2.nişanımı atmak üzereyim ve çok üzülüyorum, evde mi kalacağım nedir ?

rica ederimm kuzum. herkesin başına gelebilir dünya hali. RABBİM kurtarsın seni bu sıkıntılardan..

öyle deme bazılarımız için tanıma evresi olabiliyor. Bak ben nişandan önce annesini bir kez gördüm. Günü birlik tanışmaya yanına gittim. Bidaha öyle bir lüxüm olmadı. babasını,abisini,eltim olacak o kadını.. sülalesini. eltim yakın diye hergün sabah aksam nişanlımgilde olurmus. ben onun yerinde olsam ayrılırdım o denli içlerine girseydim.( o eltim beni nasıl ağlattı ilk istemeye geldikleri gün bi bilseniz)
toplam 2 kez nişanlandım daha evvelinde 2 nişanım olmadı.

ah kafam ahhh

Ben aşağılamıyorum aşk olsun.. Kolay değil bende üzülüyorum. ayrıldım diyip kaçabilsem bi yerlere toplasam kafamı

desteğin için çok teşekkür ederim tatlım..

Destekleyenlere teşekkürlerde bulunmuşssun.
Bir yarışma programımı bu canım?

Yine uzun uzun yazmayacağım,beni anlamamakta direniyorsun,seninle frekanslarımız uyuşmadı,anlaşamıyoruz.

Sadece şunu söylemek istiyorum.
"desteklenecek durumda olsaydın,burada fikir alışverişi için konu açmazdın."

Yol ayırımındasın,kimse senin kötü,mutsuz olmanı istemez..Aynı hatalara düşmemenin bir yoluda eleştirileri tartıp,iyice düşünüp öyle karar vermendir..

Düşünmeden fevri bi karar alman dahilinde buraya "3.nişanımı atmak üzereyim diye konu açma ihtimalin yüksek olur."
Tüm konularında fazlasıyla hataların var.
Bunlara bakman değil; görmen,anlaman bu düzlemde yeni kararlar alman dileğiyle...

Desteklerin için sağol yazmak benim kibarlığımı ve senin düşüncenin bana yanlış gelmesi gibi onlara da yanlış gelmesinin beni mutlu ettiğini gösteriyor.. Ben benim konum hakkında yazdıklarından ziyade benim eğitim-öğretimim hakkında cevap vermişsin. Beni çok fazla ezmişsin. Bak uyardın beni düzelt dedin düzelttim yazım hatalarımı. Ama zaten bana tek cümle içersinde yazsaydın güzelce kırmadan aşağılamadan ben yine düzeltirdim. yoksa yargılanmışsam,kınamalar yapılmışsa-2 kere hataya düştüm diye yerden yere vurulmuşsam bu artık senin de sorunun.kınamadan yorum yazmak en güzeli.doğru olanı.. kımseyi kınamayınız demiş hz. peygamberimiz. başa gelebilir şeyler çünkü. sana değilse yakınına..

sana karşı bir negatifliğim asla yok fikrini yazmışsın konum hakkında teşekkür ederim tabiki.. eğitim durumumla baya paragraf harcamışsın onun içinde sana kötü söz etmiyorum.. ama bırakta benimle aynı düşünenlere de teşekkür edeyim.. bak senin yazdığını da 15 kişi beğenmiş nerdeyse ( tabi dün gördüğümde 15ti şuan beğenen kaç kişi bilemicem)

Tekrar yazıyorum,arkadaşlara teşekkürlerimin sebebi konum hakkındaki düşüncelerin için değil ben esas benim eğitimimle yargıladığın asıp kestiğin için.. özelden yazılabilirdi

yeni cevap verebiliyorum sırayla..

Bu kadar rahat karar veren,bu kadar rahat bi şekilde maddi manevi desteği karşı taraftan bekleyen biri bana göre mücadeleci değildir,ve eğitim durumuyla evet hiçbi ilgisi yok,ama bana göre hiçbişey görmemiş,okumamış bu insan.
Okuması gerektiğini,çevresinde olup bitenleri daha iyi idrak etmesi gerektiğini,hayatın bu kadar kolay kararlar üzerine kurulu olmauğını öğrenmesi gerektiğini öfkeli bir dille yazdım evet.
Ama lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin.
Bu forumdabugüne kadar aşağılayacı yorumlar yapmadım kolay kolay.
Ama konu sahibi o kadar rahat ki(diğer konularını okuyun lütfen) beni rahatsız eden bu!

Son oalrak "geliyom,gidiyom"diyen konu sahibi bilmediğinden değil,klavyeye 3_5 harf yazmaya erindiği için ve bunu fark ettiğim için bana göre itici!
Olmadığı biri gibi olmak ve bunu kelimelere yansıtmak...
Genelleme yapan sizsiniz.
Ben tüm "geliom,gidiom"yazanlar,konular iticidir diye bi cümle kurmadım!
Lütfen diyorum olayları başka yere çekmeyin,rica ediyorum.[/QUOTE]

her aşağı doğru indiğimde beni yerin dibine sokup çıkarmışsınız işte..

Çok sağol güzel dileklerin için Güleryüzlü fıstık.. seninde yüzün solmasın hiç.

ateşe atmıyorum ama ateşin etrafında geziniyorum hala canım baksana şu halime. Bi arkadaş bana aciz yazmış bu konuda acizim işte ( dün gece bana mesaj attı. Evlen benimle mutlu edicem seni diye,el üstünde tutucam aynı evin içine girince birbirimizin huylarını kapıcaz mutlu olcaz bak diyor ( iyice karmaşıklaştırıyor beni.. delirticek en sonunda

Bak bizim anlatmak istediğimiz arkadaş anlatmış.. net ve açık sekilde.. benim eğitim düzeyime hiç girilmemeliydi kısa ve öz.. benim derdim var zaten sende bunlarla daha da canımı sıktın arkadasım ama olsun canın sağolsun ..

yeni cevap verebiliyorum sırayla..

