merhabalar ikinci takım inşaallah bende yakında geliyorum
yanlış yere yazmışımmmmmmmBugün ki menümü aktarıyorum
Sabah bir bardak ılık su
Kahvaltı domates salatalık sosis peynir ve iki dilim ekmek
Ara bir aktivia
Öğle ROKA SALATASI
Ara yok
Akşam yarım porsiyon kadar türlü
menü gayet güzel caım kurabiyedende 1 tane yemeni tavsie ederim çünkü kendini yememek için zorladıgında daha fazlasını yiyorsun
Ama tehlike çanları çalıyor benim için evden kurabiye kokuları yükseliyor :86::86:
Sanırım dayanamayıp bir tane yerim çayımla beraber
evet canım dogru tahminn 110 dakika yürüyüş nasıl ama birazdanda menümü yazarımm
akşam kayınvalideye gidicez eşim 2 saat önce ara dedi bana ama hala aramadımgitmemize yakın aricam bişiler hazırlayamasın bende yemiyim diye nasıl ama
kız bende yazmıştımya ölçülerimi
KIZ BENDE YAZMIŞTIM YA HATTA DALGA GEÇMİŞTİN YAFF
58.700 den 57.900 olacam demiştim bakalım ara ara mekik çekiyom 60 olduevede yürücem
ama akşam yemeğim geçe kalıyor hep ya acaba yanıma getirip çıkmadan burdamı yesem
akşam yemeğimi yemediğim için yazmıyorum menümü
selam kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
kızlar bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var
eşimin ameliyat yeri çok ağır bi şekilde enfeksiyon kaptı galiba
vicut yamayı kabul etmemiş
pazartesi hastaneye yatıcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden
biliyorum hep kötü haberlerle geliyorum buraya ama yapıcak bişey yok iyi hiç bişey olmuyoki hayatımda...
kızlar hepinizi çookk özledim yanaklarınızdan öpüyorum kendinize iyi bakın
kilomuda söylim aynı kilodayım zayıflayamıyorum daha doğrusu boğazımı tutamıyorum canım sıkıldıkça sitresten yemek yiyorum :18:
lolo geçmiş olsun minaver aramıza hoş geldinmedencim ölçülerim
göğüs 91
bel 72
kalça 101
bel ve kalçadan on'ar cm gitmesi lazımölçüleri aylık vericez dimi:44:
selam kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
kızlar bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var
eşimin ameliyat yeri çok ağır bi şekilde enfeksiyon kaptı galiba
vicut yamayı kabul etmemiş
pazartesi hastaneye yatıcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden
biliyorum hep kötü haberlerle geliyorum buraya ama yapıcak bişey yok iyi hiç bişey olmuyoki hayatımda...
kızlar hepinizi çookk özledim yanaklarınızdan öpüyorum kendinize iyi bakın
kilomuda söylim aynı kilodayım zayıflayamıyorum daha doğrusu boğazımı tutamıyorum canım sıkıldıkça sitresten yemek yiyorum :18:
istanbuldan merhaba :119:
evet arkadaslar evimdeyim ve temizlige koyulmus durumdayim. buyuk beden kiyafetlerden dolabimi arindiriyorumgiyemedigim tum kiyafetlerim uzerime oluyor. gitmeden yikamistim simdi onlara yer aciyorum utuleyip yerlestirecegim. su iki gun yogun temizligim var ondan sonra 22 mayisa kadar sinav calismam lazim kpds ye hazirlaniyorum. ama hep buralardayim.
kızlar aklıma geldi tekrar girip yazmak istedim biz neden gelecek menülerimizi yazmıyoruz hem yanlış bi yiyecek içecek olursa önceden uyarma imkanımız var bide menüyü buraya yazdığmz içinde ona uyma zorunluluğu hissederiz diye düşünüyorumne dersiniz?
bide hep söyleyeceğim unutuyorum turab geçenlerde seni rüyamda gördüm sarışın açık kumral renkli gözlü bir bayan olarak gördüm sürekli bağırıyordun sinirleniyordun :44::44:
hosbuldum canım nasılsın bakalımmm
hayirdir insaallah. hangi gun gordun bakalim. cok stresli oldugum bir gun ruyana mi girdi yoksa dur su kiyafetlerimi hazirliyorum resim cekip koyacagim kiyaslarsin ruyanla
iyiyim napiyim sınavlarla boğuşuyorum:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?