:128::128::128:
merak etme canikom ne fırtınalar oldu yinede bırakmadık takımımızı
sağlıcakla git ve dön gözün arkada kalmasın ama sanki sen takımdan ayrı kalmak istemiyomusun gibi geldi bana ne dersin
QUOTE]
aynen canım takımı bırakmak ıstemıyorum ben
mumkun oldugunca yazmaya calıscam sızı takıp etcem ama yazamıyosam bılın kı cok yogunumdur
arada kaynamasın diye de kitabımı ayrı yazayım..
yalnız bir avcıdır yürek
carson mccullers
407 sayfa
amerikanın güneyindeki kasaba hayatının boğucu atmosferinde geçen hayatlar anlatılmış..
sen onu kargoya verdiysen arkasindan 3 gulhu 1 elham oku. seni uzmek istemem canim ama bir defasinda biz kargo ile porselen bir kac birsey getirtmistik kutahyadan gelenler kirik geldi, tekrar aradim firmayi durumu anlattim yine gonderdiler ayni parcalardan ve yine kirik geldikızlarrrr merhabaaaaa geldımmmmm
dıyetısyenımın verdıgı lıste tam 3 sayfa , uyulması gerekenler yasaklar fln war yarın yazıcam
bu arada anneme hediye olarak mutfak robotu aldım onu gonderdım kargoyla
sonra da bı kafede kazandibi yedimm
o yuzden gec kaldım
evet anneler gunu gectı ama napım hedıyesız de kalsın ıstemedımmmm
ee sizler nasılsınızzzz
hayırrrr hayırrr hayırrrrr
sen onu kargoya verdiysen arkasindan 3 gulhu 1 elham oku. seni uzmek istemem canim ama bir defasinda biz kargo ile porselen bir kac birsey getirtmistik kutahyadan gelenler kirik geldi, tekrar aradim firmayi durumu anlattim yine gonderdiler ayni parcalardan ve yine kirik geldi
bir defasindada ben sut pompasi gondermek istedim kargo ile gozden cikariyorsaniz kabul edelim ama kesin bozulur dediler.
hımmm banucum bu kıtap nasıl askeri bişeyler mı anlatıyor ne bıleyımm :26::26:
sana da günaydınnnn..ve 2. takıma hoşgeldingunaydınnnnnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrrrrrrr
o yüzden a dan z ye ayrıntılarla yazdım kuşum anladım ki zorsun
aklın yolu biridir Akrepçim senin önerilerin aklıma yatmasa başımı dikerdim yine
amanin bilirim o duyguyu ben hamile iken severek dinlediğim bir sanatçı vardı hala onu dinleyemiyorum midem bulanıyor bana o bulantılı zamanlarımı hatırlatıyor
ve elma sirkesinden, ve yesil caydan ve meyvelerden.......
akrebim bu arada okuyunca hemen mideyi yağlamaya gittim..cumaya az kaldı dikkat etmek lazım
sen onu kargoya verdiysen arkasindan 3 gulhu 1 elham oku. seni uzmek istemem canim ama bir defasinda biz kargo ile porselen bir kac birsey getirtmistik kutahyadan gelenler kirik geldi, tekrar aradim firmayi durumu anlattim yine gonderdiler ayni parcalardan ve yine kirik geldi
bir defasindada ben sut pompasi gondermek istedim kargo ile gozden cikariyorsaniz kabul edelim ama kesin bozulur dediler.
hayırrrr hayırrr hayırrrrr
Allah ım lutfen boyle bısey olmasın lutfennnnn
günaydın arkadaşlar..hayırlı ve dikkatli bir gün olsun hepimize...yarın tartıda eksi çıkma umuduyla...
tatlım inşallah hallolur sıkıntı..sen fırsat buldukça gir ama özellikle kilo bildirimini kaçırma olurmuslm kızlar ben geldim ya bir haftadır giremiyorum nete b, sıkıntı var işyerinde
sizleri çok özledim ben ya valla hersabah aklıma geliyonuz düzeltmediler gitti neti uf ya
ben demişştim dimii var sende bi ustalıkbezim modem hala arızalı sinir etti beni tak çıkar ensanunda dayanamadım fırlattım yere
ve sonra taktım çalıştı
günaydın akrep..:79:
bugün pilates çok yorucuydu..ayağa kalkınca bacaklarım ağrıyor..amaaa yarın tartıda etkisini görmek ümit ediyorum..
zulaley ustacumaya az kaldı ama akrep gümbürtülerde kızlar..aslında bakmayın bu kadar matrak olduğuma içim tam tersi..fenalardayım..beslenme düzenimi umursamıyorum dolayısı ile kendimi umursamıyorum..sadece tıkınmak uyumak özellikle tatlı şeyler tıkınmak istiyorum..içinden çıkamadığım durumun kargaşası fena sarstı beni..depresyona giriş kapısının önündeyim resmen gücümün son kırıntılarıyla sıkıntılarıma inat direniyorumlütfen yardım desem bana acımazsınız dimii:78:
neyse sorumluluğum gereği çok da ayağı kaymış durumlarına düşmek istemiyorum..takımımı gümbürtüye götürmek istemem ziraa..birgün gelmesem takım komple kayboluyor ortadanbalık baştan kopmasınn ayyyyyy pardonya kokmasın kırkyıllık kokan balığın başını kopardım
ben demişştim dimii var sende bi ustalık
vucudunu harika kullaniyorYouTube - Shakira - Wherever, Whenever
Shakira - Wherever, Whenever
kadında bir gram yağ yok yahuuu resmern gıccık oldum hırsımı acaip kamçıladı varyaa pis yağsız kadın işteebende öyle olmalıyım öyle olmak için sanırsam hep oynamalıyım tabii uyguyn yerlerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?