Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

GÜNAYDIN KIZLAR BU GÜN BİRAZ GEÇ KALDIM
ya yaz gene gitti gelsin artık
dünkü menüm sabah 1 ad simit çay 1 fincan kahve
öğlen 1 kase çorba 4 ad patetes kızartması 4 ad uzun köfte ve bol salata yarım dilim ekmek
akşam 1 porsiyon patlıcan yemeği yarım porsiyon makarna

sinemaki çayı 1 bardak yatmadan önce 3 litre su ama spor yapamadım çok karnım ağrıyodu

Günaydıınn Günaydıııııınnnnn
Bugün süper hissediyorum kendimi, sizler nasılsınız bakayım bir geçmişe öncelikle:86::86:
aynen yaa içimde anlamadıgım bir mutluluk var

canım 2 kaşık pilav saadece bence gayet iyi 2 yemekkaşıgı servis kaşıgı degil arada evde olmadıgım için yiyemedim

düngeldi ablam annemde ama ben bugün gidicem malum okulvar bugün ama sonra 4 gün tatil annemde kalıcammmm en çok sevindigim şeyde 4 gün yemek pişirmicem

çiğdem neydi tatlış otsu bişeydi dimii:26:
çok güzel bir gün geçirmişsin tatlım:13:çok sevindim adına

oğluşuna da sevindim..süt acaip yumuşatıyor ve boşaltıyor tüm birikimleri..ben bal da katıyorum süte çok seviyor ballı sütü içimi de güzel..normal süte bal katıyorum..bir de bimde çocuklar için süt var küçük 500 gr lık paketlerde devam sütü diye..ondan alırsam katmıyorum..harika bir kokusu ve tadı var..içeriğide çok güzel.kızımda çok seviyor tavsiye ederim kızlar
ben de varım kızlar..herbişeyin yarışını yapalım olarmıı
spor yürüyüş su,bitki çayı,sarımsak,ev temizliği,uyku saatleri,kitap ........ ben bu seçenekleri cumaya kadar çıkartırım..süper bir karne hazırliicam seceneklerle manyak bir yarış yapalım bizim böylesi bir yarışmaya ihtiyacımız var anacıım..şööleee kıran kırana acaip süper manyakça geçmesi lazıım..sıradanlıktan çıktık artık ayol artık çıtır hatunlar takımıyız hedef daha da çıtır olmaya:92::92::92::92::92:

Ohh ne güzelll. İyice çıtı görünüyorsundur artık, vucut zayıf, cilt güzel, saçlar bakımlı daha ne olsun.:124::124:
Bende böyle bişeyler yapsam iyi olacak. saç dökülmesi bendede var. emziren annelerde olurmuş ama bende daha öncedende oluyordu dönem dönem. bu yıl uzun sürdü.

sigarayı bıraktığın için, zayıfladığın için, daha güzel göründüğünü düşündüğün için ee bunun yanında ablan geldiği için, annenlere gideceğin için ve yemek pişirmeyeceğin için olmasın bu mutluluk şeker. hepsi bir araya gelince sende pozitif enerji yüklemesi son sınırdadır artık. Kimse tutama gari seniiii

Bende gördüm o sütü alıp almamakta kararsızdım. Alayım bari bende. Bende sütü bazen ballı, bazen muzlu, bazen bisküvili, bazen sade çeşitli versiyonlarda içiriyorum. evde bulunanlara göre.

Tamam akrebim yapalım güzel bir yarış, her türlüsüne varım ben. :13:Haftaya çookk güzel geçsin. harika hissedelim yaza süper bir adım atalım.

gunaydinlar arkadaslar
bızdığımı uyutup geliyorum günler sonra bugün evdeyim nihayet

Turabcım sana da günaydın şekercim. Sende durumlar nasılll, İş görüşmen nasıl geçti güzelim. başlayacakmısın artık.

