peki nasil hem calisip hem tez yazip hem de bebek bakicaksin. bu arada evin sorumlulugu da var tabi :26:
bebek bakicisi eve yardimci felan mi almayi dusunuyorsun?
evet güzelim iş düzenli olmakta bitiyor...herşey gibi zamanı da düzgün kullanırsan,planlarsan gününü artar bile vaktin..yeter ki tembellik bulaşmasın insana,bir de hastalık...eve haftalık yardımcı alıyorum. dip köşe için. yemek sağdan soldan yiyordum ama baktım olacak gibi değil yemeği de kattım günlük işlere. inan hiç bir iş yapmadan oturduğum zamanla aynı süreye sahibim diyebilirim. böyle olunca daha planlı oluyorsun. bu arada bebiş felan uyanıyor ben bilgisayarda yazımı yazıyorum sürekli online olabilirim hemen cevap yazmazsam kusuruma bakmayın..
meraba şekerler nasılsınz hedefe 1 hafta kaldı 58,5 hayal gibi görünüyo şu an için ama en azından 59 olmak için elimden geleni yapıcam pazar günü 61.2 idim çok fazla ödem toplamışım pilatese yeniden başladım 3 gündür aralıksız yapıyorum 25 dk yürüyorum:26:neyseki artıları verdim sayılır girmişken menümüde yazayım 3 gündür acayip sağlıklı besleniyorum:87:
salı günü
sabah ılık su
2-3 çilek
kahvaltı salatalık domates 2 dilim ekmek reçel peynir çay
mate çayı
öğlen nohut-pilav
ara yoğurt
akşam bir muz 25 dk yürüyüş 50 dk pilates
çarşamba günü
sabah ılık su
meyve yoktu
kahvaltı domates salatalık çiğ semiz otu reçel peynir 2 dilim ekmek
öğlen semiz otu yemeği bir dilim ekmek
ara bir halley:26:form diyet bisküvi
akşam göbek salata domates
40 dk pilates (25 dk yürüyüş yapıcm)
yanlız ben bitki çayı içmeyi unutuyorum ya
oooooooo kimler gelmişhoşgeldin güzelim nerdekaldın yaa merak ettik seni..
beslenme güzel bu şekilde devam edersen cildin süper olur aynalara bakmaya doyamazsın şekercik
oooh yazda geldi metabolizmamız hızlanacağı için inşallah daha iyi kilolar vericez
okullar kapandıktan sonra işe başlayacağım için sabahları pilates yapamıycam onun yerine bir spor salonuna kaydolup inşallah akşamları spora gitmek istiyorum hedef kiloma ulaşsam bile artık sporu bırakmıycam
senden bu sözleri duymak ne güzel kaptancımay çok sevindim evde tek olmuyorum abimde evde bilgisayarın başına çöreklendimi kalkmak bilmiyor:95:
suyu yazmayı unutmuşum günde 2 ltreden az su içmiyorum.bide şimdi dank etti kafama ben geçen hafta Türk kahvesini çok içtim ondan ödem yaptı vücudum galiba:44:
çaldırma canı yemamaları bak çocuk emziriyorsun yiyenime dayanamam ben aç kalır kuzum
üzülme canım haftaya başlarsın inşallah
kız karnımın içibile agrıyor etme etmede 50 olunca dur artık yeter daha fazla zayıflama
senden bu sözleri duymak ne güzel kaptancımay çok sevindim evde tek olmuyorum abimde evde bilgisayarın başına çöreklendimi kalkmak bilmiyor:95:
suyu yazmayı unutmuşum günde 2 ltreden az su içmiyorum.bide şimdi dank etti kafama ben geçen hafta Türk kahvesini çok içtim ondan ödem yaptı vücudum galiba:44:
iyi aksamlar canimiyi aksamlar kizlar, biz parktan yeni geldik
yusufun pesinden iyi spor yaptim ben de. yusufu tattravallide indir kaldir indir kaldir yaklasik 20 dakka iyi spor oldu.
simdi tavuk hasladim onu yicem yusufa da sebze vericem yatiricam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?