Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Senin izmire gittiğini düşündüm bir an...Çok hoşsun yaa

valla kız eğer fırsatım olsaydı ciddi ciddi gidicektim dedim üç yabancı insan bir yerde buluşucak dördüncü de ben olurum takım buluşması olur eğleniris diye düşünmüştüm
düşünsene ben gidiyomuşum bitanesi diyomuş ki annem evde yemek hazırladı buyrun gidelim..tabii o da zulaley çünküm evi izmirdeve gidiyomuşuz ben hala habersiz masum 2.takım kaptanı ve eve girince herkes zulaleyin annesine anne diyomuş o anki halimi düşünemiyorum bilee aklımda kalmas sanırsam düşünebilmem için hepsi herşeycikler uçar gider şoktan ve tırsmaktan:18::18:önce türk filmleri gelir aklıma hele birde yemek öncesi soğuk gazozda gelseydi

ablalarimmm yillar sonra sizi burada buldum ne kadarda ozlemisim sizi :90::90::90:

veeee aranan buyuk abla ortaya cikar butun gercegi gun yuzune cikarir

Şekercim geçmiştekilerden kaç kişi arkadaş listende

Yaaa Dedektif Gadget yine olayı çözdüü
tebrikler vallahi
ilk tahminde cozdun olayi

izmirde buluışma yeri haa
lem buluşma yeri anne eviymiş ne diye konuşturdunus beni o kadar hııı de bakemm
bir de taaaa azerbaycandan gelen arkedeşi de duyunca nerdeyse ben de geliyordum izmire yaa
evet bir orta asya ulkesinden ama azarbeycan degil kazakistan
bende herzaman diyorumya universteyi yurt disinda okudum denklik aliyorum diye hic sormuyorsunuz hangi ulkede okudun diye. gerci baslarda soylemistim hafizalardan silindi zamanla belki. bende kazakistanda okudum.

iyi de kizlar neden soylemediniz ki bu kadar zamandir
bildigim kadariyla kardeslerin bir takima girmesi yasak da degil.
burda yazip yazip bizimle kafa mi buldunuz hehehe bak anlamadilar kardes oldugumuzu diye

yok hic eglenmiyorduk gercekten
takimin demokratik havasini bozmak istemedik diyelim. bana kalsa ben hic soylemezdim zulaley durtup duruyordu hadi aciklayalim diye

bugun cok is yaptim ama bitmedi hala cok isim var. bir yandanda takima yetismeye calisiyorum. kisliklari ve kullanmadigimiz bazi esyalari kaldiriyorum. guzel kutulara yerlestirdiklerimin uzerlerinede iclerinde neler var yaziyorumki iclerinden bir sey lazim oldugunda hangisinde ne oldugunu bileyim. hepsini tektek aramayayim.

Çıktım amayağmur başlayınca geri döndüm, şimdi yağmur durdu çıksammıki acaba. Bugünde songün yatırılması şart. neyse ben yine şansımı deneyip çıkayım hemencecik.

çabuk ol o zaman..kapanır az sonra

Neyse günün sorusu cevabını bulduğuna göre, gündemi değiştirebiliriz. Akrepçim ben sana soracam geçen gün unutmuşum. Saçlarına sürdüğün yağ formülünü. Denemek istiyorum bende.

vayy,3 bacı bir takımda..öleceğim aklıma gelirdi bu gelmezdi doğrusu..ben de sana katılıyorum turab çım..keşke sır olarak kalsaydı..bak kandırılmışlık duygusu oluştu arkadaşlarda..gereksizdi yani..ben bile bir hoş oldum...aynı minnoş un takımdan pat diye ayrılmak istemesi gibi bir yabancılık hissi oluştu bende..

evet menüm..
sabah 1 bardak ılık h2o
1 kase müsli
ara yok
öğle kahvaltı
ara yok
akşam 1tabak makarna
3 kaşık nohut
1 dilim ekmek..
tüm gün temizlik yaptım
sonra çocuklarla parktaydım..
aralar bu yüzden kaynadı arada...
yarın görüşürüz kızlar..hepinizi kocaman öptüm..

Aman ya vazgeçtim oğluşumu bu havada çıkarmaya değmez dedim. Akşam avm den eşim yatırsın. Kendimi ne sıkıyorsam, eşim düşünsün dimi yaa
o kadar
Neyse günün sorusu cevabını bulduğuna göre, gündemi değiştirebiliriz. Akrepçim ben sana soracam geçen gün unutmuşum. Saçlarına sürdüğün yağ formülünü. Denemek istiyorum bende.
tamam tatlım ama şimdi inan çoook yorgunum hem işyerim yorgundu hem gece benim kızım uyutmadı hamlayan bacağına masaj yapıp durdum az önce de paylaşımda listeleri hesapladım..1. takım yapamıyordu onların yerine..vee en önemlisi eşim yanımda o yanımdayklen hazırladım listeleri de düşünün yani yorgunluğumun miktarını
yarın sabah yazarım oldumu şekercim..hem yarışma karnesini de ekliicem ve bugün yarış başlamıştır arkedeşler..

evet tatlım öğrenince ben de çok şaşırdım ama eminim vardır geçerli bir açıklamaları..
diğer dediğin durum için ben halaa şoklardayım

Son düzenleme:

çık şu bunalımdan artııkk üzme bizleriii

iyi geceler kizlar, gecelelri burda pek kimse olmuyor

yediklerime gelince

sabah peynir nutella yesil cay ve bir dilim ekmek
ara bi kase muhallebi yedim
aksam bir kac dilim borekle ihlamur ictim
yatmadan da elma yicem ins.

bu arada kizlar biz yarin sabah Koln`e gidicez. sali gunu tekrar burda olcam haberiniz olsun sonra paylasim yapmadin demeyin bana

kendinizi kotu hissetmenizi istemezdim arkadaslar. takima ilk giren bendim belki zulaley geldiginde onu ablam olarak tanistirabilirdim ama bu sekli ile daha iyi oldu diye dusunuyorum. bizim takima zulaley kendi istegi ile geldi secdenur ise takimlara katilmak isteyenler topigine not birakti ve isin ilginc tarafi aninda Akrep sahneye cikti ve onuda bizim takima davet etti. en basta aciklamayinca devamida boyle geldi. yani ozellikle saklama diye birsey yok basta soylemeyince boylede devam etti iste. Akrep bir aciklama bekliyor ama bir nedeni yok.

tamam evliya çelebim ayy pardon posim yapmadın demeyis

öncelikle açıklamayı sadece akrep beklemiyordu aradaşlarla birlikte alıntılamıştım güzelim..
ben ilk şaşkınlığı atlatmıştım zaten arkadaşlar adına bir kaç kelime yazmanı beklemiştim olması gereken de buydu ve yukarıda yazdığın bir açıklamadır zaten..
açıklama için de teşekkürler

hani birbirimizi gerçekte tanımasakta sonuçta özel hayatımıza dair çok şey paylaşıyoruz..ablam diye tanıtsaydın daha güzel olurdu bana göre..emin ol kimse de yadırgamazdı..asıl son anda açıklanması daha garip oldu..sizlere karşı bakışım değişti mi hayır,hala sevdiğim takım arkadaşlarımsınız..ama ben açıklığa da biraz fazla değer veriyorum galiba..neyse bu yaşananlar hiç birimizi etkilemesin,takımın dirliği düzeni bozulmasın..aynen devam edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…