ya akrep sen medyum musun bacım yaa.bir kaç gündür annem rahatsız..ileri yaşın yanında geçirdiği çok ta başarılı olmayan kalp ameliyatlarının da etkisiyle sona geldiğimizi hissediyorum..doktoru artık kaldıramayacak kadar yıprandığını,son yılları olduğunu söyledi..uzatmalardayız anlayacağın.mutsuzum..takdir i ilahi tabii ki.ama söz konusu anne olunca,seni hiç üzmemiş,kalbini hiç kırmamış,yüksek sesini hiç duymadığın biricik annen olunca benim gibi tıkanıp kalıyorsun..
gecmis olsun banu. yasadigin guc bir durum. bunun icin teselli cumlesi bulmak zor. uzulmek icin erken, kime ne kadar omur bicmis yaradan bilinmez ama herzaman icin ani degerlendirmek lazim diye dusunuyorum.hayattaki en büyük şansım annem..hastalığı dışında beni hiç üzmeyen annem.ve benim de hiç üzmeyip,incitmediğim...hayır duasını üzerimden eksik etmeyen canım benim..ölüm hepimize uğrayacak,onu onurlu ve güçlü karşılamak,dağılmamak lazım..annesizlik korkutuyor beni sadece..birinin evladı olmaktan çıkıp birden büyüyüverecekmişim gibi hissediyorum...
kacaklar sizisendemi burdasınnn:82:
bende en sık bu takıma gelip okuyorum,çok hoşuma gidiyo paylaşımları
nazar değmesin
akrepçim öpüyorum şeker seni
selam konuya daldım birden ama şu takvimleri
nasıl küsüratlı yapıyorsunuz arkadaşlar bende yapmaya çalışıyorum
ama küsüratlı olmuyor çıldırciiiim
kilonuzu yazarken atıyorum 55.5 şeklinde gibi yazarsanız olur..
hayattaki en büyük şansım annem..hastalığı dışında beni hiç üzmeyen annem.ve benim de hiç üzmeyip,incitmediğim...hayır duasını üzerimden eksik etmeyen canım benim..ölüm hepimize uğrayacak,onu onurlu ve güçlü karşılamak,dağılmamak lazım..annesizlik korkutuyor beni sadece..birinin evladı olmaktan çıkıp birden büyüyüverecekmişim gibi hissediyorum...
sendemi burdasınnn:82:
nazar değmesin
Uzun zamandır facede vakit geçirmiyordum. Paylaşımlara şöyle bir bakıp geçiyordum. Bugün facedede takıldım, özlemişim orayıdaSinir bozucu yorumlarda olmazsa dahada iyi olacak ama.
Bazı insanları anlamıyorum.
İnsanların düşüncelerine, inançlarına, zevklerine saygı göstermek çok mu zorr.
İnsanlara hakaret ederek, küçümseyerek, çok bilmişlik taslayarak ellerine ne geçiyor anlamak çok zor.
bende uzun zamandir bugun ilk kez face e girdim. birbirini taniyan insanlarin birbirlerinin paylasimlarina yaptklari yorumlari mi kastediyorsun? daha cok tanimayanlar cok sert yorumlar yaziyorlar, ahlaksizca seyler..... bende cok sinirleniyorum onlara. youtube tada var onlar. kitlelere hakaret ediyorlar.... Allah kimsenin kalbinden merhameti uzaklastirmasin...
hayattaki en büyük şansım annem..hastalığı dışında beni hiç üzmeyen annem.ve benim de hiç üzmeyip,incitmediğim...hayır duasını üzerimden eksik etmeyen canım benim..ölüm hepimize uğrayacak,onu onurlu ve güçlü karşılamak,dağılmamak lazım..annesizlik korkutuyor beni sadece..birinin evladı olmaktan çıkıp birden büyüyüverecekmişim gibi hissediyorum...
her zaman bekleriz canımsendemi burdasınnn:82:
nazar değmesin
sanırım 3. takım canım
kacaklar sizihos geldiniz hangi takimdansiniz kardes?
sağol turabçım..ben kalp kırmaktan çok çekinirim..şahsıma yapılan bir çok yanlışı hoşgörme eğilimindeyim,üç günlük ömür de değmez kavgalarla harcanmaya zaten..herşey nasip kısmet..
,
tatlım akşam hem pilav hem ekmek fazla olmuş..bezelye cacık kafiydiçıkmadan menümü de yazayım..
500 ml su
1 kase müsli
ara 1 muz,2 malta eriği
öğle her zamanki kahvaltı çeşitleri
ara 5 minik kurabiye
akşam 1 pors. bazelye
1 pors. pilav
2 dilim ekmek
cacık..
2 litre su
30 dakika pilates
1 yeşil çay
1 maden suyu
100 sayfa kitap
haydi iyi akşamlar kızlar..yarın görüşmek üzere..
evet haklisin bu sekilde daha guzel. biraz alistirma ile bu aliskanlik kazanilabilir.tatlım günaydın demeden önce söylemeden geçemedim..lütfen dualarımızı olumlu yapalım olurmualışkanlıkları değiştirmek zor ama doğrusu ne ise o olsun şeker
Allah kimsenin kalbinden merhameti uzaklaştırmasın
yerine
Allah kalplere merhamet versin
yada
herkese merhamet versin
Allah herkesin kalbini merhamete yaklaştırsın/yakınlaştırsın..
istersen örnekler çook
gunaydin kizlar, bu aksam ablamin sozu var ve ben istanbula gidemedeim
yusuf derin derin oksurmeye baslayinca gitmedik hastaliginin daha da ilerlemesinden korktuk
medencim ben de faceye girmiyorum pek bu siralar. takma kafana canim gormemeye calis napicaksin.
aynen söylediğin gibi güzelim..ölüm bilinmeyen bir zamanın ardında gizliyken beklemesi kolay da sene dediğin akıp geçiverdikçe yüreğim titriyor..tatlım ayrılmadan ayrılık acısı yaşıyorsun farkındamısın..kendine fazladan acı yüklüyorsun..
şu an annen var ve sen anneli zamanı en güzel şekilde geçirme düzenine gir şekercim..
zaten insanlar anne ve baba ebedi dünyaya göç ettikten sonra büyürlermiş..
ne mutlu sana şekercim..ya birde annen ve baban yaşadığı halde üstelik çok yakınında aynı şehirde oldukları halde hem öksüz hem yetim olsaydındefalarca güvenmek istediğin halde her defasında hayal kırıklığı yaşasaydın zarar veren insanları listelerken, en büyük ve en acı zararı veren olarak ilk sıraya yerleşen annen olsaydı ve sen bunu bile bile sırf anne diyebilmek için ve sırf sana ağzından kızım yavrum kelimesi çıksın diye kendini her isteklerini yerine getirmeye adasaydın..hani ola ki güler yüzle yavrum der sana sarılıp seni öpmesi mucize gibidir ama dedim ya ola ki eli şööle bir dokunuverir ya da yanından geçerken kolu sana değer diye ...............................................................................................................
sen çok şanslısın kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?