- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
Desteğin için çok teşekkür ederim. aynı düşüncede olmak cok sevindirdi. Herkez düşebilir. ben hep soyluyorum rabbim düşmanıma vermesin böyle kararsızlık. çünkü hayatının dönüm noktası bu an.. BİR YERDE BİRİNE YAZARKEN RABBİM DÜŞMANIMA VERSİN YAZMIŞIM'' VERMESİN YAZACAĞIMA VERMESİN! VERMESİN! VERMESİN!(((
bende insanların umutlrı ile oynadığını düşünüyorum ama
NİŞAN TANIMA EVRESİ DEĞİLDİR.önce bunu belirtmekte fayda var nişan evlilikte
iki insanın hangi şartlarda birleşebilceğinin gösterme evresidir.Nişan tanıma değildir.
yani bunun seda Sayanın yaptığı evliliklerden bir farkı olmaz evlilik flört değildir ama o hanfendi evleniyor ilişki yaşamıyor
desinler diye ama
tabi arkadasın yasadığı sosyal çevreyide düşünmek lazım Bazı ailelerde ilşiki yani bir kızla erkeğin nişan harici konusması tanısması hoş karşılanmıyor
Ancak nişanlanınca tanıyorlar birbilerini ama madem ikikere yaşamışsınız bu olayı biraz daha temkinli olabilirdiniz.
Nebilim kaçamak olarakta göreşebilridiniz çok mu küçük yerde yaşıyorsunuz.
Benim kuzenim de iki nisan attı üçüncü nişanlandi evlendi çocuğu var çok mutlu:)) herşeyin hayırlısı canim benim kaderde ne varsa o böyle düşünme
konu sahibinin diğer konusu
"istanbula gelin gidenler var mı? maddi acıdan zayıf olan biriyle evlenicem.. ama istanbul gibi bi yerde yaşanır mı? ben gezip tozmayıda severim.. ailemi durumuda iyidir. zorlanr mıyım? "
bunu yazan bi insana sorarım ben sen çalışıyor musun yada madem gezip tozmayı seviyorsun sen neden çalışmıyorsun diye
soruş şeklinden bile belli yani ne demek istediği
diğer yorumu
"ben ailesiyle bir yere gitmeyi sevmiyorum özür dilerim ama cingene gibiler. ben onlarla bir ortama girmeye utaıyorum bunu söylerken ALLAH bana cok günah yazıyor biliyorum ama... napimm.. arkadas cewreside beni açmıyor hiç.. arkadasıının eşi ortamda çişim geldi diyen biri nelerini seveyim de görüşeyim.. ayyyy( "
bunu yazan kişiyede sen ne mezunusun madem çok kültürlüsün senin ne işin var bu aileyle derim
hem diğer konularında da aylır dendi kaç kere isterse 10.nişan atması olsun ne fark eder mutluluğun önemli dendi ama konu sahibi alışkanlık herhalde ayırmak istemiyorum dedi
kendini o kadar çok üstün görüyor ki
hep maddi olsun manevi olsun bi aşağılama konusu bizde onu diyoruz işte senin meziyetlerin ne
kusura bakmayın ama eğer eski nişanlınızı NİŞANLIYKEN bi başka biri ile (şimdiki nişanlınızla) aldatıyorsanız ki bu benim kitabımda aldatmak demektir,o beni ikna etti dediğinize göre... madem görücü usulü dediniz sevemedim onu dediniz önce ondan RESMEN ayrılmanız gerekirdi.resmen ayrılmadan başka birinin sizi ikna etmesi bence eski nişanlınızı aldatmak demektir. kafada bitirdim demek yetmiyor,resmen de bitirip öyle başka bi ilşkiye başlamanız gerekirdi.
şimdi ben bu yorumdan şunu anlıyorum. güzel,çekici,alımlı olmanın bir kriteri de birden fazla nişanlılık süreci geçirmekten geçer öyle mi? çok yanlış bir düşünce bana göre..
Arkadaşın demek istediği söyle ki benim anladığım kadarıyla:
özgüven eksikliğimden bahsettim o da 2 nişan yaptığına göre güzelde kızsın demek istemiş..
