beni de acaip gaza getirdiniz varyasüper spor günleri başlıyor benim için
vallahi zulaleycim ben su son iki haftada oyle raydan cikmisimki duzene girmem biraz zaman alacak.
ilk hedefim yediklerimi yariya indirmek. hemen bir gunde insan saglikli beslenmeye baslayamiyor. alisma suresine ihtiyacim oldugunu goruyorum midem zil caliyor bu saatte.
üzülme canım haftaya başlarsın inşallahya ben spora başlayamadım. pazartesiye kadar yetiştirmem gereken yazılarım var. artık pazartesiden itibaren spora başlarım. ama sizleri gördükçe çok fena spor yapasım geldi inşallah gelecek hafta başlarım ben de
kız karnımın içibile agrıyor etme etmede 50 olunca dur artık yeter daha fazla zayıflama
heryerimden memnunum ah su gobek olmasa, bu son 2,5 kilo ile oda gider, aslinda onun hakkindan ancak plates gelir. surada perfect olmaya 20 gunluk bir is kalmisken neden aza kanaat edeyim ki.
yaglarini satacakmis bana bakseeeen
ay aman maşallah takımda hareketlenme başlamış..ne güzel..akrebim de takiplere girişmiş,bu daha da güzel..ben de menü yazmama kararı almıştım,kendi kendime yazıyorum gibi geliyordu..ama artık kaldığım yerden devam ederim..şimdi başladığım temizlik işlerime geri döneyim,küçüğüm hasta biraz..ajitasyon yapıyor dünden beri...uyumuşken işlerimi halledeyim..görüşürüz kızlar..
merhaba kizlar, bi kac gun aradan sonra ben yine geldim :)
plates zinciri genisliyor maasallah. ben ancak yusufu disari cikarabiliyorum eski yuruyuslerim de kalmadi artik bebek arabasinda durmuyor illa kendi inip tasi topragi agaci cicegi bocegi yicek
ya ben spora başlayamadım. pazartesiye kadar yetiştirmem gereken yazılarım var. artık pazartesiden itibaren spora başlarım. ama sizleri gördükçe çok fena spor yapasım geldi inşallah gelecek hafta başlarım ben de
canım sen çalışıyomusun
uzatmalı doğum iznindeyim ama bitirmek zorunda olduğum bir tezim var. şu anda evde çalışıyorum :))
top alabilseydim görcektiniz o zaman beni..inşallah bu hafta sonu fırsat bulabilirim:97:
baslasin akrebim senide bekleriz plates halkamiza....
liste yapınca belli oldu dimiii..kizlar nerede bizim hindirellamiz ve medenimiz?
herkese merhaba hanımlar, akrepçi başlangıç kilomu yazmamı istemişsin, memnuniyetle yazarım canım ama evde tartım yok, bugün yada yarın tartılıp muhakkak yazacğım . hedef kilom tabi ki 60. muhtemelen 15 klilo vermem gerekecek
bugün baya platesten bahsetmişsiniz, tesadüf bu ya, arkadaşlarımla beraber 2 gündür spor salonunda plates kursları araştırıyoruz. hafaya biz de arkadaş gurubu ile plates e başlayacağız. ama ben haftayı beklemeden dün akşamdan itibaren plates karışık spor yapmaya başladım. minik kızımla beraber plates yaptık dün çok komkti.0o da benimle beraber nesfe salıp vermeye çalışıyor, bacağını kaldırıp indiiryor anne bakk spoyy yapıyoss diyoo dün 1 saate yakın baya çalıştım, bugün sabah ta erken kalkabilseydim yine çalışacaktım ama uyku kazandı akşam plates karışık spora devam
çaldırma canı yemamaları bak çocuk emziriyorsun yiyenime dayanamam ben aç kalır kuzum
akrepçim akşam pilav sakıncalı demişsin bana, ama ben çalışıyorum , öğlen pilav olsa yerim ama biz öğlen hep uydur buydur bişeyler yiyoruz.mecburiyetten geçiştirmek zorunda kalıyoruz. tek keyfim akşam yemeği. sabah kalhvaltısı da edemiyorum malesefo nedenle ben az miktarda ilav ile akşam kendimi ödüllendimek istiyorum. ama akşam sporumu muhakkak yapacağım zaten. buu şekilde telafi ederim herhalde bu açığımı:18:
bak seenn benden habersiz kararlarda alınırmış:94::94::94:ay aman maşallah takımda hareketlenme başlamış..ne güzel..akrebim de takiplere girişmiş,bu daha da güzel..ben de menü yazmama kararı almıştım,kendi kendime yazıyorum gibi geliyordu..ama artık kaldığım yerden devam ederim..şimdi başladığım temizlik işlerime geri döneyim,küçüğüm hasta biraz..ajitasyon yapıyor dünden beri...uyumuşken işlerimi halledeyim..görüşürüz kızlar..
