zaten yani benim düşüncem kadın kadının enbüyük düşmanı kötüniyetli olanlar tabiki ahhhhh yazsam roman olur inanki şu kadın milletinden çektigimiay zulaley kayınpederler de kayınvalide güdümlü değil mi zaten..aslında dünyayı yöneten kadınlar,küçük hesaplar peşinde koşmasalar daha da iyi yönetecekler ya...
herkese yeniden merhaba arkadaşlar, bilemiyorum beni hatırladınız mı, aranızda geçen yazdan beri devam eden var mı amaa ben geçen yaz yine 2. takım eşliğinde tam 10 kilo vermiştim, 38 bedene inmiştim, ama bütün kış bel ağrısı bahanem oldu, dikkat etmedim şimdi verdiğim bütün kiloları aynen geri almış druumdayım, kaç kiloyum bilmiyorum, tartıdan korkuyorum, tartılmıyorum.. bu akşamdan itibaren spor yapmaya başlıyorum.. sizlerle beraber sağlıklı kilo vermek istiyorum. umarım güzel paylaşımlar olur.
ben sana yardimci olurum ver sen bana fotograflarini.amigurumi resimleri paylaşacaktım ama olmadı
cok sukur sigarayi birakti, hic icmiyor artikzulaley bir başlarsa tozunu attırır bence pilatesin de bir başlayabilse...gerçi sigarayı bıraktığı için çok ta yüklenmeyelim,o kendine çok büyük bir iyilik yaptı...bir diğer iyiliği de pilatesle başaracak umarım..
ilahi akrep güldürdün beni..
ama katılıyorum yazıya..türk erkekleri hep güdülme iç güdüsüyle hareket ediyorlar,aslında anaerkil bir toplumuz biz..kaynana olgusu başka hangi millette bu kadar zirve yapabilmiştir ki..
hosgeldin simten.selam arkadaşlar bu takıma katıldım
kısaca kendimi tanıtayım bir kaç yıl öncesinde 55 kiloyu görmeyen ben evlilik ile 60 gördüm bebiş için tedavilerle 64 oldum gebelikte 80 oldum bebiş doğduktan sonra anca 73.5 oldum emziriyorum o nedenle haftada 0.5-0.75 arasında vermeyi düşünüyorum. hedefim öncelikle 64 boyum 166 cm.
ben sana yardimci olurum ver sen bana fotograflarini.
cok sukur sigarayi birakti, hic icmiyor artikplatese yeniden donmek istiyorm ya....
evet ya benim bir eltim amerikali ve kayinvalideme ismi ile hitap ediyor. birbirlerini severler ama mudahaleci degiller. biz millet olarak mesafeyi iyi ayarlayamiyoruz bence. kim olursa olsun izleyici olarak kalinmali, mudahale edilmese bu kadar meshur olmazdi gelin kaynana iliskilerimiz.
hosgeldin simten.
bana neden b nick bir dikis makinasi markasini animsatiyor
kac aylik bebegin? incecik bir anne olacaksin insaallah, gorenler bebegini kardesin zannedebilirler hazirlikli ol.
ben hemen plates yapmaya gidiyorum. zulaley bile yapiyorsa benim yapmamam cok ayip kacar.
bir yandanda ingilizce roman dinleyecegim. kizlar ben KPDS den gereken puani aliyorum galiba. dun sorulari cozdum.
hoşgeldin canım..önce tartıl istersen canım..bir de hedef kilonu da yazarmısın..herkese yeniden merhaba arkadaşlar, bilemiyorum beni hatırladınız mı, aranızda geçen yazdan beri devam eden var mı amaa ben geçen yaz yine 2. takım eşliğinde tam 10 kilo vermiştim, 38 bedene inmiştim, ama bütün kış bel ağrısı bahanem oldu, dikkat etmedim şimdi verdiğim bütün kiloları aynen geri almış druumdayım, kaç kiloyum bilmiyorum, tartıdan korkuyorum, tartılmıyorum.. bu akşamdan itibaren spor yapmaya başlıyorum.. sizlerle beraber sağlıklı kilo vermek istiyorum. umarım güzel paylaşımlar olur.
akşam pilav olmamış canım..pilav akşam menüsü için çok sakıncalıbugünkü mönümü paylaşayım sizlerle:
SABAH malesef kahvaltı yapamadım
ama 1 bardak yeşil çay içtim:79:
1 saat sonra çeyrek sucuklu tost yedim
aralarda su ve çay
ÖĞLEN 1 dilim ekmek+ 1 porsiyondan az barbunya
aralarda bol su ve çay
İKİNDİN 1 tane muz ve 2 tane yeşil erik
AKŞAM
yarım porsiyon balık+ 2 yemek kaşığı pilav+ bolca salata
üstüne 1 bardak yeşil çay
işte geri döndümartık 69.9 bile razıyım görmek istiyorum onu :87: :87: :87:
bizim kızlar uyanamadı bende yeşil çaımı alıp buraya koştummmmm
ha ha ha çok beklersinsen kim kimin parasını alacakmış görücez yaglarımı satıcam sanagunaydin arkadaslar
dun takimdan cikar cikmaz gittim platesimi yaptim roman dinleyecegim demistimya, zulaley le telde konustum plates yaparken, ve biz cok ciddi bir yarisa girdik. 20 hazirana kadar 2,5 kilo verme yarisina girdik ve bir para odulu koyduk. burnuma para kokulari geliyor simdiden alayim zulaleyin paraciklarinida gorsun
günaydınnnnn arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr güzel dikkatli ve sporlu birgün olsun bugüngünaydın tatlıımmm
kızım sen zaten inceciksin :87: :87: :87:kahvalti evi toparlama tamam. plates icin bekliyorum. kizimin dogum gununde incecik olacagim insaallah. platesten sonra yuruyus ve kiyafet bakma.
günaydın kızlarrr güzel dikkatli ve sporlu birgün olsun bugün allah seni bildigi gibi yapsın sabah yataktan zorla kalktımseninle konuştuktan sonra kalktım 1 saat leslile yürüdüm bacaklarım çok agrıyor şimdide pilatese gidiyorum görüşürüzzz
heryerimden memnunum ah su gobek olmasa, bu son 2,5 kilo ile oda gider, aslinda onun hakkindan ancak plates gelir. surada perfect olmaya 20 gunluk bir is kalmisken neden aza kanaat edeyim ki.ha ha ha çok beklersinsen kim kimin parasını alacakmış görücez yaglarımı satıcam sana
günaydın kızlarrr güzel dikkatli ve sporlu birgün olsun bugün
kızım sen zaten inceciksin :87: :87: :87:
allah seni bildigi gibi yapsın sabah yataktan zorla kalktımseninle konuştuktan sonra kalktım 1 saat leslile yürüdüm bacaklarım çok agrıyor şimdide pilatese gidiyorum görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?