merhaba kizlar, bugun ancak buray agirebildim. yusufun oyuncaklarini toplayip kendi odasina duzenli bir sekilde yerlestirdim aksama misafirim var diye. ben yatak odasina goturup koyuyorum salona gelip oteki oyuncaklari topliyim diyorum, bi bakiyorum yusuf kendi odasinda topladigim duzenledigim oyuncaklari dagitmis eline sigdirabildigi kadarini da salona geri getirmis. boyle boyle iki ileri bir geri hallettim sonunda
kizlar persembe gunu ablam sozlenicekmis acil beni cagiriyorlar, ben gitmek istemedim daha yeni dondum soz de ben olmasam da olur dedim ama annem duygu somurusu yapti bana (asil niyeti yusufu biraz daha gormek ) yarin sabah tekrar istenbbula gidicem persembe aksami da orda kalicam, cuma gunu soz sabahi net bulmakta sorun yasayabilirim o yuzden garanti olsun diye sabah tartildigim kilomu yaziyim simdi.
60.9
kilomu yine akrebe ozel mesajla yaziyim ki memsajlar arasinda bazen gozden kaciyor
bu arada kizlar esimle birlikte artik aksam yemegi yemiyoruz. aksamlari salata yiyoruz, esim oglen arasi eve geliyor oglen vakti yemek yiyoruz :)
merhaba kizlar, bugun ancak buray agirebildim. yusufun oyuncaklarini toplayip kendi odasina duzenli bir sekilde yerlestirdim aksama misafirim var diye. ben yatak odasina goturup koyuyorum salona gelip oteki oyuncaklari topliyim diyorum, bi bakiyorum yusuf kendi odasinda topladigim duzenledigim oyuncaklari dagitmis eline sigdirabildigi kadarini da salona geri getirmis. boyle boyle iki ileri bir geri hallettim sonunda
kizlar persembe gunu ablam sozlenicekmis acil beni cagiriyorlar, ben gitmek istemedim daha yeni dondum soz de ben olmasam da olur dedim ama annem duygu somurusu yapti bana (asil niyeti yusufu biraz daha gormek ) yarin sabah tekrar istenbbula gidicem persembe aksami da orda kalicam, cuma gunu soz sabahi net bulmakta sorun yasayabilirim o yuzden garanti olsun diye sabah tartildigim kilomu yaziyim simdi.
60.9
kilomu yine akrebe ozel mesajla yaziyim ki memsajlar arasinda bazen gozden kaciyor
bu arada kizlar esimle birlikte artik aksam yemegi yemiyoruz. aksamlari salata yiyoruz, esim oglen arasi eve geliyor oglen vakti yemek yiyoruz :)
cok iyi yapiyorsunuz posicim bizde 7 aydir kaldirdik aksam yemeklerini. ikimizde cok faydasini gorduk. tabi en cokta ben. yemek yapmamak guzel sey.bu arada kizlar esimle birlikte artik aksam yemegi yemiyoruz. aksamlari salata yiyoruz, esim oglen arasi eve geliyor oglen vakti yemek yiyoruz :)
6 ay sonra kızın sebebiyle başlarsın canım..MERHABALAR ARKDASLAR
bugun hic ugrayamadim birikmis ayak islerim vardi tam 7 kapi yaptim bugun.
gunlerdir menu yazmiyorum ama iyi gidiyorum hegun yuruyusumu fazlasi ile yapiyorum. bir yesil cayi bosladim bugunlerde. evde durmadigim icin sanirim. neyseki yaz meyveleri cikmaya basladi. yilin ilk karpuzunu aldim bugun ama tadi yerinde degil. bu hafta mezun olabilecekmiyim acaba.
cok iyi yapiyorsunuz posicim bizde 7 aydir kaldirdik aksam yemeklerini. ikimizde cok faydasini gorduk. tabi en cokta ben. yemek yapmamak guzel sey.
tamam şeker hadi bakalım birlikte kurtulucaz allahın izni ve arkadaşlarımızın destegiyle
kıs beni kocamda çok destekliyor bu konuda ama kendi 2 paket içiyor
tamam kaptanım aynen uygulicam dediklerini söz veriyorum kendimi huzursuz etmeye gerekyok zaten artık kriz tutmuyor saadece el alışkanlıgı amigurumi örüyorum elim boş kalmasın diye zaten 3 çocuk ev işi derken zaman geçiyor rabbim birdaha kullanmayı nasip etmesin :2: :2: :2: :2:
ooooohhhh şenlik varha kıs orada ikramda vardır sakın yemiyesinn
özlemişim sana takılmayı gel haftaya yarışalımda verelim şu kiloları artıkk
cumartesi eşimin ısrarına dayanamadım ve saçımın rengini açtırmak için kuaföre gittim..saçım yıllardır koyu kahveye boyandığından zor oldu tabii.zaten ilk aşamada çok açık bir renk istemediğimden açık kahveye döndürdük...benim de işime geldi,neredeyse siyah saçtan sarıya dönmeye hiç cesaret ve isteğim yoktu zaten.neyse yıpranmadan halletti kuaförüm..2-3 boyadan sonra iyice oturur renk..
