Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen onu kargoya verdiysen arkasindan 3 gulhu 1 elham oku. seni uzmek istemem canim ama bir defasinda biz kargo ile porselen bir kac birsey getirtmistik kutahyadan gelenler kirik geldi, tekrar aradim firmayi durumu anlattim yine gonderdiler ayni parcalardan ve yine kirik geldi
bir defasindada ben sut pompasi gondermek istedim kargo ile gozden cikariyorsaniz kabul edelim ama kesin bozulur dediler.

hayırrrr hayırrr hayırrrrr
Allah ım lutfen boyle bısey olmasın lutfennnnn

günaydın arkadaşlar..hayırlı ve dikkatli bir gün olsun hepimize...yarın tartıda eksi çıkma umuduyla...

slm kızlar ben geldim ya bir haftadır giremiyorum nete b, sıkıntı var işyerinde
sizleri çok özledim ben ya valla hersabah aklıma geliyonuz düzeltmediler gitti neti uf ya

bezim modem hala arızalı sinir etti beni tak çıkar ensanunda dayanamadım fırlattım yere

ve sonra taktım çalıştı

o yüzden a dan z ye ayrıntılarla yazdım kuşum anladım ki zorsun
ayy ben de hamileyken işyerinde pc de frecell oynarlardı..yeşilin üstüne iskambil kağıtları yazarken bile tuhaf oldum hala midem bulanır o görüntüden yahuu

ve elma sirkesinden, ve yesil caydan ve meyvelerden.......
ve erken uyumaktan ve erken kalkmaktan ve akşam az yemekten ve kitap okumaktan ve pozitif düşünmekten ve ve ve ve ve 2. takımlı olmaktaaan
akrebim bu arada okuyunca hemen mideyi yağlamaya gittim..cumaya az kaldı dikkat etmek lazım
nasıl okumaksa benimkisi yağlanmaya gittim okudum yaaaa dedim yoksa yanlışlıkla yağlanınmı yazmışım
cumaya az kaldı ama akrep gümbürtülerde kızlar..aslında bakmayın bu kadar matrak olduğuma içim tam tersi..fenalardayım..beslenme düzenimi umursamıyorum dolayısı ile kendimi umursamıyorum..sadece tıkınmak uyumak özellikle tatlı şeyler tıkınmak istiyorum..içinden çıkamadığım durumun kargaşası fena sarstı beni..depresyona giriş kapısının önündeyim resmen gücümün son kırıntılarıyla sıkıntılarıma inat direniyorumlütfen yardım desembana acımazsınız dimii:78:
neyse sorumluluğum gereği çok da ayağı kaymış durumlarına düşmek istemiyorum..takımımı gümbürtüye götürmek istemem ziraa..birgün gelmesem takım komple kayboluyor ortadanbalık baştan kopmasınn ayyyyyy pardonya kokmasın kırkyıllık kokan balığın başını kopardım

hayırrrr hayırrr hayırrrrr
Allah ım lutfen boyle bısey olmasın lutfennnnn
üzmek istemem ama dün kargoyla gelen bilgisayarımın mausu parça parçaydı ve ne kargo üstlendi sorumluluğu ne firma ne de servis bilgisayarım cıncık gibi mausu eldeki eski mause lardan mecburenüzmedim demi seniii
günaydın arkadaşlar..hayırlı ve dikkatli bir gün olsun hepimize...yarın tartıda eksi çıkma umuduyla...

slm kızlar ben geldim ya bir haftadır giremiyorum nete b, sıkıntı var işyerinde
sizleri çok özledim ben ya valla hersabah aklıma geliyonuz düzeltmediler gitti neti uf ya
tatlım inşallah hallolur sıkıntı..sen fırsat buldukça gir ama özellikle kilo bildirimini kaçırma olurmu
bezim modem hala arızalı sinir etti beni tak çıkar ensanunda dayanamadım fırlattım yere

ve sonra taktım çalıştı
ben demişştim dimii var sende bi ustalık

günaydın akrep..:79:
bugün pilates çok yorucuydu..ayağa kalkınca bacaklarım ağrıyor..amaaa yarın tartıda etkisini görmek ümit ediyorum..

yapın kızlar yapın sizi görüp gaza gelmek istiyorum.
amaa kesin bugün akşam başlıyprum hatta ara ara işyerinde yerimde zıplicaam söz veriyorum kendime

zulaley usta

Allah sıkıntılarını bertaraf etsin Akrebim
güçlü kadınsın sen vesselam
yunus Aleyhisselamın duasını oku, Peygaber efendimiz bu dua ile dua edip icabet görmeyen yoktur buyuruyor. bizde sana dua edelim seni neden MSN de hiç yakalayamıyorum her zaman online sın ama cevap alamıyorum senden

YouTube - Shakira - Wherever, Whenever

Shakira - Wherever, Whenever

kadında bir gram yağ yok yahuuu resmern gıccık oldum hırsımı acaip kamçıladı varyaa pis yağsız kadın iştee bende öyle olmalıyım öyle olmak için sanırsam hep oynamalıyım tabii uyguyn yerlerdee

vucudunu harika kullaniyor bu kadinda araplik var mi ya sira disi bir sesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…