Aynı filmin sahnelerini izlerken,aynı yorumları yapmaya benziyor şuan ki durumum.
Bu kaçıncı söylemem olacak bilmiyorum ama arkadaşım,
ben o yoruma,o yargılara "yazdıklarına,eski konularına" bakarak vardım...
Senin yazdıklarını baz alarak yaptım.
Ve bu yargılara belkide kendini iyi ifade edemediğinden kaynaklandığını,kendini iyi ifade edebilmen içinde belkide esert bi şekilde uyarılarda bulundum.
Hayat boyu seni poh pohlayacak,sırtını sıvazlayacak insanlar istiyorsun.
Birşeyi farkettim ben,o mesajı attğım andan itibaren(birçok kişinin beğendiği) daha düzgün cümleler kurmaya başladın,daha netleştin,ifadelerin daha güçlendi.
Ve artık yazdıklarını okuduğumda seni daha iyi anlayabiliyorum.

Ben o mesajı atmasaydım bu kadar net ifade edemiyor olacaktın burada kendini ve konun bu kadar güncel kalamayabilirdi.
Kısa cümleler,açıklayıcı cümleler kurmadığın için.

Ben üniversite 2 deyken,vize sınavı için ödev istemiş hocamız.Hiçbir arkadaşımda söylememişti bana.
Ve sınav günü bana ödev nerde deiye sorduğunda(en sevdiği öğrencilerden biriydim oysa) bende yapmadım.
Haberim yoktu cümlesini kurdum.
O anda hoca kontrolünü kaybeditp tüm sınıfın ortasında kaldırılması güç hakaretlerde bulundu.
Senden öğretmen olmaz,bi ödev yapmıyorsun..Araşatıracaksın,sen takip edeceksin,niye geldin o zaman bu bölüme...vs gibi öyle hakaretlerde bulubduki.
Sadece ödev getirmediğim için....

Okulda duygularımı bastırdım hiçbirşekilde ağlamadım.
Ve yurda gellip odaya attığım andan itibaren gözyaşlarım sel olurcasına AĞLADIM.
Saatlerce hocanın söylediklerini düşündüm,herkesin içinde rezil olduğumu düşündüm.
Ve akşamından itibaren derslerime bir kat daha asılmaya başladım.

Final zamanı geldiğinde,en az 20 ödev götürmek gerekirken,götürdüğüm ödev sayısı 48 di.....
Vize zamanı aldığım hakaretlerin geri dönüşümü finalde aldığım övgülerle devam etti...
Ve dereceyle okulu bitirmeme,daha biçok başarıya imza atmama sebep oldu o olay.....

İyiki vize günü o ödevi yapmamaışım ve onca hakaretleri işitmişim.
İşitmişimki ayna karşısına geçip,silkenlenip kendime gelebişmişim.
Hoca o gun benim sırtımı sıvaslayıp,ödev yapmamış olduğumu destekleseydişuan böyle basarılı olabilirmniydim kendi alanımda,şüpheliyim...

Buda yazacaklarımın noktası olsun.
Dilerim bu kısa hikayem sana anlatmak istediklerimi anlatabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hazırcı gözükebilirim ama zengin koca arayan isteyen biri değilim canım benim :) emin ol nişanlım ve ailesi için sen daha fazla tepki verirdin yerimde olsan sadece çingeneyle kalmazdın... bana bile bu kadar yorum yazan kızan öfkelenen biriysen senin öyle biriyle bi anda muhattap olup aaa nerdeyim demen süphesiz.. burda simdilik sadece biraz yorum yaptım..

çelişkim saedece ayrılmak isteyip ayrılamıyorum deyişimden kaynaklanıyor sanırım.. (( ondan dolayıysa haklsıın işte orada.

senin için özellikle bir konu altında tüm nişanlılık ve sevgili dönemlerimi yazacağım.. bölük börrçük anlatırken gözlerini bozmaya hakkım yoktu :) sıkılmazsan okursun.. sayende daha net anlatmış olabilirim :)

umursamaz olur muyum canım öyle düşünme? bana neler kattınız bilseniz? beni yargılayanda destekleyende bana o kadar şey kattı ki. Sağolun..

Ben neden böyleyim (( psikolojimi iyice bzuyorum sanırım..

Son düzenleme:

Bende ondan korkuyorum ya canım? simdi cok fazla zıtlık yoksa bile evlilikte tahammül edemicemiz çok şeyler olacak.. evlenmek ne zor işmiş.. bende çocuk olmak istiyorum.. 2011 e donmek bile yeterdi (2:

hiç sorma canım sanki anamız bizi bunları çekelim diye doğurmuş gibi bırakmıyoruz peşlerinide. ama seviyorum mutlu edicem diye soyleniyor vaatler ediyor.. annesine çemkiren azarlayan biri cabuk küsebilen biri ailemden uzak ben kendimi ne kadar yalnız hissedicem orasıda cabası sizler ggibi düşünenler var
mıdır yaşadığım yerde beni kınamayacak ''bak yapamadı ayrıldı demicek insanlar '':2:

Şimdidem strese bağlı ağrılarım olmaya başladı.. sağlığımı kaybedicem sanırım sanki sağlığımdan değerlisi varmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…