süpersin işte buuşükür canım ya..her inişin bir çıkışı var..dertlenmenin kimseye faydası yok..şimdi okullar kapansın diye bekliyorum..anneciğimin yanına gidip bol bol görüşebilmek için..
yok canım iş kovalıyordu en son..niyeti de yoktu çıkmaya ama uğramadığı için akibeti ihraç olacak mecbur..
neyse kızlar..buraya uğramak her zamanki gibi rahatlattı beni,şimdi küçüğüm ilgi bekliyor benden.azıcık oynayalım da gönlü olsun..öptüm hepinizi,iyi akşamlar..
ve sizlere shokk!!! bir aciklamam olacak sevgili takim arkadaslarim
takimdaki arkadaslardan biri benim oz ablam. peki kimidir bu abla?
tahminlerinizi bekliyorum.
ikinci bir aciklamam ise takimdan gectigimiz gunlerde ayrilanlardan birde benim oz ablamdi.
sizce kim? herkesten bir tahmin alabilirmiyim
giger tahminleride alalim medencim
kizlar gecen pazar yasadigimiz bir olaydan sonra bu hafta cok yogun gecti. esimin 3 cocuk babasi esinden ayri bir abisi var. yillaridr ayrilar ama babanin lakaytligi yuzunden kirilmis kalpler gecen pazar bize bir zirve yasatinca her serde bir hayir varmis ki bu hafta onlar icin sanki bir toparlanma haftasi oldu. bizlerde onlarin en yakinlari olarak onlarla beraberdik bu surecte. insaallah bundan sonra hersey cok daha iyi olur. ozellikle kiz cocuklari fazla etkilenebiliyor.
bu hafta ya biz kayinvalidemlerdeydik ya onlar bizdelerdi. bu yuzden takima ugrayamadim pek.
Kısss yoksa benmiyimmm
Yoookk yokk kimseyi yanıltmayayım, ben değilim orası kesindekendimden şüphe edecektim az kalsın. düşün düşün
Kısss yoksa benmiyimmm
Yoookk yokk kimseyi yanıltmayayım, ben değilim orası kesindekendimden şüphe edecektim az kalsın. düşün düşün
ŞİMDİ BARIŞTILAR MI YANİ..öyleyse allah geçim bahtı versin..evlatlarını üzmeden geçinip gitsinler..
turab çabuk yaz,yoksa çatlarım meraktan..
ve sizlere shokk!!! bir aciklamam olacak sevgili takim arkadaslarim
takimdaki arkadaslardan biri benim oz ablam. peki kimidir bu abla?
tahminlerinizi bekliyorum.
ikinci bir aciklamam ise takimdan gectigimiz gunlerde ayrilanlardan birde benim oz ablamdi.
sizce kim? herkesten bir tahmin alabilirmiyim
eveeet yarış bugün başlıyoooorGünaydın arkadaşlarrr. veee Cumanız mibarek olsunn.
Sabitim hala yawss...Bugün yarış başlıyor haftaya verecem inşaallah. Azimliyim bu hafta
gerçekten mi mi mi ... düşünelim birazcık kim olabilirki acaba:26::26:...
İzmirliler olmasın bu gizli ablalar:44::44:
ya aklıma secdenur geliyor sadece. o olabilir geçmişte takımımızda bulunan ablan.:26:
Şu an takımımızda bulunan ablan ise zülaley geliyor aklıma sadece.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?