Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yediklerim
sabah: bir dilim borek, peynir zeytin, bal bir dilim ekmek ve yesil cay
ara: turkiyeden getirdigimiz baklavadan 2 dilim ve yesil cay :26:
ara: bir kuru incir ve bir avuc cekirdek
ara: bi kac fincan yesil cay daha ve arada sutlu kahve yaptim
aksam: 4 kucuk tavuk butu, 1 kasik pilav, bir kase tarhana corbasi ve bol salata
ilerleyen saatlerde kendime kis cayi yapiyorum (ailecek hastayiz maalesef. )
aklima geldikce yesil cay ictim bugun o yuzden fazla su icmedim sanirim.
kitap olarak da yatarken biseyler okicam ins. okiyinca yazsam :26:

Son düzenleme:
merhabalar
Feridun Bitir geldi. kizlar yarin yeni bir is gorusmesine gidiyorum bu seferki evime cok yakin. ve tam gun calisma ihtimalimde var. bakalim yarin neler konusacagiz.
bugun uzun yol yaptik yine kocamla ve cok yorgunum menude yazamiyorum yine ac ac dolastirdi benim disarda yemek yeme ozurlu kocam beni. sabah bir kahvalti yaptim akdam 9 gibi gelincede kabak yemegim vardi bir dilim ekmek le ondan yedim ve ayran ictim. simdide uyumak istiyorum. oldum

hosgeldin cnaim, yarinki is gorusmen iyi gecer ins. ise gir sen kocana idsarda yemek ismarlarsin o zaman
gunaydınnnnnnn kızlar

Hosgeldin cukulatakiz, gunaydin sana da. ben 2 hafta gezmelerdeyken mi katildin takima? napiyorsun ne ediyorsun cocuk cocuk var mi? tanisalim

hayırlısı olsun turabcım
ah canımmm aç kaldınha eşinle dışarı çıkınca yanına azık albari aç aç insanın sinirleri bozuluyorrr
gunaydınnnnnnn kızlar

günaydın çiko nasıl gidiyor diyetin doktorun verdiklerini uygulaya biliyormusun

iyisinizdir inşallah benim modem daha alınmadı eskiyi kurcalaya kurcalaya çalıştırdım

kızlar ne yapsam kilo veremiyorum artık sigarayı bıraktım ondanmı acep iştahımda yerinde

tam tarihini bilmiyorum ama 2 hafta oldu bırakalı

posicim maşallah kız ne gezmecisin sen öyle maaşallah eşin neişyapıyor canım yoksam hava alanındamı çalışıyor benimde teyzemin kocası orada çalışıyordu teyzem sık sık gelirdi türkiyeye :79:

günaydın 2. takım güzelleri..
hafta sonu kızkardeşimin düğünü vardı..çok yorucu ve güzeldi..birçok akrabamızı gördük..kardeşim çok güzel olmuştu..kına gecesi çok rahatsızlandım ve evimize misafir getirmemiz gerekiyordu şehir dışından..ve ben bayılmak üzereydim baş agrısı mide bulantısı rengim bembeyaz dudaklarımla yüzüm aynı renkteydi..neyseki eve geldik.önce kızımı uyttum eşim sağolsun yatakları ayarladı.sonra aynı hamileliğimdeki gibiydi yediklerimi çıkardım çok şükür rahatladım.sanırım kınada üşütmüşüm.sizler nasılsınız.???
bu arada baklava börek derken inşallah kilo almamışımdır.bugün tartıdaki sayıyı esas almıyorum çünkü bağırsaklarım iflas etti evdeki gibi dikkat etmeyince.. artık kesin doktora gitmek istiyorum. bir gün dışarı çıksam altüst oluyorum millettende kuru kayısı elma isteyemem.artık sıcak su da hiç etki etmiyor.neyse çok konuştum şimdi kızım uyandı sonra görüşürüz...

hoşgeldin tatlıımmmm takımaaa
gunaydin kizlar,

ben geldim ama daha kimse ugramamis buraya,

eeee pazar gunu.... kocalarla gezmelerde tozmalarda misiniz?

benimki geneldeevde oldugunda bilgisayari bana vermez haber okur.

pazar gunleri o yuzden giremem pek.
pazar ben de giremiyorum..hep evdeydim bir ara yürüyüşe çıktım o kadar..günboyu temizlik yaptım kızımla vakit geçirdim..eşim çalışıyordu..kızımla ikimiz harika bir gün geçirdik
hehehe 14. takimdan bayagi cezali var demek, ins. oteki hafta uzerinize dusen gorevi yaparsiniz

oyy seni hörünce baklava ve çukulata geliyor aklıma zatiiii
hayırlısı olsun canım..
kıs benimkisisde tam tersi gece 12 olsun aç olursa kesinlikle bir yer bulur yer ve yedirir öyle eve geçeriz
valla imrendim sizdeki hale..ye ye sonu yok ki hayatım..sonu var aslında şişko hatunlar
doğru dimiii hepimiz içiyoruz o zehirden ööle kilo veriyoruz demiii

kıs nerden bildiiinnn

tatlım çok geçmiş olsun..
bağırsak durumunu anlayamadım..kabızmı oldun ishalmi..
canım dışarı çıkarken çantan bikaç yeşil elma kuru kayısı ve incir koy..aralarını tamamlarsın..tabikii kimseden istenmez.

Poseidon, akrep ablam
Nasılsınız?
Keyıfler yerınde gorunuyor, pısı memlekete gıtmıs, akrep ablam gayet zınde gorunuyor oh oh

hehehe evet, ama ben evlenmeden once daha cok gezerdim canim. simdi esim izin alamiyor diye evde pinekledigim halim bu
hayirli olsun canim, ablan ins. cok mutlu olur.
boyle kalabalik yerlerde ben de kendimi kotu hissederim dikkat et kendine ve bir an once eski duzenine donsen rahatsizliginda gecicek ins. gecmis olsun tekrar

Poseidon, akrep ablam
Nasılsınız?
Keyıfler yerınde gorunuyor, pısı memlekete gıtmıs, akrep ablam gayet zınde gorunuyor oh oh

ooooo kimler gelmis.... aydasu bak gor halimi sen mezun oldun. ben 3 ay ara verdim simdiki kilom eskisinden daha fazla demir basi oldum buranin dua et bana canim Allah disiplin versin bana

Canım merhaba...
Özledım sızlerı...
Hiç moral bozmak yok ,amacından sapmıs olabılırsın ama eger vazgecmıs olsaydın suan burda olmazdın, bu sekılde dusun kı moralın bozulmasın kuzum...

Oğlun nasıl, buyumustur

aydasucum buyudu oglum 1.5 yasina oldu maasallah.
cok uslu ama evde tek basimiza olunca benim tepeme cikiyor
bugun biz ailecek hastayiz bi de. hepimiz oksuruyoruz burnumuz akiyor

sen napiyorsun?

günaydın kızlar biraz geç oldu ama anca gelebildim umarım net bir daha gitmez
ya geçen hafta geçmek bilmedi sissiz olmuyor motivasyonum düştü kilo alcam diye çok korktum:26:
özledimde sizi
geçen hafta çok dikkat edemedim yediklerime bu hafta tam gaz bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…