ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:
ben 14. takımın üyesiyim. üzerime düşen görevi yapmadım. cezalıyım
merhabalar
Feridun Bitir geldi.kizlar yarin yeni bir is gorusmesine gidiyorum bu seferki evime cok yakin. ve tam gun calisma ihtimalimde var. bakalim yarin neler konusacagiz.
bugun uzun yol yaptik yine kocamla ve cok yorgunum menude yazamiyorum yine ac ac dolastirdi benim disarda yemek yeme ozurlu kocam beni. sabah bir kahvalti yaptim akdam 9 gibi gelincede kabak yemegim vardi bir dilim ekmek le ondan yedim ve ayran ictim. simdide uyumak istiyorum. oldum
gunaydınnnnnnn kızlar
merhabalar
Feridun Bitir geldi.kizlar yarin yeni bir is gorusmesine gidiyorum bu seferki evime cok yakin. ve tam gun calisma ihtimalimde var. bakalim yarin neler konusacagiz.
bugun uzun yol yaptik yine kocamla ve cok yorgunum menude yazamiyorum yine ac ac dolastirdi benim disarda yemek yeme ozurlu kocam beni. sabah bir kahvalti yaptim akdam 9 gibi gelincede kabak yemegim vardi bir dilim ekmek le ondan yedim ve ayran ictim. simdide uyumak istiyorum. oldum
gunaydınnnnnnn kızlar
hoşgeldin tatlıımmmm takımaaaiyi geceler kizlar,
biz daha bugun eve gelebildik, bilgisayari esimden ancak alabildim
gecen hafta pazar gunu istanbula gittik esimin abilerini ve annesini gorduk, pazartesi anadolu yakasina gecip kendi annemlerde kaldik, sali gunu diyarbakira gidip esimin oteki abilerini gorduk, carsamba gunu mardini gezdik, persembe gunu istanbula geri gelip annemde bir gece kaldik.....
sonunda iste simdi evdeyiz elh.
biyerde sabit kalamadigimiz icin ne paylasim yapabildim ne de tarti bulabildim, esimin ailesi arasinda tarti kullanmak yaygin degil galiba
dunku sonuclara baktim, maasallah kimse kilo almamis, hatta bi kac kisi iyi kilo vermis gerisi sabit kalmiy. bence dereceye giremesek de kimsenin kilo almamasi da guzel
pazar ben de giremiyorum..hep evdeydim bir ara yürüyüşe çıktım o kadar..günboyu temizlik yaptım kızımla vakit geçirdim..eşim çalışıyordu..kızımla ikimiz harika bir gün geçirdikgunaydin kizlar,
ben geldim ama daha kimse ugramamis buraya,
eeee pazar gunu.... kocalarla gezmelerde tozmalarda misiniz?
benimki geneldeevde oldugunda bilgisayari bana vermez haber okur.
pazar gunleri o yuzden giremem pek.
hehehe 14. takimdan bayagi cezali var demek,ins. oteki hafta uzerinize dusen gorevi yaparsiniz
oyy seni hörünce baklava ve çukulata geliyor aklıma zatiiiiyediklerim
sabah: bir dilim borek, peynir zeytin, bal bir dilim ekmek ve yesil cay
ara: turkiyeden getirdigimiz baklavadan 2 dilim ve yesil cay :26:
ara: bir kuru incir ve bir avuc cekirdek
ara: bi kac fincan yesil cay daha ve arada sutlu kahve yaptim
aksam: 4 kucuk tavuk butu, 1 kasik pilav, bir kase tarhana corbasi ve bol salata
ilerleyen saatlerde kendime kis cayi yapiyorum (ailecek hastayiz maalesef.)
aklima geldikce yesil cay ictim bugun o yuzden fazla su icmedim sanirim.
