sana da günaydınnnn..ve 2. takıma hoşgeldin
günaydın arkadaşlar..takım yine sakinleşti bu aralar..nur tuanna,şükran,nurceng,posi nerelerdesiniz kızlar..bari arada bir selam verin canım..
ben hafta sonu yorgunluğunu hala atamadım..kızım da beni çok zorluyor..köpek dişi olarak tabir edilen
diş yerleri kabarmış,öyle sinirli ve zor bir bebek oldu ki bütün enerjim ona gidiyor..ablası kolayca çıkarıvermişti,hiç anlamamıştık,bu da böyle ne yapalım,sağlık olsun..
zulaley usta
Allah sıkıntılarını bertaraf etsin Akrebim
güçlü kadınsın sen vesselam
yunus Aleyhisselamın duasını oku, Peygaber efendimiz bu dua ile dua edip icabet görmeyen yoktur buyuruyor. bizde sana dua edelimseni neden MSN de hiç yakalayamıyorum her zaman online sın ama cevap alamıyorum senden
GUNAYDINLAR!!!
kizlar su canimin burnumda oldugu gunlerde is ilanlarina bakip bir dil kursuna cv mi gondermistim . gorusmeye cagiriyorlar. bugun oraya gidecegim. is ciddiye binince tirstim biraz ama gorusmekten birsey cikmaz is gorusmesi tecrubesi olur en azindan deyip gdecegim bakalim. hayirlisi
benim pilates kursu bu hafta bitiyor..onun yerine yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..arada da ebru ya takılırım,zaten tempoyu düşürdüm bu aralar,hergün spor yorucu oluyordu ama ihtiyacım da vardı..kilo vermem çok yavaşlarsa tekrar 20 gün daha uygularım hergün pilatesi..tatile de az kaldı,1.5 ay sonra görüşeceğiz eşimin ailesiyle...şaşırtmak çok zevkli olacak.intikam,intikam...
hoşbuldukkk canımmm
esmer oldugum için sectim oniiiiiii
sevgılımle sorunlarım vardı o süreç içerisinde az daha gelıyordum o kıvama ama kurtardımmm çok şükür artık sorun falan kalmadı . neden kalmadı çünkü direkt ayrıldım sorunlar bitti
nıhayet kafam rahattttttttttt cok şükürrrrrrrrr
en doğrusu
sabah kraliçe
öğle memur
akşam fakir
olmak canm
menülerden 20 dk öncede mideyi meyve ile yağlamak yemek için hazırlamak
akşam az yendiği için sabah erkenden kalkılır.akşam az yendiği için mide küçülür gün içinde farketmeden daha erken doyulur..akşam az yendiği için mayışma olmaz ibadet rahat yapılır.akşam az yenine kilo verilir moral yüksek olur evde huzur olur..en önemlisi göbekten kurtulunur..
en güzeli dee peygamber(s.a.v.) sünnetine uyulur
ayy sanki bu seferki hedefime ulaşacak gibi duruyorum bir heyecan bastı beni siz ne dersiniz kızlar 20 günde 2,5 kiloyuda veriyim artık dimi
sana kolay gelsin tatlımben kalkayim kizlar bana musademisafirlikten kalkar gibi oldu.
saat 12 oldu her isim duruyor.
canım öğle arası eve geliyorsun sanırım..ev yakın galiba işe..hosbuldukkk canımmmm
işten geldım bendeeeee bır bucukta gerı gıtcemmm
sızler napıyosunuzzz
Merhaba şekerler
Maşallah dün çoşmuşsunuz, özellikle akrepçim coşmuş ve coşturmuş. keyfim yerine geldi sayenizde, yüzümde gülücükler açtıı
Bende hala çocuklarla uğraşıyorum, ikisinide tekrar doktora götürdüm, ilaçlarını değiştirdi. biraz daha iyiler gibi. oğluma iğne yazdırdım, ilaç içiremiyorum doğru dürüst. önce önce su verip kandırıyordum ama artık onada kanmıyorsu ve ilacı ayırıyor. ilacı içmezse yer iğnelerii böyle. hergün iğneye götürüp getiriyorum. ama huysuzluk aynen devam. çocukta haklı, ağzında pamukçuk oluşmuş, birde çarşamba akşamı düştü alnı fena oldu, şişti, morardı ve birde iz oluştu. dün hastaneye götürdüm film falan çektirdim. çok şükür önemli bişey yok dediler. birazcık travma geçirmiş dediler. hiçbirşey yemiyor sadece meyvelerden alıyor. süt ve anne sütü ile idare ediyoruz. gece uyumuyor gündüz durmuyor. İnşaallah bitecek. o kadar hastalık bendede olsa bende huysuz olurdum. üzülüyorum.
