Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

parayı mı az buldu acaba? benim bakıcıya da sağdan soldan çok laf etmişler, kadın bir gün beni çağırdı para az geliyor dedi açık açık, ben de bunu açık açık söylemene sevindim dedim, ve 50 TL daha artırdım. istersen bir 50 daha artırırım dedim, sen yeter ki Nisa ya güzel bak dedim, o da bu kadar yeter dedi, şimdilik zannediyorum para ile ilgili sıkıntımız yok.

eylül ayından sonra artık kreş düşünüyoruz ama bilemiyorum nasıl olur, orada çocuklar sık hastalanıyor diyorlar, belki de ocak ayından sonra veririz kreşe.ama çok şükür seneye bakıcı muhtaçlığımızdan kurtuluyoruz.

nihayet artık benim de bir tartım vaaarrr

tahmin ettiğim gibi 74.9 çıktım

haftaya cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum , bakalım kaç kilo vreceğim, hedefim 60 kızlar 15 kilo vermem gerek

hayirli olsun canim, gule gule kullan ins. hafta hafta daha da dusuk kilo gosterir

hanımlar gecenin bu vakti bir siteye üye oldum, ve bana günlük kalori ihityicamı şöyle gösterdi.

Günlük kalori İhtiyaçınız 1996.9 kal.

İdaal Kilonuz 61.4 kg.

Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 26 ve VKİ' ye göre kilolusunuz.

bu siteyi baya öven var, tam inceleyemedim, yarın salim kafayla bir daha bakacağım, ben de beğenirsem sizlerle paylaşırım.

Turab sen demi mezun oliuyorsun coknsevindim istedigin kiloya ulasmana

bir ben cakildim kaldim buraya. ah su bogazimi tutabilsem :26:
cok sukur posicim artik mezun oldum. artik CV me bunuda mi eklesem diyorum 18 kilo verdim diye. insaallah sende bir an evvel bu mutlulug tadarsin canim.

Akrepcim dun bende bazi disari isleri ile cok mesguldum evde cok az bulundum, bizimkinin yigenlerine dunden icin tantuni sozum vardi onu yaptim. zaten evdeykende kizim dis cikarma sancilarindan dolayi iyice nazli oldu, bilgisayarla beni asla basbasa birakmiyor. artik ben mezun olduguma gore arkadaslardan biri sana cok daha iyi yardimci olacaktir bundan sonra.

sevgili takim arkadaslarim
Herbirinize ayri ayri yaptiginiz hersey icin tesekkur etmek istiyorum. Hedefime ulasmamda, motivasyonumu kaybettigimde yeniden canlanmama cok cok cok yardimci oldunuz. 5 aralik tan beri ikinci takimdayim. Alti ayda kimler geldi gecti bu takimdan, basta beni bu takima kabul edip yakin ilgi gosterdigin icin Akrepcim sana ve bu takima kisa sureli bile olsa gelip giden uzerime emegi bulunan herkese cok tesekkur ediyorum. Ikinci takimli olmak bir avantaj oldu benim icin.
Kendinize iyi bakin ve ince kalin

not: istemeden kirdiysam hakkinizi helal edin. benim hakkim takim arkadaslarima helaldir.....

merhaba arkadaşlar, dün akşam ki menüm
4 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek -bulgur varsa ekmek niye onu ben de anlamadım :26:
5 kaşık yeşil fasulye yemeği, 2 bardak ayran - maşallah bana:))-
arada malt içeceği
uyumadan önce leslie ile 1 km

sabah tartıldım. bir haftada tam istediğim gibi 0.5kg vermişim artık 73 gram oldum.
her hafta 0.5kg vermek niyetindeyim. gebelik öncesi kiloma dönmeme 9 kilo var. ilk hedefim önce onları vermek. gelecek haziranda yine ikinci bebişim için yollara düşeceğim. en az 55 olmam lazım. yoksa bebiş olayını ertelemem gerekecek. yoksa bu kiolarımda kıracılıktan çıkıp ev sahibi olacak

sabah ortalığı düzeltip hafif bir temizlik yaptıktan sonra leslie ile 3mil e başladım ancak 1,5 mil yapabildim. benim bebiş izin vermedi. acıkmış. güzelce emzirdim. oda kilo verdiriyor diye her istediğinde emziriyorum artık bebişmi. bol sporlu bir sabah oldu yani :))

