Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

misafirlerim vardi gittiler simdi biraz evi toparlama zamani ve artik cok ders calisma zamani
2011 22 mayis KPDS
2012 mart STS
TOEFL
2012 KPSS beni bekleyen sinavlar bunlar bakayimda sinava hazirlananlar topigi varsa oradanda motiveye ihtiyacim var.

Son düzenleme:

kolay gelsin turabcim onunde bayagi sinav varmis. ins. hepsinden basariyla gecersin

akrep anlamadım sen ibadetini eşinden gizli mi yapıyorsun..çok özel olduysa şimdiden özür dilerim ama bana garip geldi de...

evet canım ya..hani yapabildiğini yap çok çok takılırsan ekstra önlem al değil mi ama.bizim takımın başarısının sırrı da bu zaten.mantıklı yaklaşımla hayat şekil oluşturduk ve arkamıza bakmadan ilerliyoruz hedefe doğru..ayy maşallah takımımıza...

eşinin getirdiği baklavaların hepsini sen yedin değil mi itiraf et...yoksa durup dururken kilo almazdın sen...

tatlım sen bu kadar sınava neden giriyosun ki..:26:
akrep anlamadım sen ibadetini eşinden gizli mi yapıyorsun..çok özel olduysa şimdiden özür dilerim ama bana garip geldi de...
maalesef evet
eşinin getirdiği baklavaların hepsini sen yedin değil mi itiraf et...yoksa durup dururken kilo almazdın sen...
aynısından bir kişi daha var takımımızda
eşi Türkiye'ye geldikçe baklava alır ve bizim kız da onları bi güzel hüpletir:86:
kimmii posiii

Allah kabul etsin akrepcim

Turabcim kim yemis baklavalari, ben de turkiyeden gelirken baklava getirmeyi unuttum diye yaniuyordum

gördünüz dimii baklava yazmamız yeterli posi direk burda
kendisinin diğer adı da baklavacı güzelidir
hatta biri daha vardı dur bakalım adını anına gelicekmi..gerçi o kurabiye canavarıydı ama baklava bulamadıı için tabii yurtdışında olunca nesliii
posiim nesliyle görüşebilinizmi hiç bacım..o baklavalar için gelicekti yanına sırf ben kızmiim diye de hamile kaldı yahuu

akrep son 3 aydir durumlar degisti. alisverise birlikte cikiyoruz esimle aburcubur almama izin vermiyor.
sabah ise giderken dolaptaki aburcuburlari toplayip isyerine goturuyor.

bu gelisimde de baklava getirmeyi unuttum ama taze yufka getirdim onunla sigara boregi sarip buzluga atip sabahlari kahvaltiya cikaricam.

artik burdayi*m baklavalar tat.lilar geride kaldi

bi de yusuf yazmama izin verse

heheheeh baklava kelimemsi gecmesin ben ordayim demi

yok nesli hamile kalinca birakti buralari ya, ben de faceye pek girmiyorum. napiyor ne ediyor takip edemedim.

neyse baklava muhabbetini pek acmayalim yavv insanlarin cani cekicek tam da diyet topiginde , o eskidendi artikin biraktim o isleri zamaninda o kadar cok tatli yemisimki simdi hic canim istemiyor. artik dogal besinler olucak ins. hayatimda

Son düzenleme:
yettim kızlar.
ben dışardayken resmi misafirlerim gelmiş..onlar konuşurken buraya kaçtım..
listeleri toparlıyorum hemen

Allah kabul etsin akrepcim

banu kim yemis baklavalari, ben de turkiyeden gelirken baklava getirmeyi unuttum diye yaniuyordum

ben canim ben esim turkiyeden baklava ve antep fistigi getirdi bende yedim hemde vakitli vakitsiz yedim :78:
ama insallah onumuzdeki hafta iyi gecirecegim bol sporlu bir hafta olacak turkiyeye gelmeme 1 ay kaldi ben 60 kg olarak gelmek istiyorum allahim yardim et

kızlar nur gelmedimi
ervammı çıkarıyorum maalesef kızlar..

nasilyani kizarmi namaz kilmana

**2.TAKIM 201. ETAP**

akrep33 ( 63,9 / 63,6 / 0,3 / 0,47%)
banusultan( 67,5 / 67 / 0,5 / 0,74%)
turab571( 54,6 / 54 / 0,6 / 1,10%)
meden( 62 / 61 / 1 / 1,10%)
hindirella( 61,9 / 61,7 / 0,2 / 0,32%)
secdenur( 64,2 / 64,7 / -0,5 / -0,78%)
ervamm( 83,5 )paylaşımda bulunmadıı için diskalifiye
zulaley( 73,7 / 73,3 / 0,4 / 0,54%)
nur_tuanna( 72 / 72 / 0 / 1,0%)
clementineee( 68,4 / 67,4 / 1 / 1,46%)
poseidon( 60,4 / 60,4 / 0 / 0,0%)eski üye (kilo almadan)geri döndü

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 648,6 / 645,1 / 3,5 / 0,54% )

**2.TAKIM 201. ETAP**

akrep33 ( 63,9 / 63,6 / 0,3 / 0,47%)
banusultan( 67,5 / 67 / 0,5 / 0,74%)
turab571( 54,6 / 54 / 0,6 / 1,10%)
meden( 62 / 61 / 1 / 1,10%)
hindirella( 61,9 / 61,7 / 0,2 / 0,32%)
secdenur( 64,2 / 64,7 / -0,5 / -0,78%)
ervamm( 83,5 )paylaşımda bulunmadıı için diskalifiye
zulaley( 73,7 / 73,3 / 0,4 / 0,54%)
nur_tuanna( 72 / 72 / 0 / 1,0%)
clementineee( 68,4 / 67,4 / 1 / 1,46%)
poseidon( 60,4 / 60,4 / 0 / 0,0%)eski üye (kilo almadan)geri döndü
SUKRANbursa(58,7 / 56,2 / 2,5 / 4,26%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 707,3 / 701,3 / 6 / 0,85% )

Hİ Beni unuttum zannettim haftaya 55.500 :18:diyorum umarım olurum bu hafta ödemler gitti fark attım hafta sonu annem yedircek bol bol:26: bende hafta içi bol bol spor yapcam

seni cok iyi anliyorum canim. yurtdisinda istedigin zaman guzel tatli bulamiyorsun o yuzden kermeslerde gorunce bi daha bulamicam boyle ev yapimi diye atliyor insan hele bi de turkiyeden geliyorsa altin degerinde :26:
sen nerde yasiyorsun secdenur ben isvicredeyim.

2.5 kilo verdigi icin sukranbursayi tebrik ediyorum ama sukrancim aklinda bulunsun takima ilk girenler herzaman ilk hafta fazla kilo verebilirler ama sonraki hafralar daha az kilo verirler o yuzden sonraki hafta hedefini bu kadar yuksek tutmasan da olur

clementinee ve medeni de 1 er kilo verebildikleri icin cok tebrik ediyorum

ve sirasiyla Turab, Banusultan, Zulaley, Akrep ve Hindirella arkadaslarimizi da verdikleri kilolar icin tebrik ediyorum

Nurtuanna ve kendimi de kilo almadigimiz icin tebrik ediyorum

ve secdenur canim bosver madem yemisin neden kilo aldigini biliyorsun haftaya yemezsen verirsin ins. bazen insan yemiyor spor yapiyor yine de kilo aliyor o daha sinir bozucu bisey oluyor , haftaya kilo verecegini umid ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…