Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın ve hayırlı cumalar
Öncelikle kilomu yazayım veee sıkı durunn 59 stresten ve temizlikten gitti herhal.bu hafta sadece 1 defa pilates yaptım başka spor falan yok.

akşam 9 gibi girdim eve; bu hafta neler yaptığımı ve neden gelemediğimi kısaca anlatayım; annemlerde temzilik yaptım ve inşaat işçiliği (fayans aralarına kalem derz, küçk boyalar vs) bahar temziliğini bitirdik annemin, kayın babam kalp hastanaeisne yattı ona gidip geldik. bu hafta moral olarak hiç iyi geçirmedim. eşimle kötü bir kavga yaptıkbanunun söylediğini yapmaya çalışıyorum , anlarsa tabii. hem suçlu hemde bana trip yapıyor. bende aldırmıyorum ama içten içede çok üzülüyorum. ama hiçbirşey benim açımdan eskisi gibi değil. güçlü olmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı herşeyin.
Neyse birazdan misafirlerim gelecek ve 3 gün kalacaklar. ben bir ara banyo ve yatak odasını temizlemiştim diğer yerler kalmıştı.şimdi kalan yerleri temizleyeceğm. eltim ve kayınvalidem benim çocuklara bakacaklar. bri taraftanda kullanmadığım eşyaları paketleyeceğim Çünkü taşınacağız bu yaz. İnşaallah kendi evmizi almaya niyetlendik bu defa hayırlısıyla.

Şimdi bu hafta ben mezun oluyorum dimi şöyle kendime güzel bir mezuniyet tablosu hazırlayacağım ama uygun bir vakitte, bu aralar uygun olamayabilirim çünkü.

Geçmişide okuyamadım kızlar ve özellikle akrebimden ve zülaleyimden çokk çokk çokk çokk özür diliyorum. kusuruma bakmayın bazı şeyler ani gelişti haberde yazamadım. bu hafta yarışma yapılacaktı ve akrebim güzel tablo hazırlayacaktı. ham akrebin emeğine hemde size saygısılık yapmış oldum.Lütfen hepiniz hakkınızı helal edin. Bana kızmayın. hepinizi çok seviyorum.

sınav sonuçların nasıl canımcım..merak ettirdin kendini....ailevi sorunlar da yoluna girmiştir inşallah..

vize sonuçlarım 1'i hariç hepsi çok güzel bölümde ilk 3'e girmeye çalışıyorum finaller 6'sında başlıyo canım her zaman olduğu gibi yine sınav öncesi hastalandım :95:gözlerim burnum akıyo sürekli uyumak istiyorum bahar alerjisi olabilir.
kızının yeni yaşı kutlu olsun

herkese günayydınlaar kilom 60,5 tabloya göre 100 gram artıdayım bana göre 700 gram eksideyim çünkü pazartesi 61,2 dim.

:81::81:tebrik ediyorum seni canım

günaydın kızlar 56.700 :84::84:
evet olan oldu bu hafta verdiğim tüm kiloları aldım galiba ya burda sizlerle çok güzel kilo veriyordum internet gidince ben koptum iyice bide 1 ay sonra sınavım var akşamları ona çalışıyorum diye boşladım iyice nolcak benim halim ya
biriniz beni dövün artık cezada verin razıyım

Son düzenleme:

canım allah hakkında hayırlısını nasib etsin..hedefine ulaştığın için seni kutluyorum..darısı hepimizin başına inşallah..aylardır ilk mezunumuzu çıkarıyoruz..ne mutlu 2. takıma..ayrılmana da üzülmüyor değilim ama..
ev hakkında inşallah gönlünüze göre mutlu olacağınız bir yer bulursunuz..
eşine gelince çok büyük bir sorun söz konusu değilse,ilerde dallanıp budaklanmayacaksa çok aldırış etmemeni öneririm.zamanla soğur ve unutulur gider.

o hastalık halleri bende de mevcut..bahar çarpıyor insanı..inşallah girersin ilk üçe..dualarımız seninle güzelim..

ay şükran ben de bu gün kesin artıda çıkarım diye tartıldım.bir de özel gününmün arefesindeyim.ama koşturmaca yakmış yediklerimi anlaşılan..sen de biraz dikkat etsen,düğününe ne kaldı şurada..

gunaydinlar
kilom 52.1 mezun olmak istiyorum.

