyarak gelişmişlik olmuyor.. düşün biraz bence sen. Ayrıca bu şekilde yazmış olman gerçekten kalbimi kırdı. Mizacın çok sert. umarım herkeze böyle yaklaşmıyorsundur( Diğer yazdıklarına da cewap vereceğim.. SIRASIYLAA
hım bide inkar ediyosun eğitim durumunu yargılamadım diye.. SEN DE HİÇ ÇELİŞKİLİ DEĞİLMİŞSİN :) DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA :)
Konun açıklayıcı olmaıdğı için eski konularını inceledim seni ve derdini anlamak için.
Ama anlayamadım..
Derdini anlatamıyosun,kendini iyi ifade edemiyosun,yazarken imla kurallarına dikkat etmediğin için,karşıdakiler(yani bizler)okurken başka anlamlar yükleyebiliyoruz,yada zor anlıyoruz.
Geliom,gidiom...vb yüklem ifadeleri kullanman,karşımdaki kişiyle ilgili bana,
"yazmaya aciz biri,gündelik hayatta bu cümleleri kuruyosada birde ne kadar itici biridir izlenimini veriyosun."
Bunu yazdığım için üzügünüm ama sormak zorundayım,eğitim durumun nedir?
Bu yüzdenmi cümle kurmakta,yada derdini anlatmakta zorlanıyorsun?
Ciddi anlamda cümle kurma problemin var,cümle başka bişeyle başlıyor,bambaşka bir anlamla bitiyor.
Yanlış anlamazzsan eğer kitap okumanı önericem.Krılıma ama gördüğüm gerçekleri söylmeyi borç bildim sabahın bu saatinde.
Hayatınla ilgili önce kendini değiştirmen gerekirken kaderini değiştirmeye çalışmışssın,hemde istemeyerek,sevemeyerek!
Peki bu insanlar,nişan attığın kişiler,neydi deneme tahtasımı?
Görücü uslülü tanıştın,nişanlandın hemen.
Peki çocuk oyuncağımıydı bu?
Sevmedin ve ayrıldın.
Şimdi düğününe sayılı günler kala ayrılmak isitiyorum diyorsun,istiharelere yatıyosun.
Kusura bakma ama istihareye yatmak için çok geç kalmadın mı?
Bunu karar vermeden önce yapman gerekirdi.
Düğününe sayılı günler kala değil!
ilk tecribenden sonra 2.kez nişanlanmadan önce tercih yaparken bu defa daha dikkatli davranman gerekmezmiydi.
Hayatının bir sihirli değnekle değişmesini bekliyorsun.
Mücadeleci bir yapın hiç yok.
Çalışıp çalışmadığını merak ediyorum ama çalışmadığını düşünüyorum.
Herneyse...
Şimdi herkes sana nişanı atman gerektiği konusunda önerilerde bulunacaklar.
Haklılarda!
Bencede bitmeli...
Birçok umutlarla hazırlıklıklarını yapan,yönünü değiştiren,düğün tarihini belirleyen kişi bunlarla meşgulken,sizin bu ayrılık tarzı düşüncelerinizden bi haber!
Yazık değilmi?
Zorlamı nişanladılar sizi her iki seferdede.
İyice süzgeçten geçirmeyi neden hiç düşünmediniz en başından?
Elbette bahaneleriniz çıkacaktır,mutlakada vardır,her nişanlılıkta,evlilikte olduğu gibi,birçok sıkıntı var!
Ama ne olursa olsun seven bu kadar kolay vazgeçmez.
Nişanlını sevmıyorsun.
Ve hala rüyanda gördüğün esmer kişinin neye delalet olduğunu bize soruyosun.
Seni yargılamak,yadırgamak değil amacım inan.
Yazdıklarından bunları anladım.
Belkide kendini iyi ifade edemediğinden,belkide kurduğun cümlelerden,yaptığın yorumlardan....
cevabını epey kişi beğenmiş..
saygı duydum bende beğendim :)
Akıllı bi kıza benziyorsun anlamışsındır yazdıklarımı.leb demeden leblebiyi de anlarsın sen :)
derdimi anlatamıyor muyum ? anlayan anladı bence bir sürü insan bana cevap yazabildiğine göre çok daha kötü değilim bu konuda dimi..
başka anlamlar yüklenebilir doğrudur bir virgül bile anlamı değiştirebiliyor. hak veriyorum buna..
çok itici değilimdir,aksine sempatik ve tatlı dilli olduğumu söylerler:) yazmayı çok iyi becerebilen insanlar vardır ki gündelik hayatında muşmula surat diye anılırlar..itici olurlar.. iyi yazmaktan çok görüntüdeki izlenime önem veririm..burası sanal ortam..
Eğitim durumum şuan da üniversite 2.sınıfta okuyorum.örgün olmasada üniversite üniversitedir derler :) birebir sohbette daha iyiyimdir mimiklerimmi imlamdan daha iyi kullanırım.sıkıntı yok :)
cumlelerim farklı başlar farklı biter bu psikolojiyle bu kadar oldu.. artık sen okumuş kızsın toparlarsın :)
zaten kitap okumuşluğum vardır.. şuanda da '' tavan arasında buda'' yı okuyorum. tavsiye ederim.. kadınlar için güzel bi kitap..
kendimi değiştirmekten önce kaderimi değiştirmek konusuna gelince tek hatam okulumu işimi düzene sokmadan nişanlanmış olmam.. hayallerim başkaydı..buralara sürüklendim bile bile..
