Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Poseidon, akrep ablam
Nasılsınız?
Keyıfler yerınde gorunuyor, pısı memlekete gıtmıs, akrep ablam gayet zınde gorunuyor oh oh
hoşgeldin canımm uğra arada bir takıma özletme kendini şekercik
aydasucum buyudu oglum 1.5 yasina oldu maasallah.
cok uslu ama evde tek basimiza olunca benim tepeme cikiyor
bugun biz ailecek hastayiz bi de. hepimiz oksuruyoruz burnumuz akiyor

sen napiyorsun?
geçmiş olsun canım benim
GUNAYDINLAR dileyip cikmam lazim kizim agliyor cok uykusu geldi.
günaydıınn

aydasucum buyudu oglum 1.5 yasina oldu maasallah.
cok uslu ama evde tek basimiza olunca benim tepeme cikiyor
bugun biz ailecek hastayiz bi de. hepimiz oksuruyoruz burnumuz akiyor

sen napiyorsun?

Maşallah kuzuma, koca adam olmuş...
Napsın kuzum, annesıyle ugrasıyordur
Çok gecmıs olsun, Allah beterınden korusun...
Hava degısımı de etkılemıs olabılır...

Ben ıyıyım, evlenıyorum kısmetse ekimde

hoşgeldin canımm uğra arada bir takıma özletme kendini şekercik

geçmiş olsun canım benim

günaydıınn

Ablacım
Takıp edıyorum ara ara ama işte bu defa fazla mola vermısım...
İyisin demi...

selam kızlar..
dün günüm vardı,uğradım ama yazamadım..
posicim hoşgeldin güzelim..
aybükecim allah kardeşini yuvasında mutlu huzurlu kılsın inşallah canım..bir yastıkta kocasınlar..
turabçım tam gün çalışınca kayınvaliden mi bakacak kızına....

şükran senin nişanlının iş durumları nasıl oldu.yoksa başka bir arkadaşın mıydı..umarım karıştırmamışımdır..
.

Günaydın ve hayırlı haftalar
Bugün de platesimi yaptım çok şükür, birazdanda yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. Oğluşumada birz hava aldırayım artık. İğneler bitti ama hırıltısı ve burun tıkanıklığı geçmedi. ne yapacaksam?
internetten biraz araştırdım, uzman tv deki bir doktor var, onun tavsiye ettiği bazı bitkisel tedavilere başvurmayı planlıyorum. bal+zencefil+çörekotu üçlüsüne (bağışıklık için-grip ve soğuk algınlıı için)başlayacağım. birde ebegümeci ve ıhlamur ikilisine (balgam için). çocuk antibiyotik kolik oldu, ne buhar ne ilaçlar hiçbiri etki etmiyor artık. akrepçim sen ne dersin bunlar daha iyi olurmu acaba. görümcemin komşusuda buhar ve ilaçlarlar iyileştiremedim bal ve zencefil kullanarak çocuklarım iyileşti diyormuş. :44:

valla çok sevindim şeker sigarayı bıraktığına, inşaallah tekrar başlamazsın.
Benim eşimde tam 2 hafta oldu bırakalı, iyi gidiyor şimdilik inşaallah başlamaz. tütüneson kulllandı 8 gün sonrasındada karanfil kullanıyor, canı sigara istediğinde. tütünesonun içindede bol karanfil vardı.

hosgeldin cnaim, yarinki is gorusmen iyi gecer ins. ise gir sen kocana idsarda yemek ismarlarsin o zaman
bir erkek hic karisina yemek ismarlatirmiymis asla yaptimaz. erkekler hesap odemekten keyf alirlarmis okudugum kitaba gore (evlenmeden once sanirim ) birde kitaptan anladigima gore avrupada amerikada yeni tanisan ciftler yemege ciktiklarinda hesabi paylasiyorlarmis. posi sen bilirsin oyle mi gercekten. cok ilginc
dusunsene ben bir ayran ictim ikide lahmacun sen kola ictin o daha pahali, ben su kadar oducem sen su kadar

hayırlısı olsun turabcım
ah canımmm aç kaldınha eşinle dışarı çıkınca yanına azık albari aç aç insanın sinirleri bozuluyorrr
arabayla bir yere gideceksek ben muhakkak yanimiza meyve cerez icecek gibi arabada atistiracagimiz seyler hazirliyorum ama bu sefer once annesindeydik yuruyuse cikacagiz diye beklerken uzun yol gorundu.
turabçım tam gün çalışınca kayınvaliden mi bakacak kızına....
dun kayin validemlerde is meselesini konusurken bu meselede konusuluyordu. benim calismak istedigim dershanenin normalde calisanlarin cocuklari icin kresi var, ben bunu soyleyince kayinvalidem cocuguma ben bakarim aklimi yerim ben biri alir gider falan filan dedi. gozunun onunde olmasini istiyor. bende eger o bakacaksa tam gun calismam diyorum cunku onada kiyamiyorum oda torununa kiyamiyor. bu durumda orta yolu bulup yarim gun calisip kayinvalideme birakirim.

cok gecmis olsun medencim. yan etkisi olmayan bitkiler bunlar muhakkak dene faydasindan baska zaraini gormeyecegin kesin. Allah bu vesile ile sifa versin oglsuna.

eve dondugumuzde hazir olsun diye yemegi onceden yapiyorum artik birde geldikten sonra yemek yapacak olsam gece yerisi yemek yeriz herhalde. ya uff pazar gunlerim cok kotu geciyor yaaa. en iyisi evde kalip kitap okumak esimle disari cikmayacagim artik ustelik dun yine esimin saci ile ugrastik beni delirtecek bu adam sacini ben kesiyorum ve yine olmadi tamamini 3 e vurduk ve 2 yildir hala vazgecmiyor. deneme yanilma yolu ile erkek berberi olan tek kadin olma yolundayim.

