hatırlıyorum aybukecim senin durumunu sene başıydı rica edicem demiştin sevindim senin adına
ya zaten bizim bakıcıda komşum sayılırdı ve çok yakın bir arkadaşlık dostluk kurmuştuk
ne oldu neden değişti bir anda anlamadım 3 gün hiç kalkmadan yattım normalde yanımdan ayrılmazdı böyle bir durumda bişeye ihtiyacın varmı diye bile sormadı anlamadım bi anda hiddetlendi kızımı evinde bakacakmış bundan sonra öyle karar vermiş kendi kendine dönem sonuna 3 hafta kala genede bişey demedim alttan aldım konuşalım falan dedim ama o çok kırıcıydı hatta ben okul hayatımı ona göre düzenlemiştim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insandı böyle olması beni çok üzdü daha tam toparlanmamışken resmen yıkıldım hiç beklemedğim bir anda böyle olması neyse annem çıkıp gelecek artık pazar günü izmirden
nihayet artık benim de bir tartım vaaarrr
tahmin ettiğim gibi 74.9 çıktım
haftaya cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum , bakalım kaç kilo vreceğim, hedefim 60 kızlar 15 kilo vermem gerek
cok sukur posicim artik mezun oldum. artik CV me bunuda mi eklesem diyorumTurab sen demi mezun oliuyorsuncoknsevindim istedigin kiloya ulasmana
bir ben cakildim kaldim buraya. ah su bogazimi tutabilsem :26:
merhaba kızlar..
ancak gelebildim..çok yoğunum bugün..
liste hazırlama sırası bu hafta bizde..alnımızn akıyla çıkarız inşallah..
nerdeymiş benim yardımcım inşallah buralarda olursun turab..bugün benim yoğunluğum sabah erkenden başladı cuma bereketi sanırımçok şükür..
sanırım zayıflama serüveninin sonuna geldiğini hissettin,böyle aniden gitmeni kendi adıma hiç istemezdim.ama hepimiz bir şekilde amacımıza ulaşınca ayrılacağız tabii ki..sana ,meden e ,karamel e ,minnoş a çok alışmıştım oysa..sanki takımın ana kadrosu boşaldı gibi geliyor..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.eğer hakkım varsa hepsi helal olsun.rabbim yolunu açık etsin..sevgili takim arkadaslarim
Herbirinize ayri ayri yaptiginiz hersey icin tesekkur etmek istiyorum. Hedefime ulasmamda, motivasyonumu kaybettigimde yeniden canlanmama cok cok cok yardimci oldunuz. 5 aralik tan beri ikinci takimdayim. Alti ayda kimler geldi gecti bu takimdan, basta beni bu takima kabul edip yakin ilgi gosterdigin icin Akrepcim sana ve bu takima kisa sureli bile olsa gelip giden uzerime emegi bulunan herkese cok tesekkur ediyorum. Ikinci takimli olmak bir avantaj oldu benim icin.
Kendinize iyi bakin ve ince kalin
not: istemeden kirdiysam hakkinizi helal edin. benim hakkim takim arkadaslarima helaldir.....
parayı mı az buldu acaba? benim bakıcıya da sağdan soldan çok laf etmişler, kadın bir gün beni çağırdı para az geliyor dedi açık açık, ben de bunu açık açık söylemene sevindim dedim, ve 50 TL daha artırdım. istersen bir 50 daha artırırım dedim, sen yeter ki Nisa ya güzel bak dedim, o da bu kadar yeter dedi, şimdilik zannediyorum para ile ilgili sıkıntımız yok.
eylül ayından sonra artık kreş düşünüyoruz ama bilemiyorum nasıl olur, orada çocuklar sık hastalanıyor diyorlar, belki de ocak ayından sonra veririz kreşe.ama çok şükür seneye bakıcı muhtaçlığımızdan kurtuluyoruz.
hepiniz şimdi mışıl mışıl uyuyosunuzdur
ben ömrü hayatımda hiç bukadar hasta olmamıştım 3 gecedir uyuyamıyorum bademciklerim şiş ve kulaklarım intehaplanmış hiç bişi yiyemiyorum dün tekrar doktora götürdü eşim igne yaptılar ilaçlar ilave ettiler şimdi birazdaha iyi sayılırım igleşince görüşürüz yarın ablam gelecek çocuklarımın yemegini yapsa yeter bana
şimdi kardeşimize gelelim hayırlısı olsun canım yeterince zayıflamıştın zaten beni butakımla tanıştırdıgın için teşekkürler birdaha kilo almamak dilegiyle
günaydın kızlar..pek cevap veren olmasa da ben yine de yazayım..
hedefime yaklasmistim zulaleyle olan ciddi bir yarisimiz bu sureci hizlandirdi. yakinda sende hedefine ulasip ayrilacaksi, mutlak son busanırım zayıflama serüveninin sonuna geldiğini hissettin,böyle aniden gitmeni kendi adıma hiç istemezdim.ama hepimiz bir şekilde amacımıza ulaşınca ayrılacağız tabii ki..sana ,meden e ,karamel e ,minnoş a çok alışmıştım oysa..sanki takımın ana kadrosu boşaldı gibi geliyor..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.eğer hakkım varsa hepsi helal olsun.rabbim yolunu açık etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?