Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şükür canım ya..her inişin bir çıkışı var..dertlenmenin kimseye faydası yok..şimdi okullar kapansın diye bekliyorum..anneciğimin yanına gidip bol bol görüşebilmek için..
süpersin işte buu
yok canım iş kovalıyordu en son..niyeti de yoktu çıkmaya ama uğramadığı için akibeti ihraç olacak mecbur..

haaa tamam hatırladım..o arkadaş bana özelden yazmıştı..grup arkadaşları gücenmişler bırakıcak onları diye o yüzden gelemedi..o kadar çok kişiyle görüşünce unuttum ya

iyi geceler arkadaslar.
yediklerimi yaziyim

sabah kahvaltida peynir, biraz nutella, 1 dilim ekmek

ara 1 fincan sutlu kahve

ogle 2 catal omlet ve salata

ara bir avuc cekirdek

aksam, 1 dilim ekmek biraz babagnnuc ve salata

kizlar gecen pazar yasadigimiz bir olaydan sonra bu hafta cok yogun gecti. esimin 3 cocuk babasi esinden ayri bir abisi var. yillaridr ayrilar ama babanin lakaytligi yuzunden kirilmis kalpler gecen pazar bize bir zirve yasatinca her serde bir hayir varmis ki bu hafta onlar icin sanki bir toparlanma haftasi oldu. bizlerde onlarin en yakinlari olarak onlarla beraberdik bu surecte. insaallah bundan sonra hersey cok daha iyi olur. ozellikle kiz cocuklari fazla etkilenebiliyor.
bu hafta ya biz kayinvalidemlerdeydik ya onlar bizdelerdi. bu yuzden takima ugrayamadim pek.

ve sizlere shokk!!! bir aciklamam olacak sevgili takim arkadaslarim
takimdaki arkadaslardan biri benim oz ablam. peki kimidir bu abla?
tahminlerinizi bekliyorum.
ikinci bir aciklamam ise takimdan gectigimiz gunlerde ayrilanlardan birde benim oz ablamdi.
sizce kim? herkesten bir tahmin alabilirmiyim

Günaydın arkadaşlarrr. veee Cumanız mibarek olsunn.
Sabitim hala yawss...Bugün yarış başlıyor haftaya verecem inşaallah. Azimliyim bu hafta

gerçekten mi mi mi ... düşünelim birazcık kim olabilirki acaba:26::26:...

Son düzenleme:
İzmirliler olmasın bu gizli ablalar:44::44:
ya aklıma secdenur geliyor sadece. o olabilir geçmişte takımımızda bulunan ablan.:26:
Şu an takımımızda bulunan ablan ise zülaley geliyor aklıma sadece.:26:

hayırlı cumalar,hayırlı günler kızlar..ne kadar 10 kere inip çıksam da gözlerime inanamadım..o kadar yiyip nasıl 500 gr zayıfladığıma..çok koşturdum ondan herhalde..ben 67 falan olmuşumdur derken,küsuratı atıp 65 olmuşum..

ŞİMDİ BARIŞTILAR MI YANİ..öyleyse allah geçim bahtı versin..evlatlarını üzmeden geçinip gitsinler..

Kısss yoksa benmiyimmm

Yoookk yokk kimseyi yanıltmayayım, ben değilim orası kesindekendimden şüphe edecektim az kalsın. düşün düşün

ben de kimsenin ablası değilim zaten 5 kardeşin en küçüğüyüm..bak yazmadan gitmiş..gerilimi tırmandıracak ya..gıııcııııkkk...

ŞİMDİ BARIŞTILAR MI YANİ..öyleyse allah geçim bahtı versin..evlatlarını üzmeden geçinip gitsinler..

yok banucum anneyle baba barismadi, o artik mumkun degil 11-12 yildir ayrilar. cocuklar ve baba cok kopuk kalmislardi. onlar biraraya gelmeye basladilar diyeyim. kayinvalidem ve gorumcem cok yakindan ilgilenmelerine ragmen kayinvalidemin evinde yasayan kaynim cocuklarini cok ihmal ediyor. ama kimsenin yakin ilgisi anne babaninkinin yerini doldurmuyor, hep birseyler eksik kaliyor. kayinvalideme baksan bu kadindan 10 tane anne cikar dersin ama anne baba ilgisiz olunca o ne kadar cabalasada boslugu dolduramiyor.

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşlarrr. veee Cumanız mibarek olsunn.
Sabitim hala yawss...Bugün yarış başlıyor haftaya verecem inşaallah. Azimliyim bu hafta
eveeet yarış bugün başlıyoooor
gerçekten mi mi mi ... düşünelim birazcık kim olabilirki acaba:26::26:...

İzmirliler olmasın bu gizli ablalar:44::44:
ya aklıma secdenur geliyor sadece. o olabilir geçmişte takımımızda bulunan ablan.:26:
Şu an takımımızda bulunan ablan ise zülaley geliyor aklıma sadece.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…