2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Sinema kulubunün kuralları ::)

- Oy kullanırken daha önce izlememiş olduğunuz filmlere oy veriniz böylece çoğunluğun izlememiş olduğu film seçilir ve yeni filmler izlemiş oluruz.

- Ankete açılan filmlerin, grup içinde kimin önerisi olduğu anket sonuçlandıktan sonra açıklanacaktır.

Rocknrolla

IMDB Puanı:7.3/10
Yapım:2008 ıngiltere
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen:Guy Ritchie
Senaryo:Guy Ritchie
Yapımcı:Guy Ritchie, Joel Silver, Susan Downey, Steve Clark-Hall

Filmin Özeti

Bir Rus gangster Londra emlak piyasasında çevirdiği bir dümenle milyonlarca sterlin kazanç sağlar. Bunu göre Londra'nın suç dünyası sakinleri bu servetten kendi paylarını almak için takibe koyulurlar. Bu karakterler içinde rock yıldızları, muhasebeciler ve daha nicesi yer almaktadır.

---------------------------------------------------------------------------------------------

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi

IMDB Puanı:5.8/10
Yapım:2009 ABD, ÇekCumhuriyeti
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş
Yönetmen:Stephen Sommers
Senaryo:Stephen Sommers, Stuart Beattie, Skip Woods, Michael Gordon, David Elliot, Paul Lovett Senaryo (Kitap):Stephen Sommers, Stuart Beattie, Michael Gordon Yapımcı:Stephen Sommers, Lorenzo Di Bonaventura, Bob Ducsay

Filmin Özeti

Bir önceki ortak çalışmaları transformers ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde bir araya geldi.

G.I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısı Destro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Celda 211

IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2009 Fransa, ıspanya
Tür:Aksiyon, Dram
Yönetmenaniel Monzon Senaryoaniel Monzon, Jorge Guerricaechevarría, F.p. Gandull Yapımcı:Juan Gordon, Álvaro Augustín, Borja Pena, Emma Lustres Gómez
Görüntü Yönetmeni:Carles Gusi

Filmin Özeti

Juan gardiyan olmak üzeredir. ışe bir gün erken gelir. ıki meslektaşı ona hapishaneyi gezdirirken, birdenbire tavandan düşen bir parçanın çarpmasıyla bayılır. Gardiyanlar onu ayıltmak için 211 numaralı boş hücreye götürür. Juan bilinci kapalı halde hücrede yatarken hapishanede bir ayaklanma patlak verir. Ayıldığında güç bir durumla karşı karşıyadır: Hayatta kalmak için mahkûm rolü oynamak zorundadır..

Son düzenleme:
aksiyon dolu bir hafta bizi bekliyor yeeaaaaahhh sengözlerimebaksanab
oyum Rocknrolla ya vereceğim , zaten izlemek istediğim bir filmdi hadi bakalım:)

Celda 211 konusuda çok ilginçmiş hhhmmm kafam karıştı şimdi

Son düzenleme:
Siftah benden :))

Valla ne diyeyim, 3 film hakkında da en ufak bi fikrim yoktu :) biraz araştırdım, puan durumlarına baktım ve Celda 211'e karar kıldım.
Sonucu heyecanla bekliyorum şimdi :)

16 mayısa kadarmı açık , yanlışlık yapmış Liv püüü sana
neyse biz iki gün bekleriz sonra gelen oylar bizi ilgilendirmez
bu hafta kim hangi filmi önermiştir tahminleridemi yapsak ne dersiniz ?:)))

onccelikle yeni anket hayirli ugurlu olsunnn
secimler cok guzel secmekte zorlanio insann vallla
kobranin yukseliisini izlememistim merak ettigim icin oyun ona gitti

hiç ilgi alanıma girmiyor macera-aksiyon filmleri, ankete katılmıyorum o yüzden, seçilen filmi izleyerek ekşın diyeyim bu hafta ben sempatiksalakcinni

Hapishane filmleri ilginç oluyor; puanı da fena değil, celda 211e benim de oyum:)

ne çabık açıldı yeni anket ben daha diğerinin yarısını izliycettim kaydirigubbakcemile3
napalım artık bunada oyumu kullanayım bari celda 211 konusu güzele benziyo hiç birini izlemedim gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…