canım 2 tokat at düzelir bilğisayarınselam arkadaşlar bilgisayarımız bozuldu giremedim kaç gündür hala yapılamadı komşudan yazıyorum..kilom sabit.ayy sizi özledim.en kısa zamanda yapılır inşallah sorun anlaşılmadı.kızım sürekli resete basıyordu bence ondan bozuldu ama bilmiyorum.bu arada geçmişi okudum.secde zülaley turap hiç aklıma gelmezdi.ben de kız kardeşime diyorum net alında beraber zayıflayalım diye ama yeni evli ya şimdilik aklında zayıflama yok. neyse sonra görüşürüz inşallah.
kız şok geçeli nekadar oldu anam siz nerelerdesiniz bakemmmaaaaaaaaa
şok şok şok siz kardeşmiydinizz
zulaley ve plates ikinizi ayni karede dusunemiyorum. :44: hadi bakalim goreyim seni.
sinavdan sonra varyaaa bitmis haldeydim resmen komalik oldum, gercekten. beynimi bu kadar zorlamamistim yaa. birde kendimi hic 4 saat boyunca oturmaya alistirmadigimdan olacak geldim yattim biraz dus aldim aksam yedi gibi kendime gelebildim. esim bana kpds gazisi diyordu. amanin birde kizim 3 e kadar oglen uykusunada yatmadi dis sancilari var huysuz mu huysuz
sinav sonrasi kabus gibiydi yani
halime guluyorum aslinda baya hamlamisim sinavlar konusunda demekki
kilo almakta kolay is degil canimcim nasil aldin hemencicik 2 kiloyu, tecrubelerini kilo almak isteyenler topiginde paylas istersen umarim gecici bir artida olusluktur bu hadi artik toparlan canim. takimdan uzak kalmanin son budur
sen hergun gel bak neler oluyor vermesen bile sana garanti ediyorum kesinlikle kilo almazsin.
hosgeldin canim, paylasima bekleriz.
:26::26::26:
ozaman once ben senı anlatarak baslayayımzulaley tıtızmı tıtız bır ev hanımıdır, onun pratikligine hayranim. goz ac kapa hallediverir islerini. ona herzaman derim senin patatesi tutusun soyusun bile baska diye. titizdir dedimya hic unutmam yigenlerim daha kucukken bile elleri kirli oldugunda havada tutarlardi cocuklar hic bir yere degmesin diye. erkek kardesim zulaleye avrupa yakasindaki makbuleye ithafen "makbule" diyor. hamarak kardesim simdide amigurumiye merak saldi hergun birbirinden guzel bebek modelleri ile karsimiza cikar oldu
insaallah yapilir canim bilgisayarin. benim kizimda surekli bilgisayara gelmek istiyor. bazen isin veriyorum iki dk da kitleniyor bilgisayar ama bir turlu bikmiyor. cok ilgisini cekiyor.
bak gene neden hastaneye gidecegini söylemeden gitmiş yaaavvvherkese gunaydi bu arada. bugun sali benim arkadaslarimla bulusma gunum. oncesindede bir hastahane isimiz var. ben bugun yokum buralarda saglicaklan kalin
günaydın kızlar..dün biraz çarşıda dolaştım bebeği babasına bırakıp.ne zamanır ertelediğim işlerimi hallettim.kafamı boşalttım.azıcık alışveriş yaptım,mağazaları dolaştım..vee 38 beden pantolon ve gömleklere rahatça sığıverdim...bu kilodayken 40 tan aşağısı asla olmuyordu,yaşasın pilates sıkılığı diyorum..moralim yerine gelmiş olarak eve döndüm...ama gel gör ki ev savaş alanına dönmüş üç saatte..tertemiz bıraktığım ev darmadağın olmuş...ama öyle masumca oynaşıyorlardı ki üçü beraber kızamadım bile..topla ,yıka,yatır derken akşamın geç saati oldu..siz neler yaptınız bakalım..
günaydın şeker nasılsın bakalım işinçok herhalde günaydın diyip kaçmışsın :79:....günaydın...
amigurumi resimleri paylaşacaktım ama olmadı
zulaley bir başlarsa tozunu attırır bence pilatesin de bir başlayabilse...gerçi sigarayı bıraktığı için çok ta yüklenmeyelim,o kendine çok büyük bir iyilik yaptı...bir diğer iyiliği de pilatesle başaracak umarım..
zulaley ve plates ikinizi ayni karede dusunemiyorum. :44: hadi bakalim goreyim seni.
sinavdan sonra varyaaa bitmis haldeydim resmen komalik oldum, gercekten. beynimi bu kadar zorlamamistim yaa. birde kendimi hic 4 saat boyunca oturmaya alistirmadigimdan olacak geldim yattim biraz dus aldim aksam yedi gibi kendime gelebildim. esim bana kpds gazisi diyordu. amanin birde kizim 3 e kadar oglen uykusunada yatmadi dis sancilari var huysuz mu huysuz
sinav sonrasi kabus gibiydi yani
halime guluyorum aslinda baya hamlamisim sinavlar konusunda demekki
kilo almakta kolay is degil canimcim nasil aldin hemencicik 2 kiloyu, tecrubelerini kilo almak isteyenler topiginde paylas istersen umarim gecici bir artida olusluktur bu hadi artik toparlan canim. takimdan uzak kalmanin son budur
sen hergun gel bak neler oluyor vermesen bile sana garanti ediyorum kesinlikle kilo almazsin.
hosgeldin canim, paylasima bekleriz.