Evet hata ettim. ayrılmadan ilişkiye baslamak aldatmaktır. KOPEKLER GİBİ PİŞMANIM. ayrılırsam bir süre hayatıma kimseyi sokmayacağım.. inan ailemde cok yıprandı
Turkiyede "geliyom-gidiyom" diye konusanlar aciz ve iticiyse
sen tahsil gormus kitap okumus biri olarak bir o kadar itici gorunuyorsun inanki
yargilaman, asagilaman, empati yoksunlugun aldigin tahsilin meyvasimi?
hosgorusuz cumlelerin okudugun kitaplarin ana temasimi?
dugune saniyeler kala ayrilmak istiyor e bir zahmet ayrilsin icine sinmiyorsa
damat adayi uzulmesin diye devam ettirecek hali yok
bazi aileler vardir "nisanlandin ayrilamazsin basimizi one egme" diye kizlarini zorla evlendirirler
ne farkin kaldi bu bagnaz dusunceden?
aldigin tahsile ragmen ustelik
Destekleyenlere teşekkürlerde bulunmuşssun.
Bir yarışma programımı bu canım?
Yine uzun uzun yazmayacağım,beni anlamamakta direniyorsun,seninle frekanslarımız uyuşmadı,anlaşamıyoruz.
Sadece şunu söylemek istiyorum.
"desteklenecek durumda olsaydın,burada fikir alışverişi için konu açmazdın."
Yol ayırımındasın,kimse senin kötü,mutsuz olmanı istemez..Aynı hatalara düşmemenin bir yoluda eleştirileri tartıp,iyice düşünüp öyle karar vermendir..
Düşünmeden fevri bi karar alman dahilinde buraya "3.nişanımı atmak üzereyim diye konu açma ihtimalin yüksek olur."
Tüm konularında fazlasıyla hataların var.
Bunlara bakman değil; görmen,anlaman bu düzlemde yeni kararlar alman dileğiyle...
Destekleyenlere teşekkürlerde bulunmuşssun.
Bir yarışma programımı bu canım?
Yine uzun uzun yazmayacağım,beni anlamamakta direniyorsun,seninle frekanslarımız uyuşmadı,anlaşamıyoruz.
Sadece şunu söylemek istiyorum.
"desteklenecek durumda olsaydın,burada fikir alışverişi için konu açmazdın."
Yol ayırımındasın,kimse senin kötü,mutsuz olmanı istemez..Aynı hatalara düşmemenin bir yoluda eleştirileri tartıp,iyice düşünüp öyle karar vermendir..
Düşünmeden fevri bi karar alman dahilinde buraya "3.nişanımı atmak üzereyim diye konu açma ihtimalin yüksek olur."
Tüm konularında fazlasıyla hataların var.
Bunlara bakman değil; görmen,anlaman bu düzlemde yeni kararlar alman dileğiyle...
sevemiyosan eğer, katlanamayacağına inanıyosan, kafana yatmıyosa...
2 kerede nişan atılır 22 kerede atılır...
bunda kendini kötü hissedecek bi durum yok..
akıllı bi kızzınki kendini bile bile ateşe atmıyosun...
evlenince değişir düşüncesinde değilsin..
tyebrik ederim seni gerçekten..
keşke herkes senin kadar cesur olabilse..
mutluluklar dilerim...
allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın seni ve bütün genç kızlarımızı..
bizimde kızdıgımız nokta onun aciz olup olmadıgı tartışmıyoruz egitim düzeyini tartışmıyoruz. sen ayaklarının üstünde ne olursa olsun durabilen bi insansındır o duramaz olay budur. bizi orası ilgilendirmez bu yüzden herkes tepki verdi . aşşaglamış gibi laflar ettiniz, malesefki herkes bu ülkede okuyamıyor. konuyu dagıtmaya gerek yok. genellemede bulunmadıgını biliyoruz sadece konu sahibine söyledin. yok 'geliom' 'gidiom'yazdı diye insanlar rencide edecek biçimde söylenmemeli bu. bana söylenseydi tepkimi koyardım ve çok kırılırdım.nese konu dagılıyor.
yeni cevap verebiliyorum sırayla..
Aslında konu dağılmıyor.
Konuyla bağlantılı yorumlar yapılıyor.
Açtığı hiçbirkonuda net değil konu sahibi,çelişkili ifadeler mevcut.
Yeterince açıklama getirmeli,konuyu daha net anlatmalı ki bizde onun derdini daha iyi idrak edip yorum yapabilelim.
Yazdıklarımı tekrar tekrar okumuş olduğunu düşünmüyorum.
Eğer okumuş olsaydın orda belirttim çünkü.
Konu sahibinin eski konularınıda,yorumlarınıda okuyarak yazdım ve konu sahibinide belirttim onu.
Kendini iyi ifade edemediğin için yapzıyorum bu yorumları diye!
