- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
çikolatacım aramıza hoşgeldin şekercim. maşaallah boyunda neaıl uzunmuş öyle. 57 olursan manken gibi olursun herhal tatlım
Allah acil sifalar versin medencim. Akrebinde dedigi gibi bol ayetel kursi felak nas okumak lazim cocuklara. face te falan resimleri varsa kaldir, ben benimkinin tum resimlerini kaldirdim.Merhaba şekerler
Maşallah dün çoşmuşsunuz, özellikle akrepçim coşmuş ve coşturmuş. keyfim yerine geldi sayenizde, yüzümde gülücükler açtıı
Bende hala çocuklarla uğraşıyorum, ikisinide tekrar doktora götürdüm, ilaçlarını değiştirdi. biraz daha iyiler gibi. oğluma iğne yazdırdım, ilaç içiremiyorum doğru dürüst. önce önce su verip kandırıyordum ama artık onada kanmıyorsu ve ilacı ayırıyor. ilacı içmezse yer iğnelerii böyle. hergün iğneye götürüp getiriyorum. ama huysuzluk aynen devam. çocukta haklı, ağzında pamukçuk oluşmuş, birde çarşamba akşamı düştü alnı fena oldu, şişti, morardı ve birde iz oluştu. dün hastaneye götürdüm film falan çektirdim. çok şükür önemli bişey yok dediler. birazcık travma geçirmiş dediler. hiçbirşey yemiyor sadece meyvelerden alıyor. süt ve anne sütü ile idare ediyoruz. gece uyumuyor gündüz durmuyor. İnşaallah bitecek. o kadar hastalık bendede olsa bende huysuz olurdum. üzülüyorum.
Neyse öyle böyle günler geçiyor. Herşeyin hayırlısı. diyetime gelince yeme düzenim çok bozuk. ama bu hafta 4 gün pilatesimi yaptım. iğneye gidip gelirken de yürüyorum. yarına ne çıkar bilemiyorum ama vermiş gibide değilim. inşaallah almamışımdır
bil mukabeletatlım işyerinde çalıştığım yerlerle ortak haberleşme aracı benim msn
oyüzden ben olsamda olmasamda açık kalır..az önce tam seni gördüm eşim girdi içeri o varken samimi konuşamazdık..sevdiğim arkadaşlarım özelimdir benim o yüzden eşimde olsa başkaları varken konuşmam
herzaman once dogal antibiyotikler. ayrica ayrintili anlatim icin tesekkur ederizah canım benim kızda kaçgündür ateşler içinde..iki gündür okula göndermiyorum..antibiyotik başlamadım hala..dün ateş düşmeyince korktum akşam üzeri gittim eczaneden aldım ne olur ne olmaz gece problem olursa diye..babamızda gececiydi üstelik..ama dün farkettim ki kızımın üst iki dişi düşmüştü.biri patlatmış ucunu diğeride görünüyor patladı patlicak şeklinde...gece yatarken vichsle yağladım sırtını boğazını felan..boğazına tülbent sardım peditus içirdim..sabah da güzel kalktı..süt ısıttım ona bir kupa içine bir çaykaşığı bal da koydum..içti bi güzel..az sonra öksürüğü sıklaştı ben de mutfakta ona siimit yapıyorum..az sonra çocuk banyoya koştu öğürerek ben elimi silip arkasından gideyim diyene kadar döndü geldi yine dedim bişeyi yok tamam..telaş etmesin diye evham yapmıyorum işime devam ediyorum tam o anda çocuk koca bir öksürükle mutfağın ortasına çıkarırsa :26: oyy koca bir kupa süt olmuş beş kupa süt tabi diğer dördü komple mukoza resmen çocuğun içine yuva yapmışşaştgım kaldım yaa acaip rahatladı sonra yavrum..antibiyotiğe başlasam çıkaramicaktı yarı kurutup yarı kalıcaktı ve ayrıca zararları da cabası ilk etapta hemen antibiyotiğe sarılmamak lazım..Allahım tüm çocuklara şifa versin..amiin..
Merhaba kizlar
ben simdi diyarbakirdayim, bu aksam istanbula ucucaz. kaldigim evde tarti yokmus
tartilamiyorum ama akrepcim yarin sabah icin gecen pazar verdigim kiloyu yazarsin olur mu? gecmisi okuyamadim ben hepiniz kendinize iyi bakin ins. haftaya tekrar evimde olucam ve kendi tartimla kilo bildiricem
bak posi sana uyus olmaya başladımMerhaba kizlar
ben simdi diyarbakirdayim, bu aksam istanbula ucucaz. kaldigim evde tarti yokmus
tartilamiyorum ama akrepcim yarin sabah icin gecen pazar verdigim kiloyu yazarsin olur mu? gecmisi okuyamadim ben hepiniz kendinize iyi bakin ins. haftaya tekrar evimde olucam ve kendi tartimla kilo bildiricem
herzaman once dogal antibiyotikler. ayrica ayrintili anlatim icin tesekkur ederizsut hastalik durumlarinda cok iyi geliyor seninkindede ne kadar zararli organizma varsa attirmis maasallah.
sizede gecmis olsun annesi.
bugunku menum
elma sirkeli su
1 elma
kahvalti ceyrek simit, 1 domates, kk peynir, 2 tek sekerli cay
ara 2 kurabiye, yesil cay
oglen 1 dilim ekmek biraz kabak yemegi ve karnibahar
aksam bol yesillik, ciger sote bir dilim ekmek
1 saat yuruyus
3 lt su
20 sayfa kadar kitap
çok sağol güzel sözlerin içinhaydi hayırlısı canım.. ne kadar çok kilo verdiğine bak ve kendini motive et...aile meseleleri de çözülür bir şekilde,çok üzme kendini..3-5 sene sonra kendi yuvanı kuracaksın inşallah ve kendini düşünmeyi de öğreneceksin zamanla..allah çaresiz dert vermesin,herşeyin bir çözüm yolu bulunur..
teşekkür edermhosbuldukkkk hindirellacımmm o ne guzel nıck oyle
aybuke 54
turab52.7
banusultan sabit
sukranbursa 56
ee nerde bu takimin diger fistiklari???
akrep sende durum nedir?
Allah acil sifalar versin medencim. Akrebinde dedigi gibi bol ayetel kursi felak nas okumak lazim cocuklara. face te falan resimleri varsa kaldir, ben benimkinin tum resimlerini kaldirdim.
medencim 5'lere gelebildinmi bak yakalıyorum seni:86:
benim sindirim sistemi bugün sabah 5 e doğru patladı gitti kızlarçok fecii iishal oldum..
midem acaip..bidaha asla dedirtti yanii..sabahın 4,30 dan bu yana wc turu yapıyorummidem bulanıyor artık bugün hiç bişii yemişcem dedim ama sonra önceki yanlışlarıma düşmicem dedim kendime..
sabah sıcak suyumu içtim cindy ile 30 dk egzersizimi yaptım..duşumu aldım..yeşil elmamı yedim..
kahvaltımı yaptım..tabii her bişii yeme içme sonrası turlarıma devam etmekteyimhayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?