Akrepcim evliya celebi ay yani posibildirim yapmazsa 61,2 olarak isleyecegiz onu kendisi o sekilde istemisti.
Çok geçmiş olsun canımcım. akrep kurallarıyla sen hsatalıkları çabucak alt edersin şekercim.
Merhaba şekerler
Maşallah dün çoşmuşsunuz, özellikle akrepçim coşmuş ve coşturmuş. keyfim yerine geldi sayenizde, yüzümde gülücükler açtıı
Bende hala çocuklarla uğraşıyorum, ikisinide tekrar doktora götürdüm, ilaçlarını değiştirdi. biraz daha iyiler gibi. oğluma iğne yazdırdım, ilaç içiremiyorum doğru dürüst. önce önce su verip kandırıyordum ama artık onada kanmıyorsu ve ilacı ayırıyor. ilacı içmezse yer iğnelerii böyle. hergün iğneye götürüp getiriyorum. ama huysuzluk aynen devam. çocukta haklı, ağzında pamukçuk oluşmuş, birde çarşamba akşamı düştü alnı fena oldu, şişti, morardı ve birde iz oluştu. dün hastaneye götürdüm film falan çektirdim. çok şükür önemli bişey yok dediler. birazcık travma geçirmiş dediler. hiçbirşey yemiyor sadece meyvelerden alıyor. süt ve anne sütü ile idare ediyoruz. gece uyumuyor gündüz durmuyor. İnşaallah bitecek. o kadar hastalık bendede olsa bende huysuz olurdum. üzülüyorum.
Neyse öyle böyle günler geçiyor. Herşeyin hayırlısı. diyetime gelince yeme düzenim çok bozuk. ama bu hafta 4 gün pilatesimi yaptım. iğneye gidip gelirken de yürüyorum. yarına ne çıkar bilemiyorum ama vermiş gibide değilim. inşaallah almamışımdır
2.TAKIM 204. ETAP Etap 9.su
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61 /61/0/0,0%)
zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
clementineee 67,4 paylaşım yapmadığından diskalifiye
Poseidon83( 61 / 61 / 0 /0,0%)
SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 602,6 / 603,2 / -0,6 / -0,10% )
geçen haftaki durumumuz
bak benle dalga geçerken bozdun motoru..müsli yesen olmazdı..2. takımın evliya çelebisi oldu kuşum yaa
ustası turab
irade(müsli) abidesi banudevam edicek
burada hata var canım ben 66 yazılmışım,ama 65.5 im..ne iş..
bak benle dalga geçerken bozdun motoru..müsli yesen olmazdı..
eeee hani nerdeyiz kızlar
ustamız yok nerde kaldıki acaba:26: çitlenbik de gelmedi
sonraa çikomuzun sesi gitti..kesin dün çok yoruldu erkenden yattı garibimm
kesin dün çok yoruldu erkenden yattı garibimm
b cümle banaysa eğer inanın bağırmaktan ve yağmurun altında çalışmaktan ses falan kalmadı
yorulmak bana az gibi geldi
zulaley demek istedin herhalde2. takımın evliya çelebisi oldu kuşum yaa
ustası turab
irade(müsli) abidesi banudevam edicek
ya akrep yani senin su tasvir yetenegine hayranim, kusum sen neden yazarliga baslamiyorsun, sende tam bir oyku yazari cevheri goruyorum. Akrep Seyfettinsorma hemde ne bozma kıs müsli dediğin nedir yani markası ne diyerek alıyosun buluyosun söylemisin acep..acaip midem bulanıyor benim yaaa müsli diyince arpa gibi bişiler aklıma geliyor ve yeşil üstüne iskambil kağıtları geliyor arkasından ve midem çok kötüüüüü oluyor..tıpkı çizgifilmlerde deniz tutunca oluşan görüntülere döndüm...bir o yanaa bir bu yanaa sallanıyor sanki koltuğum
net gidecek korkusundan acele acele yazdım yanlış yerlere yyazmışım
kızlar yarın ugrayamassam anlayınki modem bozuk giremiyorum kilomu sabit dersiniz gari
zulaley demek istedin herhalde
takimin ustasi modemi mi bozuldu acaba :26: simdi alet cantasini almistir yada modemin canina okuyordur
ya akrep yani senin su tasvir yetenegine hayranim, kusum sen neden yazarliga baslamiyorsun, sende tam bir oyku yazari cevheri goruyorum. Akrep Seyfettinyada Akrep korkut hikayeleri
tamam tatlışım..
akrepcim zulaleyin bu mesajini dikkate almamiz lazim bu durumda demekki modemi dayaktanda anlamiyor artik
sorma hemde ne bozma kıs müsli dediğin nedir yani markası ne diyerek alıyosun buluyosun söylemisin acep..acaip midem bulanıyor benim yaaa müsli diyince arpa gibi bişiler aklıma geliyor ve yeşil üstüne iskambil kağıtları geliyor arkasından ve midem çok kötüüüüü oluyor..tıpkı çizgifilmlerde deniz tutunca oluşan görüntülere döndüm...bir o yanaa bir bu yanaa sallanıyor sanki koltuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?