Neyse öyle böyle günler geçiyor. Herşeyin hayırlısı. diyetime gelince yeme düzenim çok bozuk. ama bu hafta 4 gün pilatesimi yaptım. iğneye gidip gelirken de yürüyorum. yarına ne çıkar bilemiyorum ama vermiş gibide değilim. inşaallah almamışımdır
Allah yardımcın olsun canımcım, bebek hem çok zor hemde çok tatlılaarr. hergün yeni şeyler öğrenmesi, gülmesi öpmesi, bayılıyorum.benimkindede çıkıyor diş galiba. birazda ondan huysuz. sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil.
çalışıyorum ama yine de diyorum işte ev gibisi yokHayırlısı olsun turabcım. belkide başlarsın belli olmaz. şartlar uyduktan ve kızına problem olmadıktan sonra başlanabilir
Ayyy benimde iş zamanım yaklaşıyor:18::18:hiçç istemiyorum başlamayı nedense. alıştım evde olmaya galiba
:81::81::81:
akrepçim nasıııııllllll güzelll bir anlatım olmuş böyleee yahuu, bayıldım bayıldım valla. çok hoşuma gittii, süpeer özetlemişsin valla bravooo
sana kolay gelsin tatlım
canım öğle arası eve geliyorsun sanırım..ev yakın galiba işe..
canım benim yaa..çok geçmiş olur inşallah tatlım hergün kalkınca unutma ve ihmal etme çocukların üzerine ayetel kürsü oku üfür olurmu..asıl sigortamız bizim Allahın izniyle
ah canım benim kızda kaçgündür ateşler içinde..iki gündür okula göndermiyorum..antibiyotik başlamadım hala..dün ateş düşmeyince korktum akşam üzeri gittim eczaneden aldım ne olur ne olmaz gece problem olursa diye..babamızda gececiydi üstelik..ama dün farkettim ki kızımın üst iki dişi düşmüştü.biri patlatmış ucunu diğeride görünüyor patladı patlicak şeklinde...gece yatarken vichsle yağladım sırtını boğazını felan..boğazına tülbent sardım peditus içirdim..sabah da güzel kalktı..süt ısıttım ona bir kupa içine bir çaykaşığı bal da koydum..içti bi güzel..az sonra öksürüğü sıklaştı ben de mutfakta ona siimit yapıyorum..az sonra çocuk banyoya koştu öğürerek ben elimi silip arkasından gideyim diyene kadar döndü geldi yine dedim bişeyi yok tamam..telaş etmesin diye evham yapmıyorum işime devam ediyorum tam o anda çocuk koca bir öksürükle mutfağın ortasına çıkarırsa :26: oyy koca bir kupa süt olmuş beş kupa süt tabi diğer dördü komple mukoza resmen çocuğun içine yuva yapmışşaştgım kaldım yaa acaip rahatladı sonra yavrum..antibiyotiğe başlasam çıkaramicaktı yarı kurutup yarı kalıcaktı ve ayrıca zararları da cabası ilk etapta hemen antibiyotiğe sarılmamak lazım..Allahım tüm çocuklara şifa versin..amiin..
Sağol canımcım. Kızınada çok çokkk geçmiş oolsunn.