Diğer konularını okuma sebebimide belirtmiştim,her konu açtığında,diğer konularımı okuyun diye direktif vermiş.
Yeni bir konu açıyorsa kısa olsa da kendini ifade etmeli.
Başlığa bakıp konuyu okuyorum ama tek cümlede anlatmış ve nişanı atma olayınıda "bi dikiş tutturamadım" gibi bir ifadeyle anlatmış...
Bumudur yani?
Son cümlenizde sizde belirtmişsiniz bunu.Baskıyla ayrılıyor,yine baskılarda kokrtuğu için nişan atamıyor.
Neden peki!
Bende daha önce nişan attım,aldatıldığım için..Acımıda yasadım ve bambaşka hedeflere yöneldim şimdi.Huzurluyum.
Konu sahibi için çok basit,bikaç cümleyle belirtebiliyor yasadıklarını.
Karar vermek bu kadar kolay olmamalı.
Tamam 3_4 defa nişan atanlar da kötüdür demiyorum,3.ve 4.evliliğinde mutluluğu yakayanlarda olur.
Her seferinde yanıladabilir insanlar.
Ama nişan olayını deneme_ yanılma yoluyla anlamamızı sağlıyor konu sahibi kurduğu ifadelerle...
Dediğim gibi ben bu yargılarada konu sahibinin yazdıklarıyla vardım.
Onuda belirttim.
Genelleme yapmadım.
Konu sahibi gerçekten çok rahat.
Ben çalışıp çalışmadığınıda şu nedenle sordum!
O kadar beklentisi varki karşı taraftan ve sırf bu istekleri gerçekleşmediği için nişan atmayı bile düşünebiliyor.
Beklentisi varsa,çalışabilir,çalışmıyorsada bu denli beklentiler içinde olmamalı insanlar.
Kİtap okuması gerektiğini sadece konu sahibine önerdim.
Neden bu öneri aşağılıyıcı olarak nitelendiriliyor!
Okulda yıllarca öğretmenlerimiz,büyüklerimiz bize kitap okumamız gerektiğini neden söylediler?
Aşağıladıkları içinmi hayır!
Eksik olduğumuz konularda tamamlanmamzı için,hayata bakış açımızın değişmesi için ...vs
Bende konus ahibinde bunu sezdiğim için böyle bi öneride bulundum,hakaretmi ettim yani!
Eğitim durumu sorun değil benim için .
Heleki çevremde ortaokul mezunu ..vs biçok arkadaşım varken ama eğitim yönünden kendini geliştiren mücadeleci insanlar varken...
Ama sizin "ortaokul mezunu "örneğini niçin verdiğinizde idrak edemedim.Yazdığım yorumları bambaşka yerlere çekiyorsunuz ve beni genelleme içine sokup suçluyorsunuz.
Dikkatınizi çektiyse ben öğretim durumunu yargılamadım.
Eğitim durumunu yargıladım.
Eğitim_öğretim kavramları bambaşka kavramlar.
Daha öncede yazdım okumazsanız belki diye tekrar yazıyorum.
Karşı tarafın ailesi için "çinegene"kavramını kullanan bana göre çok seviyesiz ve eğitimsiz biri.
Bi insan kendi kendini bile eğitebilir,geliştirebilr...
Konu sahibinin bu anlamda yetersiz olduğu aşikar.
Yazdıklarımı tekrar tekrar okumuş olduğunu düşünmüyorum.
Eğer okumuş olsaydın orda belirttim çünkü.
Konu sahibinin eski konularınıda,yorumlarınıda okuyarak yazdım ve konu sahibinide belirttim onu.
Kendini iyi ifade edemediğin için yapzıyorum bu yorumları diye!
Diğer konularını okuma sebebimide belirtmiştim,her konu açtığında,diğer konularımı okuyun diye direktif vermiş.
Yeni bir konu açıyorsa kısa olsa da kendini ifade etmeli.
Başlığa bakıp konuyu okuyorum ama tek cümlede anlatmış ve nişanı atma olayınıda "bi dikiş tutturamadım" gibi bir ifadeyle anlatmış...
Bumudur yani?
Son cümlenizde sizde belirtmişsiniz bunu.Baskıyla ayrılıyor,yine baskılarda kokrtuğu için nişan atamıyor.
Neden peki!
Bende daha önce nişan attım,aldatıldığım için..Acımıda yasadım ve bambaşka hedeflere yöneldim şimdi.Huzurluyum.
Konu sahibi için çok basit,bikaç cümleyle belirtebiliyor yasadıklarını.
