2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
ya ama bu afisde durdugu gibi durmuyor filmde:çok üzgünüm: sadece fragmana baktim:1closedeyes:

ilginc olucak bakalim afiste kötü cocuk

:))
Guy ritchie den dolayi rocknrolla tikliycaktim ki Celdadaki insan evladinin beni etkilemesine izin verdim,,ve daha ileri gitsin istedim:))
:roflol: rocknrollayıda izle :sm_cool:
Aslında hapishane filmleri var da rastgelmek gerekiyor pek isimleri duyulmuyor nedense; misal Moritz Bleibtreu'nın başrolde olduğu Das Experiment vardı o da güzel filmdir; bu arada Celdayı indirmeye başlasak mı ne:)))))
sayende bugun izlecegim film belli oldu Das Experiment =)
evet kızlar yavaştan filmi indirmeye başlayın

ya ama bu afisde durdugu gibi durmuyor filmde:çok üzgünüm: sadece fragmana baktim:1closedeyes:
ilginc olucak bakalim afiste kötü cocuk

aslında afişteki çoçuk degilde filmindeki Juan ön planda sositososito

Rocknrolla'yı acayip merak ettim, hep sevdiğim oyuncular...

Ama Celda'yı izliciz sanırım.
Animasyon haftasına pek katılamadım, bunu izlicem işallah...
hihoyyyt

aslında afişteki çoçuk degilde filmindeki Juan ön planda sositososito

fragmanda gördüm.. ama bu kötü cocukta burda nasil karizma filmde kücük bodur bisey ayol
böyle olunca daha merakli oluyor biliyomusun.. resmen adamin yan profilinden etkilendim yaa..ahh kadinlarr
yandan görürsün aman allahim dersin sonra yuzunu döner sanki o profil onun degil..ulan az önce daha ayiplip bayilmistin , yüz ayni yüz... yooooo bir sürü siralariz bak bak bak surda sanki kasi gözüne cok yakin ,,aaa gidisi var nicks yok yok

Das Experiment hakkinda:
prensesim guzel filmdir ama cok yuksek beklentin olmasin bazi seyleri cok iyi anlatmis ama havada kalan yerleri malsef olan bir film bana gore.
bittiginde kismen sacma ama yine de bazi gerceklerden dolayi urkunc buldugum bir film olmustur.
tavsiye ederim ben de..

kızlar oy kullanıcam ama olay nedir anlamadım ya biriniz anlatırsanız sevinirim sonra oy vereyim bu arada 3 filmin üçünüde izlemedimbilmiyorumkismile

bu saatten sonra sonucun değişmeyeceğini düşünereekk filmi izlediiiimmm hihoyyyt ama yorumlarımı sonraya saklıyorum

Asminin özledm seni yaa :) neyse merak uyandırdı film bendede sıradaki filmleri izleyip bitirip hemen izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…