6 ay sonra kızın sebebiyle başlarsın canım..
o benim en kiymetlim onun icin cok ozel menuler ve sunumlar hazirliyorum zaten. hatta hazirladigim sunumlarin resimlerini cekiyorum gelecekte kendisine gosterecegim. Ona ne kadar ozendigimi bilsin. insaallah bu sekilde estetik duygusunu ona yerlestirmek istiyorum.

cok sukur medencim inan benimde icim rahatladi simdi. annenin halinden anne anlar, onlarin hafif bir acisi ayni bedenin uzuvlari gibi bizimde canimizi acitiyor. benimkide hic uzerinde ortu birakmiyor, dun gece uyuyamadim, 3 te sute kalkti uzerini orttum hemen geri acti uyumadim bende kalktim is yaptim aralardada onu kontrol ettim.

en güzelide her geçen gün aynadaki görüntünü daha bir sevmek tabikii
dimii şekercim
evet en gzelide bu. inanirmisin gelinligimi denedim gecen gun o bile oluyor uzerime. cok uzulmustum yeni evlendigimde cok kiyafet alisverisi yapmistim ve cok az giydigim kiyafetlerimi bir daha giyemeyecegimi sanmistim. hepsini rahatlikla giyebilyorum artikin.

bu fikre bayildim, erken kalkma yarisina varim, puanlama yapabiliriz hadi sen guzel bir yaris hazirla

Sağol canım, hakikaten üzerimden büyük bir yük kakmış gibi hissediyorum. içim rahatladı. bizimkilerde öyle, üzerlerini sürekli açıyorlar. ben örtüyorum arkasından ayaklarıyla geri açıyorlar. kızım bile hala öyle. nasıl alışacaklarsa üzerleri kapalı yatmaya bunlar:26:

dun her sali oldugu gibi ogretmen arkadaslarla biraraya gelmistik. kizim babaannesi ile beraberdi. tam cesit cesit ikramlar geldi sofra kurulduuuu bir telefon "turab kizini durduramiyoruz tez yetis!!!" hemmmen firladim. birakirkende farketmistim dun biraz huysuzdu. disi sanci yapiyor butun disler kabarmis beraberce geliyorlar, yinede kolay atlatiyoruz cok sukur.
beni o kalorili ikramlardan korudu kizim

Turabcım sana da günaydın şekercim. Sende durumlar nasılll, İş görüşmen nasıl geçti güzelim. başlayacakmısın artık.

Istanbulda bazi dershaneler var. ogretmen ve ogrenciyi dershanelerinde bulsturup birebir der olanagi sagliyor. son gorustugum yer evime tam 15 dakika yurume mesafesi ama maalesef bu dershanede ogretmeni ogrencinin evine gonderiyorlarmis. buda benim dusunce ve aile yapima cok ters oldugu icin uzlasamadik. dershanede bulusturan ise otobuslerlerle 1,5 saat suruyor. bilemedim.

tabii ki hazırlıyorsun canım da büyüyünce masada beraber oturup yenecek ya yemekler mecbur akşam yemeği masası kurulacak onu diyorum...

canım sana fecii sinirlendim ilk okuduğumda ama araya müşteriler yemek misafirler girince kalmadı o kadar
sen ciddi bir şekilde istiyomusun gerçekten istiyorsan önce kendini sonra beni ciddiye al olurmu ha istemiyorsan yorma kendinide benide
ben seni kaçdefa uyardım hatırlamıyorum artık..ama her defasında yazdığım mesajlara cevap vermek şöyle dursun benzer bir menüyle çıkıyosun karşıma..inan bedenine acıyorum

şu menüye yorum yapmıyorum ve senden cevap bekliyorum canım takım kurallarına uymak yada uymamak hakkında..
canım 2 kaşık pilav saadece bence gayet iyi 2 yemekkaşıgı servis kaşıgı degil arada evde olmadıgım için yiyemedim
sence iyiyse neden kilo veremedim neden durdum diye söylenme olurmu evde olmamak ara yapmamaya mazeret olamaz..ben de evde değilim ama ara yapıyorum.yapmak zorundayım çünkü..
hem zayıf hem sağlıklı olmak istiyorsam bana emanet edilen canımı korumak sa niyetim yapmalıyım yapmalıyız canımbilmem anlatabildimmi...
Bende böyle bişeyler yapsam iyi olacak. saç dökülmesi bendede var. emziren annelerde olurmuş ama bende daha öncedende oluyordu dönem dönem. bu yıl uzun sürdü.
istersen yağ karışımını verebilirim..

