kizlar cuma heyecani disinda bizim takim dedektiflik heyecani yasiyor
turab soyle de catlatma bizi kim bu abla?
kizlar bir yandan ogle yemegini yetistirmey ecalisiyorum malum artik aksam yemek yemiyoruz esim oglen geliyor eve oglen yemek yiyoruz o yuzdne karni yarik yapiyorum 1 ,2 saate kadar esim gelir yemegin de yetismesi gerek
bu arada ablami dun sozlediler karsi taraf 12 kisi gelmisler, bizim tarafta da akrabalar gelmis dayilarim ablamin arkadaslari gelmis yusuf yasinda bir kizi var bir arkadasin onu bile getirmis annem de bana kizdi sen yusufu getirmedin buraya ama bak baskasi bebegini getirdi dedibenim oglum da hasta ya kizlar o yuzden goturmemistim. ama bizim hastalik da yilan hikayesine dondu. isvicrede gittik doktora viyanada gittik en son da turkiyede doktora gittim hicbiri bitiremedi su hastaligi.
1 haftadir sabah aksam 500mg antibiyotik iciyorum hala hastayim ya nasil bisey anlamadim
canlarım çok özürdilerim geç kaldım malum annemdeyim
71.4 çok az ama hiç yoktan iyidir :79:
Akrep ben burada kendi istegi ile ayrildigini soylememistimki buyuk ablaminonu sana msn yazmistim. amanin cok keyiflendim.
abla çok tatlı oluyor,benim de 2 tane var allah yokluklarını göstermesin..
Kıs turab sabah sabah öyle bir soru sordunkiii
Gidiyom geliyom kafamda resmen teori üretiyorum. geçmişi anımsıyorum, şu şöyle bu böyle diyerekten. teori üstüne teori ürettim resmen. ama sonucu yine baştaki tahminime getirebildim ancak.
zülaleyin yurt dışından gelen ablası
secdenurun mayısta türkiyeye gelecem demesi
izmire gittiğinde zülaleyin annesine gitmesi vs vs vs
bağladım birbirine sonucu buldum. yani kardeş olmasanız bile, tahminim yanlış olsa bile. artıkım ben sizi kardeş ilan ettimo kadddaarrr
kuşum turabın meselesinde senin tahminin nedir de bakem
daha iyisin çok sevindim şekercim
gözünaydın canım...
ablana bizlerden de selam söyle olurmuablan uzaktanmı geldi acaba
bittiniz siz kuzum bittiniz
elinde buyutecte tutuyorsundur sen simdi..
parcalari iyi oturtuyorsun ama
kiz nurtuanna nerden icab etti simdi. nasil bu kaniya vardin
Akrep ben burada kendi istegi ile ayrildigini soylememistimki buyuk ablaminonu sana msn yazmistim. amanin cok keyiflendim.
medencim butun takim benim arkadas listemde.
selam kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra bır ugrayayım dedım akrepcım turabın anketıne bende bır tahmınde bulunsammı
neyse cok merakta bırakmayalım secdenur ve zulaley turabın ablasıdıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
6 yaş küçük ve de dedektif
yok kuşum nerden bilicektim ama çok yeni öğrendim veee fecii gıcık oldum nedenini sonra dicem
:84::84::84::84::84:
selam kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra bır ugrayayım dedım akrepcım turabın anketıne bende bır tahmınde bulunsammı
neyse cok merakta bırakmayalım secdenur ve zulaley turabın ablasıdıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yaaa Dedektif Gadget yine olayı çözdüü
Yani daha önceden derken galiba sen dün öğrenmişsin gibi geldide bana. doğrumudur:26:
evet kızlar biz üç kardeşiz turab benim küçügüm bende secdenin küçügü
turab yıllardır beni hep zayıflatmaya çalışırdı benimle ugraşma derdim hep en sonunda başardı canım benim
turabın zorlamalarıyla takıma katılmıştım ve çok iyi oldu
evet kızlar biz üç kardeşiz turab benim küçügüm bende secdenin küçügü
turab yıllardır beni hep zayıflatmaya çalışırdı benimle ugraşma derdim hep en sonunda başardı canım benim
turabın zorlamalarıyla takıma katılmıştım ve çok iyi oldu
iyi de kizlar neden soylemediniz ki bu kadar zamandir
bildigim kadariyla kardeslerin bir takima girmesi yasak da degil.
burda yazip yazip bizimle kafa mi buldunuz hehehe bak anlamadilar kardes oldugumuzu diye
evet nedenini merak ediyoruz ve cevap bekliyoruzŞimdi siz hem kardeş desteği hem takım desteği ile zayıfladınız hıııısecdenurda seninle aynı dönemde katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama merak ettim neden daha önceden söylemediğinizi:26::26::26:
iyi de kizlar neden soylemediniz ki bu kadar zamandir
bildigim kadariyla kardeslerin bir takima girmesi yasak da degil.
burda yazip yazip bizimle kafa mi buldunuz hehehe bak anlamadilar kardes oldugumuzu diye
izmirde buluışma yeri haa
lem buluşma yeri anne eviymiş ne diye konuşturdunus beni o kadar hııı de bakemm
bir de taaaa azerbaycandan gelen arkedeşi de duyunca nerdeyse ben de geliyordum izmire yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?