beni çok yargılamışsın.. nişanlanma deneme tahtası değil elbetteki ama sevgiliyken ailesinin içerisine giremiosun ki ben uzak olduğum için giremedim. ailemle nişandan sonra evlerine gittik.. çok uyumsuuuzluk vardı. Konularımda gördün tekrar etmeye gerek yok..sadece onunla evlenmeyeceğimi gördüm. ailesiylede evleniyormuşuz. küçümsemiyorum benim nişanlım zekidir,çalışkandır,kibar konusur ben ailesini yasayışını kültürlerini görsem evlenmezdim.. çoğu huyunu nişanlanınca görebildim.. uzaktan ilişki yaşamanın zararını görüyorum. Sanki burda erkek kıtlığı vardı. Aşık olmuştım işte
görücü usulu dediğimde arkadasımın arkadasıydı. ailesi ailemle birebir denkti ben sevemedim severim dedim. bide nişanlım benim aklıma girdi ben seviyordum seni nasıl nişanlanırsın dedi.. o zamanlar sadece sohbet ediyorduk. adını koymadı. nişanlandım kıymete bindim..hatam buydu.. duygularıma yenildim..
istihare olayında da haklısın çünkü nişandan önce yapılmalıydı...geç kaldım..
ilk nişanımda kafam daha rahattı ki.. çünkü yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim.. ailecek cok uyumluyduk.. hep güler sohbet ederdik.. ailem mutluydu bende mutluydum.. ama sevmeyince kolay ayrıldım ve tecrubeden saymadım hiç..
mücadeleci yapım var olmaz mı bak hayatımı düzeltmeye çalısıyorum yanlış giden bişiler var düzeltmekle cebelleşiyorum.. sen de çomak sokar gibi canımı iyice sıkıyorsun yüzüme vuruyosun.. ölmüşle olmuşa çare arıyosun(
çalışmıyorum ama evlenincede dahil sosyal hiz. çocuk esirgemede çalışmaktaydı gözüm.. Hala öyle.. ayrılırsam da çalışıcam.. Bir erkekten para istemek bana göre değil.. akrep burcuyum ben.. gücü temsil ederim ama çalış baskısıyla da kimse çalıstıramaz neyse detaya girdim..
ayrılık düşüncelerindeymişimde o bundan bi habermiş.. Yazık değil miymişş? ben acıyorum üzülüyorum ama hakediyor mu sence üzülmemi? bana s..git derken,beni her defasında haksız çıkarıp hakaretler ederken, ben ağlarken fosur fosur yatarken bana yazık değil miydi peki?
2 nişanımda da ben istedim.. ikisine de ben evet dedim silah zoru yoktu.. 2.si kesinlikle severekti.. sanırım uzaktan uzağa cok farklı bir kişiliğe telefondaki o ses tonu güzel olan erkeğe aşık olmuşum ben.. çok konuskan olmadığı için sürekli baska seyler için kavga ettik.. en sonunda farkettim ki benim nişanlım bana hiç bir sey vermiyor.. bilgisini bilgime eklemiyor,kültürümüz birleşip güzel sohbetlerr doğmuyor, buğün yeni bi kitap çıkmış konusu güzel ya da
buğün haberlerde şu olay olmuş, siyasette fikir ayrılığımız var mı yokmu onu bile bilmem bildiğim tek sey ikimizinde ATATÜRK ü seviyor olmamız.. ben bunları göremedim işte bir cok seyide.. aile faktörü başta olmak üzere kişisel uyuşmazlıklar..
rüyamda gördüğüm kişi içinde acaba mutlu olabilceim baska biri mi olucak bu günleri unutturucak diye.. bi umut istehare rüyam o benim öylesine bi rüya değildi ki.
nişanlımı sevmiyor da değilim hiç. öyle olsa birden bırakırdım.. alışkanlık çok daha ağır basıyor.. cok kırıldım çok gücendiğim seyler oldu ama onun bana olan sevgisinden güç aldım halada alıyorum sanırım.. kendime güveniyorum ama çevredeki insanlara baksana adam gibi dürüstçe seven.. en azından seviyor aldatmıyora sığınıp baskalarına güvenemiyorum.. bunlar bu ilişkiyi yürütmeme sebep eğil biliyorum :)
SON YAZDIĞINA DA GÜLDÜM AÇIKCASI.. AMACIM YARGILAMAK DEĞİL DEMİŞSİN :) ZATEN AÇMIŞSIN AĞZINI YUMMUŞSUN GÖZÜNÜ YARGILAMANIN ANASINI AĞLATMIŞSIN DAHA NEYDEN BAHSEDİYORSUN SEN BACIMMM :)) ama dilerim başına gelmez böyle bişi.. düşmanıma versin rabbim.. yol ayrımındayım nereye gidiceğini bilemeyen biriyim.. hangi yolun sonunda karanlık hangisinin aydınlık olcağını bilemiyorum. dönüşümde yok..HERKEZE RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN..
Ama gerçekten diğer yazdığın cevaplar dahil çok kırdın beni.. hep yargılamışsıın sanki isteyerek düşmüşüm gibi.. bi nevi büyük konuşmak gibi seninki.. sanki sen torpillisin hayat konusunda.. seninde basına gelebilir insanın dili öyle bir bağlanıyor gözü öyle bir kör oluyor ki.. bunları farkettiğinde ya geç kalmış oluyosun ya da hala bir sansın olduğunu görüyosun.. ben şanslı olanlardanım belki evlenmeden bir çok seyi gördüm..Eğitimim-konuşman-kültürüm-seviyemdende çok memnunum.. çevremde sevilirim.. beğenillir,övgüler alırım.. diğer kız kardeslerimde dahil.. ALLAH KADERİMİZİ GÜZEL YAZSIN.. önemli olan bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?