bu fikre bayildim, erken kalkma yarisina varim, puanlama yapabiliriz hadi sen guzel bir yaris hazirla
yaparım inşallah canım..güzel bir resim var aklımda bakalım uygulayabilirsem:97:
melek kızım benim nasılda severmiş annesinin takım kaptanını nasılda annesine yedirtmezmiş cıss ları

takım kaptanınızın disiplinine hayranım beide ancak böyle biri yola getirebilir :)

3. takımıda uyarın lütfen

takım kaptanınızın disiplinine hayranım beide ancak böyle biri yola getirebilir :)

ilahii önce şaşırdım sonra güldüm
tatlım hoşgeldin
aslında işin özü sevgi canım..dayatmacı bir disiplini asla benimsemem ve benimsetmem..
takımım süperdir benim..herkesi ayrıcalıksız çok severim..
sevdiklerim de üzülsün istemem

tabii ki hazırlıyorsun canım da büyüyünce masada beraber oturup yenecek ya yemekler mecbur akşam yemeği masası kurulacak onu diyorum...
tatlım bugün sen iyi değilsin..bir sıkıntınmı var..
seni yoran kötü bir elektrik var sanki paylaşmak istersen burdayım canım
sıkıntılar paylaştıkça azalır..manevide olsa yardımcı olmak sevaptır..hadi sevap kazanmamıza yardım et kuşum

Valla süpersiniz başarılarınızın devamını diliyorum...

Hayırlısı olsun tatlım, inşaallah gönlüne göre bulursun bir yer. İş çokta aslında bize uyanı bulmak mesele. Bayan olsuğun için şartları iyi belirlemek gerekiyor, birde evlenince ve anne olunca şart üstüne şart ekleniyor. Önceleri ücret çok önemliydi benim için şimdi ise ücret 5. sırada yer buluyor kendine

Bizde kaptanımızı çoook seviyoruzzz

ya akrep sen medyum musun bacım yaa.bir kaç gündür annem rahatsız..ileri yaşın yanında geçirdiği çok ta başarılı olmayan kalp ameliyatlarının da etkisiyle sona geldiğimizi hissediyorum..doktoru artık kaldıramayacak kadar yıprandığını,son yılları olduğunu söyledi..uzatmalardayız anlayacağın.mutsuzum..takdir i ilahi tabii ki.ama söz konusu anne olunca,seni hiç üzmemiş,kalbini hiç kırmamış,yüksek sesini hiç duymadığın biricik annen olunca benim gibi tıkanıp kalıyorsun..

söz konusu anne
seni hiç üzmemiş,kalbini hiç kırmamış,yüksek sesini hiç duymadığın biricik annen olunca

sözün bittiği yer.....

böyle bir annen var..çok şanslısın kuşum..Allahım en güzelini versin..mutsuz olma şeker..dolu dolu anne diyebiliyorsan mutsuz olma..

hayattaki en büyük şansım annem..hastalığı dışında beni hiç üzmeyen annem.ve benim de hiç üzmeyip,incitmediğim...hayır duasını üzerimden eksik etmeyen canım benim..ölüm hepimize uğrayacak,onu onurlu ve güçlü karşılamak,dağılmamak lazım..annesizlik korkutuyor beni sadece..birinin evladı olmaktan çıkıp birden büyüyüverecekmişim gibi hissediyorum...

sendemi burdasınnn:82:

bende en sık bu takıma gelip okuyorum,çok hoşuma gidiyo paylaşımları

nazar değmesin

akrepçim öpüyorum şeker seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…