ee daha iyi ya canım..senin platesin de o olsun..merhaba kizlar, bi kac gun aradan sonra ben yine geldim :)
plates zinciri genisliyor maasallah. ben ancak yusufu disari cikarabiliyorum eski yuruyuslerim de kalmadi artik bebek arabasinda durmuyor illa kendi inip tasi topragi agaci cicegi bocegi yicek
zülaley hareketlendi takım da hareketlendihareketlenelim banucum yeter demi ama fazla oturduk
kolay gelsin canım geçmişolsun bebişinede
buu kahvaltı yapmadığın içiinben de sabah kahvaltida bisey yememdim ama demin yufkanin icine peynir koyup kizarttim onu yedim. ama esim 1 hafta burda yok bu vesileyle aksamlari yemek yemicem ins.
Allah yardimcin olsun canim bebege bakacak birileri var mi? annen akraban felan. bebekle baska bir sey yapmak cok zor
cıx. zeyna gibi tek başınayım :))
git tabii tatlım..yeterince durdun evde..evde kalmaktan bunalımlara girdiğin anları unutmadım henüzbilmiyorum zulaley, temmuzda ablam evleniyor onun dugn dernek nisan mutlaka gitmem gerek. soze gitmedim diye annem agzina doladi sen dugune de gelmezsin diye damarima basip duruyor
bir ara da oraya gidicem. ama akrep derseki cok geziyorsun takimi ihmal ediyorsun basim ustune derim canim. zayiflamak istiyorum ama kurallar daha onemliben gecen yil gezmiyordum bu kadar ama bu yil esim bi yere is gezisine gidiyor sen de gel istersen diyince hayir diyemiyorum iste 2. cocuk olunca cok zor olur gezmek firsatim olmaz bi daha diye.
canım plates şekillendirmek için zaten..kilo vermek içinse yürümek lazımherkes pilates yapıyor ahh ahh nerde gençlik günlerimyalnız benpilates yaparken tek gram vermiyordum. hoş o zamanlar kilo gibi bir derdim yoktu. ama hakkını vereyim pilatesle harika bir fücudum olmuştu. o günler çok mu uzak ne
öğlen doyur karnını güzelim..ekle ekmeğini de ama akşam çok fakir olsun menün..ara olarak malt içeceğimi içtim. öğlen yemeği yemeye gidiyorum 5 yemek kaşığı kabak yemeği bir domates ve yarım salatalık, küçük bir kase yoğurt. azcık ekmek yesem mi acaba? öğlen yemeğine karbonhidrat koymasam akşam zor olur sanki? bir dilim de ekmek koyayım.
uzatmalı doğum iznindeyim ama bitirmek zorunda olduğum bir tezim var. şu anda evde çalışıyorum :))
Allah yardimcin olsun canim bebege bakacak birileri var mi? annen akraban felan. bebekle baska bir sey yapmak cok zor
cıx. zeyna gibi tek başınayım :))
Akrepcim yukarda yazdigin plates yontemi cok guldurdu beni ya Allah da seni guldursun :) haklisin cok dengesiz besleniyorum, bu aralara da farkindayim cok sismanladim. nerdeyse basladigim kiloya geri donucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?