hoşgeldin canımmPoseidon, akrep ablam
Nasılsınız?
Keyıfler yerınde gorunuyor, pısı memlekete gıtmıs, akrep ablam gayet zınde gorunuyor oh oh
geçmiş olsun canım benimaydasucum buyudu oglum 1.5 yasina oldu maasallah.
cok uslu ama evde tek basimiza olunca benim tepeme cikiyor
bugun biz ailecek hastayiz bi de. hepimiz oksuruyoruz burnumuz akiyor
sen napiyorsun?
günaydıınnGUNAYDINLAR dileyip cikmam lazim kizim agliyor cok uykusu geldi.
aydasucum buyudu oglum 1.5 yasina oldu maasallah.
cok uslu ama evde tek basimiza olunca benim tepeme cikiyor
bugun biz ailecek hastayiz bi de. hepimiz oksuruyoruz burnumuz akiyor
sen napiyorsun?
hoşgeldin canımmuğra arada bir takıma özletme kendini şekercik
geçmiş olsun canım benim
günaydıınn
şükran senin nişanlının iş durumları nasıl oldu.yoksa başka bir arkadaşın mıydı..umarım karıştırmamışımdır..günaydın kızlar biraz geç oldu ama anca gelebildim umarım net bir daha gitmez
ya geçen hafta geçmek bilmedi sissiz olmuyor motivasyonum düştü kilo alcam diye çok korktum:26:
özledimde sizi
geçen hafta çok dikkat edemedim yediklerime bu hafta tam gaz bakalım ne olacak
iyisinizdir inşallah benim modem daha alınmadı eskiyi kurcalaya kurcalaya çalıştırdım
kızlar ne yapsam kilo veremiyorum artık sigarayı bıraktım ondanmı acep iştahımda yerinde
tam tarihini bilmiyorum ama 2 hafta oldu bırakalı
bir erkek hic karisina yemek ismarlatirmiymishosgeldin cnaim, yarinki is gorusmen iyi gecer ins. ise gir sen kocana idsarda yemek ismarlarsin o zaman
arabayla bir yere gideceksek ben muhakkak yanimiza meyve cerez icecek gibi arabada atistiracagimiz seyler hazirliyorum ama bu sefer once annesindeydik yuruyuse cikacagiz diye beklerken uzun yol gorundu.hayırlısı olsun turabcım
ah canımmm aç kaldınha eşinle dışarı çıkınca yanına azık albari aç aç insanın sinirleri bozuluyorrr
dun kayin validemlerde is meselesini konusurken bu meselede konusuluyordu. benim calismak istedigim dershanenin normalde calisanlarin cocuklari icin kresi var, ben bunu soyleyince kayinvalidem cocuguma ben bakarim aklimi yerim ben biri alir gider falan filan dedi. gozunun onunde olmasini istiyor. bende eger o bakacaksa tam gun calismam diyorum cunku onada kiyamiyorum oda torununa kiyamiyor. bu durumda orta yolu bulup yarim gun calisip kayinvalideme birakirim.turabçım tam gün çalışınca kayınvaliden mi bakacak kızına....
cok gecmis olsun medencim. yan etkisi olmayan bitkiler bunlar muhakkak dene faydasindan baska zaraini gormeyecegin kesin. Allah bu vesile ile sifa versin oglsuna.Günaydın ve hayırlı haftalar
Bugün de platesimi yaptım çok şükür, birazdanda yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. Oğluşumada birz hava aldırayım artık. İğneler bitti ama hırıltısı ve burun tıkanıklığı geçmedi. ne yapacaksam?
internetten biraz araştırdım, uzman tv deki bir doktor var, onun tavsiye ettiği bazı bitkisel tedavilere başvurmayı planlıyorum. bal+zencefil+çörekotu üçlüsüne (bağışıklık için-grip ve soğuk algınlıı için)başlayacağım. birde ebegümeci ve ıhlamur ikilisine (balgam için). çocuk antibiyotik kolik oldu, ne buhar ne ilaçlar hiçbiri etki etmiyor artık. akrepçim sen ne dersin bunlar daha iyi olurmu acaba. görümcemin komşusuda buhar ve ilaçlarlar iyileştiremedim bal ve zencefil kullanarak çocuklarım iyileşti diyormuş. :44:
eve dondugumuzde hazir olsun diye yemegi onceden yapiyorum artik birde geldikten sonra yemek yapacak olsam gece yerisi yemek yeriz herhalde. ya uff pazar gunlerim cok kotu geciyor yaaa. en iyisi evde kalip kitap okumak esimle disari cikmayacagim artikhayırlısı olsun canım..
