- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
sen tahminde bulundun zaten canikom sanırsam diğerlerinden bekleniyorKısss yoksa benmiyimmm
Yoookk yokk kimseyi yanıltmayayım, ben değilim orası kesindekendimden şüphe edecektim az kalsın. düşün düşün
aynen öyle gıcıkkkben de kimsenin ablası değilim zaten 5 kardeşin en küçüğüyüm..bak yazmadan gitmiş..gerilimi tırmandıracak ya..gıııcııııkkk...
evvetbildin meden kardesim benimmm
seeen:86:bu arada kim turabin oz ablasiymis
evvetbildin meden kardesim benimmm
sen tahminde bulundun zaten canikom sanırsam diğerlerinden bekleniyor
aynen öyle gıcıkkk
bir kardeş daha bulu yavrucuk
seeen:86:
Kıs turab sabah sabah öyle bir soru sordunkiii
Gidiyom geliyom kafamda resmen teori üretiyorum. geçmişi anımsıyorum, şu şöyle bu böyle diyerekten. teori üstüne teori ürettim resmen. ama sonucu yine baştaki tahminime getirebildim ancak.
zülaleyin yurt dışından gelen ablası
secdenurun mayısta türkiyeye gelecem demesi
izmire gittiğinde zülaleyin annesine gitmesi vs vs vs
bağladım birbirine sonucu buldum. yani kardeş olmasanız bile, tahminim yanlış olsa bile. artıkım ben sizi kardeş ilan ettimo kadddaarrr
günaydın bayaaanlar nasılsınız kilom 60,4
bu arada turabın ablası benimdermişim
bence takımdan ayrılan nurtuanna :82:
kuşum nur kendi isteğiyle ayrılmadı kiibence sen ol gitsin
ve dün zülaleye yazdığım cevapları da ekle bakiim :86::86::86:
evet evet turabın kendisinden 6 yaş küçük bir ablası varçitlenbikde olabilir:44: sherlock holmes kesildim
herkese selamlar kızlar çok şükür bitirdik bayramımızı veeee
şuan antalyada tatildeyim tartılamıyorum beni sabit geçermisiniz
ya burdan kesin artıyla dönüem yaa yemekler nefisss
gerçi meyve yemeye çalışıyorum ama resmen cezbediyor
6 yaş küçük ve de dedektifevet evet turabın kendisinden 6 yaş küçük bir ablası varçitlenbikde olabilir:44: sherlock holmes kesildim
yok kuşum nerden bilicektim ama çok yeni öğrendim veee fecii gıcık oldum nedenini sonra dicemZaten ben dünkü o cevaplardan birşeyler sezmiştim , akrebim neden böyle bişeyler yazdı diye düşünmüştüm. sen biliyorsun yani kim kimnle kardeş.
bir oyun vardı ismini unuttum, katil kimmiydi öyle bişey , kim nerde neyle diyerekten bulmaya çalışırdık. o oyunun farklı versiyonunnu oynuyor gibiyim.
Senin bu cevabından doğru yolda olduğumu hissediyorum. turabın arkadaş listesine baktım oradakilerden biridir diye düşündüm. 14 kişiden elemek kolay oluyor.
Aynen öyle şekerim. Bende kendime Dedektif Gadget diyeyim barim
herkese selamlar kızlar çok şükür bitirdik bayramımızı veeee
şuan antalyada tatildeyim tartılamıyorum beni sabit geçermisiniz
ya burdan kesin artıyla dönüem yaa yemekler nefisss
gerçi meyve yemeye çalışıyorum ama resmen cezbediyor
amanınn ne ara gittin hemncecik sen. 4 günü fırsat buldun hemen kaçtın tatile dimi :81::81:Bol bol eğlen, dinlen gell tatlım.
dün bayramdan sonra kaçtık geldik canım eşimin kongresi vardı burda
ben kızımın peşinde koşmaktan daha çok yoruldum valla
odaya ıktım geldim havada kötü yaaa
Kıs turab sabah sabah öyle bir soru sordunkiii
Gidiyom geliyom kafamda resmen teori üretiyorum. geçmişi anımsıyorum, şu şöyle bu böyle diyerekten. teori üstüne teori ürettim resmen. ama sonucu yine baştaki tahminime getirebildim ancak.
zülaleyin yurt dışından gelen ablası
secdenurun mayısta türkiyeye gelecem demesi
izmire gittiğinde zülaleyin annesine gitmesi vs vs vs
bağladım birbirine sonucu buldum. yani kardeş olmasanız bile, tahminim yanlış olsa bile. artıkım ben sizi kardeş ilan ettimo kadddaarrr
günaydın bayaaanlar nasılsınız kilom 60,4
bu arada turabın ablası benimdermişim
bence takımdan ayrılan nurtuanna :82:
Akrep ben burada kendi istegi ile ayrildigini soylememistimki buyuk ablaminkuşum nur kendi isteğiyle ayrılmadı kiibence sen ol gitsin
evet evet turabın kendisinden 6 yaş küçük bir ablası varçitlenbikde olabilir:44: sherlock holmes kesildim
medencim butun takim benim arkadas listemde.Zaten ben dünkü o cevaplardan birşeyler sezmiştim , akrebim neden böyle bişeyler yazdı diye düşünmüştüm. sen biliyorsun yani kim kimnle kardeş.
bir oyun vardı ismini unuttum, katil kimmiydi öyle bişey , kim nerde neyle diyerekten bulmaya çalışırdık. o oyunun farklı versiyonunnu oynuyor gibiyim.
Senin bu cevabından doğru yolda olduğumu hissediyorum. turabın arkadaş listesine baktım oradakilerden biridir diye düşündüm. 14 kişiden elemek kolay oluyor.
Aynen öyle şekerim. Bende kendime Dedektif Gadget diyeyim barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?