Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım öüle menünle birlikte bir diş sarımsak yut..
Allahın izniyle hiçbişeyin kalmaz..dua edersin bana

Akrep ben burada kendi istegi ile ayrildigini soylememistimki buyuk ablamin onu sana msn yazmistim. amanin cok keyiflendim.

delüüüüü sen ayrıldı dedin yaa iştee ya kendisi ayrılmıştır yada ben diskalifiye etmişimdir eeee iki seçenek varsa ve sen ayrıldı diyosan birinci seçenektir yine canımm

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76%)
turab571( 52,7 / 52,8 / -0,1 / -0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 60,3 / 60,4 / -0,1 / -0,19%)
zulaley( 72 / 71,4 / 0,6 / 0,83%)
Poseidon83( 61,2 / 61 / 0,2 / 0,33%)
SUKRANbursa( 56 / / / %)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
aybukeeselam( 54 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 599,8 / 598,7 / 1,1 / 0,18% )

aybükeeeee
şükraaaaannnnn

abla çok tatlı oluyor,benim de 2 tane var allah yokluklarını göstermesin..

evet canım yaaa kızkardeş gibisi yok onlar benim canlarım aminnnn canım rabbim göstermesin

kuşum turabın meselesinde senin tahminin nedir de bakem

daha iyisin çok sevindim şekercim

gözünaydın canım...
ablana bizlerden de selam söyle olurmuablan uzaktanmı geldi acaba
bittiniz siz kuzum bittiniz

niyeki akrebim :18: :18: :18:

selam kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra bır ugrayayım dedım akrepcım turabın anketıne bende bır tahmınde bulunsammı
neyse cok merakta bırakmayalım secdenur ve zulaley turabın ablasıdıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şekercim geçmiştekilerden kaç kişi arkadaş listende

Yaaa Dedektif Gadget yine olayı çözdüü

6 yaş küçük ve de dedektif

yok kuşum nerden bilicektim ama çok yeni öğrendim veee fecii gıcık oldum nedenini sonra dicem

:84::84::84::84::84:

Yani daha önceden derken galiba sen dün öğrenmişsin gibi geldide bana. doğrumudur:26:

Oğlumu uyutayım derken bende uyumuşumbaşım ağrıdı valla. ara öğün geçti. öğlen yemeğini geçirmeden kendime hemencecik bir omlet hazırladım ve yanınada süt aldım. Ben yemeğimi yiyip geleyim

evet kızlar biz üç kardeşiz turab benim küçügüm bende secdenin küçügü
turab yıllardır beni hep zayıflatmaya çalışırdı benimle ugraşma derdim hep en sonunda başardı canım benim
turabın zorlamalarıyla takıma katılmıştım ve çok iyi oldu

Son düzenleme:
ve düğüm çözülür
Yaaa Dedektif Gadget yine olayı çözdüü

Yani daha önceden derken galiba sen dün öğrenmişsin gibi geldide bana. doğrumudur:26:

evvelsi gün akşama doğru ama dün unutmuştum ta ki zulaleyi görüp ablam geldi mesajını okuyana kadar

eveey zulaleyim demek izmirde şu ünlü saatin altında buluşuyodunuz haa turabla
o kadar yorum yaptık burda birde deimki spor salonunda bekle geç gelirse spor yaparsınız diyee şunlara bak abla kardeş bir olmuş oyy aklıma geldikçe gıcıkk oluyorum sizee

izmirde buluışma yeri haa
lem buluşma yeri anne eviymiş ne diye konuşturdunus beni o kadar hııı de bakemm
bir de taaaa azerbaycandan gelen arkedeşi de duyunca nerdeyse ben de geliyordum izmire yaa

iyi de kizlar neden soylemediniz ki bu kadar zamandir
bildigim kadariyla kardeslerin bir takima girmesi yasak da degil.
burda yazip yazip bizimle kafa mi buldunuz hehehe bak anlamadilar kardes oldugumuzu diye

Şimdi siz hem kardeş desteği hem takım desteği ile zayıfladınız hıııısecdenurda seninle aynı dönemde katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama merak ettim neden daha önceden söylemediğinizi:26::26::26:

burda yazip yazip bizimle kafa mi buldunuz hehehe bak anlamadilar kardes oldugumuzu diye

evet nedenini merak ediyoruz ve cevap bekliyoruz
top sizde kızlar

Neden olduğunu bende anlamadım pek ama kafa bulmak gibi bir amaç olduğunu düşünmüyorum ben canımcım. :44:

izmirde buluışma yeri haa
lem buluşma yeri anne eviymiş ne diye konuşturdunus beni o kadar hııı de bakemm
bir de taaaa azerbaycandan gelen arkedeşi de duyunca nerdeyse ben de geliyordum izmire yaa

Senin izmire gittiğini düşündüm bir an...Çok hoşsun yaa

Elektrik faturası yatırmaya gitmem lazım benim, gidiyorum şimdi kıslar. İnşaallah açıktır, boşu boşuna gitmesem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…