medencim turab alıntılamış ama ben bulamadım mesajını
canım oğluşuna keçi boynuzu(harnup) kaynat..3 tane kadar elinle bölüp cezveye koy suyunu da ekle tabi iyice yıkadıktan sonra..ılık ılık içir onu oğluşa..acaip balgam söktürüyor..kızımda denemiştim süperdi..
sigara içenlerin 2 ayda bir uygulamaları gerekirmiş bu yöntemi..ciğerleri balgamdan temizliyormuş..benim kız resmen avuç avuç çıkarmıştıçok şaşırmıştım o zaman..
birdiğer yöntem de kaynar tatlım..aktardan al ister malşzemenin hepsini
ister azar azar kaynat içir..üzerine bol ceviz de koy..süper faydalı..hem ısıtır hem bağışıklığını kuvvetlendirir..aile boyu içebilirsinbiz..kışın gripten korunmanın süper yöntemidir zaten..ben kaynara ilk başladığım hafta hafif öksürük sonrası hemen lavaboya koşardım..sanki sigara içiyormuşum gibi temizlendi resmen boğazım..hava kirliliği egzos bizleride etkiliyor işte maalesef..
diğer bir yöntemde ballı ılık süt..özellikle sabah kalktığında içirirsen güzel söktürüyor şekercim..
tabii şifası önce Allahtan..Rabbim yaratmış bizlere de uygulaması düşüyor..
Rabbim acil şifalar versin tatlışım..
zulaleyim tatlım senin bol toksin atıcı şeyler kullanman gerekiyor..
mesela yeşilçayı ihmal etme en fazla 2 kupa ama..kahveden uzak dur..akrep hoşafı yap kendine..
sarımsak iç günde bir öğün..ama bunları muhakkak yap..bol su iç..
günlük sporunu yap ve ardından duş şööle keselenerek..nikotini terle atar vücut sen de kolaylaştır derinden çıkmasını..inan bana çok kolay atlatıcaksın..akşamları bişiiler canın çekerse dolaba değil temizliğe sarıl..aç müziği danset hopla zıpla..kitap oku..
dualarımız seninle şeker..
kızlar metobolizmam durdu diyenler bu önerilerim sizler içinde geçerli şekercikler..
ve tabii benim için de ..
yeter dinlendiğimiz.. şimdi tazelenme zamanı
EVET CANIM TEŞEKKÜRLER
sigarada arasıra içiyorum ondan bundan otlanıyorum işyerindeama önümüzdeki bu hafta hedefim hiç bir tane sigara içmemek
zulaleyim tatlım senin bol toksin atıcı şeyler kullanman gerekiyor..
mesela yeşilçayı ihmal etme en fazla 2 kupa ama..kahveden uzak dur..akrep hoşafı yap kendine..
sarımsak iç günde bir öğün..ama bunları muhakkak yap..bol su iç..
günlük sporunu yap ve ardından duş şööle keselenerek..nikotini terle atar vücut sen de kolaylaştır derinden çıkmasını..inan bana çok kolay atlatıcaksın..akşamları bişiiler canın çekerse dolaba değil temizliğe sarıl..aç müziği danset hopla zıpla..kitap oku..
dualarımız seninle şeker..
kızlar metobolizmam durdu diyenler bu önerilerim sizler içinde geçerli şekercikler..
ve tabii benim için de ..
yeter dinlendiğimiz.. şimdi tazelenme zamanı
Yarın kızımın okuluna gideceğim. mezuniyet şenliği gibi bişeyler yapacaklarmış, anneleride çağırıyorlar. biraz eğleneyim bende kızımla beraber. oğlumuda kayınvalideme bırakacağım artık (eltimlerde kalıyorda şimdilik)
şenlikten sonrada seminer varmış. akşama kadar okuldayım herhal bu gidişle
günaydın 2. takımın çıtırları
güzel bir gün daha başlıyor hava güneşli mis gibi toprak kokuyor seviyorum yazı ya.....
hadi kalkın kimseler uyanmadımı dahaçok güzel bir gün
günaydın 2. takımın çıtırları
güzel bir gün daha başlıyor hava güneşli mis gibi toprak kokuyor seviyorum yazı ya.....
selam çıtırlar..ilk evvel çok boşladığım menümle işe başlayayım..
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 3 küçük kurabiye
öğle 3 küçük börek
dom.,salatalık,peynir,zeytin,çay..
ara 1 muz
akşam 1 kase tarhana
1 pors.karışık kızartma
3 dilim ekmek..
görüldüğü üzere ben ziyadesiyle coştum ama bu gün frene basıyorum...
hemen canını sıkma kilo almak okadar kolay degil ben 2 gün önce tam 600 gr fazla göstermişti bugun 72 ödem olabilir canınısıkmagünaydın bayanlar nasılsınızben 200 gramcık artıdayım:18:söz bak söz vericem ama:82:
günaydın kızlargüzelbirgün dilegiylee
tazelenmenin farkını hissetmişsindir şekerYa hakikaten takım 3 haftadır bir duraklamaya girdi. Doğru söylüyorsun akrebim canlanma zamanıdır artık. gitsin kilocuklar karayağlar.