kıs benimkisisde tam tersi gece 12 olsun aç olursa kesinlikle bir yer bulur yer ve yediriröyle eve geçeriz
valla imrendim sizdeki hale..ye ye sonu yok ki hayatım..sonu var aslında şişko hatunlar
doğru dimiii hepimiz içiyoruz o zehirden ööle kilo veriyoruz demiii
şükran senin nişanlının iş durumları nasıl oldu.yoksa başka bir arkadaşın mıydı..umarım karıştırmamışımdır..
.
sorun kabızlık.. düğün çok kalabalıktı.aslında annemlerdeydik ama yine de dikkat edemedim.neyse ki evimdeyim bugün rahatım.tatlım çok geçmiş olsun..
bağırsak durumunu anlayamadım..kabızmı oldun ishalmi..
canım dışarı çıkarken çantan bikaç yeşil elma kuru kayısı ve incir koy..aralarını tamamlarsın..tabikii kimseden istenmez.
turab hatta 40 yillik evliler hesaplarini ayri gayri oduyorlar :)
Meden gecmis olsun cnaim
cok gecmis olsun medencim. yan etkisi olmayan bitkiler bunlar muhakkak dene faydasindan baska zaraini gormeyecegin kesin. Allah bu vesile ile sifa versin oglsuna.
hehehe evet, ama ben evlenmeden once daha cok gezerdim canim. simdi esim izin alamiyor diye evde pinekledigim halim bu
hayirli olsun canim, ablan ins. cok mutlu olur.
boyle kalabalik yerlerde ben de kendimi kotu hissederim dikkat et kendine ve bir an once eski duzenine donsen rahatsizliginda gecicek ins. gecmis olsun tekrar
ooooo kimler gelmis.... aydasu bak gor halimi sen mezun oldun. ben 3 ay ara verdim simdiki kilom eskisinden daha fazla demir basi oldum buranindua et bana canim Allah disiplin versin bana
hoşgeldin tatlıımmmm takımaaa
pazar ben de giremiyorum..hep evdeydim bir ara yürüyüşe çıktım o kadar..günboyu temizlik yaptım kızımla vakit geçirdim..eşim çalışıyordu..kızımla ikimiz harika bir gün geçirdik
oyy seni hörünce baklava ve çukulata geliyor aklıma zatiiii
hayırlısı olsun canım..
kıs benimkisisde tam tersi gece 12 olsun aç olursa kesinlikle bir yer bulur yer ve yediriröyle eve geçeriz
valla imrendim sizdeki hale..ye ye sonu yok ki hayatım..sonu var aslında şişko hatunlar
doğru dimiii hepimiz içiyoruz o zehirden ööle kilo veriyoruz demiii
kıs nerden bildiiinnn
eeeeeee şukrancım sen bıraka bildinmi sigarayı yarıştaydık hani hatırlatayımgünaydın kızlar biraz geç oldu ama anca gelebildim umarım net bir daha gitmez
ya geçen hafta geçmek bilmedi sissiz olmuyor motivasyonum düştü kilo alcam diye çok korktum:26:
özledimde sizi
geçen hafta çok dikkat edemedim yediklerime bu hafta tam gaz bakalım ne olacak
yok karıştırmadın benim düzelmedi malesef bu gidişle banada trabzon yolu gözüküyor 3 veya 4 aya kadar gidiyor trabzona eğer öyle olursa bu yaz düğün var...
ay çabuk zayıflamam lazımyoksa şişko gelin olcam
ooo yazadügün varha süper hadi bakalım daha azimlive gayretli olman lazımm :123:
sorun kabızlık.. düğün çok kalabalıktı.aslında annemlerdeydik ama yine de dikkat edemedim.neyse ki evimdeyim bugün rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?