Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım 2 tokat at düzelir bilğisayarın ben 10 gündür bozuk modemle giriyorum takıma kırılasıya kadar pesetmem döver döver çalıştırırım
evet canım kardeşiz

aaaaaaaaa
şok şok şok siz kardeşmiydinizz
kız şok geçeli nekadar oldu anam siz nerelerdesiniz bakemmm

evet ben ve pilates dün fazla zorlamışım kendimi heryerim agrıyor bugün pilates çarptı evet makbule diyorlar bana kadınıda hiç sevmem

herkese gunaydi bu arada. bugun sali benim arkadaslarimla bulusma gunum. oncesindede bir hastahane isimiz var. ben bugun yokum buralarda saglicaklan kalin
bak gene neden hastaneye gidecegini söylemeden gitmiş yaaavvv

insan çok mutlu oluyor demiyaaa
kızılırmı hiç onlara iyi yapmışsın nasıl olsa temizliyoruz keyifleri saglıkları yerinde olsunda dagıtsınlar demi şeker

....günaydın...
günaydın şeker nasılsın bakalım işinçok herhalde günaydın diyip kaçmışsın :79:

kızlar yine dağıldık,ne oluyor bizim takıma yaa..bari herkes sabah uğrayıp bir günaydın desin,halimizi hatırımızı sorsun..benim motivasyonum iyice azaldı,çünkü paylaşım yok denecek kadar az..bu hafta kilo almış olarak ulaşmak istemiyorum cuma gününe..
akrep sen yarışma formatı hazırlıyorum diyordun ne oldu güzelim..biraz kıpırdat,hareketlendir bizi,kaptannn duy sesimii...imdaaatt...

Türk Kadınının Görevleri :)

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane... temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.
...
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır...
:86::86::86:​

Son düzenleme:
zulaley bir başlarsa tozunu attırır bence pilatesin de bir başlayabilse...gerçi sigarayı bıraktığı için çok ta yüklenmeyelim,o kendine çok büyük bir iyilik yaptı...bir diğer iyiliği de pilatesle başaracak umarım..

ilahi akrep güldürdün beni..
ama katılıyorum yazıya..türk erkekleri hep güdülme iç güdüsüyle hareket ediyorlar,aslında anaerkil bir toplumuz biz..kaynana olgusu başka hangi millette bu kadar zirve yapabilmiştir ki..

selam arkadaşlar bu takıma katıldım
kısaca kendimi tanıtayım bir kaç yıl öncesinde 55 kiloyu görmeyen ben evlilik ile 60 gördüm bebiş için tedavilerle 64 oldum gebelikte 80 oldum bebiş doğduktan sonra anca 73.5 oldum emziriyorum o nedenle haftada 0.5-0.75 arasında vermeyi düşünüyorum. hedefim öncelikle 64 boyum 166 cm.

hoşgeldin canım
bir hafta deneme süremiz var..bu süre içinde bol paylaşımlarla kaynaşabiliriz..günlük menülerini yazıyorsun.her cuma öğlen 12:00 ye kadar kilonu bildiriyorsun..
bir hafta sonra ciddi bir şekilde kilo vermek istediğini hissettirirsen bize takımdasın şekercim

hoşgeldin canım
bir hafta deneme süremiz var..bu süre içinde bol paylaşımlarla kaynaşabiliriz..günlük menülerini yazıyorsun.her cuma öğlen 12:00 ye kadar kilonu bildiriyorsun..
bir hafta sonra ciddi bir şekilde kilo vermek istediğini hissettirirsen bize takımdasın şekercim

hii :26: takımdan atılmakta var yani. yok yok ben bu takımla kesn kilo veririm.

sabah yediklerimi yazayım
10 yeşil-siyah zeytin
1 kibrit kutusundan daha az peynir
3 dilim ekmek - çook olmuş-
2 bardak rezene çayı
3 cherry domates

ara: malt içeceği 1 bardağı 80 kkal

öğlen: 5 yemek kaşığı bezelye-patates yemeği
1 küçük kase yoğurt

ara: küçük bir elma

akşam: 4 yemek kaşığı pilav
2 ızgara köfte

gece: 1 kase yoğurt

aralarda 3 bardak ıhlamur-rezene-anason-ısırgan çayı
artık elime ne gelirse ve 4 litre su

umarım akşam bu menüye sadık kalırım.

bravo canım,3 çocuk ve el işi.:81::81::81::81::81::81::81::81:

sigarayı bırakınca dahabir sarıldım amigurumiye iyi oldu aslında
artık çocukların bana pekbi zorlugu kalmadı sayılır bide 3 de öglenci 9.30 da uyurlar eşimde gece 1 de geliyor yanlızkalınca hep sigaraiçerdim ama şimdi amigurumi örüyorum

banucum karnımın içibile agrıyor bugün baya hamlamışım ama iyigelecek bana
gözümde büyütüyormuşum çokta kolay bıraktım tabi secde nurun çok büyük etkisi oldu :18: :18:
bengelesiye bırakacaksındedi allaha şükür onu kızdırmadan bıraktım

kız kayınpederleri napmalı onlar kaynanadan beter

hoşgeldin şeker tam yerindesin biran önce verirsin inşallah emzirdigin için dahada kolay olur

canım sabahta hiçbişey çok olmamış..yalnız akşam pilavı iki kaşık köfteyi dört yap olurmu..yanında da bol salata ve ayran süper olur..
hatta pilavı akşam hiç yemesen de olur..

ay zulaley kayınpederler de kayınvalide güdümlü değil mi zaten..aslında dünyayı yöneten kadınlar,küçük hesaplar peşinde koşmasalar daha da iyi yönetecekler ya...

hoşgeldin simten..bu takıma giren, girdikten sonra da ciddi paylaşımda bulunan herkes en az 10 kilo verdi..kaytaranlar,çok fazla uğramayanlar iki ileri bir geri yerinde saydı..sonuçta da elenip gittiler..başarımızın sırrı gün içinde takıma bolca uğrayıp motive olmak..sonuca sen bile şaşırabilirsin..

ay zulaley kayınpederler de kayınvalide güdümlü değil mi zaten..aslında dünyayı yöneten kadınlar,küçük hesaplar peşinde koşmasalar daha da iyi yönetecekler ya...
işin özü cahillik olunca sonu felaket oluyor..o yüzdendir ki okumak çok önemli..evde işde heryerde oku.. ilk ayet bile oku... okudukça ufku genişler görüş açısı genişler ve beynimizin çalışan bölümleri genişler..
tam tersi olduğunda ise genişleyen ve büyüyen sadece göbeğimiz ve hatalarımızdan kaynaklanan günahlarımız oluyor maalesef:78:

:128::128::128::128:

kızlar bugün banudan başka liste yazan olmadı..hadi bakalım gelsin şu menüler:94:

herkese yeniden merhaba arkadaşlar, bilemiyorum beni hatırladınız mı, aranızda geçen yazdan beri devam eden var mı amaa ben geçen yaz yine 2. takım eşliğinde tam 10 kilo vermiştim, 38 bedene inmiştim, ama bütün kış bel ağrısı bahanem oldu, dikkat etmedim şimdi verdiğim bütün kiloları aynen geri almış druumdayım, kaç kiloyum bilmiyorum, tartıdan korkuyorum, tartılmıyorum.. bu akşamdan itibaren spor yapmaya başlıyorum.. sizlerle beraber sağlıklı kilo vermek istiyorum. umarım güzel paylaşımlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…