Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kizlar
ben simdi diyarbakirdayim, bu aksam istanbula ucucaz. kaldigim evde tarti yokmus
tartilamiyorum ama akrepcim yarin sabah icin gecen pazar verdigim kiloyu yazarsin olur mu? gecmisi okuyamadim ben hepiniz kendinize iyi bakin ins. haftaya tekrar evimde olucam ve kendi tartimla kilo bildiricem

Allah acil sifalar versin medencim. Akrebinde dedigi gibi bol ayetel kursi felak nas okumak lazim cocuklara. face te falan resimleri varsa kaldir, ben benimkinin tum resimlerini kaldirdim.

bil mukabele

herzaman once dogal antibiyotikler. ayrica ayrintili anlatim icin tesekkur ederiz sut hastalik durumlarinda cok iyi geliyor seninkindede ne kadar zararli organizma varsa attirmis maasallah.
sizede gecmis olsun annesi.
her mesajini dunyanin farkli bir yerinden yaziyorsun posi
kim diyarbakirli sizde? benim esimde diyarbakirli henuz gitmedik biz.

bugunku menum
elma sirkeli su
1 elma
kahvalti ceyrek simit, 1 domates, kk peynir, 2 tek sekerli cay
ara 2 kurabiye, yesil cay
oglen 1 dilim ekmek biraz kabak yemegi ve karnibahar
aksam bol yesillik, ciger sote bir dilim ekmek
1 saat yuruyus
3 lt su
20 sayfa kadar kitap

bak posi sana uyus olmaya başladım kıs ne bu evliya çelebim benim..bigün kafamın attığı dönemde atlicam gelicem yanına görcen bak o zaman..acaip güzel örneksin bana yahuuu

herzaman once dogal antibiyotikler. ayrica ayrintili anlatim icin tesekkur ederiz sut hastalik durumlarinda cok iyi geliyor seninkindede ne kadar zararli organizma varsa attirmis maasallah.
sizede gecmis olsun annesi.
yazarken aklıma geldin güldüm zaten..ama kuşum ayrıntılı yazmazsam nasıl yanımdaymış gibi hissediceksiniz dimi ama

günaydınlaaaaar..
ilk bildirim benden olsun maalesf sabitim 54ama 53 lü bişeyler bekliyordum kaçamak yapmadım akşamları az yedim hem pilates hem yürüyüş yaptım.nasıl oluyor ya metabolizmam yavaşında altında dünkü menüm:
sirkeli su 1 kuru kayısı yarım kuru incir
kahvaltı abartmadan
1 bey.kurusu 7-8 kuru üzüm yeşil çay
öğle
1 kase çorba
ara
1 elma 1,5 galeta
akşam
1 kase çorba salata
ara
1 kase k-fleaks

ve sıcak su ve 35-40 dk pilates ve mekik ve bisiklet çevirdim.ama nafile:97::97:
kitap gözümün nuru namaz bir bölüm okudum.

günaydın kızlar ben de sabitim...bir haftadır pilates yapmadım,bu gün başlıyorum sonunda..olmayacak başka türlü..

Bacılar günaydın..
1.takımdan geliyorum.. Mai geçici olarak ayrılda mağdurede gelemedi liste bana kaldı..
şu hesaplamalar konusunda bir yardımcı oluverseniz rica etsem..

günaydın kızlar kilo 56 ya takıldım kaldım ne ileri ne geri hiç gelişme yok meden nerdesin seninle yarışalım gene beni bi sen paklarsın :44:haftaya hedefim en az 500 gr 55. 500 olcam olmassam dövün beni

günaydın herkese kilom 60,3 bugün bi sevinçliyim nedense gidip saçlarıma fön çektircem süslencem püslencem içimden geldi

Son düzenleme:
çok sağol güzel sözlerin için
hosbuldukkkk hindirellacımmm o ne guzel nıck oyle
teşekkür edermboyumuz ve hedef kilolarımız aynı canım inşallah bir an önce ulaşırız şu 57 ye:82::87:

benim sindirim sistemi bugün sabah 5 e doğru patladı gitti kızlar çok fecii iishal oldum..
midem acaip..bidaha asla dedirtti yanii..sabahın 4,30 dan bu yana wc turu yapıyorum midem bulanıyor artıkbugün hiç bişii yemişcem dedim ama sonra önceki yanlışlarıma düşmicem dedim kendime..
sabah sıcak suyumu içtim cindy ile 30 dk egzersizimi yaptım..duşumu aldım..yeşil elmamı yedim..
kahvaltımı yaptım..tabii her bişii yeme içme sonrası turlarıma devam etmekteyimhayırlısı bakalım

Hayırlı cumalarr...
bende sabitim yine yerimde sayıyorum 3 haftadır.

Allah acil sifalar versin medencim. Akrebinde dedigi gibi bol ayetel kursi felak nas okumak lazim cocuklara. face te falan resimleri varsa kaldir, ben benimkinin tum resimlerini kaldirdim.

Sağol canımcım. evet bende günde 3 öğün okuyorum çok şükür. facede resimler vardıda hepsini bende kaldırdım kayserideki olaydan sonra. inşallah bir an önce iyileşir. dua ediyorum bol bol.

medencim 5'lere gelebildinmi bak yakalıyorum seni:86:

Bak hindirellacığım beni yakalasın hatta geçsin diye 3 haftadır kilo falan vermiyorum yerimde sayıyorum

Çok geçmiş olsun canımcım. akrep kurallarıyla sen hsatalıkları çabucak alt edersin şekercim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…