Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü mönümü paylaşayım sizlerle:

SABAH malesef kahvaltı yapamadım
ama 1 bardak yeşil çay içtim:79:

1 saat sonra çeyrek sucuklu tost yedim

aralarda su ve çay

ÖĞLEN 1 dilim ekmek+ 1 porsiyondan az barbunya

aralarda bol su ve çay

İKİNDİN 1 tane muz ve 2 tane yeşil erik

AKŞAM
yarım porsiyon balık+ 2 yemek kaşığı pilav+ bolca salata

üstüne 1 bardak yeşil çay

ay zulaley kayınpederler de kayınvalide güdümlü değil mi zaten..aslında dünyayı yöneten kadınlar,küçük hesaplar peşinde koşmasalar daha da iyi yönetecekler ya...
zaten yani benim düşüncem kadın kadının enbüyük düşmanı kötüniyetli olanlar tabiki ahhhhh yazsam roman olur inanki şu kadın milletinden çektigimi

hoşgeldin canım bol paylaşımlar

amigurumi resimleri paylaşacaktım ama olmadı
ben sana yardimci olurum ver sen bana fotograflarini.

cok sukur sigarayi birakti, hic icmiyor artik platese yeniden donmek istiyorm ya....

evet ya benim bir eltim amerikali ve kayinvalideme ismi ile hitap ediyor. birbirlerini severler ama mudahaleci degiller. biz millet olarak mesafeyi iyi ayarlayamiyoruz bence. kim olursa olsun izleyici olarak kalinmali, mudahale edilmese bu kadar meshur olmazdi gelin kaynana iliskilerimiz.

hosgeldin simten.
bana neden b nick bir dikis makinasi markasini animsatiyor
kac aylik bebegin? incecik bir anne olacaksin insaallah, gorenler bebegini kardesin zannedebilirler hazirlikli ol.

ben hemen plates yapmaya gidiyorum. zulaley bile yapiyorsa benim yapmamam cok ayip kacar.
bir yandanda ingilizce roman dinleyecegim. kizlar ben KPDS den gereken puani aliyorum galiba. dun sorulari cozdum.

ben hemen plates yapmaya gidiyorum. zulaley bile yapiyorsa benim yapmamam cok ayip kacar.
bir yandanda ingilizce roman dinleyecegim. kizlar ben KPDS den gereken puani aliyorum galiba. dun sorulari cozdum.

kızım senbeni nesandın siz geçen sene otururken ben pilates yapıyordum
işte geri döndüm artık 69.9 bile razıyım görmek istiyorum onu :87: :87: :87:

hoşgeldin canım..önce tartıl istersen canım..bir de hedef kilonu da yazarmısın..
akşam pilav olmamış canım..pilav akşam menüsü için çok sakıncalı
işte geri döndüm artık 69.9 bile razıyım görmek istiyorum onu :87: :87: :87:

2.TAKIM
menü yoklaması​
pazartesi salı
akrep33
banusultan
turab571
meden
hindirella
zulaley
Poseidon83
SUKRANbursa
çitlenbikbesyo
aybukeeselam

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar
dun takimdan cikar cikmaz gittim platesimi yaptim roman dinleyecegim demistimya, zulaley le telde konustum plates yaparken, ve biz cok ciddi bir yarisa girdik. 20 hazirana kadar 2,5 kilo verme yarisina girdik ve bir para odulu koyduk. burnuma para kokulari geliyor simdiden alayim zulaleyin paraciklarinida gorsun

paylaşım yoklaması​

............................cumartesi.........pazar.....pazartesi....salı
akrep33 ----------- 3------------- .... 5----------8
banusultan ----------1--------------3---------2---------9
turab571 -------------6-------------- 4--------2---------5
meden --------------------------------------
hindirella -------------------------------------
zulaley -----------------3---------------4----------3-------5
Poseidon83 ----------- ------------------------
SUKRANbursa ------------3------------mazeretli-----mazeretli---mazeretli
çitlenbikbesyo-------------------------------------
aybukeeselam-------------2-------------mazeretli-------mazeretli---mazeretli
simten81---------------------------------------------------------2
aybüke07-----------------------------------------------------------2

kahvalti evi toparlama tamam. plates icin bekliyorum. kizimin dogum gununde incecik olacagim insaallah. platesten sonra yuruyus ve kiyafet bakma.

ha ha ha çok beklersinsen kim kimin parasını alacakmış görücez yaglarımı satıcam sana

günaydınnnnn arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlıımmm
günaydın kızlarrr güzel dikkatli ve sporlu birgün olsun bugün
kahvalti evi toparlama tamam. plates icin bekliyorum. kizimin dogum gununde incecik olacagim insaallah. platesten sonra yuruyus ve kiyafet bakma.
kızım sen zaten inceciksin :87: :87: :87:
allah seni bildigi gibi yapsın sabah yataktan zorla kalktım seninle konuştuktan sonra kalktım 1 saat leslile yürüdüm bacaklarım çok agrıyor şimdide pilatese gidiyorum görüşürüzzz

beni de acaip gaza getirdiniz varya süper spor günleri başlıyor benim için

selam arkadaşlar
dün akşam menümü değiştirdim.
ızgara yapıcak halim yoktu sağolsun bebişim
bi güzel ağırlık kaldırma hareketleri yaptırdı.
akşam 5 yemek kaşığı bezelye patates yemeği yedim
yanında 2 dilimden az ekmek ile küçük bir kase yoğurt bi de
bir 4 yemek kaşığı yağsız salata
ısırgan çayı ve rezene içtim. tabi ki şekersiz
boool bol su eşliğinde. bilemiyorum sanki az kaçırmışım gibime geldi
ama bebiş o kadar yordu ki ne yediğime sonradan dikkat edebildim.

sabah
1 yumurta ile yapılmış az yağlı sade omlet
2 dilim ekmek
6 siyah zeytin
yarım salatalık, yarım domates
şekersiz çay
şeker yerine 2 çay kaşığı ahududu reçeli

ara da yine süt olsun diye bardağı 80 kkal olan bir bardak malt içeçeği içeceğim.
öğlene artık yine yazarım.
artık daha düzenli besleniyorum ve sütüm daha fazla bebişte memnun ben de

ya ben spora başlayamadım. pazartesiye kadar yetiştirmem gereken yazılarım var. artık pazartesiden itibaren spora başlarım. ama sizleri gördükçe çok fena spor yapasım geldi inşallah gelecek hafta başlarım ben de

heryerimden memnunum ah su gobek olmasa, bu son 2,5 kilo ile oda gider, aslinda onun hakkindan ancak plates gelir. surada perfect olmaya 20 gunluk bir is kalmisken neden aza kanaat edeyim ki.
yaglarini satacakmis bana bakseeeen

vallahi zulaleycim ben su son iki haftada oyle raydan cikmisimki duzene girmem biraz zaman alacak.
ilk hedefim yediklerimi yariya indirmek. hemen bir gunde insan saglikli beslenmeye baslayamiyor. alisma suresine ihtiyacim oldugunu goruyorum midem zil caliyor bu saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…