26 mayis Persembe
Elma sirkeli su
09.00 Kahvalti 1 kendi yaptigim pogaca, ceyrek simit kk peynir, 1tk findik ezmesi 2 tek sekerli cay
2. ara ½ por. Kadayif 2 kupa yesil cay
Oglen 14.30 1 por. Haslama, 1 kase yogurt, bol yesillik.
Ara 1 por karpuz
Aksam 18.00 ½ por haslama, 1 kase yogurt bol yesillik
Yatmadan 1 bardak tarcinli sut
45 dk plates hemen ardindan 15 dk leslie
1 saat sahilde tempolu yuruyus
3 lt su

mesajimi nerenle okudun sen?
ben takima yeni gelen arkadasimla tecrubelerimi paylasiyorum sen neden bunu kisisellestiriyorsun ki simdi? yazdiklarim uyguladiklarimdir......
mesajimi daha dikkatli okursan dunden beri bunu paylasmak istedigimi yazmisim konuya ortasindan dalmadim kac mesajda bu pilav konu oldu gayet iyi biliyorum.
o soyledigin gorevide kabul edemem canim oncedende soyledigim gibi oturup mesajlari saymak cok fazla vakit alir ve benim buna ayiracak zamanim yok.
akrep inan kirici olamamak icin kendimle savasiyorum takimdan agzimin tadi ile mezun olmak istiyorum.

çok hastayım bademciklerim şişmiş kulaklarım intihaplanmış dün doktordaydım ilaçlarımı içiyorum ama sabahakadar uyumadım :2:
kilom 71.0

herkese günaydın,
öncelikle arkadaşlar bu pilav konusu benim yüzümden açıldı ve benim yüzümden gerginlik yaşandı diye bir huzurusuzluk var içimde. ikinizden de bu yüzden özür diliyorum.hakkınız helal edin lütfen bu tip yanlış anlaşılmalar kalp kılrıklığına dönüşmemeli, burada hepimiz bir amaç için toplandık,kalp kırıklığı yaşanırsa motivemiz düşer diye düşünüyorum ve nacizane bu işi tatlıya bağlamanızı rica ediyorum.

bugün kilolar veriliyor, ama bu hafta hepinizden özür dileyerek beni mazur görmenizi rica edeceğim, sadece bugüne özel kilo bildiriminde bulunamayacağım. Çünkü henüz tartılamadım

bu haftasonuna kadar evime tartı alacağım ve size her cuma kilo bildiriminde bulunacağım

ama sizlerin kiloları benim çok hoşuma gitti, en azından şimdilik bana çok uzak kilolar, ben tahminimce 74/75 kiloyumdur, eğer şimdi y-tartılsam ve 70 çıksam düşüp bayılırım:84:

Turab sen demi mezun oliuyorsun coknsevindim istedigin kiloya ulasmana

bir ben cakildim kaldim buraya. ah su bogazimi tutabilsem :26:

merhaba kızlar..
ancak gelebildim..çok yoğunum bugün..
liste hazırlama sırası bu hafta bizde..alnımızn akıyla çıkarız inşallah..
nerdeymiş benim yardımcım inşallah buralarda olursun turab..bugün benim yoğunluğum sabah erkenden başladı cuma bereketi sanırım çok şükür..

merhana kardeş takımım umarım herkes güzel kg lar vermiştir.ben lkiste işinde acemiyim acaba kontrol edebilir misiniz
8. TAKIM 208. HAFTA

xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)

papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
nuvanda ( 56,5 / 56.5 / 0,0 / 0.00% )
gulsenbasak ( 69,8 / 68,6 / 1,2 / 1,71% )
batuhanim ( 86,0 / 84,9/ 1,1 / 1,27% )
AySeCeYLin ( 63,7 / 62,6/ 1,1 / 1,72%)
elif190 ( 62,2/ 62,2 / 0,0 / 0,00% )
lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)
scapula ( 83,5 / 83,0 / 0,5 / 0,57%) yeni üye
handerya (70,0 / 70.9 / -0,9 /-1.2 %) eski üye geri döndü(205.hafta ayrılmıştı)
TOPLAM KİLO ( 699,1/ 696,1 / 3 / 0,42 % )

mesajimi nerenle okudun sen?
ben takima yeni gelen arkadasimla tecrubelerimi paylasiyorum sen neden bunu kisisellestiriyorsun ki simdi? yazdiklarim uyguladiklarimdir......
turab bunu yazdığına inanamıyorum..
mesajimi nerenle okudun sen?manasını biliyorsun dimii
kendime çok kızdım şimdi..demekki ben saygıyı hakedicek hiç bişey yapamıyorum ki bu söz bana söylendi

dök içindeki kızgınlığı önemli değil artık canım..
zaten yeterince ezilmiş bastığın yerler
diğer konu da eğer bir görev almışsak gereğini yerine getirmek zorundayız..ben ne kadar yoğun olursam olayım görevimi yerine getirmeliyim..eğer yapama diyorsan görevini bırakacağını bildirirsin yapabilecek bir arkadaş geçer yardımcılığa.....

tamam canım diğer bilgisayara geçiyorum hemen..
tatlım benim kızı okula gönderip bakayım olurmu saati gelmiş baktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…