pazar günü de tüm komşularım bendeydi,hepsi çok beğendi bu rengin daha genç gösterdiğini söylediler,memnun oldum tabii..güzel de bir kesim yaptırdım ve kendimi ne kadar iyi hissettiğime şaşırdım..değişiklik insana enerji veriyormuş onu farkettim..
tazelenmenin farkını hissetmişsindir şeker
oh oh oh ne güzel akşama kadar hareket halinde olucaksın..süper..
dışarda olduğunuzda ayran süt maden suyu tarzı içecekleri de bol bol için kızlar..yanımızda bişey yok aç kalalım demeyin sakın sonrası cıss gıdalara saldırırken bulursunuz kendinizi
günaydın canım
güle güle kullan tatlım..ben de her ay iki kere yaptığım kına çalışmalarımda epey ilerlemiş durumdayım..saçlarımın rengi kınalı gibi değil harika bir renk aldı..saç boyamın numarasını soruyorlar
bu ayın 2.sini dün akşam sürdüm..toplam 6. kınam oldu..
kötü de olsa menümü yazıyım
kalkınca sirkeli su kuru kayısı
sabah 1 kase k-fleaks
ara beyaz leblebi
öğle 1 dilim kek 1 dilim pizza 1 kurabiye 1 ayran
akşam 2 dilim pizza 2 kurabiye azıcık makarna salatası
ara 2-3 çilek 1elma 2 kuru kayısı
2 kupa yeşil çay
30 dk kadar pilates
birincisi öğle ile akşam arası nerde bacım..bir meyve yemek zormu gelmekte acabahayırlı geceler kızlar
menüm
sabah ssirkeli su yarım elma
kahvaltı
ara yarım elma
ögle 1 dl pasta 1 tane pogaça 3 tane mercimek köfte marulleltime gittim fazla kaçtı
akşam bol salata yogurt 2 kaşık tavuklu pilav akşamı kurtardım sayılır dimi
eşimle 1 saat yürüyüş ama çok yavaş kaplumbaga gibi
MERHABALAR ARKDASLAR
bugun hic ugrayamadim birikmis ayak islerim vardi tam 7 kapi yaptim bugun.
gunlerdir menu yazmiyorum ama iyi gidiyorum hegun yuruyusumu fazlasi ile yapiyorum. bir yesil cayi bosladim bugunlerde. evde durmadigim icin sanirim. neyseki yaz meyveleri cikmaya basladi. yilin ilk karpuzunu aldim bugun ama tadi yerinde degil. bu hafta mezun olabilecekmiyim acaba.
cok iyi yapiyorsunuz posicim bizde 7 aydir kaldirdik aksam yemeklerini. ikimizde cok faydasini gorduk. tabi en cokta ben. yemek yapmamak guzel sey.
evet banucum hala çalışıyo ama su döküldü zamanla paslanır eşimin alması lazım oda hep unutuyor ama ben yılmıyorum döve döve çalıştırıyorum
ah şeker inanan bende bugün ilk defa niyetlendim kanaldegiştirirken kızın çok sevdigi çizgi filmi izlemek istedi bide hasta ateşli onu aglatmak istemedim ama artık yapıcam yürüyüş yapamıyorum pilatese başlicam artık
60.9
NE KADAR GÜZEL YAPIYOSUN
ya ben 7 de işten çıkıyorum eve gidip yemek yapıp yemem 8:30 oluyor aslında az yediğim yada erken yediğim akşamlar daha hafif oluyorum olin reklamlarındaki gibi uçasım geliyor
ya bide regl olmuşum bugün uf daha vadı ama çook erken geldi sabah 1 simit yedim neden bilmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor elim ayağım titriyor gidip bi yemek yiyeyim bakalım geçecekmi
umarım geçer
Evet evet kızımın arkasından oraya buraya sürekli koşuşturdum. Zaten erken gitmişim, yakınlarda bir park vardı, topuklu ayakkabıyla parkta yürüyüşş te yaptım biraz.
Akrepçim kınayı nasıl kullanıyorsun, yani içine bişeyler katıyormusun. Bende kınayı çok severim ama eşim kokusunu hiiçç sevmiyor. Kınanın kokusunu alacak bişey yokmudur acababende kullansanm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?