Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam canım çookkkk teşekkür ederim önerilerin için. İnşallah deneyeceğim. hemencecik bilgisayara kopyalayım bunları ki unutmayayım

Ya hakikaten takım 3 haftadır bir duraklamaya girdi. Doğru söylüyorsun akrebim canlanma zamanıdır artık. gitsin kilocuklar karayağlar.
Ben bu önerine uydum ve biraz önce 20 dk leslie 15 dk bantta yürüdüm. şimdide yeşil çay içeceğim. Oğluşum bugün erken uyudu çok şükür. arada uyandı ama eşim uyutmuş tekrardan fırsattan istifade ettimbirazda internette sörfiyim

Yarın kızımın okuluna gideceğim. mezuniyet şenliği gibi bişeyler yapacaklarmış, anneleride çağırıyorlar. biraz eğleneyim bende kızımla beraber. oğlumuda kayınvalideme bırakacağım artık (eltimlerde kalıyorda şimdilik)
şenlikten sonrada seminer varmış. akşama kadar okuldayım herhal bu gidişle

EVET CANIM TEŞEKKÜRLER

sigarada arasıra içiyorum ondan bundan otlanıyorum işyerinde ama önümüzdeki bu hafta hedefim hiç bir tane sigara içmemek

tamam şeker hadi bakalım birlikte kurtulucaz allahın izni ve arkadaşlarımızın destegiyle
kıs beni kocamda çok destekliyor bu konuda ama kendi 2 paket içiyor

tamam kaptanım aynen uygulicam dediklerini söz veriyorum kendimi huzursuz etmeye gerekyok zaten artık kriz tutmuyor saadece el alışkanlıgı amigurumi örüyorum elim boş kalmasın diye zaten 3 çocuk ev işi derken zaman geçiyor rabbim birdaha kullanmayı nasip etmesin :2: :2: :2: :2:

ooooohhhh şenlik varha kıs orada ikramda vardır sakın yemiyesinn

özlemişim sana takılmayı gel haftaya yarışalımda verelim şu kiloları artıkk

günaydın 2. takımın çıtırları
güzel bir gün daha başlıyor hava güneşli mis gibi toprak kokuyor seviyorum yazı ya.....
hadi kalkın kimseler uyanmadımı daha çok güzel bir gün

selam çıtırlar..ilk evvel çok boşladığım menümle işe başlayayım..
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 3 küçük kurabiye
öğle 3 küçük börek
dom.,salatalık,peynir,zeytin,çay..
ara 1 muz
akşam 1 kase tarhana
1 pors.karışık kızartma
3 dilim ekmek..
görüldüğü üzere ben ziyadesiyle coştum ama bu gün frene basıyorum...

kitabımı da yazayım
babil in kervan taciri
george s. clason
138 sayfa
daha çok ticaret hayatını anlatmış yazar kitabında..

cumartesi eşimin ısrarına dayanamadım ve saçımın rengini açtırmak için kuaföre gittim..saçım yıllardır koyu kahveye boyandığından zor oldu tabii.zaten ilk aşamada çok açık bir renk istemediğimden açık kahveye döndürdük...benim de işime geldi,neredeyse siyah saçtan sarıya dönmeye hiç cesaret ve isteğim yoktu zaten.neyse yıpranmadan halletti kuaförüm..2-3 boyadan sonra iyice oturur renk..
pazar günü de tüm komşularım bendeydi,hepsi çok beğendi bu rengin daha genç gösterdiğini söylediler,memnun oldum tabii..güzel de bir kesim yaptırdım ve kendimi ne kadar iyi hissettiğime şaşırdım..değişiklik insana enerji veriyormuş onu farkettim..

güzel bir gün daha başlıyor hava güneşli mis gibi toprak kokuyor seviyorum yazı ya.....

evet canım hava mükemmel allaha şükür yaz geldi bu kış çok üşümüştük

aynen canım bende menü yazmaya yüzüm yok
günaydın bayanlar nasılsınız ben 200 gramcık artıdayım:18:söz bak söz vericem ama:82:
hemen canını sıkma kilo almak okadar kolay degil ben 2 gün önce tam 600 gr fazla göstermişti bugun 72 ödem olabilir canınısıkma

tazelenmenin farkını hissetmişsindir şeker
oh oh oh ne güzel akşama kadar hareket halinde olucaksın..süper..
dışarda olduğunuzda ayran süt maden suyu tarzı içecekleri de bol bol için kızlar..yanımızda bişey yok aç kalalım demeyin sakın sonrası cıss gıdalara saldırırken bulursunuz kendinizi
söz verdin bak unutma
uyanmaz olurmuyuz şekercim .2. takım erken kalkar erken yatar

kitabımı da yazayım
babil in kervan taciri
george s. clason
138 sayfa
daha çok ticaret hayatını anlatmış yazar kitabında..

günaydın kızlar güzelbirgün dilegiylee
günaydın canım
güle güle kullan tatlım..ben de her ay iki kere yaptığım kına çalışmalarımda epey ilerlemiş durumdayım..saçlarımın rengi kınalı gibi değil harika bir renk aldı..saç boyamın numarasını soruyorlar
bu ayın 2.sini dün akşam sürdüm..toplam 6. kınam oldu..
aynen canım bende menü yazmaya yüzüm yok
menü alalım canımmmm
sana da günaydın modem korkutmalarına dayanamadı bak..

sırf pilatesimi rahat rahat yapıyım diye bütün işlerimi hızlı hızlı yaptım bitirdim birde ne göreyim tv8 çekmiyor:84:

sana da günaydın modem korkutmalarına dayanamadı bak..

evet banucum hala çalışıyo ama su döküldü zamanla paslanır eşimin alması lazım oda hep unutuyor ama ben yılmıyorum döve döve çalıştırıyorum
sırf pilatesimi rahat rahat yapıyım diye bütün işlerimi hızlı hızlı yaptım bitirdim birde ne göreyim tv8 çekmiyor:84:

ah şeker inanan bende bugün ilk defa niyetlendim kanaldegiştirirken kızın çok sevdigi çizgi filmi izlemek istedi bide hasta ateşli onu aglatmak istemedim ama artık yapıcam yürüyüş yapamıyorum pilatese başlicam artık

akrebim bugün başladım dikkat etmeye menümüde akşam yazarım
cozuttugum günler bile akşam 7 den sonra 1 elmadan başka bişi yemedim ama

NE KADAR GÜZEL YAPIYOSUN
ya ben 7 de işten çıkıyorum eve gidip yemek yapıp yemem 8:30 oluyor aslında az yediğim yada erken yediğim akşamlar daha hafif oluyorum olin reklamlarındaki gibi uçasım geliyor

ya bide regl olmuşum bugün uf daha vadı ama çook erken geldi sabah 1 simit yedim neden bilmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor elim ayağım titriyor gidip bi yemek yiyeyim bakalım geçecekmi
umarım geçer

canım gayet normal ama regl iken tansiyon düşmüştür..arada 1 meyve yemen lazımdı simit sonrası ve akşam menüleri kesinlikle çook fakir olucak..şu menüleri düzenli yazalım olurmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…