Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

peki nasil hem calisip hem tez yazip hem de bebek bakicaksin. bu arada evin sorumlulugu da var tabi :26:

bebek bakicisi eve yardimci felan mi almayi dusunuyorsun?

eve haftalık yardımcı alıyorum. dip köşe için. yemek sağdan soldan yiyordum ama baktım olacak gibi değil yemeği de kattım günlük işlere. inan hiç bir iş yapmadan oturduğum zamanla aynı süreye sahibim diyebilirim. böyle olunca daha planlı oluyorsun. bu arada bebiş felan uyanıyor ben bilgisayarda yazımı yazıyorum sürekli online olabilirim hemen cevap yazmazsam kusuruma bakmayın..

evet güzelim iş düzenli olmakta bitiyor...herşey gibi zamanı da düzgün kullanırsan,planlarsan gününü artar bile vaktin..yeter ki tembellik bulaşmasın insana,bir de hastalık...

ben de temizlik molası verdim,hem dinlenip size bakıyorum,hem 500 ml suyumu içiyorum..keşke yeşil çay içecek kadar vaktim olsaydı,ama saat 5 e kadar tüm işleri tamamlayıp,masayı hazırlamalıyım..malum çok erken yiyoruz akşam yemeğini..

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA​

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA​

meraba şekerler nasılsınz hedefe 1 hafta kaldı 58,5 hayal gibi görünüyo şu an için ama en azından 59 olmak için elimden geleni yapıcam pazar günü 61.2 idim çok fazla ödem toplamışım pilatese yeniden başladım 3 gündür aralıksız yapıyorum 25 dk yürüyorum:26:neyseki artıları verdim sayılır girmişken menümüde yazayım 3 gündür acayip sağlıklı besleniyorum:87:
salı günü
sabah ılık su
2-3 çilek
kahvaltı salatalık domates 2 dilim ekmek reçel peynir çay
mate çayı
öğlen nohut-pilav
ara yoğurt
akşam bir muz 25 dk yürüyüş 50 dk pilates

çarşamba günü
sabah ılık su
meyve yoktu
kahvaltı domates salatalık çiğ semiz otu reçel peynir 2 dilim ekmek
öğlen semiz otu yemeği bir dilim ekmek
ara bir halley:26:form diyet bisküvi
akşam göbek salata domates
40 dk pilates (25 dk yürüyüş yapıcm)
yanlız ben bitki çayı içmeyi unutuyorum ya

oooooooo kimler gelmiş hoşgeldin güzelim nerdekaldın yaa merak ettik seni..
beslenme güzel bu şekilde devam edersen cildin süper olur aynalara bakmaya doyamazsın şekercik

oooh yazda geldi metabolizmamız hızlanacağı için inşallah daha iyi kilolar vericez
okullar kapandıktan sonra işe başlayacağım için sabahları pilates yapamıycam onun yerine bir spor salonuna kaydolup inşallah akşamları spora gitmek istiyorum hedef kiloma ulaşsam bile artık sporu bırakmıycam

oooooooo kimler gelmiş hoşgeldin güzelim nerdekaldın yaa merak ettik seni..
beslenme güzel bu şekilde devam edersen cildin süper olur aynalara bakmaya doyamazsın şekercik

senden bu sözleri duymak ne güzel kaptancımay çok sevindimevde tek olmuyorum abimde evde bilgisayarın başına çöreklendimi kalkmak bilmiyor:95:
suyu yazmayı unutmuşum günde 2 ltreden az su içmiyorum.bide şimdi dank etti kafama ben geçen hafta Türk kahvesini çok içtim ondan ödem yaptı vücudum galiba:44:

neden sabahları yapamıyasın ki canım..erken kalkıp yapabilirsin..mesela benim gibi..güne daha zinde başlarsın hem..saatlerine göre daha az da yapabilirsin..hafta sonu daha fazla yaparsın..

sadece ödem olsa iyi kahve yağ yakımını da engelliyor ve cildi yaşlandırıyor şekercik

bugunku plateste cok guzeldi. 50 olunca dururum artik, cocuktan once 48 olmakti istegim, simdi 50 yeter diyorum.

elma sirkeli su
kahvalti

ara (elma 15 dk once yendi) tarcinli sut, 2 rula kat, 2 cizi,az kuru yemis

oglen karni yarik, corba, yogurt yesillik

aksam karniyarik yesillik yogurt

45 dk plates
1 saat yuruyus
3lt su
30 sayfa kadar kitap

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar, biz parktan yeni geldik

yusufun pesinden iyi spor yaptim ben de. yusufu tattravallide indir kaldir indir kaldir yaklasik 20 dakka iyi spor oldu.

simdi tavuk hasladim onu yicem yusufa da sebze vericem yatiricam ins.

sınav sonuçların nasıl canımcım..merak ettirdin kendini....ailevi sorunlar da yoluna girmiştir inşallah..

menumu nasil buldunuz arkadaslar.
icerik daha az olabilirdi biliyorum ama san duzen asamasindayim normalde bundan cok yer hale gelmistim simdi azaltiyorum.

menümü de yazayım gelmişken
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 1 kurabiye
öğle kahvaltı
ara erik
akşam yoğurtlu ev makarnası 1 tabak
1 küçük bardak gazoz
1-2 jalepeno biberi
2 litre su
1 maden suyu
1 yeşil çay.
spor niyetine tüm evi temizledim..daha da 3 makine ütüm var,iyi spor olacak akşam akşam.
görüşürüz arkadaşlar..iyi geceler hepinize..

iyi aksamlar kizlar, biz parktan yeni geldik

yusufun pesinden iyi spor yaptim ben de. yusufu tattravallide indir kaldir indir kaldir yaklasik 20 dakka iyi spor oldu.

simdi tavuk hasladim onu yicem yusufa da sebze vericem yatiricam ins.
iyi aksamlar canim
bende dort gozle kizimin parka gidebilecek kadar buyumesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…