Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu gün neler yedim....
1 bardak su
1 muz
1 kase müsli
1 bardak elma suyu
1 paket mısır patlağı[iyi dadandım ben buna]
yoğurt
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak
1 maden suyu
sizin hatırınıza 1 yeşil çay
herkese iyi akşamlar diliyorum.
yarın kızların ilaç sonrası kontrolleri var.hastaneden gelince görüşürüz...

şimdi nasıl peki tatlım ortancan:26:

hoşgeldin canım

tesekkurler akrepcim yaa cok moralim bozuk kizimla cok catisiyorum ikimizde bugun sinir kupuydukben ona kizdim basladi aglamaya zeten ogretmenimde kiziyor sacimi cekiyor diyor cok uzuldum bana sert konusuyor diyor gercekmi acaba yoksa duygu somurusumu yapiyor ufff bu okul nekadar zormus yaa oysa neler hayal ediyordum

tatlım kilo bildirimini erkenden bildir o zaman tatlım..
hastane zor işAllah kolaylık versin kuşum

aa canım cidden öyleyse görüş öğretmeniyle..okuldan soğur çocuk..ne hakkı varmış saçını çekmeye sende anlayışlı ol şekercik..kızlar annelerin tek arkadaşıdırlar..seni aynası gibi görsün ki başka aynalar aramasın prensesin..kaç yaşındaydı canım kaçıncı sınıftı

7 yasinda birinci sinif zaten surekli keske okulla gitmeseydim diyip duruyo ama gecen sene neden buyumuyorum okula gitmiyorum diye agliyordu simdi durum bu

tamam şeker bende kızımı okula götüreyim bugün yürüyüş yapmicam zaten hergün okulyolu git gel 40 dk bugün dinlenicem fazla yürüyüş çok yoruyor beni evde çocuklara enerjim kalmıyor

veeee annem kız kardeşlerim erkek kardeşim kocam kimse hatırlamadı

Doğru söylüyorsun canımcım, çocuklar daha önemli.

veeeee :124::124::124:İyiki doğdun zülaley iyiki doğdun zülaley

Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu ömüürler nasip esin canımcım.

Son düzenleme:
7 yasinda birinci sinif zaten surekli keske okulla gitmeseydim diyip duruyo ama gecen sene neden buyumuyorum okula gitmiyorum diye agliyordu simdi durum bu

:26::26:Valla canımcım çok zorr bir durum. Allah yardım etsin. Ama bence öğretmeni ile konuşman çok daha iyi olacak. Eğer öğretmeni anlayabilecek kapasitedeyse durum düzelir ama değilse öğretmenin değiştirilmesi için çalışırsın. Çocuğun okuldan soğuması hiç iyi olmayacaktır.
Kendi çevremden yiğenimden örnek vereyim sana. Kızımız ders çalışmak, okula gitmek istemiyordu. Birçok kişi yengeme öğretmenle konuşma ters tepki yapar diyordu ama o gitti konuştu ve açıkça kızım sizi sevmiyor şu şu şu nedenlerden dolayı ve ders çalışmak, okula gelmek istemiyor dedi. Allahtan öğretmen anlamış yaptığı hataları. Şimdi çocuk derslerini yapıyor, okula isteyerek gidiyor, okumayıda bayağı hızlandırmış.

Bugün çarşıya gittim, annem ve babam bana hediye almak istediklerini söylediler ve onlarla gitmek durumunda kaldım. Hiçte istemesemde gittim. Kaban aldılar bana. Aslında siyah bir kabana ihtiyacım vardı. Onlar almış oldu.
Ben haftaya 2 kilo vermek istiyorum canlarım, bu hafta veremeyecek gibiyim. Tatlı yedirdiler bana yaws. Bugün planda kalorili şeyler yememek vardı. Olmadı. Birazda canımı sıktılar annem ve eşim. Ben kendimdede hissetmiyorum zaten bir kilo verme durumu.
Zülaleyyy haftaya uçacam bennn:84::84:. Bak haftaya istediğim kiloyu veremezsem, tüm takımları dolanıp. Ben şişkoyum diye yazacam.

yani senin prenses okuldan gelince cantasini saga montunu sola okul kiyafetlerinin herbirini farkli yerlere birakti diyelim, yapman gereken, kizim giy bakalim tekrar okul kiyafetlerini montunu ayakkabilarini simdi kapidan cikip tekrar iceri gir ve herseyi yerlerine koy cikarir cikarmaz demek olmaliymis.

kiyamam ben ona, NURCENG sen bir sinif ogretmeni olarak tecrubelerini paylassan?
nasil sevdirebiliriz cocuklara okulu

oh ohh Allah muhabbetinizi arttirsin, kiskaniyorum sizi vallahi aranizdan su sizmiyor

evet bende az once ogretmeni arattirdim kizimin ogretmeni esimin arkadasi zaten:44yle birsey yok diyormus biraz kizdim ama sac cekme olayi kesinlikle yok diyormus:44:bakilim yarin nasil gelicek okuldan:26:

Evet yaa nurceng sen daha iyi bilirsin bu konuları, Senden dinleyelim ne yapmalı böyle durumlarda.
Hımm şimdi daha iyi anladım. Denemekte fayda var diyorum.
Aminn aminn canımcım. Kıskanma turabım sen de katıl bize. Sınavın bitmesine az bir zaman kaldı zaten hemenceeik senide bekliyoruz

iyiki doğdun iyiki aramızdasın güzelim.hatırlamayanlara oklava....

şimdi nasıl peki tatlım ortancan:26:

hoşgeldin canım

iyiki doğdun zülaley öpüyorum çook byy

canım arkadaşlarımmmm teşekkeürlerr

butun takim toplanmis hissediyorum hissediyorum yarina bomba gibi geliyoruz
canim takimim ya varmi boyle bir takim.
kizlar herkesten dua istiyorum sinavim icin lutfen coluk cocuk tum aile burdan sinav icin ankaraya gidecegiz, bir seferde halletmek istiyorum.
bu takimin duasi pek makbul lightlife nasilda hemencicik hamile kalmisti

akrebim ortancanın saglık sorunları bitti sayılır yılda birkere kontrole gidiyoruz
ama çok farklı bir çocuk büyük insan gibi düşünceleri nasıl anlatsam bilemiyorum diger 2 sinden çok farklı hala zor bir çocuk ama mesela onun yaşındakiler annesiyle ders yapmak ister bu velet kapatıyor kendini odaya kendi başına yapıyor bakayım diyorum istersen yardımcı olayım diyorum yok kendi yapacak yapamadıgı birşey olursa başlıyor aglamaya

hııııı birde bebeklikten kalma alışkanlık aglamaya başlayınca en az 30 dk aglar
büyük oglum hiç aglamazdı ama bu susmaz aglamaya başlayıncaa

hele kızım okadar rahat büyüttümki anlatamam rabbim 2.den sonra bunu bana hediye verdi diyordum

Son düzenleme:

Dualarımız seninle canımcım, inşaallah sınavın sonucu istediğin gibi olur.

tamam tamam şeker ben hazırım gel uçalım aceba şu 1 haftalı diyetlerden birinimi yapsak nedersin

güle gülee giy cicini canım canını neden sıktılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…