kitap olarak da yatarken biseyler okicam ins. okiyinca yazsam :26:
hayırlısı olsun canım..merhabalar
doğru dimiii hepimiz içiyoruz o zehirden ööle kilo veriyoruz demiiiiyisinizdir inşallah benim modem daha alınmadı eskiyi kurcalaya kurcalaya çalıştırdım
kızlar ne yapsam kilo veremiyorum artık sigarayı bıraktım ondanmı acep iştahımda yerinde
tam tarihini bilmiyorum ama 2 hafta oldu bırakalı
posicim maşallah kız ne gezmecisin sen öyle maaşallah eşin neişyapıyor canım yoksam hava alanındamı çalışıyor benimde teyzemin kocası orada çalışıyordu teyzem sık sık gelirdi türkiyeye :79:
günaydın 2. takım güzelleri..
hafta sonu kızkardeşimin düğünü vardı..çok yorucu ve güzeldi..birçok akrabamızı gördük..kardeşim çok güzel olmuştu..kına gecesi çok rahatsızlandım ve evimize misafir getirmemiz gerekiyordu şehir dışından..ve ben bayılmak üzereydim baş agrısı mide bulantısı rengim bembeyaz dudaklarımla yüzüm aynı renkteydi..neyseki eve geldik.önce kızımı uyttum eşim sağolsun yatakları ayarladı.sonra aynı hamileliğimdeki gibiydi yediklerimi çıkardım çok şükür rahatladım.sanırım kınada üşütmüşüm.sizler nasılsınız.???
bu arada baklava börek derken inşallah kilo almamışımdır.bugün tartıdaki sayıyı esas almıyorum çünkü bağırsaklarım iflas etti evdeki gibi dikkat etmeyince.. artık kesin doktora gitmek istiyorum. bir gün dışarı çıksam altüst oluyorum millettende kuru kayısı elma isteyemem.artık sıcak su da hiç etki etmiyor.neyse çok konuştum şimdi kızım uyandı sonra görüşürüz...
hehehe evet, ama ben evlenmeden once daha cok gezerdim canim. simdi esim izin alamiyor diye evde pinekledigim halim buposicim maşallah kız ne gezmecisin sen öyle maaşallah eşin neişyapıyor canım yoksam hava alanındamı çalışıyor benimde teyzemin kocası orada çalışıyordu teyzem sık sık gelirdi türkiyeye :79:
hayirli olsun canim, ablan ins. cok mutlu olur.günaydın 2. takım güzelleri..
hafta sonu kızkardeşimin düğünü vardı..çok yorucu ve güzeldi..birçok akrabamızı gördük..kardeşim çok güzel olmuştu..kına gecesi çok rahatsızlandım ve evimize misafir getirmemiz gerekiyordu şehir dışından..ve ben bayılmak üzereydim baş agrısı mide bulantısı rengim bembeyaz dudaklarımla yüzüm aynı renkteydi..neyseki eve geldik.önce kızımı uyttum eşim sağolsun yatakları ayarladı.sonra aynı hamileliğimdeki gibiydi yediklerimi çıkardım çok şükür rahatladım.sanırım kınada üşütmüşüm.sizler nasılsınız.???
bu arada baklava börek derken inşallah kilo almamışımdır.bugün tartıdaki sayıyı esas almıyorum çünkü bağırsaklarım iflas etti evdeki gibi dikkat etmeyince.. artık kesin doktora gitmek istiyorum. bir gün dışarı çıksam altüst oluyorum millettende kuru kayısı elma isteyemem.artık sıcak su da hiç etki etmiyor.neyse çok konuştum şimdi kızım uyandı sonra görüşürüz...
Poseidon, akrep ablam
Nasılsınız?
Keyıfler yerınde gorunuyor, pısı memlekete gıtmıs, akrep ablam gayet zınde gorunuyor oh oh
hehehe evet, ama ben evlenmeden once daha cok gezerdim canim. simdi esim izin alamiyor diye evde pinekledigim halim bu
ooooo kimler gelmis.... aydasu bak gor halimi sen mezun oldun. ben 3 ay ara verdim simdiki kilom eskisinden daha fazla demir basi oldum buranindua et bana canim Allah disiplin versin bana
GUNAYDINLAR dileyip cikmam lazim kizim agliyor cok uykusu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?