şükran senin nişanlının iş durumları nasıl oldu.yoksa başka bir arkadaşın mıydı..umarım karıştırmamışımdır..
.

yok karıştırmadın benim düzelmedi malesef bu gidişle banada trabzon yolu gözüküyor 3 veya 4 aya kadar gidiyor trabzona eğer öyle olursa bu yaz düğün var...
ay çabuk zayıflamam lazım yoksa şişko gelin olcam

turab hatta 40 yillik evliler hesaplarini ayri gayri oduyorlar :)

Meden gecmis olsun cnaim

sorun kabızlık.. düğün çok kalabalıktı.aslında annemlerdeydik ama yine de dikkat edemedim.neyse ki evimdeyim bugün rahatım.

cok gecmis olsun medencim. yan etkisi olmayan bitkiler bunlar muhakkak dene faydasindan baska zaraini gormeyecegin kesin. Allah bu vesile ile sifa versin oglsuna.

Çok teşekkür ederim canımcım. doktorda öyle söylüyordu hiç bir zararı yok bunların diye.

seviyorsun negüzel ben anneme bile giderken düşünürüm gitsemmi gitmesemmi diye gezmeyi pek sevmem çocuklarımda benim gibi anneme yada kayınvalideme gidince hemen eve dünmek istiyorlar

ben bilerimmm
evet canım haklısın sigaradan degil neyse atlatıcam inşallah zaten eskiye göre daha rahatım allaha şükür yarın ablam beni iyice bir koklar zaten o çok istiyordu bırakmamı ben sigarayı yakınca o aglamaya başlıyordu canım benimm ama yarın ögrenince çok sevinecek

eeeeeee şukrancım sen bıraka bildinmi sigarayı yarıştaydık hani hatırlatayım

kızlar benim modem fazla işkenceye dayanamadı bugün ful çalıştı korkusundan herhal son dayak iyi geldi herhal

ooo yazadügün varha süper hadi bakalım daha azimlive gayretli olman lazımm :123:

sorun kabızlık.. düğün çok kalabalıktı.aslında annemlerdeydik ama yine de dikkat edemedim.neyse ki evimdeyim bugün rahatım.

aaaaaaaa tatlım sen akrep hoşafını hala denememişsin o zaman..bende bugün kayısı alıcam unutmazsam tabii

medencim turab alıntılamış ama ben bulamadım mesajını
canım oğluşuna keçi boynuzu(harnup) kaynat..3 tane kadar elinle bölüp cezveye koy suyunu da ekle tabi iyice yıkadıktan sonra..ılık ılık içir onu oğluşa..acaip balgam söktürüyor..kızımda denemiştim süperdi..
sigara içenlerin 2 ayda bir uygulamaları gerekirmiş bu yöntemi..ciğerleri balgamdan temizliyormuş..benim kız resmen avuç avuç çıkarmıştı çok şaşırmıştım o zaman..

birdiğer yöntem de kaynar tatlım..aktardan al ister malşzemenin hepsini
ister azar azar kaynat içir..üzerine bol ceviz de koy..süper faydalı..hem ısıtır hem bağışıklığını kuvvetlendirir..aile boyu içebilirsinbiz..kışın gripten korunmanın süper yöntemidir zaten..ben kaynara ilk başladığım hafta hafif öksürük sonrası hemen lavaboya koşardım..sanki sigara içiyormuşum gibi temizlendi resmen boğazım..hava kirliliği egzos bizleride etkiliyor işte maalesef..

diğer bir yöntemde ballı ılık süt..özellikle sabah kalktığında içirirsen güzel söktürüyor şekercim..

tabii şifası önce Allahtan..Rabbim yaratmış bizlere de uygulaması düşüyor..
Rabbim acil şifalar versin tatlışım..

zulaleyim tatlım senin bol toksin atıcı şeyler kullanman gerekiyor..
mesela yeşilçayı ihmal etme en fazla 2 kupa ama..kahveden uzak dur..akrep hoşafı yap kendine..
sarımsak iç günde bir öğün..ama bunları muhakkak yap..bol su iç..
günlük sporunu yap ve ardından duş şööle keselenerek..nikotini terle atar vücut sen de kolaylaştır derinden çıkmasını..inan bana çok kolay atlatıcaksın..akşamları bişiiler canın çekerse dolaba değil temizliğe sarıl..aç müziği danset hopla zıpla..kitap oku..
dualarımız seninle şeker..
kızlar metobolizmam durdu diyenler bu önerilerim sizler içinde geçerli şekercikler..
ve tabii benim için de ..
yeter dinlendiğimiz.. şimdi tazelenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…