:26::26::26:
ozaman once ben senı anlatarak baslayayımzulaley tıtızmı tıtız bır ev hanımıdır, onun pratikligine hayranim. goz ac kapa hallediverir islerini. ona herzaman derim senin patatesi tutusun soyusun bile baska diye. titizdir dedimya hic unutmam yigenlerim daha kucukken bile elleri kirli oldugunda havada tutarlardi cocuklar hic bir yere degmesin diye. erkek kardesim zulaleye avrupa yakasindaki makbuleye ithafen "makbule" diyor. hamarak kardesim simdide amigurumiye merak saldi hergun birbirinden guzel bebek modelleri ile karsimiza cikar oldu
insaallah yapilir canim bilgisayarin. benim kizimda surekli bilgisayara gelmek istiyor. bazen isin veriyorum iki dk da kitleniyor bilgisayar ama bir turlu bikmiyor. cok ilgisini cekiyor.
selam arkadaşlar bu takıma katıldım
kısaca kendimi tanıtayım bir kaç yıl öncesinde 55 kiloyu görmeyen ben evlilik ile 60 gördüm bebiş için tedavilerle 64 oldum gebelikte 80 oldum bebiş doğduktan sonra anca 73.5 oldum emziriyorum o nedenle haftada 0.5-0.75 arasında vermeyi düşünüyorum. hedefim öncelikle 64 boyum 166 cm.
kısaca kendimi tanıtayım bir kaç yıl öncesinde 55 kiloyu görmeyen ben evlilik ile 60 gördüm bebiş için tedavilerle 64 oldum gebelikte 80 oldum bebiş doğduktan sonra anca 73.5 oldum emziriyorum o nedenle haftada 0.5-0.75 arasında vermeyi düşünüyorum. hedefim öncelikle 64 boyum 166 cm.
hii :26: takımdan atılmakta var yani. yok yok ben bu takımla kesn kilo veririm.hoşgeldin canım
bir hafta deneme süremiz var..bu süre içinde bol paylaşımlarla kaynaşabiliriz..günlük menülerini yazıyorsun.her cuma öğlen 12:00 ye kadar kilonu bildiriyorsun..
bir hafta sonra ciddi bir şekilde kilo vermek istediğini hissettirirsen bizetakımdasın şekercim
bravo canım,3 çocuk ve el işi.:81::81::81::81::81::81::81::81:
banucum karnımın içibile agrıyor bugün baya hamlamışım ama iyigelecek banazulaley bir başlarsa tozunu attırır bence pilatesin de bir başlayabilse...gerçi sigarayı bıraktığı için çok ta yüklenmeyelim,o kendine çok büyük bir iyilik yaptı...bir diğer iyiliği de pilatesle başaracak umarım..
kız kayınpederleri napmalı onlar kaynanadan beterilahi akrep güldürdün beni..
ama katılıyorum yazıya..türk erkekleri hep güdülme iç güdüsüyle hareket ediyorlar,aslında anaerkil bir toplumuz biz..kaynana olgusu başka hangi millette bu kadar zirve yapabilmiştir ki..
hii :26: takımdan atılmakta var yani. yok yok ben bu takımla kesn kilo veririm.
sabah yediklerimi yazayım
10 yeşil-siyah zeytin
1 kibrit kutusundan daha az peynir
3 dilim ekmek - çook olmuş-
2 bardak rezene çayı
3 cherry domates
ara: malt içeceği 1 bardağı 80 kkal
öğlen: 5 yemek kaşığı bezelye-patates yemeği
1 küçük kase yoğurt
ara: küçük bir elma
akşam: 4 yemek kaşığı pilav
2 ızgara köfte
gece: 1 kase yoğurt
aralarda 3 bardak ıhlamur-rezene-anason-ısırgan çayı
artık elime ne gelirse ve 4 litre su
umarım akşam bu menüye sadık kalırım.
sigarayı bırakınca dahabir sarıldım amigurumiyeiyi oldu aslında
artık çocukların bana pekbi zorlugu kalmadı sayılır bide 3 de öglenci 9.30 da uyurlar eşimde gece 1 de geliyor yanlızkalınca hep sigaraiçerdim ama şimdi amigurumi örüyorum
banucum karnımın içibile agrıyor bugün baya hamlamışım ama iyigelecek bana
gözümde büyütüyormuşum çokta kolay bıraktım tabi secde nurun çok büyük etkisi oldu :18: :18:
bengelesiye bırakacaksındediallaha şükür onu kızdırmadan bıraktım
kız kayınpederleri napmalı onlar kaynanadan beter
hoşgeldin şeker tam yerindesin biran önce verirsin inşallah emzirdigin için dahada kolay olur
işin özü cahillik olunca sonu felaket oluyor..o yüzdendir ki okumak çok önemli..evde işde heryerde oku.. ilk ayet bile oku... okudukça ufku genişler görüş açısı genişler ve beynimizin çalışan bölümleri genişler..ay zulaley kayınpederler de kayınvalide güdümlü değil mi zaten..aslında dünyayı yöneten kadınlar,küçük hesaplar peşinde koşmasalar daha da iyi yönetecekler ya...
hoşgeldin simten..bu takıma giren, girdikten sonra da ciddi paylaşımda bulunan herkes en az 10 kilo verdi..kaytaranlar,çok fazla uğramayanlar iki ileri bir geri yerinde saydı..sonuçta da elenip gittiler..başarımızın sırrı gün içinde takıma bolca uğrayıp motive olmak..sonuca sen bile şaşırabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?