Bizim doktorda ikisinede antibiyotik vermemişti ama 1 hafta iyileşediler hatta ciğerlere inmeye başlamış öyl olunca mecburen antibiyotikleri kitledi bize maalesef
Sağol canımcım. Kızınada çok çokkk geçmiş oolsunn.
Bizim doktorda ikisinede antibiyotik vermemişti ama 1 hafta iyileşediler hatta ciğerlere inmeye başlamış öyl olunca mecburen antibiyotikleri kitledi bize maalesef
vaaaav süper şoklanacaklar yüzlerini merak ediyorumen son 80 kiloda gördüler beni güzelim,kurban bayramındaydı..zaten oradan dönüşte karar verdim zayıflamaya..ve sizleri buldum ..buna da çok şükrediyorum..
YouTube - Tarkan - Apaçi Dansı :)
hani nerde eller bakiimmmm tartı öncesi erisin tüm yağlarhemde tarkanın yeşil gözleriyle birlikte
eveeeet şimdi shakirayla varmısınız coşmayaa
waka waka........
YouTube - Shakira - Waka Waka Official Music Video
zulaley usta
Allah sıkıntılarını bertaraf etsin Akrebim
güçlü kadınsın sen vesselam
yunus Aleyhisselamın duasını oku, Peygaber efendimiz bu dua ile dua edip icabet görmeyen yoktur buyuruyor. bizde sana dua edelimseni neden MSN de hiç yakalayamıyorum her zaman online sın ama cevap alamıyorum senden
kıslar şakamaka bende biraz ustalık var evde bozulan çeşme,ampul dolap kapakları, kapı kolları, yani ufak tefek tamirleri yaparım küçüklükten beri çok severim koca bir tamir çantamvar ciddiyim haaa dalga geçmiyorum kocacım saadece yufka açmaktan anlar
Merhaba şekerler
Maşallah dün çoşmuşsunuz, özellikle akrepçim coşmuş ve coşturmuş. keyfim yerine geldi sayenizde, yüzümde gülücükler açtıı
Bende hala çocuklarla uğraşıyorum, ikisinide tekrar doktora götürdüm, ilaçlarını değiştirdi. biraz daha iyiler gibi. oğluma iğne yazdırdım, ilaç içiremiyorum doğru dürüst. önce önce su verip kandırıyordum ama artık onada kanmıyorsu ve ilacı ayırıyor. ilacı içmezse yer iğnelerii böyle. hergün iğneye götürüp getiriyorum. ama huysuzluk aynen devam. çocukta haklı, ağzında pamukçuk oluşmuş, birde çarşamba akşamı düştü alnı fena oldu, şişti, morardı ve birde iz oluştu. dün hastaneye götürdüm film falan çektirdim. çok şükür önemli bişey yok dediler. birazcık travma geçirmiş dediler. hiçbirşey yemiyor sadece meyvelerden alıyor. süt ve anne sütü ile idare ediyoruz. gece uyumuyor gündüz durmuyor. İnşaallah bitecek. o kadar hastalık bendede olsa bende huysuz olurdum. üzülüyorum.
Neyse öyle böyle günler geçiyor. Herşeyin hayırlısı. diyetime gelince yeme düzenim çok bozuk. ama bu hafta 4 gün pilatesimi yaptım. iğneye gidip gelirken de yürüyorum. yarına ne çıkar bilemiyorum ama vermiş gibide değilim. inşaallah almamışımdır
cümleten aleykümselam arkadaşlar
hoşgeldin takıma çikolatakızze eskisi g
ya çok özür diliyorum ama beni bu hafta mazur görün resmen eve ölü gibi geliyorum
akşam yemek bile yiyemiyorum yorgunluktan
kesin kilo vermişimdir çünkü çok kötü yoruldum
akrebimmm ve takımımın güzel insanları beni bu hafta idare edemisiniz
menü paylaşamıyorum kitap okuyamıyorum spor yapamıyorum
ama yarın sabah kilo bildirimi yapıcam
şu 19 mayıs haftasını bi atlatayım yine eskisi gibi burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?