Ben bu önerine uydum ve biraz önce 20 dk leslie 15 dk bantta yürüdüm. şimdide yeşil çay içeceğim. Oğluşum bugün erken uyudu çok şükür. arada uyandı ama eşim uyutmuş tekrardanfırsattan istifade ettim birazda internette sörfiyim
oh oh oh ne güzel akşama kadar hareket halinde olucaksın..süper..Yarın kızımın okuluna gideceğim. mezuniyet şenliği gibi bişeyler yapacaklarmış, anneleride çağırıyorlar. biraz eğleneyim bende kızımla beraber. oğlumuda kayınvalideme bırakacağım artık (eltimlerde kalıyorda şimdilik)
şenlikten sonrada seminer varmış. akşama kadar okuldayım herhal bu gidişle
söz verdin bak unutmatamam kaptanım aynen uygulicam dediklerini söz veriyorum kendimi huzursuz etmeye gerekyok zaten artık kriz tutmuyor saadece el alışkanlıgı amigurumi örüyorum elim boş kalmasın diye zaten 3 çocuk ev işi derken zaman geçiyor rabbim birdaha kullanmayı nasip etmesin :2: :2: :2: :2:
uyanmaz olurmuyuz şekercim .2. takım erken kalkar erken yatargünaydın 2. takımın çıtırları
selam çıtırlar..ilk evvel çok boşladığım menümle işe başlayayım..
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 3 küçük kurabiye
öğle 3 küçük börek
dom.,salatalık,peynir,zeytin,çay..
ara 1 muz
akşam 1 kase tarhana
1 pors.karışık kızartma
3 dilim ekmek..
görüldüğü üzere ben ziyadesiyle coştum ama bu gün frene basıyorum...
kitabımı da yazayım
babil in kervan taciri
george s. clason
138 sayfa
daha çok ticaret hayatını anlatmış yazar kitabında..
günaydın canımgünaydın kızlargüzelbirgün dilegiylee
güle güle kullan tatlım..ben de her ay iki kere yaptığım kına çalışmalarımda epey ilerlemiş durumdayım..saçlarımın rengi kınalı gibi değil harika bir renk aldı..saç boyamın numarasını soruyorlarcumartesi eşimin ısrarına dayanamadım ve saçımın rengini açtırmak için kuaföre gittim..saçım yıllardır koyu kahveye boyandığından zor oldu tabii.zaten ilk aşamada çok açık bir renk istemediğimden açık kahveye döndürdük...benim de işime geldi,neredeyse siyah saçtan sarıya dönmeye hiç cesaret ve isteğim yoktu zaten.neyse yıpranmadan halletti kuaförüm..2-3 boyadan sonra iyice oturur renk..
pazar günü de tüm komşularım bendeydi,hepsi çok beğendi bu rengin daha genç gösterdiğini söylediler,memnun oldum tabii..güzel de bir kesim yaptırdım ve kendimi ne kadar iyi hissettiğime şaşırdım..değişiklik insana enerji veriyormuş onu farkettim..
menü alalım canımmmmaynen canım bende menü yazmaya yüzüm yok
sana da günaydın modem korkutmalarına dayanamadı bak..
sana da günaydın modem korkutmalarına dayanamadı bak..
sırf pilatesimi rahat rahat yapıyım diye bütün işlerimi hızlı hızlı yaptım bitirdim birde ne göreyim tv8 çekmiyor:84:
akrebim bugün başladım dikkat etmeye menümüde akşam yazarım
cozuttugum günler bile akşam 7 den sonra 1 elmadan başka bişi yemedim ama
sırf pilatesimi rahat rahat yapıyım diye bütün işlerimi hızlı hızlı yaptım bitirdim birde ne göreyim tv8 çekmiyor:84:
akrebim bugün başladım dikkat etmeye menümüde akşam yazarım
cozuttugum günler bile akşam 7 den sonra 1 elmadan başka bişi yemedim ama
NE KADAR GÜZEL YAPIYOSUN
ya ben 7 de işten çıkıyorum eve gidip yemek yapıp yemem 8:30 oluyor aslında az yediğim yada erken yediğim akşamlar daha hafif oluyorum olin reklamlarındaki gibi uçasım geliyor
ya bide regl olmuşum bugün uf daha vadı ama çook erken geldi sabah 1 simit yedim neden bilmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor elim ayağım titriyor gidip bi yemek yiyeyim bakalım geçecekmi
umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?