Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhabalar ikinci takım inşaallah bende yakında geliyorum

hoşgeldin şeker turabın kuzeni bizim kuzenimiz sayılır kendi gidecekya yerine seni bırakıyo

yanlış yere yazmışımmmmmmm

Son düzenleme:
selam kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir

kızlar bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var

eşimin ameliyat yeri çok ağır bi şekilde enfeksiyon kaptı galiba
vicut yamayı kabul etmemiş
pazartesi hastaneye yatıcak lütfen dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden

biliyorum hep kötü haberlerle geliyorum buraya ama yapıcak bişey yok iyi hiç bişey olmuyoki hayatımda...

kızlar hepinizi çookk özledim yanaklarınızdan öpüyorum kendinize iyi bakın

kilomuda söylim aynı kilodayım zayıflayamıyorum daha doğrusu boğazımı tutamıyorum canım sıkıldıkça sitresten yemek yiyorum :18:

Hımm şimdi ben öncelikle şunu demek istiyorum böyle bir karşılaştırma tablosu yapılsınmı yapılmasınmı. buna bir cevap alamadım ben. herkesin böyle bir tablonun yapılmasını kabul etmesi lazım ve baştada akrep kaptanın tabii.
birde zülaleyim sen ölçülerini geçen hafta yazmıştın sanırım yani benim tablo işini söylediğim zamandan önce, geçmişi okumak bana zor gelir şimdi. şükrancım senin vucut ölçülerini yazdığını hatırlamıyorum ben. sadece 1 mayıs hedefini verdiğini biliyorum. yoksa verdinde benmi görmedimki:26:

Canımcım RAbbim yardımcınız olsun. senin şu anda zayıflamayı düşünmekten daha önemli sıkıntıların var. önemli olan o sıkıntıların bir an önce bitmesi. İnşaallah kısa zamanda bu sıkıntılarınız biter ve sen kafan daha dinç olarak aramıza dönersin.

Ben hemencecik menümü yazıp çıkayım;

Sabah - Limonlu Sıcak Su
Sabah - 3/4 Poğaça, çay, peynir, zeytin vs
Öğle - Yarım tahinli kete, Yarım kase makarna salatası
Ara - 1 Elma
Akşam - S.Yoğurtlu Karnıbahar
Ara - 1 Elma, biraz kuruyemiş

3 Bitki Çayı, en az 3 litre Su

30 dk Plates
30 dk Yürüyüş
15 dk Leslinin hareketlerini hoplayarak zıplayarak yaptım:122::122:

günaydın bnde dünkü menümü yazayım
08,00 kahvaltı
10,45 yeşilçay salatalık
12,00tarçınlı süt
13,00 ton balıklı sandviç
14,30 sıcak çikolata
17,00 yarım dilim fırın makarna
20,00 light kahve
35 dk pilates 1,5 lt su dün fazla su içemedm:26:

bugünkü olası menümüde yazayım
08,00 kahvaltı
10,45 yeşilçay
13,00 tavuk suyu çorba bir dilim kep. ekmğ.
17,00 salata (belkide biraz haşlanmş et) bugün maxi plus var mutlaka yapıcm o başlayana kadar evi toplayım sınav notlarıma bi göz atayım görüşmek üzere

lolo geçmiş olsun minaver aramıza hoş geldin medencim ölçülerim
göğüs 91
bel 72
kalça 101
bel ve kalçadan on'ar cm gitmesi lazımölçüleri aylık vericez dimi:44:

günaydın kızlar.akşam uğrayamadım benim bebiş geceleri coştu, bu aralar bana düşkünlüğü de arttı.şu an uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum.enerjim sıfır.

lolo geçmiş olsun minaver aramıza hoş geldin medencim ölçülerim
göğüs 91
bel 72
kalça 101
bel ve kalçadan on'ar cm gitmesi lazımölçüleri aylık vericez dimi:44:

pardon o ölçüleri almadım ben anca akşama alırım
tabi göğüsler zaten bi felaket bide göbek var nasıl söyleyecem ben

günaydın kızlar salı menüm

sabah: ballı limonlu su 2 dilim kepek ekmek biraz peynir biraz zeytin biraz da bal

ara: galeya yedim galiba 2 yada 3 adet unuttum
öğlene kadar 2 çay bard neskafe ve 2 çay bardağı çay içtim

öğle: yarım dilim ekmek 1.5 kepçe domates çorbası ve yarım kepçe patetes yemeği

ara yeşil çay 2 adet 9 kat tat dayanamıyom 2 +2 şeklinde bir haftada bitireyim bari

akşam 2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilav patlamak üzereydim

içecek gün boyu 5 bardak çay 2 bardak neskafe 2bardak yeşil çay
spor: 100 mekik 40 dakika sabah 40 dakika akşam yürüyüş 20 dakika plates

:26:2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilav:26: ya misafirlerim geldi eski ev arkadaşım evlendi o getirmiş bu yemekleri ev yemeğine hasretimdir diye dün dayanamayıp yedim ama bir daha getirme diye sıkı sıkı tenbih ettim

kızlar aklıma geldi tekrar girip yazmak istedim biz neden gelecek menülerimizi yazmıyoruz hem yanlış bi yiyecek içecek olursa önceden uyarma imkanımız var bide menüyü buraya yazdığmz içinde ona uyma zorunluluğu hissederiz diye düşünüyorumne dersiniz?

bide hep söyleyeceğim unutuyorum turab geçenlerde seni rüyamda gördüm sarışın açık kumral renkli gözlü bir bayan olarak gördüm sürekli bağırıyordun sinirleniyordun :44::44:

istanbuldan merhaba :119:
evet arkadaslar evimdeyim ve temizlige koyulmus durumdayim. buyuk beden kiyafetlerden dolabimi arindiriyorum giyemedigim tum kiyafetlerim uzerime oluyor. gitmeden yikamistim simdi onlara yer aciyorum utuleyip yerlestirecegim. su iki gun yogun temizligim var ondan sonra 22 mayisa kadar sinav calismam lazim kpds ye hazirlaniyorum. ama hep buralardayim.

canım cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa surede ıyılesır esınn
allahım saglık huzur versın evınıze yuvanıza

ne mutlu sanaşu an kaç bedensin turab annenler seni görünce şaşırdımı ay ne meraklıyım:86:

hayirdir insaallah. hangi gun gordun bakalim. cok stresli oldugum bir gun ruyana mi girdi yoksa dur su kiyafetlerimi hazirliyorum resim cekip koyacagim kiyaslarsin ruyanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…