şimdi: yarım kibrit kutusu peynir, 8 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığının alacağı tahin helvası
bir domates, yarım salatalık, 1 biber, 2 dilim ekmek

arada: malt içeceği

hepinize sporlu ve zarif bir gün diliyorum :))

sanırım zayıflama serüveninin sonuna geldiğini hissettin,böyle aniden gitmeni kendi adıma hiç istemezdim.ama hepimiz bir şekilde amacımıza ulaşınca ayrılacağız tabii ki..sana ,meden e ,karamel e ,minnoş a çok alışmıştım oysa..sanki takımın ana kadrosu boşaldı gibi geliyor..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.eğer hakkım varsa hepsi helal olsun.rabbim yolunu açık etsin..

bence kreş bakıcıdan çok daha iyi.kendi yaşıtlarıyla etkileşimde olarak daha güzel büyüyor çocuklar..ilk sene biraz hastalanır ama bağışıklığı kuvvetlenince rahatlarsınız..diğer türlü bakıcının kaprisleri ve özel sorunları hiç çekilmez valla..

günaydııınnnnnn,,

arkadaşlar tatlıses tv de plates başlıyoor, şimdi onun eşiliğinde karın çalışıyorummm, size de duyur yapayım dedim

günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir hafta sonu olsun

dünkü menüm
sabah kahvaltıya yetişemedim 2 tane topkek
ara 1 adet elma 1 bardak yeşil çay
öğle 1 adet kabak dolması 1 dilim ekmek 1 kase yorurt 1 kase çorba
ara yok neskafe çay
akşam bol salata biraz çerez ve 57 dilim patetes kızartması 1 bardak kola
gün boyu 2 litre su

spor yok malesef

Gunaydin kizlar

ben dunku menumu yazmamisim

sabah yine yesil cayin yaninda yufkanin arasina peynir sarip borek yedim (yufka bozulucakti o yuzden ard arda borek yedim kahvaltilarda ama bitti artik)
ara bir kase puding yedim
yine ogle yok
ara biraz kiraz yedim
aksam da ne yedigimi unuttum ya (

sabah bi tartıldım 55.8 şaştım kaldım
menü yazayım artık normal yemeye başladım
dünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek yarım yumurta salatalık domates biraz peynir
ara 2 kayısı
öğlen
1 kase yayla çorba 1 parça tavuk budu
ara yok
akşam
2 yemek kaşığı taze fasulye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

spor yapamadım bu hafta çok hastaydım ama bugun platese başlıyorum
eru şallının dvd lerini aldım bantlarım var küçük ve büyük toplarım var
ayrıca kon. bisikleetine bineceğim inş. allah nasip ederse diyeyim

bu saat oldu daha işim bitmedi, kışlıkları kaldırayım diye yatak odasına saat 11 gibi bir girdim, daha çıkamadım,nefret ediyyorum şu kışlıkları kaldır yazlıkları getir, sonra kızımın küçülen eşyalarını ayır, eskiyenleri ayır, ve hiçbirini vermeye kıyamadığım için bebekliğinden beri biriken hatta yığılan kıyafetlerooffff bir çocuk daha olsa çamaşırın içinde boğulacağım galiba eşiminki ayrı, benimki ayrı, kızımınki ayrı, boğuldum yani.

hepiniz şimdi mışıl mışıl uyuyosunuzdur
ben ömrü hayatımda hiç bukadar hasta olmamıştım 3 gecedir uyuyamıyorum bademciklerim şiş ve kulaklarım intehaplanmış hiç bişi yiyemiyorum dün tekrar doktora götürdü eşim igne yaptılar ilaçlar ilave ettiler şimdi birazdaha iyi sayılırım igleşince görüşürüz yarın ablam gelecek çocuklarımın yemegini yapsa yeter bana

şimdi kardeşimize gelelim hayırlısı olsun canım yeterince zayıflamıştın zaten beni butakımla tanıştırdıgın için teşekkürler birdaha kilo almamak dilegiyle

ay canım kıyamam sana.tez zamanda iyileşirsin inşallah..sen olmayınca takımın neşesi de olmuyor..

hedefime yaklasmistim zulaleyle olan ciddi bir yarisimiz bu sureci hizlandirdi. yakinda sende hedefine ulasip ayrilacaksi, mutlak son bu
seninle ayni hafta basladik ardimizdanda meden ve hindirella geldi iyi bir takim olduk, dedigin gibi ana kadro bosaliyor ama simdi yeni bir ana kadro olusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…