Karar vermek bu kadar kolay olmamalı.
Tamam 3_4 defa nişan atanlar da kötüdür demiyorum,3.ve 4.evliliğinde mutluluğu yakayanlarda olur.
Her seferinde yanıladabilir insanlar.
Ama nişan olayını deneme_ yanılma yoluyla anlamamızı sağlıyor konu sahibi kurduğu ifadelerle...
Dediğim gibi ben bu yargılarada konu sahibinin yazdıklarıyla vardım.
Onuda belirttim.
Genelleme yapmadım.
Konu sahibi gerçekten çok rahat.
Ben çalışıp çalışmadığınıda şu nedenle sordum!
O kadar beklentisi varki karşı taraftan ve sırf bu istekleri gerçekleşmediği için nişan atmayı bile düşünebiliyor.
Beklentisi varsa,çalışabilir,çalışmıyorsada bu denli beklentiler içinde olmamalı insanlar.
Kİtap okuması gerektiğini sadece konu sahibine önerdim.
Neden bu öneri aşağılıyıcı olarak nitelendiriliyor!
Okulda yıllarca öğretmenlerimiz,büyüklerimiz bize kitap okumamız gerektiğini neden söylediler?
Aşağıladıkları içinmi hayır!
Eksik olduğumuz konularda tamamlanmamzı için,hayata bakış açımızın değişmesi için ...vs
Bende konus ahibinde bunu sezdiğim için böyle bi öneride bulundum,hakaretmi ettim yani!
Eğitim durumu sorun değil benim için .
Heleki çevremde ortaokul mezunu ..vs biçok arkadaşım varken ama eğitim yönünden kendini geliştiren mücadeleci insanlar varken...
Ama sizin "ortaokul mezunu "örneğini niçin verdiğinizde idrak edemedim.Yazdığım yorumları bambaşka yerlere çekiyorsunuz ve beni genelleme içine sokup suçluyorsunuz.
Dikkatınizi çektiyse ben öğretim durumunu yargılamadım.
Eğitim durumunu yargıladım.
Eğitim_öğretim kavramları bambaşka kavramlar.
Daha öncede yazdım okumazsanız belki diye tekrar yazıyorum.
Karşı tarafın ailesi için "çinegene"kavramını kullanan bana göre çok seviyesiz ve eğitimsiz biri.
Bi insan kendi kendini bile eğitebilir,geliştirebilr...
Konu sahibinin bu anlamda yetersiz olduğu aşikar.
bugune kdr açtıgın 458670 baslığın coguna bu ilişkinin yürümeyeceğini ayrılman gerektiğini söyleyen 334568780 insandan yalnızca biri olarak artık dediklerimizi umursamadığını düşünüyorum :)) biz ne dersek diyelim sen bu adamdan ayrılamıcaksın :)) hatta evlendikten sora da boşansam mı diye baslıklar acacaksın..madem ayrılmayı göze alamıosn adamı sevmeyi dene brz :) iyi yönleri de illaki vardır :) onları gör :) yapcak baska yorum kalmadı valla hepimizin dilinde tüy bitti ayrıl ayrıl demekten :)
canım benım hayırlısı buymus acele işe şeytan karısır
bekle belkı kısmetın bu şahıs degıldır
Allaha sıgın
evlenınce ne yapacaksın
cok zor gecınmek ,anlaşmak ,kafaların uyması
offff valla bana eskı gunlerımı verseler yok demem yanı
ben de her an atabilirim 2. nişanı2. değil 200 kere nişan atarım istersem kime ne ne diye nişanlanıyoruz, tanıyabilmek için değil mi ? kimseyi dinleme iç sesini dinle. sor kendine ben bu adamla bi ömür yapabilir miyim diye.. tereddütlerin ağirsa ayırın yollarınızı önünüze bakın.. anamız bizi el oğlunun kahrını çekelim diye doğurmadı ya.. yerin dibine batsın yemişim evliliğini.. iyice soğuttular evlilikten de aşktan da..
günümüz erkekleri kadını ezmeyi çok seviyor bence kişiliğinden ödün verme yoksa ruhsal olarak hastalanırsın ,canından da önemli olmasa gerek , sen yanılmışsın sanırım oda sana çok güzel rol oynamış ama sonunda maskesi düşmüş , sende gerçeğin farkındasın , ama kabullenmek istemiyorsun
evde kalınca ne oluyor?
bir psikopatın evinde dayak yeyip kahır çekmektense evde kal daha iyi...
ben bu kızlardaki evde kalma fobisini anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?